- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.501
günaydın kızlarbugün tosunumla buluşma günüm inşallah dogum pozisyonunu almıştır yoksa totosuna şaplak yiycek
umarım gönlünce olur da doğum pozisyonu almıştır oğluş.hayırlı haberlerle gel inşallah...
ilk önce kendisine bakmayıp karşısındakine akıl veren insanlara oldum olası sinir oluyorum da yapcak bişi yok şekerim. kırılmayacak biriyse he deyip geçicez gözden çıkardığımız biriyse de ayak üstü çemkirivericezbu bebeişler bize inat yapıyo galiba.. bende hiç istemiyorum normal doğumu, benim oğlanda daha 26. haftada çevirdi kafayı aşağı, haftalardır başaşağı duruyo, beynin sulandı oğlum dön diyorum ama cıkkkk...
yaa bide sinir oluyorum etrafımdakilere.. kendi sezeryan oldu arkadaşım, toplasan 1 saat sancı çekti, sonra hoop sezeryana.. şimdi bana dır drı ediyor, daha ilk bebekte sezeryan istermi insan, normal doğur. ama nasıl bir baskı.. sen niye ısrar etmedin dicem olmıcak yakın arkadaşım
benim de canım sıkkın. malum doğum yaklaştı herkes akıl verme telaşında sanki fikirlerini soruyormuşumcasına...
kızının parmağı kesilse haberi olan kayınvalidem tutturdu akşam doğumunda annene haber verme diye...
ki ben hem annemle hem kayınvalidemle aynı şehirde oturuyorum ikisiyle mesafemiz arabayla taş çatlasa 5 dakikadır.
eşimin ailesiyle hep mesafeli bi diyaloğum olmuştur hiçbiriyle asla samimi olmamışımdır. tüm bunlara rağmen konuşmalara bak ya.
bu aralar annenle arana mesafe koy çok arayıp sorma ki doğumunun gününü bilmesin.
doğuma giderken haber verme sen doğurunca biz anneni arar söyleriz diyor ikidir.
her seferinde yok ben annemi ararım her anımda da yanımda olur diyorum inatla.
o da inatla aynı şeyi söylemeye devam edior üzülür kadın gerek yok diye... çok düşünüyor ya annemi.
ben katiyen anne sütünden başka bişi vermem bebeğe diye diretiyorum.
akşam tutturmuş sütün gelmezse şekerli su veririz sen merak etme diyor güya yavaştan kendini devreye sokacak.
eltim doğum yaptığında da kızın ailesini hiçe saydılar, kendi kızında zaten kimseye fırsat vermedi. aynı şeyi bana da yapmaya çalışıyor.
çok iyi bildiği ama unuttuğu ya da hatırlamak istemediği bi nokta var iş inada binince çok gıcık biri olurum.
baktım akşam lüzumsuz lüzumsuz konuşuyor akıl veriyor şöyle yaparız böyle yaparız diye kendini devreye sokmaya çalışıyor. tatlı sert çıkıştım.
çenesini kapadı oturdu yerine.eltimin çocuğunu ayağında sallayıp uyutmaya çalıştı ne lafa karıştı ne söze.
off ağzıma neler geliyor aslında da yazamıyorum burada
benim de canım sıkkın. malum doğum yaklaştı herkes akıl verme telaşında sanki fikirlerini soruyormuşumcasına...
kızının parmağı kesilse haberi olan kayınvalidem tutturdu akşam doğumunda annene haber verme diye...
ki ben hem annemle hem kayınvalidemle aynı şehirde oturuyorum ikisiyle mesafemiz arabayla taş çatlasa 5 dakikadır.
eşimin ailesiyle hep mesafeli bi diyaloğum olmuştur hiçbiriyle asla samimi olmamışımdır. tüm bunlara rağmen konuşmalara bak ya.
bu aralar annenle arana mesafe koy çok arayıp sorma ki doğumunun gününü bilmesin.
doğuma giderken haber verme sen doğurunca biz anneni arar söyleriz diyor ikidir.
o da inatla aynı şeyi söylemeye devam edior üzülür kadın gerek yok diye... çok düşünüyor ya annemi.
akşam tutturmuş sütün gelmezse şekerli su veririz sen merak etme diyor güya yavaştan kendini devreye sokacak.
eltim doğum yaptığında da kızın ailesini hiçe saydılar, kendi kızında zaten kimseye fırsat vermedi. aynı şeyi bana da yapmaya çalışıyor.
çok iyi bildiği ama unuttuğu ya da hatırlamak istemediği bi nokta var iş inada binince çok gıcık biri olurum.
baktım akşam lüzumsuz lüzumsuz konuşuyor akıl veriyor şöyle yaparız böyle yaparız diye kendini devreye sokmaya çalışıyor. tatlı sert çıkıştım.
çenesini kapadı oturdu yerine.eltimin çocuğunu ayağında sallayıp uyutmaya çalıştı ne lafa karıştı ne söze.
hiç utanmak sıkılmak yok gevrek gevrek dioki. eğer sezeryan olursa annen gelir bakmaya normal olursa ben gelirim hayır da ben sana fikir sormadımkiiiii.ya anlamıyorum ben bu insanları hakikaten...ne demek annene haber verme,kadın üzülür....ay nasıl sinir oldum,hiç taviz verme arkadaşım canın kimi istiyora o olacak yanında anne gibisi var mı ya?saçmalığa bak.
aynen canım herkes dediğini yaptırmak istiyor. en başından beri eşim hep der bana bizimkilere he de geç hayatım istediğini yap kafana göre takıl.şimdiden torunu kıskanmaya başlamış senin ki..benim nazım anneme geçer, annem yanımda olacak diyip kestirip at boşver.. bu arada şekerli suyu doğar doğmaz vermek iyiymiş.. doktorlar kızıyo ama, bebek sarılığına iyimiş galiba..
çok değişik bi süreç bu ya, her kafadan bi ses çıkıyo. herkes doğru bildiğini uygulatmaya çalışıyo...
benim kaynana zaten yaşlı, ondan iş güç hiç bişey beklemiyoruzda.. geçen bana geldi, bebeğin göbeği düştükten sonra tuzlamak gerekiyomuş, bildiğin turşuluk tuzu heryerine sürecekmişiz, sonra bide nerde bi yerde bi çamur varmış onu da sürecekmişiz... niyee dedim, çocuk beyaz olurmuş:) ben diyor çocuklarıma yaptım hep diyor.( çocuklarında hepsi arap bacı gibi, bi eşim hafif beyaz, diğerleri çok esmer ).. çok işe yaramış baksana hepsi arap bacı gibi dedim bende:) bide diretiyor yapılsın diye.. eşimde tersledi biraz, doktor ne diyorsa o geç bunları bi dahada konusunu açma dedi:)
eşim böyle dedikten sonra kayınvalide nin lafını yazıyorum " o zamna sadece koltuk altlarına ve ayaklarına sürün, ter kokmaz " eşimden şahane bi bakış.. kayınvalide " o zaman bal sürün oda iyi gelir " eşiin çıldırma anı:):)
kız bizde de tuzlarlar. Ama bunu annem yapar :)
kaynana yapsa bende o bakışları atabilirim
ay dün ne oldu
eşim aradı bunu dedi 25 i fln neyse 2 dk sonra beni arıo 25 Ekim mi Kasım mı die
aaa Aralık dicektim ne kasımı 1 yaşında doorcam ben
eşim böyle dedikten sonra kayınvalide nin lafını yazıyorum " o zamna sadece koltuk altlarına ve ayaklarına sürün, ter kokmaz " eşimden şahane bi bakış.. kayınvalide " o zaman bal sürün oda iyi gelir " eşiin çıldırma anı:):)
hiç ama hiç hadlerini bilmiyorlar şekerim ki beni tanısanız ne kadar dik kafalı bildiğinden şaşmayan hele hele onlara asla akıl fikir sormayan biri olduğumu bilirsiniz... tüm bunlara rağmen kadın ileri ileri sokuluyor yaaa...aaaaa
parçalarım onu içimdeki mahalle kadını ortaya çıkar bak
densiz hadsiz kendini bilmez insan
al bunu vur duvardan duara 3 gün
sinirin anca geçer belki
bizim bi arkadasın cocugu amip olmustu banyo suyundan .musluk suyu agzına kaçmış.biz su arıtıcısı aldık bebek için. asıl sebep o arıtıcı almamızdaki.görünen sebepte evlilik yıldönümümüzde eşim hediye etti güya bana.ben istiyordum .sanki bir ben kullanacakmısım gibi.
kızlarrrr
güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim
hepimizin kuzuları vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah
bu bebeişler bize inat yapıyo galiba.. bende hiç istemiyorum normal doğumu, benim oğlanda daha 26. haftada çevirdi kafayı aşağı, haftalardır başaşağı duruyo, beynin sulandı oğlum dön diyorum ama cıkkkk...
yaa bide sinir oluyorum etrafımdakilere.. kendi sezeryan oldu arkadaşım, toplasan 1 saat sancı çekti, sonra hoop sezeryana.. şimdi bana dır drı ediyor, daha ilk bebekte sezeryan istermi insan, normal doğur. ama nasıl bir baskı.. sen niye ısrar etmedin dicem olmıcak yakın arkadaşım
ay dün ne oldu
eşim aradı bunu dedi 25 i fln neyse 2 dk sonra beni arıo 25 Ekim mi Kasım mı die
önceden bizde de tuzlarlardı ama artık öyle bişi kalmadı.. annem isterse yapabilir.. ama kaynanam olunca işler değişiyo galiba, fena mıyım ne:)
yuhhh deseydinnn:) durumu idrak edememiş hala eşin.. direk önlük alalım istersen nile, okula veririz deseydin:)
yok yaaa keşke konyalı olsaydı uzak olurduk en azından yılda bir iki kere görürdük yeter artardı bilesabah sabah sinirlerim hopladı.
konyalımı kız yoksa senin kaynana tarafıda ..
sana haber vermem deseydin.. üzülürmüşmüş.. niye üzülsün ya torunu olacak kadının..
ay dün ne oldu
Herkese günaydın kızlar :)))
dün kızımı gördük büyümüş maşaallah 2500 kilo geçmiş
10 gün sonraya randevu yazdı , suyun iyi ama açılman ve kasılman var
o yüzden iyice hazırlan sen çantanı falan dedi
olurda 10 gün daha gelmezse şansımıza ama aniden suyunda gelebilir dedi
paniklemem sakın suyun gelirse hastaneye uçarak falan gitmenize gerek yok didi :))))))
adam son derece panik atak olduğumun baştan beri farkında tabi
beni arayın acele etemyin hazırlanın gelin dedi...
bizden haberler böyle teyzeleri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?