2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kizlar dün sabah kalktigimdan itibaren acayip bir bulanti ve istifrayla kalktim,bütün gün bogazim agridi hastanede randevum vardi oraya gittim geldim sonra uyumusum biraz geri kalanlarida cikardim sonra.Neyse daha sonra bir tarhana corbasi yaptim sicak sicak ictim biraz iyi hissettim.Gece yatarkende koca bardak süt isitip ictim cok iyi geldi.O yüzden dün biraz erken yatmistim.Cosmussunuz massallah.Banada öyle geliyor bundan sonra otururuz geceleri herhalde

becerebilirsem bayada ucuza malolacak bana:) 7 liraya aldım bi paketi,10 renk var içinde, boyutuda a3 e yakın,a3 tür belkide:)

kalınlığı ne gibi desem,deri ciltli ajandaların dışı gibi filan kalınlığı. 2 - 3 mm civarıdır.. öyle kağıt gibi, karton gibi değil yani

iyi gunler kizlar

lifeisnoteasy tebrik ederim canim yeniden Rabbim bizlerede nasip etsin o mutlulugu insallah...

son haftalar hic gecmiyor kizlar artik ya,ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne olacak halim bilmiyorum...

caykasigi canim turkiye sinirlari icindede yasayan kendi ailem var canim akrabalarimin yarisi yurtdisinda yarisi TRde hayat iste hepimiz bir yerler dagildik cil yavrusu gibi...

hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin

hemen deniyorum canım.

tatlım gelen giden msj yok bana haberin olsun, olmazsa burdan özel mesaj at yada gruba yaz ordan cvp vereyim

canım gözün aydın... gtözlerim doldu okurken. sağlıkla büyüsün sancak bebek...

canım benim..

Allahım bağıslasın kızını.. tebrik ederim taze annecik..
adını ne koydunuz..

hikayeni yaz doğum hikayeleri topiğine güç versin bize...

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.. inş senin kadar kolay bi doğum olur bizimkilerde...

oo kilosuda güzelmiş kuzunun.. maşallah size, gözünüz aydın.... kolay normal doğuran biri geldi sonunda:) şimdi nasılsınız, sarılık filan yok dimi

Öyle oldu uyuyamayınca:)) geçmiş olsun iyimisin şimdi??

hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.. inş senin kadar kolay bi doğum olur bizimkilerde...

canım benim..

Allahım bağıslasın kızını.. tebrik ederim taze annecik..
adını ne koydunuz..

hikayeni yaz doğum hikayeleri topiğine güç versin bize...

amin inşallah canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun
sizinkilerde kolay olur bol dua edin
adını daha yeni karar verdik ahsen koyucaz hemde 7. gün koymak sünnetmiş
en kısa zamanda eklerim doğum hikayemi

anneler kayınvalideler teyzeler misafirler vee bebek lohusalık denen dönem zor gerçekten galiba. Bir de sizi bilmem ama biz eşimle İzmir de sadece ikimiziz hiç bir kalabalığımız yoktu başbaşa yaşıyorduk yani. şimdi öyle bir kalabalık ve hiiiççç molasız nasıl olur bilmiyorum. kayınvalidem yolda akşama gelmiş olacak. zararı yok faydası var ama işte sürekli birlikte yaşamak nasıl olcak acaba. bu son dönemler daha mı kuruntulu daha mı hassas oluyor insan acaba. bir bunalım bir depresyon normalde takılmayacağım her şey kafamda o kadar büyüyor ki. stres heralde. geçicek ama bu dönemde. akıllı kızlarız biz evvel allah herkesin her şeyin hakkından geliriz:)

Bu dönem böyle canım yalnız değilsin. bir de dediğin gibi haberler mahvediyor insanı ki benim kardeşim de askerde kıbrıs ta. hamilelik askerde kardeş sürekli evde kısıtlanmış hareketler falan bunalım kaçınılmaz. örgü falan biliyorsan iyi oyalıyor insanı tavsiye ederim

oo kilosuda güzelmiş kuzunun.. maşallah size, gözünüz aydın.... kolay normal doğuran biri geldi sonunda:) şimdi nasılsınız, sarılık filan yok dimi

yok canım çok şükür sarılık falan dün kontrole gittik bende kızımda gayet iyiymişiz şimdi hamilelikteki ödemleri atıyorum normale dönmek güzelmiş ama hamilelikte güzeldi.doğumda illaki sıkıntı çekiyosun ama bebeği gösterdiklerinde hepsi bitiyo ben canı az olan biri olarak diyebilirimki doğumda bi şey yok zor olan sancılara sabır göstermek Allah yar ve yardımcınız olsun şimdiden arkadaşlar...

her doğum hikayesinde heyecanlanıyorum.sıra bize geliyor.kızın sağlıkla büyüsün inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…