- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.561
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
kız gülden senle satımız aynı sendemi sezeryansınben yalnız kaldım benim kızım iki hafta önce 2430 grmdı.
Kızlaaarr pazartesi kontrolüm vardı sancılarım tuttu 3 saat doktor kontrolünde kaldım ve sezeryana karar verdi ve oğluşum Kıvanç geldiii :))
Bir resim paylaşıyım:)
Eki Görüntüle 279459
merhaba tatlı anneler,bugün moralim yerinde çok şükür
kontrolümüz vardı 2950 olmuş kuzucuğum37+0 dayız bugün.büyümeme riski vardı daha önceden hatırlarsanız ama eş yaşlanması bebeğime olumsuz bir etkide bulunmadı şu ana kadar.büyümeye devam ediyor,kalp atışlarımız normal,kilo aşırı değil ama haftası ile uyumlu çok şükür.bugünkü ultrason doktoru daha iyiydi baya inceledi,içim daha rahat.annem durum normale döndüğü için tekrar özele gitmemi istiyor ona karar veremiyorum bilmiyorum ne yapsam. bebeğim durabildiği kadar dursun istiyorum bakalım ne olacak.
ayrıca forumdan değil ama yakın bir arkadaşım kasım annesi bugün doğum yaptı.38 haftalıktı bebişi 3650 doğdu.annede yüksek tansiyon vardı riskli bir gebelikti. 19/11 tansiyonla doğuma girmiş suyu gelmiş evde.su geldiği halde sancı başlamamış,suni sancı vermişler,aksilik ya bebişi düz geleceği yerde saat 1 yönünde gelmeye kalkmış oyüzdende epidural sezaryen ile almışlar bebeğini.ikiside gayet sağlıklıymış çok şükür.benim doğum yapacağım hastanede yaptı,memnunmuş. işte durumlar böyle hanımlar.umarım sizler ve bebekleriniz de iyisinizdir.
merhaba tatlı anneler,bugün moralim yerinde çok şükür
kontrolümüz vardı 2950 olmuş kuzucuğum37+0 dayız bugün.büyümeme riski vardı daha önceden hatırlarsanız ama eş yaşlanması bebeğime olumsuz bir etkide bulunmadı şu ana kadar.büyümeye devam ediyor,kalp atışlarımız normal,kilo aşırı değil ama haftası ile uyumlu çok şükür.bugünkü ultrason doktoru daha iyiydi baya inceledi,içim daha rahat.annem durum normale döndüğü için tekrar özele gitmemi istiyor ona karar veremiyorum bilmiyorum ne yapsam. bebeğim durabildiği kadar dursun istiyorum bakalım ne olacak.
ayrıca forumdan değil ama yakın bir arkadaşım kasım annesi bugün doğum yaptı.38 haftalıktı bebişi 3650 doğdu.annede yüksek tansiyon vardı riskli bir gebelikti. 19/11 tansiyonla doğuma girmiş suyu gelmiş evde.su geldiği halde sancı başlamamış,suni sancı vermişler,aksilik ya bebişi düz geleceği yerde saat 1 yönünde gelmeye kalkmış oyüzdende epidural sezaryen ile almışlar bebeğini.ikiside gayet sağlıklıymış çok şükür.benim doğum yapacağım hastanede yaptı,memnunmuş. işte durumlar böyle hanımlar.umarım sizler ve bebekleriniz de iyisinizdir.
Masallah canim bebisine herseyin iyi olmasina cok sevindim ayrica,senin moralinin yerinde olmasida cok güzel bebisine extra moral olmusturArkadasin icinse hepimizin basina gelebilecek bir durum normal diye gidip sezaryan olma ihtimali var.Yinede hem bebisinin hemde arkadasinin saglikli olmasi cok güzel dariusi basimiza insaallah.
benimkikonyalı ve akrep ya.. ay dicektim kaderimiz aynımı yoksa seninle :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?