- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #34.601
yok canım malzemeleri aldım geçen gün, ama başlamadım.. bu haftasonu yaparım büyük ihtimalle.. güzel olacak gibi geldi bana:)
büzgü büzgü oldu fatmacım marul yaprğındaki o kavisler gibi
kalınlığı ne gibi desem,deri ciltli ajandaların dışı gibi filan kalınlığı. 2 - 3 mm civarıdır.. öyle kağıt gibi, karton gibi değil yani
hemen deniyorum canım.
Kızlar merhaba
Ben dün öğle saatlerinde eve geldim..anca açabildim KK yı
ÖNCE HERKESE ÇOK TŞK EDİYORUM...Tek tek okuyamadım sayfaları,bir ikisini okuyabildim..hepinizden Allah razı olsun..
Salı günü 18 Ekim'de,benim de doğum günümdü, kontrole gittim süslendim püslendim,eşimle birlikte..
Ultrasona girdim kilosu 2,430 gr..36 hafta...
Doktorum kilo almıyo,artık içerde durmak istemiyo demekki dedi..kilosunu doğru ölçtüğümüzden emin değilim çünkü iyice aşağı gömmüş kafasını dedi..Rahmni çok fazla zorluyo dedi..bide NTS ye bakalım dedi..Tabi ben rahatım en az bir hafta daha bekleriz diye düşnüyorum..Bağladılar NTS ye..çok kasılmam oldu...Odasına girdim nts sonuçlarıyla..Life cım seni alalım doğuma en kısa zamanda dedi...Rahmin açısından endişelerim var..fazla baskı yapıyo,bebek içinde riskli bi durum dedi..Tamam hocam siz nasıl uygun görüyosunuz dedi ama ben hala haftaya alalım diycek sanıyorum..Ne zaman gelelim hocam dedim..Bugün dedi
Hönkkk dedim
Yatın olsun hocam bari dedim,pazarlık yapmaaaaaaa dedi
titremeye başladım heyecandan halimi bi görseniz ağlamamak için zor tuttum kendimi
Tamam hom bari eve gidiyimde çantaları alıyım dedim..oh ohh herşeyi hazır yani çok ii dedi..
al gel,öğleden sonra kavuşturalım sizi dedi..
eşim şoklara ben şoklarda..elimizde telefon kimi arıyıp haber verceğmii şaştık
ter döküldü er yerimizden..Kızım kahvaltı bile yapmamıştı daha..açlıktan şaftı kaydı garibimin..hemen bakıcısını aradık gelip aldılar..bakıcının annesi de hastaneye geldi benimle kalmaya refakaçi olarak..hala yanımda evde de..<allah razı olsun onlardan..olmasalarmış halimiz harapmış.. aslında kızımın hali harap olurmuş...eşim belki 500 kere hastaneye gitti geldi..adam bin parçaya bölündü..bi kere daha aşık oldum..bide eve gelip evi temizlemiş köşe bucak:) gitmiş şekerlere sepet,kapıya harika ni kapı süsü almış iki arada
neyse..öğle yemeğinden sonra aldılar ameliyathaneye..spinal anestezi uygulıycaklar..salak anestezi doktoru belki 10 kere soktu kemiğime o iğneyi anca bulabildi..öldüm acısından....
sonunda çıktı SANCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
2,750 GR
50 CM
MUHTEŞEM BİŞEYYYYYYYYYY
hiçbir sorunu sıkınrısı yok ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN
sarılık bile olmadı..deli gibi emiyo..nazar değmesin maşallah diyin,sütüm çok bol
yiyip içip uyuyo mutlu mutlu...
ağrılarıma gelince...berbattı..ağrı kesici alerjim yüzünden beni çok zoladı ağrılarım ama yürüdükçe toparlıyorum..bugün bamyomu yapcam,bandı çıkarıcam...dikişlerimi çok güzel atmış doktrorum..HA BU ARADA DOKTOR RAHMİN ZAR GİBİ KALMIŞ BASKI YÜZÜNDEN DEDİ..DEDİĞİM GİBİ RİSKL Bİ DURUM BU, BU KADAR İNCE RAHİMLE DAHA FAZLA BEKLETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ DEDİ..müthiş bi duygu kızlar..ameliyathanede gösterdiklerinde hüngür hüngür ağladım..öptürdüler zaten çıkar çıkmaz..anlatılacak bişey değil..inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza..ben dinleniyim biraz..tekrar tşk hepinize...öpüyorum sizi...
DOĞUM GÜNÜMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HEDİYE OĞLUM SANCAK OLDU..
hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
hayırlı cumalar arkadaşlar geçen cumartesi ayın 15. de sabah yazmıştım suyum geldi doğuma gidiyorum dua edin diye
bebeğim normal doğumla dünyaya geldi 2940 gr 49 cm bi kızım oldu.doğumum çok şükür Rabbime çok dua etmiştim kolay oldu çok sancı çekmedim.doğumda 5 dakika sürdü doktorum süperdi ebeler çok iyilerdi dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
Kizlar dün sabah kalktigimdan itibaren acayip bir bulanti ve istifrayla kalktim,bütün gün bogazim agridi hastanede randevum vardi oraya gittim geldim sonra uyumusum biraz geri kalanlarida cikardim sonra.Neyse daha sonra bir tarhana corbasi yaptim sicak sicak ictim biraz iyi hissettim.Gece yatarkende koca bardak süt isitip ictim cok iyi geldi.O yüzden dün biraz erken yatmistim.Cosmussunuz massallah.Banada öyle geliyor bundan sonra otururuz geceleri herhalde
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.. inş senin kadar kolay bi doğum olur bizimkilerde...
canım benim..
Allahım bağıslasın kızını.. tebrik ederim taze annecik..
adını ne koydunuz..
hikayeni yaz doğum hikayeleri topiğine güç versin bize...
Selam kızlar normalde çalışan bir bayanım doğum iznine ayrıldığım için bir aydır evdeyim ve artık çok sıkıldım üstüne bir de asker haberlerine çok üzülüyorum anne olunca insan daha hassas oluyormuş bu konularda benim de oğlum olacak o anneler de kimbilir ne heyecanlarla taşıdılar bebeklerini ne emeklerle büyüttüler bunları düşündükçe daha çok üzülüyorum daha yüzünü görmeden kaybetme korkusunu düşünmek bile çok kötü Allah hepsine sabır versin inşallah Diğer yandan hastane çantam falan hazır ama daha bebeğimin dolabı ve beşiği gelmedi salı gelecek evde bir iki tadilat işleri vardı o yeni bitti hafta sonu da badana olacak o nedenle her yer karışık evi böyle gördükçe iyice morallerim bozuluyor ağlayasım geliyor sürekli sanırım biraz bunalıma girdim bu aralar Dışarıda birkaç alınacak ihtiyacım var onlar için bile dışarı çıkamıyorum çünkü eşim artık doğum yakın olduğu için yalnız başıma dışarı çıkmama izin vermiyor kendisi yoğun çalışıyor bir yandan ev işleriyle uğraşıyor o nedenle onunla da alışverişe çıkamıyorum, annemler de başka şehirde kız kardeşim çalışıyor annem de onu evde yalnız bırakıp gelemiyor her an, samimi arkadaşlarımla evlerimiz uzak ve onlar da çalışıyor yani çok yalnızım bu aralar evde ufak tefek işleri bile yapasım gelmiyor işte bende durumlar böyle umarım sizler iyisinizdir benim de Alllaha binlerce şükür ciddi bi derdim yok ama sanırım hamileliğin verdiği bir duygusallık var bu arada hamilelerin hastaların çocukların duaları kabul olur derler hepimiz operasyona giden ve kritik yerlerde askerlik yapan kardeşlerimize dua edelim Allah onları ailelerine bağışlasın yardım etsin inşallah
oo kilosuda güzelmiş kuzunun.. maşallah size, gözünüz aydın.... kolay normal doğuran biri geldi sonunda:) şimdi nasılsınız, sarılık filan yok dimi
Öyle oldu uyuyamayınca:)) geçmiş olsun iyimisin şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?