- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.561
bende kendimi kontrol edemiyorum artık.. çok acıkıyorum, meyveyide çok yiyorum ama yedikçe dahada acıktırıyo sanki.. şimdi ben dün çikolata yedim ama abartmışım, şu taş şeklindeki çikolatalrdan, çiko bitti damağım kabardı şişti, felaket ağrıyo, karnım aç ama ne yesem yakıyo:) bugün biraz zor geçecek galiba.. kocamda dalga gçiyo tabii, başına ne gelirse boğazdangeliyo diyo... kendime bi çorba yapayım bari bugün, baharatsız bişi:)
eğilip yediğimiz için mi öyle oluyo acaba, benimkide aynen, yemeğin yarısında başlıyo hoplamaya.. artık bide tekmelemeyi filanda geçti resmen can yakıyolar
sabunlu bezle sil dmeişti, hep öyle temizledim ama bide yıkasammı edim:) başıma iş açıcam ya.. zaten bir sürü masraf var ,i perdenin i.çine edicem, bide o masrfa çıkaak
Günaydınlar. Geçmişi çok okuyamadım ama cigdemo arkadaşımızın yazdıklarını okudum, devamını dört gözle bekliyorum. Doğum hikayeleri bana cesaret veriyor. Allah'ım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize. Ben de hastane çantama son şeklini veremedim bir türlü. Dolapta poşetlendi, paketlendi, beni bekliyor. Bütün eşyaları ayrı ayrı kilitli poşetlere koydum. Marketlerde satılıyor, tavsiye ederim, crafty'ninkini çok beğenmiştim, İkea'dan aldıracaktım ama real gibi marketlerde de bulunduğunu fark ettim, aynısı değil tabi ama, ağzı kilitli poşetler, almak isteyenlere tavsiye ederim. Küçük boylarından almamışım, biberon, emzik vs. onları da küçüklere koyacağım. Ama hepsi başka yerde, toplayıp valize koymak lazım artık. Gittikçe heyecanlanıyorum. Rüyalarıma giriyor. Hayırlısıyla kuzuları kucağımıza alsak... Sağlıkla inşallah... Hayırlı Cumalar herkese. Bu arada annemi akşam yolcu ediyorum, çok alışmıştım, evde yalnız kalmak istemiyorum, içten içe korkuyorum sanırsam. Annem de gideyim gelirim tekrar diyor. Tekrar doğumda gelir sanırım. Ne kaldı şunun şurasında?!
tabii ya ne kaldı:) benim 17-18 i gibi demişti doktor.. şafak 28
kendimi gördüm sende , aynen bende habire üst baş değiştiriyoum.. önlük lazım bana:)
zuhalden hiç ses çıkmıyo kaç saattir ne yaptı acep
20 si olsun bari 20.11.2011...
off sorma fatma yaa, güzel bi tarihte olsun istedim.. 11.11.11 de bizim oğlan minik oluyo daha.. 20.11 de pazar gününe geliyo... dokorum yok.21 ine bırakırız belki , pazartesiye
aklında sezeryan olduğu için hep bir hafta öncesine bakmışsındır o yüzden:) güzel tarih ama pazar işte... oğlanı zorla akrep yapıcam, tarihini beklesek yay olacaktı:)
Herkese günaydın kızlar :)))
dün kızımı gördük büyümüş maşaallah 2500 kilo geçmiş
10 gün sonraya randevu yazdı , suyun iyi ama açılman ve kasılman var
o yüzden iyice hazırlan sen çantanı falan dedi
olurda 10 gün daha gelmezse şansımıza ama aniden suyunda gelebilir dedi
paniklemem sakın suyun gelirse hastaneye uçarak falan gitmenize gerek yok didi :))))))
adam son derece panik atak olduğumun baştan beri farkında tabi
beni arayın acele etemyin hazırlanın gelin dedi...
bizden haberler böyle teyzeleri ...
bu bebeişler bize inat yapıyo galiba.. bende hiç istemiyorum normal doğumu, benim oğlanda daha 26. haftada çevirdi kafayı aşağı, haftalardır başaşağı duruyo, beynin sulandı oğlum dön diyorum ama cıkkkk...
yaa bide sinir oluyorum etrafımdakilere.. kendi sezeryan oldu arkadaşım, toplasan 1 saat sancı çekti, sonra hoop sezeryana.. şimdi bana dır drı ediyor, daha ilk bebekte sezeryan istermi insan, normal doğur. ama nasıl bir baskı.. sen niye ısrar etmedin dicem olmıcak yakın arkadaşım
Kızlar karnımda çok sertleşme var, hareketleri çok acıtıyo bugün.. Biraz akıntım fazlalaştı ama su gelmedi ya da kan.. Sancı da yok gibi. Ama çok sert karnım, çok korktum niye olabilir..İnsan sona doğru herşeyden korkar oluyo..
akrep olsun ..
benim kocam akrep.. karısına ii olur :))
sen yazma bize yazma :)
seni teskin edeceğimize kudurtuoz hepten :)
ama tam zopalık kadın heee
nereli bunlar
konyalı diilse samsunludur kesin
hadi emzirmek, gaz çıkarmak falan okuruz bir yerlerden öğreniriz eğitiliriz de bir de tüm bunların yanında annelerin kayınvalidelerin o öyle olmaz böyle olurları. sen beceremezsin bırak tavırları. her kafadan ayrı bir ses. bunlarla mücadele ne olcak... ohoooo... Bir de bende şimdiden bebeğime kimse dokunmasın herkes ellemesin tiki var napcam bilmem.
haydaaa noluyo ya daha erken.1 kasımdaydı snn doğum..
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana ne büyük hediye rabbim çok büyük çok yüce allahım bi avazda doğurtsun arkadaşım
canım Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle, sağlıkla kucağına al inş yawrunu...
Allah yar ve yardımcın olsun canım. sağlıcakla al bebişini kollarına. doğum günün kutlu utlu olsun. en güzel hediyeyi alacaksın inş. kucağına. Aminn...
nerden aldınız onları gördüm çok hoş duruyorda onuda çalmayayım dedim
fatmacım ALLAH yardımcın olsun canım kendini çok yorma artık son haftalar
ana ne olduki hemen doğuma gidiyorsun ALLAH yardımcınız olsun canım sağlıkla bebişini kucağına al inş..
sağol canım iyi yapmışın birine satmakla o işi :) kurabiyede iyi fikir benimde görümce düşünüyordu öyle bişi yapmayı kendi doğumunda yani
hayırdır
neden aniden almaya karar verdiler ya
ayy Allah yardımcın olsun
Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım...sağlıkla...
canım Allah yar ve yardımcın olsun. sağ salim kucağına alırsın bebeğini.Hayırdır niye böyle bi ani karar alındı umarım her şey yolundadır.:26:
:) hadi bakalım sağ salim gelsin Sancak bey..
dualarımız seninle canımm..
lifeisnoteasy ve tarkulun Allah yardımcısı olsun problemsiz alsınlar yavrularını kucaklarına
ayy cnm saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallh dualarımız senınle ....
Kızlar merhaba
Ben dün öğle saatlerinde eve geldim..anca açabildim KK yı
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Ultrasona girdim kilosu 2,430 gr..36 hafta...
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
Yatın olsun hocam bari dedim,pazarlık yapmaaaaaaa dedi
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
al gel,öğleden sonra kavuşturalım sizi dedi..
eşim şoklara ben şoklarda..elimizde telefon kimi arıyıp haber verceğmii şaştık
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
sonunda çıktı SANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
hiçbir sorunu sıkınrısı yok ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
yiyip içip uyuyo mutlu mutlu...
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
DOĞUM GÜNÜMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OĞLUM SANCAK OLDU..
Kızlar merhaba
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
Kızlar merhaba
Hönkkk dedim
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..HA BU ARADA DOKTOR RAHMİN ZAR GİBİ KALMIŞ BASKI YÜZÜNDEN DEDİ..DEDİĞİM GİBİ RİSKL Bİ DURUM BU, BU KADAR İNCE RAHİMLE DAHA FAZLA BEKLETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ DEDİ..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?