2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben eğilemiyorum öne yemek yerken o yüzden üstüme döküyorum hep..

dalga geciyolar benle yemekte ne oldugunu üstüne bakınca anlıoruz diye...

napimm..acmı kalayım..

sabunlu bezle sil dmeişti, hep öyle temizledim ama bide yıkasammı edim:) başıma iş açıcam ya.. zaten bir sürü masraf var ,i perdenin i.çine edicem, bide o masrfa çıkaak

bence nasıl dedilerse öyle yap..

solar molar.. masraf cıkar ekstradan.. iş açma şimdi dogum arifesinde..

tabii ya ne kaldı:) benim 17-18 i gibi demişti doktor.. şafak 28

kendimi gördüm sende , aynen bende habire üst baş değiştiriyoum.. önlük lazım bana:)

zuhalden hiç ses çıkmıyo kaç saattir ne yaptı acep

kendimi gördüm sende , aynen bende habire üst baş değiştiriyoum.. önlük lazım bana:)

zuhalden hiç ses çıkmıyo kaç saattir ne yaptı acep

dün sancıyı az verdiler .. canlı yayın yapabiliyordu..

bugün demekki sancının kendisiyle tanıstı.. Allah yardımcısı olsun..

ay belki sezeryana almıslardır..

off sorma fatma yaa, güzel bi tarihte olsun istedim.. 11.11.11 de bizim oğlan minik oluyo daha.. 20.11 de pazar gününe geliyo... dokorum yok.21 ine bırakırız belki , pazartesiye

pazara geldiğini ilk kez farkediyorum ben ya..

normalde benim dogum tarihim 20.11.2011 ve ben hic pazara geldiğini farketmemişim.. süperim gercekten...

aklında sezeryan olduğu için hep bir hafta öncesine bakmışsındır o yüzden:) güzel tarih ama pazar işte... oğlanı zorla akrep yapıcam, tarihini beklesek yay olacaktı:)

hani bu catlaklar kızarıklık seklinde baslardı..

bende sanıyorum sadece göbeğimin iki tarafında 3 lü ve 4 lü kedi tırmıklarım var..onlar kırmızı çünkü farkediliyor..

sabah kremi sürerken karnımı selülitlerimize bakar gibi hafif sıktımm.. benim bi dolu catlağım varmıs meğer.. gergin oldugu için karnım farkında değilmişim ben..

bende bugun onu düşündüm.benim hastaneye gıtmem 1,5 saatı buluyor.ya su önce gelırse hemen gıdebılır mıyım bu arada bebege birşey olur mu diyordum.ama insan ister istemez panik olur o anda

zaten bir bizim aklımız çalışmaz maşallah milletin kafası takır takır çalışır.millet akıl vermeye ne meraklı.bende bazen eşime sinir oluyorum.elinde ufacık bır kesık olur sanırsın kılıç yarası uguldar durur. bende sezeryandan korkuyorum nıyeyse.dıyokı bana ne var su kadarcık yer kesıyorlar ne var ondan korkacak.

bende kasılmalar arttı düzensiz ama gunde ıkı üç kez oluyor.son gunlerde çok hareketli canımı yakıyor siddetli olunca hareketleri.evet ya insan gerçekten herseyde bi sorun mu var nıye böyle oldu diyor ama burda sizlerinde yaşadıgını görünce demekkı normalı bu dıyebılıyorum.belimde bu aralar agrımaya basladı.şeyimde inanılmaz zonklama oluyor bazende sızlıyor inceden.36+0 ız bu arada.normal sanırım bunlar

slm kızlar geçmiş birikmiş iyice anca okudum. geçen gün ben sağlık ocağına gitmiştim ebemin bi kaçtavsiyesi oldu sizinlede paylaşayım. doğumdan çıkınca hemen bebek emzirilicek malum.benimde sezo olcak ebe dayanabildiğin sıcaklıkta nemli havluyu göğsünde tut süt kanallarını açar süt daha çabuk gelir dedi. bu sürekli uygulanırsa süt gelimi hızlanırmış. bide şimdi çevrenden duyarsın kesin karbonatlı suyla temizle diyenler olur sakın yapma dedi. memeyi daha fazla kurutur çatlatır ve bebekte o tattan dolayı emmek istemezmiş. ayrıca parfüm kullanma bebek senin kokunu duymak ister parfümden de emmeyi reddedebilir dedi. ayrıca göğsü temizlemede en etkin çözüm kendi sütündür diğer kremler yerine sütünden sıkıp çevresini öyle temizle dedi.karbonat olayını şimdiden duyuyodum zaten yok bebeğin ağzı pamuçuk olmaz iyidir falan diye ama artık yapmam hiç ebenin konuşması bana daha mantıklı geldi çünkü.

Ayyyy canım ne güzel özetlemişsin.katılıorum sana.bende zaten ondan korkuorum.sen bilmezsin,sen anlamazsın demeler.ama ben şimdiden yolunu yapıorum 40çıktıktan sonra herkes başımda kalmasın istiorum.zaten çocuk küçük birde kalabalık ne gerek var.bir şekilde herkes çocuk bakmayı öğrenior bizlerde öğreniriz ben güveniorum kendime.rabbim yardım eder.

haydaaa noluyo ya daha erken.1 kasımdaydı snn doğum..

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ne büyük hediye rabbim çok büyük çok yüce allahım bi avazda doğurtsun arkadaşım

canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle, sağlıkla kucağına al inş yawrunu...

Allah yar ve yardımcın olsun canım. sağlıcakla al bebişini kollarına. doğum günün kutlu utlu olsun. en güzel hediyeyi alacaksın inş. kucağına. Aminn...

hayırdır
neden aniden almaya karar verdiler ya
ayy Allah yardımcın olsun

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım...sağlıkla...

canım Allah yar ve yardımcın olsun. sağ salim kucağına alırsın bebeğini.Hayırdır niye böyle bi ani karar alındı umarım her şey yolundadır.:26:

:) hadi bakalım sağ salim gelsin Sancak bey..

dualarımız seninle canımm..

lifeisnoteasy ve tarkulun Allah yardımcısı olsun problemsiz alsınlar yavrularını kucaklarına

ayy cnm saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallh dualarımız senınle ....

Kızlar merhaba
Ben dün öğle saatlerinde eve geldim..anca açabildim KK yı
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Ultrasona girdim kilosu 2,430 gr..36 hafta...
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
Yatın olsun hocam bari dedim,pazarlık yapmaaaaaaa dedi
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
al gel,öğleden sonra kavuşturalım sizi dedi..
eşim şoklara ben şoklarda..elimizde telefon kimi arıyıp haber verceğmii şaştık
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
sonunda çıktı SANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
hiçbir sorunu sıkınrısı yok ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
yiyip içip uyuyo mutlu mutlu...
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..HA BU ARADA DOKTOR RAHMİN ZAR GİBİ KALMIŞ BASKI YÜZÜNDEN DEDİ..DEDİĞİM GİBİ RİSKL Bİ DURUM BU, BU KADAR İNCE RAHİMLE DAHA FAZLA BEKLETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ DEDİ..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
DOĞUM GÜNÜMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OĞLUM SANCAK OLDU..

Son düzenleme:

ayyy gözlerim doldu okurken allah bağışlasın analı babalı büyüsün maşallah darısı başımıza artık :)

ay sayfayı yenile dedim.. ve mesajı görünce bi solukta okudum..

Allahım analı babalı büyğtsün canım..

doğum hikayeleri topiğine ekliyorum oglusunu hemen..

kilo ölçümü demekki yanlıs olabiliyormus...

kuzunu hepimizin yerine öp kokla canım..

tebrik ediyorumm seni...

ya gerçi allah razı olsun şimdi annem gitti kayınvalide geldi yemek içmek yaptırmıor.geçen gün temizlikte yapıverdi saolsun.öyle herşeye kafa takmam,kayınvalidemede sabrederm ama konu çocuk olunca sen anlamzsın falan derlerse annemde olsa kızarım.onlarda genç yaşta anne olmuşlar zorlanasalarda bir şekilde baş etmişler.tabikide yardımlaşarak bakılırsa ne güzel hem onlar torun sever hem biz rahat ederiz.ama ben kırkı çıkınca kendim bakmayı düşünüorum ama bakalım oğlum nasıl olacak hele onlar sağlıkla gelsinde insan herşeyi kabullenir heralde.

Canım gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
Korkudan mı heyecandan mı anlayamadım ama okurken ağladım valla.Ben halaa çantayı tamamlıycam acilen yapim şunu bari hiç belli olmayacak halimiz baksana...
Kendine çok iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…