2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar hepinize günaydın
şu aralar bende acayip bi iştah patlaması var özellikle çikolata ve şekerli yiyecekler canım istiyor. hamileliğim boyu hiç böyle olmamıştım.
büyük boy paketleri tek oturuşta bitiriyorum. ne oluyor böyle bana bilmiyorum :26:

iştah patlaması bende de var..

ama ben kendii meyveye verdim canım..

sen de öyle yap bence..

Geçen gün bir hastanenin eğitiminde adaçayını hamilelerde önermiyoruz dediler. bilgin olsun istedim. İstersen doktoruna bir sor.

günaydın...gece yine geldık buraya saat 3 te kımse yoktu.uykular düzene girdi herhalde.aynı şey bende de var.normalde hiç aramazdım hamılelıge baglı seker çıktı yasak ya şimdi de canım istiyor.kahvaltıda azıcık pekmezle meyveyle idare ediyorum kimi zamanda bir parça çikolata yiyorum.yasak herzaman caziptir ya o hesap sanırım benımki.

şükürki benim uyku sorunum hiç olmadı. genel seyriyle problemli bi hamileliğim olmadı çok kilo da almadım ama şu aralar resmen yoldan çıktım kaç yıldır yemediğim şeyleri istiyorum eşimden. bugün mesela tahin helvası istedim adamcağız her akşam koca poşetlerle çikolata gofret süt vs taşıyor. korkarım almadığım kiloları bu ay alacağım :26:

Günümüz pek aydın başlamadı ama umarım herkes iyidir...

Şehitlerimizin annelerine Allahtan sabır diliyorum.İnanılmaz üzüntü içerisindeyim.

anam ne yapmış senin kayınvalide öyle hani 3 günlük bilet ayarlamıştın ne oldu o ya

kayınpeder vefat edınce yalnız kaldı,
20 kasımı beklemıyor,
hemen gelecem dıyor zor zaptediyoruz.

bı de kayınpeder oldu gıttı ama gerıde bı ton borc bıraktı ve butun mal varlıklarını kaybettıler.
bole mal varlıgı da az buz bısey degıl yanı ıshanı falan da var ıclerınde. ortakları bos senetlerın ustune paraları yazıp yazıp tum mallarına tedbır koydurdu :26: alacaklılar kayınvalıdemle gorumcemı damadı arıyormus sureklı, acıp bızımkıne aglıyolar.
delı oldum ya,
burdan napsın adam gelsın oldursun dıye beklıyolar,
bıraz daha kıskırtsalar gıdecek yanı o da gozu dondu cunku artık.
dun gece 11bucukta yıne arayıp agladı bacısı.
arayıp yeter dusun yakamızdan dememek ıcın zor tutuom kendımı,
reddı mıras yapacaz zaten bız,
sız de yapın kurtulun. telefonlarınızı degıstırın ne bılım,napsın bu adam burdan.

annesının evı de satılıyor :26:
ne oldum demeyecen ne olacam dıyeceksın hayatta,
defalarca sahıt oldum ama bunların yıkılısı cok acı oldu :26:

gunaydın bu arada,
içim şişmiş demek hemen anlatmaya basladım

24 can yine !
ama hiç vatan sağolsun demek gelmio içimden benim !
Allah o ana evlatlarının acısını çıkartsın sorumlusu kimse fitil fitil !
gel de evlat yetiştir vatana gel de oğlunu askere yolla !

borçlar size kalmasın da sonra.

ay ne zordur ama vardan yoka düşmek şimdi onlar için..

Allah yasatmasın kimseye.

Ama eşin napabilir ki.. reddi miras en mantıklısı suan..

kadının evi giderse ne olcak peki.. nasıl gecinecek hem kira hem de tek emekli maasıyla..

24 can yine !
ama hiç vatan sağolsun demek gelmio içimden benim !
Allah o ana evlatlarının acısını çıkartsın sorumlusu kimse fitil fitil !
gel de evlat yetiştir vatana gel de oğlunu askere yolla !

aynen benimde içimden gelmiyor...

nasıl bişeydir bu ..

canım yaaa çok üzücü bi durum sizin açınızdan. onun bunun borcu derken lohusalıkta girer yakında devreye aman deyim eşinle aranı açma. senin en sakin olman gereken zamanların. her şey yoluna girer sen kendine dikkat et bebeğini düşün.

günaydın herkese,

malesef kötü bir sabah oldu şehitlerimizin anne babasına ALLAH sabır versin çok büyük acı ALLAHım yaşatmasın bir daha kimseye. bu kötü haberler yüzünden akşam haber falan izlemiyorum

Smurfie81, ay çok duygulandım ALLAH analı babalı büyüttürsün canım

hamileliğim boyunca yemediğim şeyleri şu son 15-20 günde yedim galiba :26:
meyveler kesmiyorki artık, yoldan çıktım iyice

bende aynı durumdayım iştahım açıldı ve yemedğim şeyleri yemeye başladım.

canım sen takma bunları kafana, yapacak elden gelen bişi yok en güzeli reddi miras.. düşmez kalkmaz bi Allah diye boşuna demeyecen kim ne olacağı belli olmaz. bu yıkılışları bende gördüm büyük konuşmayacaksın hiçbir zaman. sen eşine destek ol gerisini düşünme. herşey yoluna girecektir zamanla...

borçlar size kalmasın da sonra.

yok kalmaz,
reddı mıras yapıcaz.

walla daha mutevazı yasayacak baska caresı yok,
ıhtıyacı oldugunda oglu yardım edecek ama bunu sureklı hale getıremez mutevazı yasamayı ogrenecek, uygun fıyatlı bı eve cıkacak. 1200 lıra maası var, hem kıra verip hem gecınebılır tek kısı sonucta. o paraya cocuk okutanlar var.
cok zor vardan yoka dusmek.

yok ben en bastan boyle olacagını bılıyordum,
eşime destegım her turlu,
bosuna kacıp gelmedık ordan,
zaten onların mal varlıklarından hıcbır beklentım yoktu,
kendılerı daha dgrusu kaynanam buyuk yıkıma ugradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…