2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım sen yazda biz heyecanla bir solukta okuruz...Bebişini kokla bizim yerimize...Yeriz biz o kuzuları yaaa...

bizimkiler gelmeden yazarsan okuruz tabi ama geldiklerinden sonra yazarsan eğer vaktimiz olur mu onu bilemiciim

sabırsızlıkla bekliyoruz. sen yaz biz okuruz

bende su catı muayensini yaptırsamda dr deseki senin vücut normale müsait değil.. o zaman rahatlar mıyım acaba

Sanırım benim vicdanım o vakit baya bir rahatlar. Sonra da sezaryen vaktine odaklanırım. Oyyy sağlıkla bir doğursak da miniklerimizi kucağımıza alsak hayırlısıyla... Ne zormuş anne olmak... Başka bir şeyi bu kadar düşünsem alim olurdum.

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
canım ya bişi sorcam... sütü gelene kadar arada sırada şekerli su veriyorlarmış. kan şekeri düşüp sarılık olmasın diye. bişi olmadı demi bebeğine. olmasın tabi Allah korusun onu ama o süreci nasıl geçiriyorsun merak ettim. acıkınca bebek doyamayınca ağlamıyomu.

yok ben derya hanıma gitmiyorum ama iyi bir kadın doğumcuya ihtiyacım var..

hamile kalmak için gerekli ne takip varsa yapabilmek için iyi bir doktor arıyorum

size özel mjs atmıştım aldınızmı?

ben doktoruma ilkaydan beri gidiyorum memnunum açıkçası çok iyi.ama hastane nasıl olur doğum sırasında bilemiyorum siz dee mi derya hanıma gidiyosunuz

ben doktoruma ilkaydan beri gidiyorum memnunum açıkçası çok iyi.ama hastane nasıl olur doğum sırasında bilemiyorum siz dee mi derya hanıma gidiyosunuz

şimdi özelden msjını okudum.ben derya hanımdan çok memnunum gayetde konuşkan saevimli bi doktor çok güler yüzlü muayne 35 lira sskya.bu arada bahçelievler lisesinde mi okudun sende o orda okumuş.ben tavsiye ederim.

face den de buldum ama okadar yoğun ki konuşamadık:)

ya ben 1-2 senedr bebek sahibi olamıyorumda...sanırım artık kafayı yiyorum

ne bileyim onun takibiyle kalabilirmiyim acaba...ilgileniyormu böyle şeylerle?
yoksa hamileleremi bakıyor?

canım benim sen bu hareketlilikle çok rahat doğum yaparsın bence bu sabırlada Allah kolaylık vererek mükafatını da verir inşallah ben olsaydım senin yerinde şimdye kadar herkesi kovmuştum evden bol bol dua edelim birbirimize bende gece yatmadan önce dua ediyorum ahla vahla olacak işte kaçış yok

Haklısın canım, bakalım salı günü ne diyecek doktorum. walla himmel yazdıkların terapi etkisi yapıyor. kendimi daha iyi hissetmeme neden oluyor. teşekkür ederim canım..

canım sen de haklısın. duyduğumuz her yeni şey yeni bir kafa karışıklığı. eşim de benzer şeyleri söyleyip farklı bir doktora görünmemi istemedi. aslında benim amacım farklı ultrasonlarda benzer sonucun çıkıp çıkmadığını test etmekti ki, KUBİ denemiş farklı çıkıyor. bu da yeni soru işaretleri olarak geri gelecek. en iyisi mi salıyı beklemek.

yahu 300 gramımı dert ediyorsun, bir şeycik olmaz. her iki kiloda da haftasıyla uyumlu gözüküyor zaten.35. hafta dediği değer kesin bir değer değil zaten. ultrason kağıdında range(aralık) değerleri var. senin içinde bulunduğun hafta da o aralık dahilindedir mutlaka. evdeki dertlerin sana yeter artar, biraz da bu düşüncelerle bebeğinin huzurunu kaçırma canım. doğumun olduktan sonra birileri yardım için gelse bari sana yahuu. walla çok zor. benim de ablam bu gün çıktı hastaneden. annem onunla ilgileniyor. Allahtan kayınvalidem genç ve maşallah elli ayaklı. hem kendi işine hem benim işime koşturuyor.yoksa bizimkilerden gelen olamayacak malesef.

Olmaz mıı.. ama senin üstüne çok gelmişler, gebelik olmadan da bu haklı çıkış yapılırdı zaten ki bence gebelik sana extra sabır vermiş. hiç sıkma canını. utanmışlardır onlarda. az kendilerine gelsinler..özel sektör insanın iliğini sömürüyor walla. hele iyi niyetliysen.

demek kızın afrodit gibi yatıyor ehli keyif papatyam. annesi ne güzel ciciler almıştır şimdi. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süsle süsle dur. oğlanlara öyle jan janlı şeyler fazla yok. tüm kıyafetleri ayılı, tavşanlı ve köpekli. hatta ayılı olanlar açık ara önde. en son eşim isyan etti. oğluma ne demek istiyorsunuz, sürekli ayılı kıyafet alıp geliyorsunuz diye. eşime diyorum hadi gene iyisin ucuza kapattın. oğlumuz yerine kızımız olsaydı, yaptığın masraf en az iki katına çıkacaktı dün de buhar üfleyicimiz geldi. doğalgaz havayı kuruttukça solunum yolu enfeksiyonlarını engellermiş denildi. bakalım bakalım. izmirin de kışın rüzgarı sert oluyor sanırım.

maşallah sübhanallah. bence sorun varmış gibi gözükmüyor. dalga hareketi heralde gerinmesinden kaynaklanıyor. benim oğlum ya poposuyla midemi ittiriyor, ki başım hala asitlerle dertte, ya da sol yandan ya ayak ya dirsek bişi uzatıveriyor, delecekmiş gibi..

canım yazdığın için sağol.benim bebeğin göbek kordonunda 2 arter 1 ven olması gerekirken 1 arter 1 ven varmış.%65 hiç bir sorun çıkarmasada bazen gelişme geriliği ve erken doğum yapabiliyormuş.şu an 34 haftam bitti çok şükür.herşey yolunda gitse bile yenidoğan ihtiyacı olur diye çok korkuyorum.benim kızım tüp bebekle oldu 4 yıldan sonra benim için mucize gibi .bende karasızım .

sağol canım.. darısı senin başına.. siz hala aramıyomusunuz perdeciyi...

kesinlikle koyalım:) son dombili hallerimizi

aramıyoruz..

sormuyoruz..

naz yapıyoruz kendi kendimize..

cumartesiye kadar süre vermiş bizimki.. beklemedeyimmm

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

oy oy..masallah..

cok sukur senden de haber aldık.. ben dün aradım ama telin kapalıydı.. bugün de sabah konustuk seni tekrar...neyseki iyisiniz canımmm..

sütün de gelir inşallah..

kızlar dün kontrolüm vardı herşey normaildi çok şükür ama doktorumun doğumu vardı bir bana geldi bir doğuma indi bir ara beklerken kadının bağırma seslerini duydum içim kötü oldu gündüzden beri doğum yapamıyormuş doktor bol bol yürü dedi her fırsatı değerlendir doğumun rahat olsun dedi o sancıyla kadını yürütmeye çalışıyorlardı tam açılma olmadığı için kızlar normal doğum yapacak olanlar bol bol yürüyün o duruma gelmeden. içim kötü oldu ama doktorumun nasıl davrandıklarını görme fırsatım oldu ebeler güler yüzlü doktor sürekli şevkatle herşeyin iyi olacağını anlatmaya çalışıyordu kaç saat olmasına rağmen hala güler yüzlüydü bu hoşuma gitti doğumda kendinizi emanet ettiğiniz insanlarında davranışları önemli bence inşallah hepimizin etrafındakiler öyle olur

tabiki ilgileniyor senin adın neydi bi sorarım yarın gidicez

herkese merhabalar canlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiorum 15 haftalitan beri araniza katilamiyorum.rahim agzina dikis atildi ve surekli yattim taki gecen heftaya kadar.gecen hafta dikisim alindi oglusumu bekliorum artik ama gelen giden yok daha aramizda dogum yapan varmi acaba hic

canım benim..
gecen gün listede görünce seni düşünmüştüm.. nerde acaba diye..

iyi olduguna sevindim..

hayırlısıyla alırsın oglunu kucağına inşallah

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post21370455

dogum yapanların listesi burda canım 16 kişi kasım gelmeden bebeklerini kucakalrına aldılar bile..

1 Kasımda da nüfus patlaması olacak.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…