- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.701
ASKIS de doguma girmiş.. sedusa msj atmıs.. normal dogumu deniyolarmıs.. dua edelim kızlar.. Allah yardımcısı olsun..
ASKIS de doguma girmiş.. sedusa msj atmıs.. normal dogumu deniyolarmıs.. dua edelim kızlar.. Allah yardımcısı olsun..
fatma benim stor geldi, istediğim gibi olmuş.. sadece tülü toplamak için yan bağcıkları kaldı.. oda kumaş yokmuş ellerinde bikaç gün içinde gelecek.. güze oldu oğlumun tülü:)
Ya kızlar sizlerde de var mı bu aralar aşırı duygusallık ve sinir durumları? Bu hafta işyerinde son haftam. Doktorum çalışmama kesinlikle müsade etmedi, artık yat dinlen dedi. Dün bırakacaktım ama çok önemli bir grubun veli toplantısı var diye kıyamadım, dayanayım dedim. Bugün rahatsızlanan başka bir öğretmenin dersini bana yıkmaya kalktılar ve bağırıp çağırıp çıktım, eve geldim. Sabahtan beri arıyorlar, açmadım. Eşimi aramışlar, merak ettik diye. O da kızmış. "Ayakta zor duruyor, sizin için fedakarlık yapıyor, iş yükünü azaltacağınıza ekstra iş yüklüyorsunuz" diye. Özürler dilemişler. Toplantıda bulunsun, sonra izne çıksın artık falan demişler. Ayy çocuk gibi hissettim kendimi. Sanki eşim de velimÖyle küstüm geldim resmen Çok stres oldum artık. Sancımı ağrımı belli etmeden çalışayım dedikçe hamileliğimi unuttular, normal çalışan gibi davrandılar ya resmen. Ben de hatırlatayım dedim artık Bu arada benim minnoş hala afrodit gibi yan yatıyor. Doktor 4 Kasımdan sonra alabiliriz dönmezse dedi. Kilosu falan güzel çıktı. Bakalım. Stresten erkenden doğurmazsam...
ay kızlar size söylemeyi unuttum dün hastaneye doğum yapan kadın kontrole gelmişti bebiş babasının kucağındaydı 3 aylık falan vardı sanırım sormadım ama doktor geldi sevdi falan sonra dediki bu velet 28 haftalık doğdu 900 gramcıktı dedi ama bebiş maşallah öyle sağlıklı tatlıydıki gülcük atıp duruyodu o an eşime dedimki böyle biişey ben yaşasam 900gr bebek kendine gelemez diye kendi kendimi yerdim işte Allahım ona yicek ekmek vermişse her türlü yaşatıyor ya bi tuhaf oldum dün hastanede eşimde diyo yine duygusala bağladın :)
canım bu pelin bebekte fiyetlar yazmıyo nasıl öğrencez
Offf benim de göbeğim aşağı indi sanki yaa.. Hep sivri ve yukardaydı, şimdi baya aşağı bakıyo sankiii. Hareketlerinii de iyice aşağıda hissediyorum.. Sezeryan tarihim 18 kasım benim. Ama hepiniz gibi bayramda olur diye korkuyorum...
İşten yeni ayrıldım izne. Artık sizi daha kolay takip ediyorum. Doğum yapanları tebrik ediyorum ya okuduğumda ağlayasım geliyo... Biz de o günleri görücek miyiz acaba..
sizin bebekler kıpır kıpırmı arkadaşlar
benimki değilde
kahvekolik ve mavi bebeklerinize kavuştunuz gözünüz aydın darısı başımıza.
arkadaşlar ben facebook hesabına üye olmak istiyorum
kasım anneleri toplandık toplandık die bi başlık var o bu bizim grup?
yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun farketmiyo işte..
canım bi tel aç istersen, ben gidip beğendim, yapıp kargoyla gönderdiler. benimkini koyayım istersen örnek olarak bak
seninkini görsem iyi olur canım bi ekleyebilirmisin resmi varsa bi bakıyım
ankarada doğum yapacak arkadaşlar,hastaneniz bellimi?ben Hacettepe düşünüyordum ama şu aralar kadın doğumunda tadilat varmış.Medicanada kardeşim 3 milyara her şey dahil epiduralle sez oldu çok memnun kaldı.1 gece kaldı.MESA hastanesi ve HRS hastanesinede iyi diyorlar ama sordum sadece hastanede kalış 2 milyarmış doktorda bir miktar alıyormuş 4-5 bulur sanki.ben hacettepeyi yenidoğanı var diye istiyorum çünkü 37 haftası bitince sezeryan olucam ankaradaki hangi hastanelerin fiiyatını biliyorsunuz?
sizin bebekler kıpır kıpırmı arkadaşlar
benimki değilde
Canim benim olmaz mi walla dün kizima kizmisim cok sonra bütün gün bisey yoktu ortada minicik kizimi huzursuz ettim diye agladim durdum.Bukadar agri,sanci,düsünceler,dogum korkusu filan hepsi birlesip bir patlama yaptiriyor biryerlerden,ister istemez.Ya kızlar sizlerde de var mı bu aralar aşırı duygusallık ve sinir durumları? Bu hafta işyerinde son haftam. Doktorum çalışmama kesinlikle müsade etmedi, artık yat dinlen dedi. Dün bırakacaktım ama çok önemli bir grubun veli toplantısı var diye kıyamadım, dayanayım dedim. Bugün rahatsızlanan başka bir öğretmenin dersini bana yıkmaya kalktılar ve bağırıp çağırıp çıktım, eve geldim. Sabahtan beri arıyorlar, açmadım. Eşimi aramışlar, merak ettik diye. O da kızmış. "Ayakta zor duruyor, sizin için fedakarlık yapıyor, iş yükünü azaltacağınıza ekstra iş yüklüyorsunuz" diye. Özürler dilemişler. Toplantıda bulunsun, sonra izne çıksın artık falan demişler. Ayy çocuk gibi hissettim kendimi. Sanki eşim de velimÖyle küstüm geldim resmen Çok stres oldum artık. Sancımı ağrımı belli etmeden çalışayım dedikçe hamileliğimi unuttular, normal çalışan gibi davrandılar ya resmen. Ben de hatırlatayım dedim artık Bu arada benim minnoş hala afrodit gibi yan yatıyor. Doktor 4 Kasımdan sonra alabiliriz dönmezse dedi. Kilosu falan güzel çıktı. Bakalım. Stresten erkenden doğurmazsam...
Normal canim,gece yada gündüz hareket etmesi bisey ifade etmiyor,sadece hareketlerini hisset yaterli.Bu haftadan sonra yer darligindan hareketleri oldukca kisitlaniyor.kızlar merhaba!34 hafta bitti bugün ama benim bebişim gece ben uyurken uyuyor birazda hareketleri değişti.heran hareket etmiyor.gün içinde düzenli ediyor,hıçkırıyor ama takla ve dalga hareketleri gibi hareketler değil.sorun olabilirmi sizce???
canım benım de bu hafta son ben de izne ayrılcam ne tuhaflar yaa benım müdürüm çok iyi valla ayakta bile durdurmuyor ben diyorum idare ederim öğretmen gelmezse falan diye o olmaz öyle şey falan deyip karşı çıkıyor sen en doğrusunu yapmışsın şunlara bak yaa o kadar düşünceli davranıyorsun sen onlar çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar bence hiç sıkma canını sen açmıyorsun diye eşini aramışlar kendini kötü hissetme sağlık bu canım özeldeydin galiba sen dimi nerdeyse haftaya doğum yapcan ayyy sinir oldum valla ben de öyle senin gibi kızıp çıkardım kiii insan hamile psikolojisiyle hormonlarla falan daha bi duygusal oluyor sıkma hiç canını yani yine gidersen toplantıya da sen bilirsin ama tepkini koyman iyi olmuş en azından başkalarında halden anlarlar
cok sevindim güzelim ya..
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
darısıda benim basıma olsun inşallah :))))
dogurmadan önce göbiş topiğine son hallerimizi mi koysak acaba ..
en son yağmurbuse ile bellanınki var..
taze annelerimizde asağıdalarmıs..
korkuyoruz kızlar sakinleştirin bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?