2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benimde eşim ısrarla tutturdu kompleksmi nedir anlamadım ama iyiki kıvanç olmuş:)

Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))

Bir resim paylaşıyım:)

Eki Görüntüle 279459

canım benim Maşallah barekallah. facede numaran yoktu. merak ettim seni. Allah analı babalı sıhhatlimutlu bir yaşam nasip eylesin. amin. eğer özelden no yu atarsan bi arıyım seni. öptüm

Oyyy maşallah subhanallah bu ne güzel bir varlık! Allah nazarlardan saklasın. Gözün aydın. Nasılsın şimdi? Ağrın sızın var mı? Emzirebiliyor musun? Sağlıkla büyütmeni nasip etsin Rabbim. Güle güle büyüt bebişini. Maşallah çok tatlı.

benimde eşim ısrarla tutturdu kompleksmi nedir anlamadım ama iyiki kıvanç olmuş:)

aynen canım anlamadım bende adamdaki inadı resmen takıntı yaptı.. baştan hiç istemiyordum bi ara tartıştık bile ama bu aralar hiç konuyu açmıyoruz çocuk doğacak daha ismine karar vermedik.. kıvanç'a artık alıştım sıcak bakıyorum ama eşime söylemiyorum bakalım son anda ne olacak

mavicim hayırlı olsun sağlıkla büyüt paşanı çok tatlı kuzucuk :)

Son düzenleme:
Bir resimde bugünden ekliyim o artık aslan gibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aynı zamanda resmi olarak :)
Eki Görüntüle 279460

maşallah annesi bayıldım ben bu oğluşa,hayırlı uğurlu olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah.doğum ayrıntılarını bekliyoruz.genel anestezi mi oldun,sütün hemen geldimi?vakit bulunca yazarsın

merhaba hoşgeldin canım. bende nisa hastanesine gidiyorum. benim doktorum mürvet hanım. senin doktorun kim? 36 da mı çatı kontrolü yaptı

Mavi-35 spinal epiduralle doğum yapmı. bebişi iyi, sütü geliyormuş, 1 gün hastanede kalmış. dikiş şeyini yapıştırma yapmışlar. eve gelince duşunu alabilmiş. şimdilik sadece ağrısı oluyormuş ilaç almadığı zaman ( inş. tez vakitte geçer) amin...

kızlarrrrr bişey sorcamm

benim göğsümün altında kemiklerim sızlıyor. eğilip kalkarkende çok ağrıyo sanki bişey batıyor.. tamam eğilmemeye çalışıyorum ama oturduğum yerde de sızlıyor. sizdede oldu mu bu. sancı böle bişeymi ki?

Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))

Eki Görüntüle 279459

oyyy maşallah hemde 41 kere.. çok yakışıklı kıvanç beyimiz. Allah hayırlı uzun ömür nasip etisn. sende biran önc iyileşirsin inşallah

teyzesi teşekkür ederiz heleki babamız çok memnun kaldı "azra" demene

ablam 2 hafta önce doğum yaptı ve kızımızın adı azra, ondan hemen onu dedim :)))

doğum günün kutlu, doğum iznin hayırlı olsun şekerim demek tarih belli oldu, sağlıkla gelsin inş

bende görmedim :))))

hatta boğa burcuyum ben.. boğa ve akrep anlaşamaz derler.. ama ben cok ii anlasıyorum..

bende boğayım, kocam akrep... gayet te güzel anlaşıyoruz, o dediklerimi yaptığında

hiç şimdiden düşünüp stres yapmak yok bekleyecekler inş bayram sonrasını

ben olmadım ama, parmakla kontrol ettiklerini duydum

sevdecim varmı bulantı bugünde? walla geçmio diolar çatlaklar için ama bi araştırda bizimlede paylaş şekerim

derya dogurmus.. 3000 kg 49 cm :)))

azıcık emmiş bebeği uyuyormus şimdi..kan şekeride iyiyimiş.. hersey yolundaymıs..

selamları var..

ohh maşallah, mersinliden haber yok sanırım dimi??

ben pzt çektirecem, ilk defa duydum sol olayını, anneme sordum şimdi ablamı da sola yatırıp çekmişler

Eki Görüntüle 279459

Bir resimde bugünden ekliyim o artık aslan gibi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aynı zamanda resmi olarak :)
Eki Görüntüle 279460

oyy maşallah ona dünyalar güzeli, Allah bağışlasın hayatım, şansı ömrü çok olsun

benim üç kez çekildi nst ikisinde hep sırt üstü yattım en son başka bi hastanedeydi orda dediler sola yat diye ama bence o kalp sesini iyi duymak içindir..

mavii kıvanç bey hosgelmiş çok tatlı masallah allah analı babalı büyütmek nasıp etsin...

benim nst de hep sırtüstü 4-5 kere oldu hep sırtüstü

birara yazıp çıktım bugün kimse dikkate almamış!!!!!!!!
agrım hala var sanki kemiğimi bir yere çarpmışım gibi bacakaram agrıyo korkuyorum yarın annem gelecek o gelsinde öyle olsun bari olacaksa birsey
çatıdan sonra olunca tırstım çatı olanlar sizlerdede oldu mu agrı tekrar soruyorum benim ilk çatıya baktıgında olmadı ama bu sefer 2 gündür agrı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…