- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.401
anam oraların nemi cok olmalı.. adanadan biliyorum ben çünkü.. ama klima kurutur..
ay sana lazım bencede .. ya da bekle duruma göre alırsın..
bebek için durmadan bişeyler alıyoruz.. masraflarımız zaten cok .. gerekliyse almak mantıklı.. ben bicok seyi bekliyorum mesela..
bebek bezini bile 2 paket aldım ki bakayım kızımın teni hangisini kabul edecek deneyerek görcem..
nemide Sarenin dogumundan sonra ölçmek lazım benim suan ihtiyac yok gibi duruyor ama nasıl olur kasım sonu yada kısın tam anlamıyla kalorifer calıstıgında bilmiyorum..
seninki düşükmüş şimdiden de bugn için öyle olmusda olabilir..
crafty nerde?yoklugu belli valla:)
face yi takip edemeyenler icin yazim bari crafty nin dogum tarihi belli olmus. 25.10.2011 catisi dar oldugu icin sezeryan olacakmis.
crafty basindan beri kendini normal doguma alistirmis biri icin üzüntünü cok iyi anliyorum canim.. bizim icin en hayirlisi neyse o olsun.. saglikli bi sekilde alalim kucaklarimiza bebislerimizi yeter.
kızlar benim bebiş neden kilo almıyor ?yaaaaa cumartesi günü 36+0 iken 2680 dedi doktor,"herşey gayet güzel" de dedi ona göre herşey güzel rahat adamdoğuma 2 hafta kaldı bu oğlan parmak kadar doğarsa ben nasıl bakacağım zaten küçük bebekleri kucaklayamıyorum
kız simi..
bak craftyde sezer olcak..
tez dogrumu cıkıyor acep normaller sezeryan, sezeryanlar normal mi dogurcak..
amannn ben dün ona demiştim haftaya gelcek diyee..
himmelcim banada bi yorum yaparmısınson bikaçqündr karnımın altında ve belimde aqrı war qeçmek bilmiyo hafif aqrılar ama bazen şiddeti artıyo qün içinde kısa süren kasılmalarmda arttı 1haftadrda ishal war :26: qün içinde 1kaçkerede karnım semsert oluo taş kesilio doqummu yaklaşıo acaba :18: :18:
hissedersem sölerimm :)) senin var daha kuzumm..
dönmüşmü bu arada sare ..
suan bi arkadasımız var.. 38+0 ve bugün suni sancıyla dogumu baslattılar..
epidurali de acılma 4 cm olduktan sonra vuruyorlar diye biliyorum ben..
32 den beri tepetaklak yavru kuzum
Canim benim dogum sancisi olsa o kadar uzun sürmez seninki tünelin ucunu görme yolunda ilerliyor galibaSanci basladimi sancinin siddeti saatler ilerledikce gecmez artar,uzansan bile gecmez keskin agrilar girmeye baslar daha sonra.Bendede var birkac gündür ishalde dogumla bir alakasi varmi onu hic bilmiyorum.
oyy maşallahh kızımaa..aferin onaa..
crafty yok ortalıkta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?