2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sevindim böyle olumlu yorumladığına gerçekten:))ben normal istiyorum ama Allah bebeğim ve benim için hangisi doğru ve sağlıklıysa onu nasip etsin hepimize inşallah.Yaa evet yaa çok aceleciler valla ya.yalnız sancılar arttı doğum yaklaştı ya forum nasıl da hareketli hararetli öyle dğil mi?:)))
ama ne güzel birbirimize destek oluyor birçok durumdan haberdar oluyoruz.

kızlar ben geldim doğuran var mı geçmişi okum geliyorum bu arada bebğin cicilerini paylaşıyorum ciciler topiğine

cicileri nasıl paylaşıcam bakalım becerebilecekmiyim kızlar buarada kaynanamla kayın peder geldiler 6 ay burdalar çok yoruluyorum artık hizmet önmli

crafty tebrikler.niline kavuşacağın gün belli olmuş.sen önümüzdeki salı ben sonraki salı,salılar bize uğur getirsin.yavru kuşlarımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza.

bayanlar saat tuttum sancılarım saatte bir qeliyo bakalım nolcak yarna kadr beklerse bebişm yarn kontrole qidicem doqum qelio qaliba yalancı diilse :18: :18:

merhaba hanımlar, yazılanları okuyunca hepimizin ne kadar heyecanlı olduğu anlaşılıyor. ne hoş heyecanlar bunlar. benim de perine bölgemde sancı değil ama acı var. sanki tüm gün kaşımışım da tahriş olmuş gibi. pelte gibi de görüntüsü var. bir de deli gibi akıntı. halbuki hiç kaşımadım. mantar gibi enfeksiyonlardan korktuğum için günde 3 kere çamaşır değiştirmemin yanı sıra kokusuz günlük pedler kullanıyorum (günde en az 6 tane) niye oldu anlamadım. orta kulak iltihabı için kullandığım antibiyotiğin reçetesinde candida gibi bakterilerin çoğalmasına neden olabilir diyor. şu yaşadığım şey doğumla mı alakalı yoksa ilaçla mı alakalı bilemedim. zaten kulağımda açılmadı gitti
kızlar yarın plasenta previa totalisi olan ablam sezaryana girecek. riskli gebelik olduğu için özel hastaneler (ablamınki ve benim gittiğim doğum için kabul etmediler) inşallah her şey yolunda gider. kanunide olacak doğumu. dua ve iyi dileklerinizi esirgemeyin.sevgiler

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI, HOLAA, chromaggus, gulyc, kdck, zeynepp16, ,
kızlar sanırım hepimizin uykusu kaçmış heycandan artık gelsin istiyoruz bebişlerimiz :18::18: bir yandan da korku var acaba nasıl bir ağrı 2.ci anne olucaklar anlatsa bize

geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine benim kbb dr. da söle di kulaüını temizlettirmen gerk diye yatınca 2 side tıkanıyo duymuyorum bebişi nasıl duyucam onuda bilmiyorum allah ablanın yol ve yardımcısı olsun hakkında hayırlısı olsun rabbim kurtarsın inşallah

İyi geceler herkese.. 1 Kasım'da az doğum vardı, bende eklendim, tam olduk :)
Bugün kontrolümüz vardı, dr yolunda dedi herşey, suyu, ölçümü iyi buldu. 1 Kasım'da alalım, beklemeyelim çok da dedi.
Sanırım kordondan dolayı riske girmek istemiyor. 37+6'da olmuş olacak doğumumuz, Allah nasip ederse.
Sağlıkla gelsin de inşallah, biraz da dışarda büyür napalım. Yeter ki yolunda olsun herşey..
Böyle yani kızlar, gün verilince, adı konulunca daha bi heyecanlanıyo insan.
Ben şaka maka anne mi oluyorum diye dolaşıyorum ortalarda, e günaydın diyolar :)
Allahımm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Yarabbim.
Hep hayaldi benim için, hep ulaşılmazdı. 5 yıldır çok mücadele verdim bebeğim için, çok dibe vurup yeniden ümit besledim.
Şimdi günler sonra kucağımda olacağını düşünmek, Allah nasip ederse tabi, beni inanılmaz bi heyecana sürüklüyor. Hala rüyada gibiyim... :)
Çok şükür bugünümüze...

Son sayfalarda crafty'nin doğum günü belli olmuş, onu okudum. Hayırlısı olsun be arkadaşım, gelsinler de sağlıkla, geliş şekilleri o kadar da önemli değil..
Hem şeyde bi hayır vardır, belki böyle olması ikiniz için daha iyidir di mi :)

geçmiş olun bebişine cnm sarılık olunca bebğin bir yerimi ağrıyo yoksa adı mı sarılık ayy kıyamam ben yaa rabbim yardımcın olsun sende allaha emanet ol cnm haberdar e bebiişin tez zamnda iyileşir inşallah

Uykum hiiiç gelmedi ki kaçsın. eşim yok çalışıyor yalnızım. böyle olunca uyumak ne mümkün. zaten yatıp kalkıp düşündüğümüz tek şey oğlum. bir yanım tamam artık gelsin diyor öbür yanım yok yok beklesin biraz daha diyor... sancılar için adet sancısı gibi diyorlar. başlangıçta sanki adet oluyormuş gibiymiş sonrası tabi daha yoğun sancıymış. kasıklarda ve belde oluyormuş. bazen de hani adet sancısı da vurur ya bazen bacağa vuruyormuş. Ben çok şiddetli adet sancısı çekerdim her ay hastanelik oluyordum da bana hemşire demişti alışkınsın bu sancıya rahat doğurursun sen diye:)) Ama yine de insan yaşamadığı zaman kulaktan dolma şeyler olunca ikna olamıyor bir türlü tabi.

kızlar benim karnım acayip derecede çatladı okadar bebe yağı sürdüm demekki çatlayası vardı sağlık ocağındaki hemşire limon sürmemi tavsiye etti karnın genişler dedi daha çatlamaz dedi ama sanırım biraz yaktı ne kadar doğru bilemiyorum bebiş sol kasığımda hıçkırıyodu şuan tam vajinal bölgemde hıçkırıyo sanırım bebişin zamanı gelmiş :18::18::18: kasım altı dedi ama kaynanam habire kız erken gelir deyim duruyo 10 gün erken gelirmiş ozaman 6 gün kalmış

Selam kızlar madsad dan sonra bakalım ikinci annemiz kim olacak ve ne zaman nasıl doğum yapacağım çok merak ediyorum şimdilik herhangi bir belirti yok zaten doğum için daha 3 haftam var bakalım erken mi gelecek zamanında mı daha mı geç Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah..

aynen cnm benim eşimde gececi çalışıyo kaynanamlar da 10 da yattılar çok erkenden uyuyolar ben de odamdayım ben şuan bile adet olcak gibi bir ağrı var vurup geçiyo sanırım yalancı ağrı evt ya bazen diyorum artık yeter canıma tak etti gelsin diyorum bazaende yok biraz daha dursun kilo alsın diyorum bir gün kafayı yemezsek şaşma

hayırlı olsun canım sağlıcakla kollarında olsun bebişin.bu arada harbiden 1kasım çok bereketliymiş

en hayırlı zamanda gelsinler inşallah. sen benden öndesin 35+2 oldum benim bile hafif oluyor ağrılarım seninki normal. yicez canım kafayı az kaldı valla:)))

en hayırlı zamanda gelsin:)) sağlıklı olsunlar da:)

karnımız neden taş gibi oluyo bilen var mı:26: birde bugün yeni bir ağrı icad oldu bende boşluklarım ağrıyo valla ben korkmaya başladım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…