2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kahvekolik ve mavi bebeklerinize kavuştunuz gözünüz aydın darısı başımıza.
arkadaşlar ben facebook hesabına üye olmak istiyorum
kasım anneleri toplandık toplandık die bi başlık var o bu bizim grup?

ASKIS de doguma girmiş.. sedusa msj atmıs.. normal dogumu deniyolarmıs.. dua edelim kızlar.. Allah yardımcısı olsun..

fatma benim stor geldi, istediğim gibi olmuş.. sadece tülü toplamak için yan bağcıkları kaldı.. oda kumaş yokmuş ellerinde bikaç gün içinde gelecek.. güze oldu oğlumun tülü:)

fatma benim stor geldi, istediğim gibi olmuş.. sadece tülü toplamak için yan bağcıkları kaldı.. oda kumaş yokmuş ellerinde bikaç gün içinde gelecek.. güze oldu oğlumun tülü:)

cok sevindim güzelim ya..

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

darısıda benim basıma olsun inşallah :))))

dogurmadan önce göbiş topiğine son hallerimizi mi koysak acaba ..

en son yağmurbuse ile bellanınki var..

ankarada doğum yapacak arkadaşlar,hastaneniz bellimi?ben Hacettepe düşünüyordum ama şu aralar kadın doğumunda tadilat varmış.Medicanada kardeşim 3 milyara her şey dahil epiduralle sez oldu çok memnun kaldı.1 gece kaldı.MESA hastanesi ve HRS hastanesinede iyi diyorlar ama sordum sadece hastanede kalış 2 milyarmış doktorda bir miktar alıyormuş 4-5 bulur sanki.ben hacettepeyi yenidoğanı var diye istiyorum çünkü 37 haftası bitince sezeryan olucam ankaradaki hangi hastanelerin fiiyatını biliyorsunuz?

canım benım de bu hafta son ben de izne ayrılcam ne tuhaflar yaa benım müdürüm çok iyi valla ayakta bile durdurmuyor ben diyorum idare ederim öğretmen gelmezse falan diye o olmaz öyle şey falan deyip karşı çıkıyor sen en doğrusunu yapmışsın şunlara bak yaa o kadar düşünceli davranıyorsun sen onlar çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar bence hiç sıkma canını sen açmıyorsun diye eşini aramışlar kendini kötü hissetme sağlık bu canım özeldeydin galiba sen dimi nerdeyse haftaya doğum yapcan ayyy sinir oldum valla ben de öyle senin gibi kızıp çıkardım kiii insan hamile psikolojisiyle hormonlarla falan daha bi duygusal oluyor sıkma hiç canını yani yine gidersen toplantıya da sen bilirsin ama tepkini koyman iyi olmuş en azından başkalarında halden anlarlar

yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun farketmiyo işte..

canım bu pelin bebekte fiyetlar yazmıyo nasıl öğrencez

canım bi tel aç istersen, ben gidip beğendim, yapıp kargoyla gönderdiler. benimkini koyayım istersen örnek olarak bak

merak etme bizimde 20-27 kasım görünüyo aksilik olmazsa...

sizin bebekler kıpır kıpırmı arkadaşlar
benimki değilde

yok be cnm yer azaldı artık, topuk yada popoyu dayıyo sıpa, kıpır kıpır dönemleri sona eriyo yavaş yavaş

https://www.facebook.com/groups/2011kasimanneleri/ burdan dene cnm

canım ben daha önce yazmıştım ben lokman hekimde doğum yapacaktım,orada yapan pek çok kişi tanıyorum ve hep memnun kaldıklarını söylüyorlardı.fiyatları da uygundu. şöyle ki:
sezaryen 700
normal 400
her ikisinde de epidural istersen + 300
kendi doktorun doğuma girsin istersen ( mesai saatleri içinde doğum yaparsan yada doktorun o gece nöbetçiyse vermiyorsun bu parayı)200 yada 300 gibi bir meblağ vermişlerdi bana.yani en kötü ihitmalle 1300 gibi bir parayla çıkacaksın doğumdan.
sezaryende 2 gece normalde 1 gece kalıyorsun.

fakat benim gebelikte riskli bir durum oluştu oyüzden de özel bir hastane yerine yenidoğanına güveneceğim bir yer olsun diye zekai tahire gitmeye başladım tabi orasıda neticede doğum evi biraz umursamazlar,alışmışlar yani çok rahatlar oda insanı daha çok geriyor.ama yenidoğanı falan gerçekten iyi ve güvenilir.orada çalışanlar bile o konuda gerçekten iyi olduklarını dile getiriyorlar.

ben doğuma 3-5 milyar vermeye karşıyım açıkçası.o yüksek meblaları vermeden de sağlıklı bir doğum yapabileceksem o parayı bebeğim için harcarım daha iyi. tabii ki 5 milyar vermek şartları da zorlamak olur
hacettepeyi ben araştırdım ama kimse bir şey demedi.ama benim bildiğim belli bir haftayı geçtikten sonra gidersen hacettepe almıyormuş doğuma belli bir süre takip istiyormuş sanırım.yoksa bunu öğrenip bana da söylersen inan sevinirim.bende hala kararsızım çünkü nerede doğum yapacağım konusunda ve şuan 37.haftadayım ve erken alınma ihtimali de var bebeğin.oyüzden ne yapacağımı bilmiyorum bende.

sizin bebekler kıpır kıpırmı arkadaşlar
benimki değilde

benim bebeğim de 2 gündür az hareket ediyor panik oldum az önce sağlık ocağından geldik kalp atışlarını dinledik çok şükür rahatladık hemşire artık son zamanlar olduğundan hareket edicek pek yeri kalmadığından fazla hareket etmez panik yapma dedi ama elimizde mi

Canim benim olmaz mi walla dün kizima kizmisim cok sonra bütün gün bisey yoktu ortada minicik kizimi huzursuz ettim diye agladim durdum.Bukadar agri,sanci,düsünceler,dogum korkusu filan hepsi birlesip bir patlama yaptiriyor biryerlerden,ister istemez.
Normal canim,gece yada gündüz hareket etmesi bisey ifade etmiyor,sadece hareketlerini hisset yaterli.Bu haftadan sonra yer darligindan hareketleri oldukca kisitlaniyor.

Aynen Nehirada cim söylediklerine katiliyorum.

cok sevindim güzelim ya..

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

darısıda benim basıma olsun inşallah :))))

sağol canım.. darısı senin başına.. siz hala aramıyomusunuz perdeciyi...

dogurmadan önce göbiş topiğine son hallerimizi mi koysak acaba ..

en son yağmurbuse ile bellanınki var..

kesinlikle koyalım:) son dombili hallerimizi

ELİFTİM sanırım msj sayından dolayı cvp yazamadın:)

doktorunu öneriyormusun peki?

Son düzenleme:
taze annelerimizde asağıdalarmıs..

korkuyoruz kızlar sakinleştirin bizi..

Ay demin geldim açtım topici ama tek kelime okuyamadan açık bırakıp gitmek zorunda kaldım
Bizim kuzu hem altını batırmış hem de çok acıkmış, sonra da uykuya dalamadı bi türlü
Ama şimdi asayiş berkemal, bakalım kaç dakika sürecek bu böyle
Korkmayın kızlar korkacak hiç bişey yok, daha doğrusu yavruyu kucağınıza aldığınızdan itibaren her şey yalan tek gerçek var: bebişiniz
Normal doğumum çok ta kolay olmadı benim ama şuan o anları çektiğim ağrıya acıya rağmen çok güzel hatırlıyorum, gene olsa gene yaparım
Rabb'im her şeyin sabrını direncini veriyor çekilen sıkıntılar siliniyor geriye hatırda sadece yaşanan mutluluklar kalıyor
Sizin de vuslatınıza az kaldı kızlar, gelsin mis kokulular sağlıcakla inşallah
(Bu arada doğum hikayemi söz verdiğim gibi şuan yazmaya devam ediyorum, bittiğinde ekliycem ama yani benim de nası çok anlatasım varmış hala sonunu getiremedim, sabredip okuyabilecek misiniz sonuna kadar merak ediyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…