- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.721
Ay demin geldim açtım topici ama tek kelime okuyamadan açık bırakıp gitmek zorunda kaldım
Bizim kuzu hem altını batırmış hem de çok acıkmış, sonra da uykuya dalamadı bi türlü
Ama şimdi asayiş berkemal, bakalım kaç dakika sürecek bu böyle
Korkmayın kızlar korkacak hiç bişey yok, daha doğrusu yavruyu kucağınıza aldığınızdan itibaren her şey yalan tek gerçek var: bebişiniz
Normal doğumum çok ta kolay olmadı benim ama şuan o anları çektiğim ağrıya acıya rağmen çok güzel hatırlıyorum, gene olsa gene yaparım
Rabb'im her şeyin sabrını direncini veriyor çekilen sıkıntılar siliniyor geriye hatırda sadece yaşanan mutluluklar kalıyor
Sizin de vuslatınıza az kaldı kızlar, gelsin mis kokulular sağlıcakla inşallah
(Bu arada doğum hikayemi söz verdiğim gibi şuan yazmaya devam ediyorum, bittiğinde ekliycem ama yani benim de nası çok anlatasım varmış hala sonunu getiremedim, sabredip okuyabilecek misiniz sonuna kadar merak ediyorum)
bizimkiler gelmeden yazarsan okuruz tabi ama geldiklerinden sonra yazarsan eğer vaktimiz olur mu onu bilemiciimAy demin geldim açtım topici ama tek kelime okuyamadan açık bırakıp gitmek zorunda kaldım
Bizim kuzu hem altını batırmış hem de çok acıkmış, sonra da uykuya dalamadı bi türlü
Korkmayın kızlar korkacak hiç bişey yok, daha doğrusu yavruyu kucağınıza aldığınızdan itibaren her şey yalan tek gerçek var: bebişiniz
Normal doğumum çok ta kolay olmadı benim ama şuan o anları çektiğim ağrıya acıya rağmen çok güzel hatırlıyorum, gene olsa gene yaparım
Rabb'im her şeyin sabrını direncini veriyor çekilen sıkıntılar siliniyor geriye hatırda sadece yaşanan mutluluklar kalıyor
(Bu arada doğum hikayemi söz verdiğim gibi şuan yazmaya devam ediyorum, bittiğinde ekliycem ama yani benim de nası çok anlatasım varmış hala sonunu getiremedim, sabredip okuyabilecek misiniz sonuna kadar merak ediyorum)
ELİFTİM sanırım msj sayından dolayı cvp yazamadın:)
doktorunu öneriyormusun peki?
Ay demin geldim açtım topici ama tek kelime okuyamadan açık bırakıp gitmek zorunda kaldım
bende su catı muayensini yaptırsamda dr deseki senin vücut normale müsait değil.. o zaman rahatlar mıyım acaba
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
canım ya bişi sorcam... sütü gelene kadar arada sırada şekerli su veriyorlarmış. kan şekeri düşüp sarılık olmasın diye. bişi olmadı demi bebeğine. olmasın tabi Allah korusun onu ama o süreci nasıl geçiriyorsun merak ettim. acıkınca bebek doyamayınca ağlamıyomu.kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
ben doktoruma ilkaydan beri gidiyorum memnunum açıkçası çok iyi.ama hastane nasıl olur doğum sırasında bilemiyorum siz dee mi derya hanıma gidiyosunuz
ben doktoruma ilkaydan beri gidiyorum memnunum açıkçası çok iyi.ama hastane nasıl olur doğum sırasında bilemiyorum siz dee mi derya hanıma gidiyosunuz
şimdi özelden msjını okudum.ben derya hanımdan çok memnunum gayetde konuşkan saevimli bi doktor çok güler yüzlü muayne 35 lira sskya.bu arada bahçelievler lisesinde mi okudun sende o orda okumuş.ben tavsiye ederim.
kızlar daha yeni oturdumgiden gelen oluyo çok yoruluyorum çok şükür şikayetlenmiyorum yarın doktor kontrolü var yine çatala çıkıcam çok korkuyorum ben ya korkmuyodum hatta burayada yazdım ama o çatı muayenesinden sonra çok korkmaya başadım ama herkezde acıcak diye bir kaide yok ben kendimi hiç bırakmadım kalkmaya çalışdım çataldan ondan oldu yarın ne yapıcam bakalım dua edin ne olur karnım iyice aşağıya indi sanırım artık geliyo çok sertleşiyo elim ayağım bırakıyo kendini allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı kolay doğumlar nasip etsin yatıp kalkıp hem sizlere hem kendime dua ediyorum doğumlarımız kolay olsun diye
Canim benim bildigim kadariyla iri bebeklerde normal dogumla dogurtuluyor burda,esimin amcasinin kizi 4000gr bebegini normal dogurmustu 2,5 sene önce. Türkiyede doktorlar hic riske girmek istemiyorlar hem anne hem bebek hemde kendi acilarindan.Sürekli gittigin doktorun seni takip ettigi icin sana en uygun dogum seklini teklif edecektir.Cati muayenen yapildimi canim orda ne demisti?Bu arada masaallah bebisineKötü düsüncelerle aklini bulandirmadan kendin biseye karar ver ve onu uygula derim ben sürüncemede kalinca insanin akli daha cok karisiyor,sürekli kuruyor kafasinda.
haklısın havalar kasvetli güneş yok kirli hava birde üstüne can yakan haberler moralleri tamamen düşürüyor sadece sezeryan olmamak için doktorunu değiştirme derim ben olumsuzluk bakarsan her türlü doğumla ilgili birsürü hikaye duyar dinlersin Allah en hayırlısı ne ise bizlere onu versin bu saatten sonra başka doktora gidipte sırf bu yüzden kafanı karıştırma ben başka sebeplerden dolayı değiştirdim ama birçok olumsuz şey duydum o gün tamamen çökmüştüm bir doktor için önemsiz ollan şey diğeri için önmeli oluyor sen herşey yolunda zannederken başka şeyler çıkıyor her doktor bir değil anlayacağın hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah
ya kızlar ben bişeyi kafama takdım 37+4 ken 3.150 gramdı bir hafta sonra doğum yapıcağım özel saygı hastanesine gittim bebeğim 35 hafta ve 2.850 gram söledi ben hiç bir şey anlamadım neden böle çıktı 2 hastanede farklı çıktıkafama taktım bir arkadaşım var eksik çıkmış benim doğum yapıcağım hastanede ama çok farkla yani fazla kiloyla doğurdu anlamadım ben yaaaa offff evin derdi yetmiyo gibi bunu da kafama taktım kimseye söleyemiyorum sorduklarında 3 kiloyu geçmişti dedim ve şimdi söleyemiyorum nasıl oldu yaa gerçi kilosu düşük olan çabuk gelişiyomuş ama nasıl böle fark oldu anlamadım ben yaa benim doğum yapııcağım hastanede bebek doğar doğmaz resmini koyuyolar bakmak isterseniz saygı hastanesi yazıyosunuz ve hemen e bebek çıkıyo orda 1 ay içinde 1 hafta içinde ve bugün doğan bebekler diye çıkıyo kilosu herşeyini yazıyolar çok güzel bişey bende doğum yaparsam orda çıkıcak bakarsınız :1 soy adından anlarsınız bebek bay yazarsa bilinki benim sıpa
Ya kızlar sizlerde de var mı bu aralar aşırı duygusallık ve sinir durumları? Bu hafta işyerinde son haftam. Doktorum çalışmama kesinlikle müsade etmedi, artık yat dinlen dedi. Dün bırakacaktım ama çok önemli bir grubun veli toplantısı var diye kıyamadım, dayanayım dedim. Bugün rahatsızlanan başka bir öğretmenin dersini bana yıkmaya kalktılar ve bağırıp çağırıp çıktım, eve geldim. Sabahtan beri arıyorlar, açmadım. Eşimi aramışlar, merak ettik diye. O da kızmış. "Ayakta zor duruyor, sizin için fedakarlık yapıyor, iş yükünü azaltacağınıza ekstra iş yüklüyorsunuz" diye. Özürler dilemişler. Toplantıda bulunsun, sonra izne çıksın artık falan demişler. Ayy çocuk gibi hissettim kendimi. Sanki eşim de velimÖyle küstüm geldim resmen Çok stres oldum artık. Sancımı ağrımı belli etmeden çalışayım dedikçe hamileliğimi unuttular, normal çalışan gibi davrandılar ya resmen. Ben de hatırlatayım dedim artık Bu arada benim minnoş hala afrodit gibi yan yatıyor. Doktor 4 Kasımdan sonra alabiliriz dönmezse dedi. Kilosu falan güzel çıktı. Bakalım. Stresten erkenden doğurmazsam...
kızlar merhaba!34 hafta bitti bugün ama benim bebişim gece ben uyurken uyuyor birazda hareketleri değişti.heran hareket etmiyor.gün içinde düzenli ediyor,hıçkırıyor ama takla ve dalga hareketleri gibi hareketler değil.sorun olabilirmi sizce???
sağol canım.. darısı senin başına.. siz hala aramıyomusunuz perdeciyi...
kesinlikle koyalım:) son dombili hallerimizi
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
face den de buldum ama okadar yoğun ki konuşamadık:)
ya ben 1-2 senedr bebek sahibi olamıyorumda...sanırım artık kafayı yiyorum
ne bileyim onun takibiyle kalabilirmiyim acaba...ilgileniyormu böyle şeylerle?
yoksa hamileleremi bakıyor?
herkese merhabalar canlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiorum 15 haftalitan beri araniza katilamiyorum.rahim agzina dikis atildi ve surekli yattim taki gecen heftaya kadar.gecen hafta dikisim alindi oglusumu bekliorum artik ama gelen giden yok daha aramizda dogum yapan varmi acaba hic
herkese merhabalar canlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiorum 15 haftalitan beri araniza katilamiyorum.rahim agzina dikis atildi ve surekli yattim taki gecen heftaya kadar.gecen hafta dikisim alindi oglusumu bekliorum artik ama gelen giden yok daha aramizda dogum yapan varmi acaba hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?