2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyiyiz sen nasılsın madeofhonor?
mavii allah analı babalı büyütsün inş. Kıvanç güzel bi isim. maşallah çok tatlı resmini gördük.hayırlı ömür nasip etsin.inş. en kısa zamanda ağrıların geçer.sütünün olmasına sevindik.Allah herkese iyilik versin inş.

kız gülden senle satımız aynı sendemi sezeryansın ben yalnız kaldım benim kızım iki hafta önce 2430 grmdı.

evet sezeryan olcam inşallah kendi isteğimle
4 yada 5 kasımda dedi doktorum pazartesi belli olacak
çok az kaldı yaa ama ben hiç doğurmicakmışım gibi geliyor eski halime dönmeyecekmişim gibi
biraz depresyondayım sanırım

merhaba tatlı anneler,bugün moralim yerinde çok şükür
kontrolümüz vardı 2950 olmuş kuzucuğum 37+0 dayız bugün.büyümeme riski vardı daha önceden hatırlarsanız ama eş yaşlanması bebeğime olumsuz bir etkide bulunmadı şu ana kadar.büyümeye devam ediyor,kalp atışlarımız normal,kilo aşırı değil ama haftası ile uyumlu çok şükür.bugünkü ultrason doktoru daha iyiydi baya inceledi,içim daha rahat.annem durum normale döndüğü için tekrar özele gitmemi istiyor ona karar veremiyorum bilmiyorum ne yapsam. bebeğim durabildiği kadar dursun istiyorum bakalım ne olacak.

ayrıca forumdan değil ama yakın bir arkadaşım kasım annesi bugün doğum yaptı.38 haftalıktı bebişi 3650 doğdu. annede yüksek tansiyon vardı riskli bir gebelikti. 19/11 tansiyonla doğuma girmiş suyu gelmiş evde.su geldiği halde sancı başlamamış,suni sancı vermişler,aksilik ya bebişi düz geleceği yerde saat 1 yönünde gelmeye kalkmış oyüzdende epidural sezaryen ile almışlar bebeğini.ikiside gayet sağlıklıymış çok şükür.benim doğum yapacağım hastanede yaptı,memnunmuş. işte durumlar böyle hanımlar.umarım sizler ve bebekleriniz de iyisinizdir.

Son düzenleme:

Masallah canim bebisine herseyin iyi olmasina cok sevindim ayrica,senin moralinin yerinde olmasida cok güzel bebisine extra moral olmusturArkadasin icinse hepimizin basina gelebilecek bir durum normal diye gidip sezaryan olma ihtimali var.Yinede hem bebisinin hemde arkadasinin saglikli olmasi cok güzel dariusi basimiza insaallah.

merhabalar benimde nasipse 3 veya 4 kasımda epudural sezeryenle dogum yapıcam.1 haftam kaldı inş.yazılarınızı okuyorum .son haftalar zor oluyor haklısınız ama hamile olmak bir mucize.yıllarca çocuk hasreti ile yanıp tutuşanlar var.ben içimde kızımı büyütmeye çalışıyorum.onun için saglıklı şeyler yiyorum.hareketlerinin benimle olmasnın tadını çıkarıyorum.çok özlücem bugünleri.ben tedavi ile anne oldum .büyük ihtimalle bidaha yaşamayacagım hamileligi.tadını çıkarıyorum.bende çok zorlanıyorum.hem benim eşim başka şehirde ben ailemle kalıyırum.geceleri yalnızım,naz yapacak lüksüm yok benim.gce yataktan kalmak zorlaştı artık .ayakkabılarımı giyerken,üzerimi giyerken zorlanıyorum bende .agrılarım ve korkularımda oldu.oluyorda.hergece dualarla yatıyorum.gece bolca kalkıyorum.yalnızım ytakta.her kalkışımda saate bakıyorum.sabah olmuşsa rahat ediyorum.ama kızımla mutluyum,onu görmeden çok seviyorum.

merhabalar benimde nasipse 3 veya 4 kasımda epudural sezeryenle dogum yapıcam.1 haftam kaldı inş.yazılarınızı okuyorum .son haftalar zor oluyor haklısınız ama hamile olmak bir mucize.yıllarca çocuk hasreti ile yanıp tutuşanlar var.ben içimde kızımı büyütmeye çalışıyorum.onun için saglıklı şeyler yiyorum.hareketlerinin benimle olmasnın tadını çıkarıyorum.çok özlücem bugünleri.ben tedavi ile anne oldum .büyük ihtimalle bidaha yaşamayacagım hamileligi.tadını çıkarıyorum.bende çok zorlanıyorum.hem benim eşim başka şehirde ben ailemle kalıyırum.geceleri yalnızım,naz yapacak lüksüm yok benim.gce yataktan kalmak zorlaştı artık .ayakkabılarımı giyerken,üzerimi giyerken zorlanıyorum bende .agrılarım ve korkularımda oldu.oluyorda.hergece dualarla yatıyorum.gece bolca kalkıyorum.yalnızım ytakta.her kalkışımda saate bakıyorum.sabah olmuşsa rahat ediyorum.ama kızımla mutluyum,onu görmeden çok seviyorum.

Mavili canım gözünüz Aydın masaallah çok tatlı gule gule saglikla büyütün
Bende sabirsizlaniyorum kızım gelsin istiyorum hayirlisinla ))

kızlar daha yeni oturdum giden gelen oluyo çok yoruluyorum çok şükür şikayetlenmiyorum yarın doktor kontrolü var yine çatala çıkıcam çok korkuyorum ben ya korkmuyodum hatta burayada yazdım ama o çatı muayenesinden sonra çok korkmaya başadım ama herkezde acıcak diye bir kaide yok ben kendimi hiç bırakmadım kalkmaya çalışdım çataldan ondan oldu yarın ne yapıcam bakalım dua edin ne olur karnım iyice aşağıya indi sanırım artık geliyo çok sertleşiyo elim ayağım bırakıyo kendini allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı kolay doğumlar nasip etsin yatıp kalkıp hem sizlere hem kendime dua ediyorum doğumlarımız kolay olsun diye

ooo ne güzel haber bu bebişin kilosu mahşallah allah nazardan saklasın sende iyisindir inşallah rabbim hepimizi bir avazda bir ıkınmaya kurtarsın inşallah

teşekkür ederim canım evet bebeğimde mutlu olduğumu hissetmiştir sanırım,ah başarabilsem göbeğimi öpeceğim o kıpırdadıkça minik tepecikler yaptıkça karnımda iyice sabırsızlanıyorum
evet zaten arkadaşım sezaryen istiyordu tansiyon yüksek olunca ben nasıl dayanırım normal doğuma diyordu neyse ki biraz zorlu olmuş ama sağ salim kavuştu bebeğine.darısı başımıza inşallah.sen nasılsın?

buarada bayanlar benim gittiğim hastanede çatala oturtmuyorlar denk geldim bugün tesadüfen. bayanlar alt kısmını çıkarıp,beline bir örtü sarıyorlar ve sedyeye yatıyorlar doktor eli ile muayene yapıyor.doktor bile bakmıyor yani.arada paravan vardı ama bir şey soracaktım o sırada denk geldim.ayrıca acilde de o şekilde muayene yapıyorlardı.doktor kadına kendini kasarsan daha çok canın yanar kalçanı serbest bırak uzan falan dedi.
ayrıca ben 20li haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yatmıştım,başta inanılmaz kasık ağrım olunca doktor alttan açılma var mı diye bakmak istedi,çok şiddetliydi ağrılarım.ben önce yok dedim fakat agrılarım arttıkça mecbur kaldım bana da aynı şekilde muayene yaptı açılma yok dedi,çok az canım acıdı kasıldım ama doktor çok afedersin çok afedersin diye diye baktı.öyle olunca gerginliğim geçmişti biraz.
doktor nst'de sancı gördüğü hastalara alttan muayene yaptı bugün açılma var mı diye,bilmiyorum benim nezaman olacak ama nekadar geç olursa okadar iyi tabiiki :18:

ya kızlar ben bişeyi kafama takdım 37+4 ken 3.150 gramdı bir hafta sonra doğum yapıcağım özel saygı hastanesine gittim bebeğim 35 hafta ve 2.850 gram söledi ben hiç bir şey anlamadım neden böle çıktı 2 hastanede farklı çıktı kafama taktım bir arkadaşım var eksik çıkmış benim doğum yapıcağım hastanede ama çok farkla yani fazla kiloyla doğurdu anlamadım ben yaaaa offff evin derdi yetmiyo gibi bunu da kafama taktım kimseye söleyemiyorum sorduklarında 3 kiloyu geçmişti dedim ve şimdi söleyemiyorum nasıl oldu yaa gerçi kilosu düşük olan çabuk gelişiyomuş ama nasıl böle fark oldu anlamadım ben yaa benim doğum yapııcağım hastanede bebek doğar doğmaz resmini koyuyolar bakmak isterseniz saygı hastanesi yazıyosunuz ve hemen e bebek çıkıyo orda 1 ay içinde 1 hafta içinde ve bugün doğan bebekler diye çıkıyo kilosu herşeyini yazıyolar çok güzel bişey bende doğum yaparsam orda çıkıcak bakarsınız :1 soy adından anlarsınız bebek bay yazarsa bilinki benim sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…