2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım ya tam teşekküllü bir hastanede doğum yapacaksın sevdiğin insanlar yanında olucak en önemlisi minik SARE gelicek onu düşün ve rahatla

ay durduramıyorum kendimi arzu ölcem resmen düşünmekten..

kalp atıslarımı görsen..

düşünüyorum söylediklerini ama baskın geliyor korkum...

canım bacıcanım yokluğumu aratmamışsın sanada bir kupa lazım

ayıpsın ortak .. sen yokken hemen hallederim ben...sen varken bana düşmez ama..

KK'yı şiddetle kınıyorum. Şu arka plandaki çikolatalara tıkladım yanlışlıkla, sabahtan beri hiç dikkatimi çekmemişti. Sayfa açıldı -siz siz olun bakmayın- anam nasıl çekti canım. Kocam da geç gelecek bugün. Kim alacak bana çikolata? Başka reklam bulamadınız mı be? Yazıklar olsun.

bacıcanım düşün de korkma. bende öyle bir cahil cesareti var ki anlatamam sanki sallana sallana gidecem doğurup sallana sallana gelecem gibime geliyo. o derece yani

biede az zaman kalmasına rağmen sanki hiç doğurmayacakmışım gibime geliyor. sanki oldum olası böyleymişim gibi...

herkese selamlar
dün kontrolümüz vardı bebişim çok iyi maşallah,suyu fazlaymış ama bi problem yapmazmış sadece göbeğini şişiriyor biraz
100 grama yakın almış yaa neden az bukadar anlamadım 3000 olmuşş bebişim ama suyu fazla diye öyle normalde daha azmış
sağlıklı olsunda napalım artık
8 günüm kaldııı doğuma ve ne çanta hazır nede bebek kıyafeti napcam bilmiyorum tek başıma hazırlayamıyorum yaa!!
son dakikada artık apar topar olcak herşey

ayy benim tıklamak hiç aklıma gelmemişti. zira sabahtan beri sinir oluyorum onlara.. her yer reklam arkada yanda sağda solda yazacak yer kalmamış.. bende kınıyorum şiddetle

kız gülden senle satımız aynı sendemi sezeryansın ben yalnız kaldım benim kızım iki hafta önce 2430 grmdı.

Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))

Bir resim paylaşıyım:)

37 + 5 Doğdu 3 kilo 150 gram 52 cm doğdu Kıvanç bey:)

hayırlı olsun.. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. maşallah çok tatlı oğlun
eşimde oğlumuzun ismini Kıvanç olsun istiyor ben kararsızdım Ege olsun isitiyorum ama Ege ismi çok var Kıvanç çok karizmatik diyor nedense oğlunu görünce içim ısındı sanki bu isme belkide adaş olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…