- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.681
mavii kıvanç bey hosgelmiş çok tatlı masallah allah analı babalı büyütmek nasıp etsin...
benim nst de hep sırtüstü 4-5 kere oldu hep sırtüstü
birara yazıp çıktım bugün kimse dikkate almamış!!!!!!!!
agrım hala var sanki kemiğimi bir yere çarpmışım gibi bacakaram agrıyo korkuyorum yarın annem gelecek o gelsinde öyle olsun bari olacaksa birsey
çatıdan sonra olunca tırstım çatı olanlar sizlerdede oldu mu agrı tekrar soruyorum benim ilk çatıya baktıgında olmadı ama bu sefer 2 gündür agrı çekiyorum
ben çatı muayenesi olmadım daha cnm, ama dr a göre değişio demişti bazı arkadaşlar, kimi acıyo dio kimi acımıyo :)))
kizlar iyi aksamlar nasilsini?
kimler dogurdu?
derya,mersinli,birde mavi degilmi doguranlar, kizlar tebrik ederim hepinizi Allahim darisi biz eolsun insallah hayirlisiyla..
ya ben bugun girmedim sevde miden bulaniyormus gecmis olsun canim.
su siralar kaynanator kapidan girmek uzeredir neredeyse,esim almaya gitti havaalanindan..
kizlar bana dua edinde sinir krizlerine girmeyeyim zira ben kaynanami biliyorum beni delirtcek.
ne yapacam ben onunla gunboyu evde ya...
dua edin bana neolur...
nete arada girerim yine beni unutmayin anacigim byeeee!
canım hepimizde sorun aynı, kaynanatör
cnm benim bebek normaldi kilo olarak.son zamanlarda sitres flan çok yaşadım.hastanede doğm için flan kaldım.doktor olaym karıştı.bide kötü komşularla uğraşıyrm.bebeğim çok etkilendi.kaynanam gelince saldırıya geçtiler resmen.yok gelinin gelmiyor gitmiyor biz korkumuzdan kapısını çalamıyoz.hem kocamı işliyorlar hem kayınvaldemi.Lojmanda ilk sene benden çıkmıyolardı eda sürekli hanımlara hizmet etsin.ağırlasın.bu sene uzak durmaya başladım mesafe koydum araya şimdide nerden saldıracaklarını bilmiyorlar.bende bebeğimde sitres olduk.kaynanamda onlarla bir.allah hepsini ıslah etsin cahil evde uğraşacak işleri kalmamış onla bunla uğraşıyorlar zavallılar.
ee yuh sırf bize karşı olacaklar die komşuylamı işbirliği yapıo, pess yanii.. amann salla tatlım boşver. bebeğine odaklan
merhabalar
bu gece buraya bir anne olarak yazıyorum...
hiç beklenmedik bi şekilde acil spinal sezeryanla doğum yaptım.
Efe çok şükür küveze girmedi, 3250 gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.şu an evimizdeyiz.
doğumumla ilgili hiçbişey hayalimdeki gibi değildi, hastaneme bile yetişemedim.
ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız, önemli olan bu tabiki.
neyseki hazırlıklarım da tamamdı.
şu an ev curcuna ayrıntıları daha sonra yazıcam.
pamuk gibi beyaz bi oğlum oldu, bakmalara koklamalara doyamıyorum öyle tatlı ki :)
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş, sanki öncesinde yokmuşum gibi hissediyorum
benden badicanlarıma tavsiye, daha vaktim var demeyin sağda solda çok gezmeyin
hepinizi öpüyorum doğuranları tebrik ediyorum
bekleyenlere ise Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
vakit buldukça girerim
aaaaaaaaaa
kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum
dr una haber ver cnm, ama kan gelince hemen bebek gelmez diodu bazı arkadaşlar. yine de dr unu bilgisi olsun derim ben
yarın yarım gün..
müdürüm gelme pazartesi salı da rapor al dedi..
çarşamba persembe cuma da veda turları için gelirsin dedi...
31 ekim toplantı sunumum hazır kızlar..
atlattım en azından işin stresini..
cok mutluyummm
ayyy fatma şükürler olsun, ben bile rahatladım yanii
kızlar bebek şekeri için uygun bi yer arıyorum özellikle internetten siparişle alan var mı ?
ben pelinbebek ten aldım cnm, kargoyla yolluyolar. magnetli denizyıldızı yaptırdım lavantalı. 1.10 mu neydi tanesi. istersen oraya bakabilirsin
kızlar kanala girince bir şey hissediliyor mu
sürekli bi işeyesin gelio :)))