- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.481
eşim polis,ilk görev yeri konyaydı.o 3 ben 2 yıl kaldım.okulum yeni mahalledeydi.ben kütahyalıyım,izmirde ünv okudum.eşim mersinli.ah ah izmiri çok özledim bak şimdi.
o sen de bizdensin yani. Öğretmensin yani (meslektaşız o zaman). Ne öğretmenisin? yeni mah bilmiyorum tam olarak neresi oluyor hangi okuldu ayy ne çok soru sordum :)
fenciyim be.yeni mahalle konyanın en namlı yeridir.mevlana kültür merkezinin 500m ilerisi.çingene mahallesi.ilginç bir öğrenci profili var.velilerin %90nın kendisi yada akrabası uyuşturucu yada hırsızlıktan cezaevinde.benim evimde karatay hobi bahçelerinin karşısındaydı.ah ah konya...özledim be.seviyordum ben konyayı.siz neden ordasınız?okulun neresi?branş?
hıh şimdi bildim ayy orası felaket ya iyi dayanmışsın ben cesaret edemedim çok az okul yazmıştım ordan. ben ingilizceciyim. karkentte. orası çok daha iyi benim okulda çevresindeki iyi okullardan. benim eşim konyaumlı biz buralıyız artık. Sevemedim ben çok fazla ya ne yalan söyleyeyim. izmiri çok özlüyorum. oturduğum yerdede komşular bize göre değil. yaşlı başlı köylü insanlar var genelde. var birkaç tane arkadaş ama işte çok samimi değil yani. sıkılıyorum o yüzden
ilk yıl her gün ağlayarak geliyordum eve.sonra alıştım.eşimde o civarda çalışıyordu.öğrencilerle gündüz ben gece o uğraşıyordu.konyada herşey elimizin altındaydı.ye ,iç,gez ,toz.şırnakta kapıdan adımımı atmıyorum.beterin beteri var emin ol.tamam izmir gibi olamaz ama genede çok rahattık biz orda.nietimiz bu yılda kalmaktı ama olmadı işte.
tabiki o konuda hiçbir şey diyemem. Sadece memleket özlemi benim ki birde ben hep deniz olan bir yerdeydim. İzmirde büyüdüm çanakkalede okudum tekirdağda görev yaptım hoop geldim konyaya. en çok da havasını yiyeceklerini kordonunu özlüyorum izmirin
denizi bende çok özlüyorum.en son 2008de sivastaki öğrencilerimi yarışmaya götürünca gezmiştim.bolulu hasan ustadan tatlı alıp aşsancak kordonda ayaklarımı denize uzatıp keyif yapardım.zevkine vapura binerdim...
şu zıkkım yerden kurtulursak balıkesir istiyoruz.şöle sahilde bir ilçe..canın sıkılınca çık bir iyot kokusu al.egenin havası ,suyu,insanı başka be.
ricederim.maksat kafanı dağıtıp çişini unutturmaktı.görev tamamlandıben çıkıyorum artık mersinlii sanırım daha fazla tutamıcam çişimihadi iyi geceler güzel sohbetin için çok teşekkürler
arkadaşlar nasılsınız bende izmirde oturuyorum.muhabbetinizi okuyunca bende yazayım dedim. bende konyada okudum. bende pek sevemedim konyayı... benimde esim asker 3 yılımız kaldı...nasıl izmiri bırakıp gideceğiz bilmiyorum...bende çok seviyorum izmiri. hiç gitmek istemiyorum...
dönse ben hemen anlarim zaten.. kaburgalarim altinda koca kafasi avucumun icine cuk diye yerlesiyo resmen. oturmami engelliyo, nefes almami engelliyo. istahim sürekli kapali o yüzden.zorla yiyorum ve hep bi mide bulantisi var.
benim doktorumda 35. haftadan sonra yeri iyice daraldigindan dolayi dönme sansinin gitgide düsecegini söyledi. hamileligin basindan beri kendimi normal doguma alistirmis ve normal dogumu cok isteyen biri olarak ne kadar üzgün oldugumu tahmin edebilirsin
günaydın kızlar....sağlıklı,musmutlu,huzurlu günler olsun hepimize.......
saat 5 den beri ayaktayız kızımla.sinir bi rüyayla uyanıverdik yatamadık bi dahada.rüyamda doğum yapmışım hastaneden çıkıyoruz ama bebeğim yok yanımda,kaybolmuş hastanede.etrafıma bakıyorum başka çocukların üstünde tulumları kıyafetleri nasıl sinir oluyorum üzülüyorum böle.stresli bi rüyaydı.hayır olsun.doğum yaklaştıkça endişelenmeler artıyo haliyle.bol bol dua etttim,huzurla doldurdum içimi:)cuma sabahı allah kabul etsin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
POZER teyzeeeeeeeee faceden mesaj attık sana duy sesimizi,aydınlat bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?