2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Crafty de belli oldu demek hakkında hayırlısını diliyorum.

Benimde bugün randevum vardı...Haftaya nts ye gireceğiz ve doğum şekli sanırım belli olacak...Herşey normal şu anda ama crafty gibi son dakka sezeryan derse üzüleceğim sanırım, yine de hakkımızda herşeyinn hayırlısı diyelim.Yiğitin kilosu 2700 çıktı.2 haftada 500 gram almış maşallah diyin teyzoşları.
Ya ben kendimi sanki doğuma çoook varmış gibi şartlamışım.Normal bile olsa 3,5 haftam kalmışş off çok gerildim.Ben onu içimden çıkarmak istemiyorum
Bir an önce doğum iznine ayrılıp doğum moduna girmem lazım...

maşallah yiğitçiğe canım benimki de senle aynı sayılır 2 gün gerideyiz 2600 gr çıktı. bu arada kızım sen delimisin bende tam tersi olay günüm gelsin de doğurayım diye içimde olmasını değil kucağımda olmasını istiyorum çok rahatsızım ayol sen nasıl rahat ediyon

Kizlarrrr ben geldim acele acele yazip cikacaim esim yolda..

Oncelikle sehitlerimize rahmet ailelerine sabir yaralilara da acil sifa diliyorum..
Artik kacinci yazisimiz sirf bizim hamileliimizde kacinci teror olayi sayamadim.. Allah indan bulsunlar.. Baska da bi sey demiyorum..

Crafty ciim ilk senin haberini okudum hemen yorum yapayim dedim canim.. Nihayet gunun belli olmus cok sevindim... Sakin sezaryen olacagim diye moralini bozma tatilm zaten her zaman 50% sans vardi.. Ben de hep ayni dusuncedeyim niyetim normal ama kismet belki benim de catim dar olacak belli mi olur?
Nasil gecti cati muayenen tatlim? Transferden daha mi acili? Nolur yaz..

Bi yandan sevindim aslinda tarihin belli olmasina.. Ona gore kendini hazirlayacaksin.. Kizina suslenip pusleneceksin di mi cicim fotocun hazir her syin programli kuzun kollarina gelecek..

Peki fulya da mi olacak bu doğrultuda?

:))))) kız sende haklısın ama ben onunla dolaşmaya alıştım doğunca karnım boş olacak bide gezemiycem tabii, kendini düşünen anne)) sanırım doğunca herşey değişecek zorlaşacak diye korkuyorum heralde...

yazmak isterdim ama herkez doğursun öle yazım zordu benim doğumum

iyiki yazmamıssın o zaman ben kafamda kurardım sonrada ona inanırdım doğumumu kendi kendime zorlastırırdım psikolojik olarak

bizim bi arkadasın cocugu amip olmustu banyo suyundan .musluk suyu agzına kaçmış.biz su arıtıcısı aldık bebek için. asıl sebep o arıtıcı almamızdaki.görünen sebepte evlilik yıldönümümüzde eşim hediye etti güya bana.ben istiyordum .sanki bir ben kullanacakmısım gibi.

içime sıkıntı oldu ulaşşa bir an önce.sizin türkiye sınırlarında yaşayanınız yokmu dağılmışsınız dört bir yana :)) ben kaynananı türkiyede yaşıyor sandım da.

canım bende de ödem var, tuza dikkat ettinmi işe yarıyo inş zamanında gelir senin ufaklıkta.. demek koca kafalı die sevio babası, alemsiniz sezo yada normal takma kafana, sağlıkla gelsinler yeter

canım tarihiniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bitanen... ablam geçen hafta central da doğum yaptı ve dr u başak hn. acayip iyi bi bayan bende 2 kere gittim ama kendi dr umdan vazgeçemedim. fiyatlarıda uygun bildiğim kadarıyla. ama iyi tercih güvan bana ablam gayet memnun
hastanede iyi ertesi gün makyöz felen gönderdiler, herkes çok ilgili

burdan ulaşabilirsin cnm https://www.facebook.com/groups/2011kasimanneleri/154256871337934/?notif_t=group_activity

dr una güven cnm, demekki çalışanları yeterli görmüyo oğluşunada maşallah

hayırlısı olsun cnm, sağlıkla gelsin bebeğiniz. bende de ıslaklık oluyo, su değildir bence ama hiç yaşamadım. tecrübeliler daha iyi bilir.

Allah yardımcın olsun. üst üste olması kötü olmuş cnm, inş kolay bi doğum yaparsın bunca acıdan sonra

kızlar pek katılamasamda sohbetlere devamlı takip ediyorum sizi..
face de de takip etmek istiyorum ama hesabım yoktu, açtım bi tane şimdi..
gruba nasıl üye olcam ?

https://www.facebook.com/groups/2011kasimanneleri/154256871337934/?notif_t=group_activity linki bu cnm

Bu arada zuzuu naapti kizlar? Canim Allah yardimcin olsunnnnn zuzuuuu.. Dualarimiz seninlee

dinlensin die yarına bırakmışlar, yarına yine sancı vereceklermiş olmazsa sezeryana alacaklarmış. yarını bekliolar

merhaba kızlar,
doğum yapanlar listesi gün geçtikçe artmış, doğumu yaklaşan, sancıları olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..
dün doğum yapmayı planladığım hastanede nst mi yaptırdım ve sadece bir tane 40larda anlamsız bir sancı çıktı..bir önceki hafta sık sık kasılmalarım oluyordu azaldı bu hafta...su tüketimi ile ilgili de olabilir gerçekten geçen hafta ciddi azalmıştı su içmelerim ve evi toparlama işlerine koyulmuştum..dinlenmek ve su içmek benim kasılmalarıma iyi geldi..

herhangi bir acıbadem de doğum yapacak arkadaşlar bebeklere giydirdikleri acıbadem logolu kıyafetlerin yıkanıp, ütülenme işini sordunuz mu? ben dün sordum kesinlikle yıkanıp ütülendiğini çünkü bu kıyafetlerin sıfır ürün olmadığını defalarca kullanıldığını söyledi (hediye diye çıkışta verdikleri sadece sıfır paketliymış) :44: :44: şimdi kafam karıştı ben çantaya bebek için kıyafet koymuştum ama ilk onlarınkini kullandırırım benim ciciler az kirlenir demiştim. başka bebeklerin giydiği sonrasında yıkanıp ütülenen giysileri sizler giydirmeyi düşünüyormusunuz? keşke sormasaydım bilmeden giydirebilirdim şimdi bile bile giydiremem sanırım

okurken bile gözlerim doldu
hakkımızda hayırlısı evet ama ben sezeryandan korkuorum normal istedim hep ondan az sıkkın canım

Kuzum
inan ZERRE KADAR acımadı muayene
spekulum takılırken bile insanın canı daha çok acıo o kadar söliim sana
hiççç korkmayın vallahi sıkmadım da kendimi hiç
korkulacak bişi diil bu bacınıza güvenin :)
inş hanım programa uyar :) Yarın Alev ile görüşeceğim, ptesi için temizlikçi kadını ayarladım
geri kalan her şeyi hazır zaten
doğum da Kadıköy olacak cnm
Baha özellikle rica etti, dedi ki fulya ya da maslak olursa doğumdan sonra başka dr a bırakmak zorunda kalırım ve gelemem birdaha
o nedenle senin için bi sakıncası yoksa burası olsun, benim takibimde olsun, içim rahat etsin dedi
bende bu kısmı düşünmemiştim, başka dr olsun istemedim o nedenle kadıköy devam

emin ols senden benden çok çok daha steril koşullarda yıkanıyor. Zaten bu kıyafeti giydirme amaçları bizim kıyafetlerin steril olmasına güvenmemeleri

crafty hoşgeldin canım hayırlısı olsun 25 ekimde doğum olcakmış..kavuşcan yavruna:)

evetttt :) hoşbuldum

Canım Teyzeciğim,

Bugün paketimi aldım. Hediyeni çok beğendim ama
her şeyden çok ellerinle ördüğün patik, bana yolladığın şeker(bu arada çok güzel olmuş) ve yazdığın not için çok teşekkür ederim.
Çok incesin. Çok çok mutlu oldum
Seni de kardeşimi de çok öpüyorum

NİL

canım, niye öyle düşünüyorsun ki... öncelikle onlar temiz yıkanıyordur, sıkıntı yapma kendine, bu konuda risk almazlar... ayrıca, onları daha önce giyenlerde bebek.. melek onların hepsi, mis kokulu... üzme kendini bunun için...

kızlar sezaryanda kaç gün hastanede yatırıyolar?

benim hastane 2 gün yatırıyor..

kızlarrrr
güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim
hepimizin kuzuları vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah

tamam ozaman siz de öyle düşünüyorsanız içim daha rahat şimdi...hastanede giydikleri hastanede kalmış olur..

canım nts ye bağladı dr.sancı çıktı bende de ama dr.bu sefer çatı muayenesi yapmadı tetikleyebilir haftaya salı gününe kaldı çatı muayenesi:))benim de artık sancılarım fena artmaya başladı ya.bu arada acaba doğumda regli ağrısı gibi bir ağrı mı yoksa hani bıçak saplanması oluyor ya öyle bir ağrı mı çekeceğiz çok merak ediyorum:))

çok geçmiş olsun canım..dikkat et aman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…