2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sen yazma bize yazma :)
seni teskin edeceğimize kudurtuoz hepten :)
ama tam zopalık kadın heee
nereli bunlar
konyalı diilse samsunludur kesin
şimdi hışımla gidip kadını dövermişim gaza gelip
ya geçenlerde plan yapıyoruz annemle şu kadar gün evinde kalırım şunu şöyle bunu böyle yapalım diye. annemin tutumuna bakın: kızım sakın kayınvalideni kırma o da olsun istediği kadar kalsın sizde. o gelmezse ayrı gayrı yapar gibi olur onunda torunu sakın eşine gelmesin falan deme gelsin kalsın diyor.
aman ben alışkınım bu kadının tavırlarına. her seferinde ağzının payını alır benden ama vazgeçmiyor işte illa kaşınıyo arada sırada
kadın oğlunu yıllarca kıskandı benden. ağzıyla itiraf etti geçenlerde ben seni yeni evlendiğinizde gelinim gibi değil kumam gibi görüyordum diye :26:
sürekli kendiyle beni kıyasladı. eşime sürekli sorardı benim yemeklerimmi güzel eşininmi falan diye...
diyorum ya arada kaşınıyo işte

eee o kendi kızına dayanabildiğine göre onda ki ana yüreği olmuyor bu durumda...
onun mantığına göre DAŞ kalpli bi hatun demekki...

bu insanların herşeye akıl verme ve bunda ısrar etme huylarına sinir oluyorum sanane dicen ama olmuyo işte delü karılar yaaaa

yok yok güzel olcak.. merak etme sen..

anammmm..
anlatma kız.. kasılıyorum burda..

günaydın herkese,

kdün bir günaydın mesajı yazabildim evde misafirim vardı giremedim doğuran varmı kızlar

yok badicim.. kimse dogurmadı..

zuzu vardı bi o da doguramadı dün.. öğlene kadar bekliyoruz atraksiyon kendisinden.. dua ediyoruz şimdi sadece..

Nil 25 inde doğacak.. beyhanın bebeği de 25inde sanırsam..

onun dısına baska gelen yok güzelimm

zuzzu sabah ses vermişti face de ama bi daha ses yok.. gerçek sancılar bugün başladı galiba, yazamadığına göre.. off allahım yardım etsin

bugün evdn kaçmam lazım.. kayınvalidem evine geleli 15 gün oldu ve bize gelmedi.. çok ilginç.. içimden bi ses bugün gelecek diyo.. gerçi bi kaç kere gelmiş ben evde yokmuşumda..

fatma bende badem yiyoum, bademe dadandım bu ara.. zorlaaaa süt içiyorum hemde ballı süt:) tam bebişin kilo alacağı zaman diye biraz daha fazla özeniyorum ama bakalım işe yarayacak mı..

bu arada forumumuz çok sessiz ya, herkes çil yavrusu gibi dağıldı bi yerlere.. koca göbeklerini kaldıramıylar hatunlar.

en heyecanlı yerinde bitti..

bekliyoruz canım..

teşekkürler paylasımların için..

ah bi solukta okudum...arkası yarına kalmasın lütfeeeen

annem aksamları hafif gecir dedi bana..

76 kiloydum simi bu sabah.

ve ben 2 gündür aksamları tost yiyorumm..hemde yarım ekmek.. zararlı biliyorum ama durduramıyorum kendimi..

sabahları 1 kase nesfit..

öğlenleride bildiğin bi dana midesini dolduracak kadar yemek yiyorum..

bide Sare masallah gözleri dısarıyı görüyor sanırsın.. hani bazı bebekler annesi tam sofraya oturdugunda aglar zırlarya bizimkide kuduruyor içerde.. yemeğe oturdugum an baslıyor.. daha agzıma bişey koymadan.. önde eğilemeden yiyorum bende baska bi saatte yemek yeme sansım olmayacagı için.. eşime anlatıyorumm .. ay hic sevmem öyle cocukları diyor bana..

dedim senin kucağına bırakcam yemeğimi yicem ben .. oldu anlastık dedi.. ne kadar ciddi bilmiyorum tabi..

off böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum ama ne yapayım.. ben onun yanında sıkılıyorum, rahat edemiyorum, oda gelince kalkmak bilmiyo, saatlerce oturuyo...

bu arada size bişi sorcam. evde stor kullananlar nasıl temizliyosunuz stor perdeleri.. ben siliyodum ama halı gibi yıkasammı diyorum:)olmaz mı

bende yok canımm..

temizleme şeklini aldıgın yer söylemiş olmalı..

bende kendimi kontrol edemiyorum artık.. çok acıkıyorum, meyveyide çok yiyorum ama yedikçe dahada acıktırıyo sanki.. şimdi ben dün çikolata yedim ama abartmışım, şu taş şeklindeki çikolatalrdan, çiko bitti damağım kabardı şişti, felaket ağrıyo, karnım aç ama ne yesem yakıyo:) bugün biraz zor geçecek galiba.. kocamda dalga gçiyo tabii, başına ne gelirse boğazdangeliyo diyo... kendime bi çorba yapayım bari bugün, baharatsız bişi:)

eğilip yediğimiz için mi öyle oluyo acaba, benimkide aynen, yemeğin yarısında başlıyo hoplamaya.. artık bide tekmelemeyi filanda geçti resmen can yakıyolar

Günaydınlar. Geçmişi çok okuyamadım ama cigdemo arkadaşımızın yazdıklarını okudum, devamını dört gözle bekliyorum. Doğum hikayeleri bana cesaret veriyor. Allah'ım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize. Ben de hastane çantama son şeklini veremedim bir türlü. Dolapta poşetlendi, paketlendi, beni bekliyor. Bütün eşyaları ayrı ayrı kilitli poşetlere koydum. Marketlerde satılıyor, tavsiye ederim, crafty'ninkini çok beğenmiştim, İkea'dan aldıracaktım ama real gibi marketlerde de bulunduğunu fark ettim, aynısı değil tabi ama, ağzı kilitli poşetler, almak isteyenlere tavsiye ederim. Küçük boylarından almamışım, biberon, emzik vs. onları da küçüklere koyacağım. Ama hepsi başka yerde, toplayıp valize koymak lazım artık. Gittikçe heyecanlanıyorum. Rüyalarıma giriyor. Hayırlısıyla kuzuları kucağımıza alsak... Sağlıkla inşallah... Hayırlı Cumalar herkese. Bu arada annemi akşam yolcu ediyorum, çok alışmıştım, evde yalnız kalmak istemiyorum, içten içe korkuyorum sanırsam. Annem de gideyim gelirim tekrar diyor. Tekrar doğumda gelir sanırım. Ne kaldı şunun şurasında?!

ben kayınvalidemle çok iyi anlaşıyorum ama insan o dönemdeki psikolojiyle nasıl davranır bilemiyor belki bana da bir çok yaptığı hareket batacak kii bu annem de olabilir ama ben de şimdiden kendime hep telkinler veriyorum bebeğe ne kadar zarar verebilirler ki boşuna kalplerini kırma diye gerçekten sonrasında telafisi olmuyor çünkü böyle şeylerin dinlemek ve uygulamamak en doğrusu sanırım doğru doğru haklısın deyip geçecen yapcak bişi yok neyse bakalım belki de biz onlara danışacağız söyledikleri herşeyi uygulamak isteyeceğiz ama tabi anlaşamayan arkadaşlara allah sabır versin çokkk zooorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…