- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.541
hayırlı olsun.. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. maşallah çok tatlı oğlun
eşimde oğlumuzun ismini Kıvanç olsun istiyor ben kararsızdım Ege olsun isitiyorum ama Ege ismi çok var Kıvanç çok karizmatik diyor nedense oğlunu görünce içim ısındı sanki bu isme belkide adaş olurlar...
Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))
Bir resim paylaşıyım:)
Eki Görüntüle 279459
benimde eşim ısrarla tutturdu kompleksmi nedir anlamadım ama iyiki kıvanç olmuş:)
Bir resimde bugünden ekliyim o artık aslan gibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aynı zamanda resmi olarak :)
Eki Görüntüle 279460
hoşbulduk sagol canım.ben nisa hastesi yenibosnaya gidiyorum.doktor geçemn hafta çatı kontrolü yaptı biraz darmış ama yapabilirsin dedi normal olsun dedi ben sana güveniyorum dedi ama ben çok korkuyorum çatı muaynesi benim çok canımı yaktı
Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))
Eki Görüntüle 279459
merhaba hoşgeldin canım. bende nisa hastanesine gidiyorum. benim doktorum mürvet hanım. senin doktorun kim? 36 da mı çatı kontrolü yaptı
37 de çatı kontrolü yaptı doktorum derya kanza gül senin ne kadar kaldı normal mi sezeryan mı
37 de çatı kontrolü yaptı doktorum derya kanza gül senin ne kadar kaldı normal mi sezeryan mı
ben 34. haftadayım. şu anda normal doğum görünüyor dedi doktor tabi bi aksilik çıkmazsa... derya hanımı duymamıştım. senin normal mi sezeryan mı? az kalmış senin
Eki Görüntüle 279459
Bir resimde bugünden ekliyim o artık aslan gibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aynı zamanda resmi olarak :)
Eki Görüntüle 279460
evet az kaldı benim çatı muaynesinde normal dedi doktor ama korkuyorum
Eki Görüntüle 279459
teyzesi teşekkür ederiz heleki babamız çok memnun kaldı "azra" demene
Günaydın herkese,
Bugün gelecek 2 bebiş varmış ne güzel..Allah sağ sağlim kucaklamayı ve bol bol süt nasip etsin inşallah..
Bende bugün izne ayrıldım ve bugün doğum günüm ....Ama gelin görünki 6 buçuktan beri ayaktayım uyuyamıyorum..
Dün dr kontrolümüz vardı kızım hala dönmemiş nstye girdik dr normal dedi sonuçlarına...Ve daha dönmez ama istersen bekleyelim dedi bende araştırmalarım sonucu dönme ihtimalinin düşük olduğunu öğrendiğimden 3 kasıma gün aldık..Sabah 11 gibi alırız dedi...Spinal sezeryan olacak hayırlısı ile kucaklayayım başka bişey istemiyorum...Evdeki hesap çarşıya uymadı ama napalım kaderimizde sezeryan varmış(
bende görmedim :))))
hatta boğa burcuyum ben.. boğa ve akrep anlaşamaz derler.. ama ben cok ii anlasıyorum..
sezeryanda da garanti değil ki:) bak nil hanıma 3 gün beklemedi, kendi belirledi geleeği tarihi:) benim en büyük korkum bayramda gelmeye kalkması, tembihleyip duruyorum zaten, tembih tutacak mı bakalım:) bayramda annem yok, doktorum da yok.. puff içim daralıyo, şu bayramı bi atlatsaydık
meraba arkadaslar.bugun kontrolum var.pazartesiden beri ara ara nişanım gelio.dr lar bu acılma olayını nasıl anlıo.çatı muaynesi ile mi.bn doguma kadar açmayı planlamıorumda inşallah.oyuzden bi yardım eder misiniz.çok çekiniorum oraya çıkıp açıp bacaklarımı sonuna kadar.yerimde titredim valla şuanda.saolun şimdiden..
Günaydınlar.
Nasılsınız? Derya ve mersinli'den haber yok henüz sanırım. Allah kurtarsın. İyi haberlerini tez zamanda alırız inşallah.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah bir daha yaşatmasın, dün çok kötüydüm. Gece içtim ilacı tekrar, midem bulanmadı. Bulansaydı uykudan uyarırdı herhalde diyorum. Sabah yine içtim. Bakalım bir şey olacak mı... İnşallah tekrarı olmaz, hakikaten bu halimle mide bulantısı çekmek istemiyorum. Eğilmek işkence, lavaboya koşturamıyorum zaten, ayrıntıya girmeyeyim ama iğrenç bir durum, özeti bu.
Sağlık ocağına gittim sabah, ben ebeyle görüşürken eşime de ilaçlarımı yazdırmasını istedim. Demir hapıyla vitamini yazdırdı. Ama Vitamini büyük boy yazdırmış. 60 tane var içinde. Doğumdan sonra bu ilaçları kullanacak mıydık? Sanki bu multivitamini kullanacağız diye hatırlıyorum ama inşallah boşuna almamışımdır 60 tane ilacı. Ebeyle görüşmemiz bu sefer güzel geçti. 1 kilo almışım geçen aydan bu yana. 78im halen. Çatlaklarım için doğumdan sonra kırmızıdan beyaza dönmeden iyi bir cilt uzmanıyla görüşüp mezoterapi(yanlış hatılıyor olabilirim adını) yaptırabilirsin, o biraz toparlıyor dedi. İlk defa duydum, araştırayım dedim. Kendisinin de büyük yırtıkları olmuş karnında. Beyazlayınca gitmiş, şimdi bir şey yapamayız, kırmızıyken gelmen lazımdı demişler. Bakalım çare olur mu çatlaklarıma bilmiyorum ama bir araştırıcam.
derya dogurmus.. 3000 kg 49 cm :)))
azıcık emmiş bebeği uyuyormus şimdi..kan şekeride iyiyimiş.. hersey yolundaymıs..
selamları var..
Şu Nst olayını pek anlamadım. Pazartesi tanıştım Nst ile ve 2 kez çekildi. İlkinde hemşire bana demedi ki sola yat diye. Ben sırt üstü yattım. İlk defa çektirdiğimi de söyledim hatta. Beni uyarmadı. Sonra doktor gördü Nst kağıdını. Şaşırdı. Sancılarım 100e varıyor. Bebeğin kalp atışları da 200e! Tekrar çektirelim dedi. Bu kez doğumhaneye yolladı. Oradaki ebeler çekti. Sola yatmamı söylediler. Siz de sola yatıyorsunuz di mi Nst çekilirken? Sonra sonuç normal çıktı. Hiç sancım çıkmadı ve kalp atışları da 150-160 arası çıktı. Sırt üstü yatınca doğru sonuç vermiyor anladığım kadarıyla. :26:
Eki Görüntüle 279459
Eki Görüntüle 279460
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?