- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.581
Kızlar merhaba
Ben dün öğle saatlerinde eve geldim..anca açabildim KK yı
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Ultrasona girdim kilosu 2,430 gr..36 hafta...
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
Yatın olsun hocam bari dedim,pazarlık yapmaaaaaaa dedi
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
al gel,öğleden sonra kavuşturalım sizi dedi..
eşim şoklara ben şoklarda..elimizde telefon kimi arıyıp haber verceğmii şaştık
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
sonunda çıktı SANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
hiçbir sorunu sıkınrısı yok ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
yiyip içip uyuyo mutlu mutlu...
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..HA BU ARADA DOKTOR RAHMİN ZAR GİBİ KALMIŞ BASKI YÜZÜNDEN DEDİ..DEDİĞİM GİBİ RİSKL Bİ DURUM BU, BU KADAR İNCE RAHİMLE DAHA FAZLA BEKLETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ DEDİ..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
DOĞUM GÜNÜMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OĞLUM SANCAK OLDU..
20 si olsun bari 20.11.2011...
Kızlar merhaba
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..HA BU ARADA DOKTOR RAHMİN ZAR GİBİ KALMIŞ BASKI YÜZÜNDEN DEDİ..DEDİĞİM GİBİ RİSKL Bİ DURUM BU, BU KADAR İNCE RAHİMLE DAHA FAZLA BEKLETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ DEDİ..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
Kızlar merhaba
Hönkkk dedim
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
herkese merhaba,
dün bebeğin odasının nem ölüçüüyle ilgili muhabbet olmuştu.. kağan kocatepenin sitesinde odanın nem oranının %40'ın altına düşmemesi gereektiği yazıyor.. sıcaklık da 22 derece olmalı... ben arzumun sıcaklık ve nem ölçerini aldım. tavsiye ederim, 10-15 arası bir şeydi fiyatı..
off böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum ama ne yapayım.. ben onun yanında sıkılıyorum, rahat edemiyorum, oda gelince kalkmak bilmiyo, saatlerce oturuyo...
bu arada size bişi sorcam. evde stor kullananlar nasıl temizliyosunuz stor perdeleri.. ben siliyodum ama halı gibi yıkasammı diyorum:)olmaz mı
Ewet ya benimde gecen haftaki doktor muayenemde sancim vardi doktor alttan muayene etti,hic canim yanmazdi biraz canim yandi,eve zor gittim.canım nts ye bağladı dr.sancı çıktı bende de ama dr.bu sefer çatı muayenesi yapmadı tetikleyebilir haftaya salı gününe kaldı çatı muayenesi:))benim de artık sancılarım fena artmaya başladı ya.bu arada acaba doğumda regli ağrısı gibi bir ağrı mı yoksa hani bıçak saplanması oluyor ya öyle bir ağrı mı çekeceğiz çok merak ediyorum:))
Hosgeldin canim.kızlar ben geldim doğuran var mıgeçmişi okum geliyorum bu arada bebğin cicilerini paylaşıyorum ciciler topiğine
6 ay mi ???!!! Gecmis olsuncicileri nasıl paylaşıcambakalım becerebilecekmiyim kızlar buarada kaynanamla kayın peder geldiler 6 ay burdalar çok yoruluyorum artık hizmet önmli
Zeynepp16 cim naptin yoksa dogurdun mu ?bayanlar saat tuttum sancılarım saatte bir qeliyo bakalım nolcak yarna kadr beklerse bebişm yarn kontrole qidicem doqum qelio qaliba yalancı diilse :18: :18:
Ewet canim hastaliklarda enfeksiyon icin maalesef güzel zemin hazirliyor,mesela sekerim var dikkat etmezsem mantar enfeksiyonum kacinilmaz,onunla ilgili olabilir.Ablan icinse Rabbim hayirlisiyla bebisine saglikli bir sekilde kavusmasini saglasin insaallah.merhaba hanımlar, yazılanları okuyunca hepimizin ne kadar heyecanlı olduğu anlaşılıyor. ne hoş heyecanlar bunlar. benim de perine bölgemde sancı değil ama acı var. sanki tüm gün kaşımışım da tahriş olmuş gibi. pelte gibi de görüntüsü var. bir de deli gibi akıntı. halbuki hiç kaşımadım. mantar gibi enfeksiyonlardan korktuğum için günde 3 kere çamaşır değiştirmemin yanı sıra kokusuz günlük pedler kullanıyorum (günde en az 6 tane) niye oldu anlamadım. orta kulak iltihabı için kullandığım antibiyotiğin reçetesinde candida gibi bakterilerin çoğalmasına neden olabilir diyor. şu yaşadığım şey doğumla mı alakalı yoksa ilaçla mı alakalı bilemedim. zaten kulağımda açılmadı gitti
kızlar yarın plasenta previa totalisi olan ablam sezaryana girecek. riskli gebelik olduğu için özel hastaneler (ablamınki ve benim gittiğim doğum için kabul etmediler) inşallah her şey yolunda gider. kanunide olacak doğumu. dua ve iyi dileklerinizi esirgemeyin.sevgiler
Öyle zaten catlayasi olduktan sonra catliyor,benimki bu bebiste hic catlamadi sükür.Bende hamilelige 71 ile basladim suan 75im,ondan olabilir belkide,birde ikinci hamilelik ya karnim yeterince genislemis herhaldekızlar benim karnım acayip derecede çatladı okadar bebe yağı sürdüm demekki çatlayası vardısağlık ocağındaki hemşire limon sürmemi tavsiye etti karnın genişler dedi daha çatlamaz dedi ama sanırım biraz yaktı ne kadar doğru bilemiyorum bebiş sol kasığımda hıçkırıyodu şuan tam vajinal bölgemde hıçkırıyo sanırım bebişin zamanı gelmiş :18::18::18: kasım altı dedi ama kaynanam habire kız erken gelir deyim duruyo 10 gün erken gelirmiş ozaman 6 gün kalmış
Ayyy bende cok merak ediyorum,yeni dogum hikayeleri okumak istiyorumSelam kızlar madsad dan sonra bakalım ikinci annemiz kim olacak ve ne zaman nasıl doğum yapacağım çok merak ediyorum şimdilik herhangi bir belirti yok zaten doğum için daha 3 haftam var bakalım erken mi gelecek zamanında mı daha mı geç Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah..
Canim önce adet sancisi gibi geliyor sonra agrinin siddeti artiyor en son doguma yakin bicak sapmasi gibi 10 dakkada 3 kez filan agri geliyor(bu zaten rahimin acilmaya basladigini gösteriyor)aynen cnm benim eşimde gececi çalışıyo kaynanamlar da 10 da yattılar çok erkenden uyuyolar ben de odamdayımben şuan bile adet olcak gibi bir ağrı var vurup geçiyo sanırım yalancı ağrı evt ya bazen diyorum artık yeter canıma tak etti gelsin diyorum bazaende yok biraz daha dursun kilo alsın diyorum bir gün kafayı yemezsek şaşma
sayfa 571 oldu peygamber efendimizin doğum yılı
bende de arzumunki var.
dün gece bizim evde kalorifer calısmıyordu ve nem oranı %73 dü..
dogrumu ölçtü acaba..tereddüt ettim ben ya..
ah canım ben yaptım o hatayı bana tam 450 tl ye maloldu...
eve gelen kadın tutturdu ben yıkadım daha önce yıkayalım dedi...ben,mde basiretim bağlandı yıkattım
kuruduktan sonra hali içler acısıydı...
kadın sonra demesin mi benim yıkadıklarım kumaştı diye...
lojmanın birde devlet malı...
yenisini yaptırdım...
perdeci dedi ki kumaşların bile yıkanmasını tavsiye etmiyoruz...
sen iyisimi sor bi perdeciye...
amaaann iyiki yıkamamışım o zaman.. yok yere bide o masraf açacaktım başıma... nette araştırdım biraz da, bazılarında marullanmalar oluyomuş
amaaann iyiki yıkamamışım o zaman.. yok yere bide o masraf açacaktım başıma... nette araştırdım biraz da, bazılarında marullanmalar oluyomuş
marullanma ne oluyor ya
simiramis sen su sünger kagıttan kapı süsü yapacaktın ya.. yapabildin mi..
Ewet canim bende bagirmadim en son bagir artik dedilerde biraz sesimi cikardim esim onu duymadim bile diyor:)))Dogum anini cok güzel anlatmissinönemli olan agrilar bebegin kafasi cikmaya baslayinca zaten cok büyük bir rahatlama oluyor,ondan sonra ne agri ne sanci ne sizi bitti gitti.amin cnm inşallah ne zaman hayırlısıysa ozaman gelsin ama insan dayanamıyo artık koklamak istiyo ama doğumdan da korkuyoben 1 hafta önce hataneye gittiğimde doğum yapan bir bayan gördüm hıçkırık ağlıyodu ve aramızda bir oda vardı beni nstye bağladılar gittiler sanırım sevinçden ağlıyodu 2 dkkaya bebişin sesi geldi ama kadın hiç bağırmadı nasıl oldu anlamadım bağırmadan doğurdu zaten doğumun önmli kısmı o ağrıyı çekmekmiş bebiş çıkarken hissetmiyomuşun saniyelikmiş sonrası rahatlıyomuş insan herkeze soruyorum meraklı melatım ben
kızlar ben de bir-iki haftadır yarasa kesilmiş durumdayım. hiç uykum gelmiyor. zaten yatınca oğlum kaburgalarıma kıçını dayayıp ittiriyor. dik pozisyonda da uyuyamıyorum. ekim 2011 anneleri doğurmuş oldukları için biraz sayfalarına takıldım, neler yaşamışlar anlayabilmek için. doğum öncesi ve sonrasında. öncesi kadar sonrası da dert anacım. çoğu doğum sonrası sarılığıyla cebelleşmiş, şu anda da gaz problemi sıkıntıların başını çekiyor:) bebeği 2 saatte bir uyandırmalar, emzirmeler, alt değiştirmeler, gaz yapmasın diye yiyip içilen şeylere olan ihtimam, yedirdikten sonra bebeği sıvazlamalar, masajlarlarlarrr... aboooooww nasıl yapcam ben bunları yahuuu, okulda eğitimini vermiyorlar ki anneliğin. halbuki kesinlikle eğitim şart:)
KBubicim boşluklar derken böbreklerin olduğu yeri mi kastettin. geçmişolsun. walla sancılandım diyenlere gıpta ediyorum. benim oğlum erken gelmezse biraz zor çıkaracağım kendisi. nst ağrı var diyor ben hani nerde diyorum. acaba çok mu yüksek benim ağrı eşiğim. nstye girdiğimde kulağım da ağrıyordu heralde o çıktı diyorum eşime.
Walla birinden biri mutlaka yapiyor,benim kayinvalidem hic karismaz,sen daha iyi bilirsin kizim,sen nasil yapiyorsan öyle yap der,annem sürekli öyle olmaz böyle olmaz,yahu ben bakiyorum bebegime diyorum anlamiyor.ilk bebegimde annem gelmisti doguma bu bebiste kayinvalidem gelecek insaallah.Bizde acayip iyi anlasiyoruz kayinvalidemle(Allah bozmasin)
Al bendende o kadar yahu gelen destek icin geliyor köstek icin gelecekse hic gelmesin daha iyi.Allah aşkına Kubi valla ben sinir oldum. ne demek emrediyor falan yaa sen hamilesin sen mi hizmet etcen ona o sana yardım etsin ayol aaaa bırak yapma kendi sağlığına bak sen ne derlerse desinler. sıkma kendini hiç bir mecburiyetin yok sen kendin rahat oll...
Bende kayinvalidemle ilk gördügümden beri cok iyi anlasiriz ona ragmen ilk bebismde korkmustum acikcasi nasil davranacak diye cok sükür bebis konusunda tamamen bana birakiyor,sorarsam fikrini söyler,bilmedigim biseyse istersen böyle yapalim der,sen bilirsin tabi.ben kayınvalidemle çok iyi anlaşıyorum ama insan o dönemdeki psikolojiyle nasıl davranır bilemiyor belki bana da bir çok yaptığı hareket batacak kii bu annem de olabilir ama ben de şimdiden kendime hep telkinler veriyorum bebeğe ne kadar zarar verebilirler ki boşuna kalplerini kırma diye gerçekten sonrasında telafisi olmuyor çünkü böyle şeylerin dinlemek ve uygulamamak en doğrusu sanırım doğru doğru haklısın deyip geçecen yapcak bişi yokneyse bakalım belki de biz onlara danışacağız söyledikleri herşeyi uygulamak isteyeceğiz ama tabi anlaşamayan arkadaşlara allah sabır versin çokkk zooorrrrr
Selam kızlar normalde çalışan bir bayanım doğum iznine ayrıldığım için bir aydır evdeyim ve artık çok sıkıldım üstüne bir de asker haberlerine çok üzülüyorum anne olunca insan daha hassas oluyormuş bu konularda benim de oğlum olacak o anneler de kimbilir ne heyecanlarla taşıdılar bebeklerini ne emeklerle büyüttüler bunları düşündükçe daha çok üzülüyorum daha yüzünü görmeden kaybetme korkusunu düşünmek bile çok kötü Allah hepsine sabır versin inşallah Diğer yandan hastane çantam falan hazır ama daha bebeğimin dolabı ve beşiği gelmedi salı gelecek evde bir iki tadilat işleri vardı o yeni bitti hafta sonu da badana olacak o nedenle her yer karışık evi böyle gördükçe iyice morallerim bozuluyor ağlayasım geliyor sürekli sanırım biraz bunalıma girdim bu aralar Dışarıda birkaç alınacak ihtiyacım var onlar için bile dışarı çıkamıyorum çünkü eşim artık doğum yakın olduğu için yalnız başıma dışarı çıkmama izin vermiyor kendisi yoğun çalışıyor bir yandan ev işleriyle uğraşıyor o nedenle onunla da alışverişe çıkamıyorum, annemler de başka şehirde kız kardeşim çalışıyor annem de onu evde yalnız bırakıp gelemiyor her an, samimi arkadaşlarımla evlerimiz uzak ve onlar da çalışıyor yani çok yalnızım bu aralar evde ufak tefek işleri bile yapasım gelmiyor işte bende durumlar böyle umarım sizler iyisinizdir benim de Alllaha binlerce şükür ciddi bi derdim yok ama sanırım hamileliğin verdiği bir duygusallık var bu arada hamilelerin hastaların çocukların duaları kabul olur derler hepimiz operasyona giden ve kritik yerlerde askerlik yapan kardeşlerimize dua edelim Allah onları ailelerine bağışlasın yardım etsin inşallah
Canim benim dedigin gibi gercekten hamilelik ve lohusalik dönemi acayip hassas bir dönem tabiki dualarimizi eksik etmeyecegiz ama ben sahsen haberleri hic izlememeye calisiyorum,bu tip seyleri ise elimden geldigi kadar kapatiyorum.Kendimizi ve bebisimizi bu kadar hassaslastirmaya gerek yok diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?