2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben çatı muayenesi olmadım daha cnm, ama dr a göre değişio demişti bazı arkadaşlar, kimi acıyo dio kimi acımıyo :)))

canım hepimizde sorun aynı, kaynanatör hiç iplememeye çalış, bol bol uyu dinlen görme suratını mümkünce, sakın kasma kendini. bebğini düşün

ee yuh sırf bize karşı olacaklar die komşuylamı işbirliği yapıo, pess yanii.. amann salla tatlım boşver. bebeğine odaklan

aaaaaaaaaa nasıl şaşırdım cnm, gözün aydın.. sağlıklı sıhhatli olsun inş. bol bol sütün olsun

kahverengi ve pembe akıntı var ama sancı yok anlamadım bu ne demek kızlar doktora gitsem alırlarmı doğuma çok korkuyorum

dr una haber ver cnm, ama kan gelince hemen bebek gelmez diodu bazı arkadaşlar. yine de dr unu bilgisi olsun derim ben

ayyy fatma şükürler olsun, ben bile rahatladım yanii hadi gözün aydın canımcım, yat dinlen bundan sonra

kızlar bebek şekeri için uygun bi yer arıyorum özellikle internetten siparişle alan var mı ?

ben pelinbebek ten aldım cnm, kargoyla yolluyolar. magnetli denizyıldızı yaptırdım lavantalı. 1.10 mu neydi tanesi. istersen oraya bakabilirsin

kızlar kanala girince bir şey hissediliyor mu

sürekli bi işeyesin gelio :)))

kızlar kanala girince bir şey hissediliyor mu

ay kızlar size söylemeyi unuttum dün hastaneye doğum yapan kadın kontrole gelmişti bebiş babasının kucağındaydı 3 aylık falan vardı sanırım sormadım ama doktor geldi sevdi falan sonra dediki bu velet 28 haftalık doğdu 900 gramcıktı dedi ama bebiş maşallah öyle sağlıklı tatlıydıki gülcük atıp duruyodu o an eşime dedimki böyle biişey ben yaşasam 900gr bebek kendine gelemez diye kendi kendimi yerdim işte Allahım ona yicek ekmek vermişse her türlü yaşatıyor ya bi tuhaf oldum dün hastanede eşimde diyo yine duygusala bağladın :)

amannn çok şaşırdımm ..Efede gelmiş Hoşgelmiş.ayrıntıları çookk merak ediyorum kahvemm

Gözünüz Aydın Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsinn..Darısı bizlerin başınaa..Çokk öptükk..

Canım bu aralar duygusal olman gayet normal çoğumuz öyleyiz çünkü. Üstelik bu aralar ülkece yaşadığımız olaylar çok acı o da ister istemez etkileyor insanı ki sen yakınını da kaybetmişsin. Ayrıca iş stresi, ev işi, bebek hazırlıkları, doğumun nasıl olacağı telaşı bedenen ve ruhen epey yormuştur seni. Duyarlı bir öğrenmen olman çok güzel keşke herkes senin gibi olsa ama artık bu kadar düşünme işini bebeğin ve senin sağlığın da çok önemli. Bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim. Hayırlısıyla doğumuna da çok az kaldı artık bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün hiçbir şeyi kafana takmamaya çalış..

Orası da doğru. Houuf nereden bakarsak bakalım görmek istediğimiz şeyi görücez galiba. Yani ben korkularımdan doğuma kadar vazgeçemeyeceğim. Elimde değil. Düşün düşün işin içinden kendim de çıkamayacağım. Dua edip beklemekten başka iyi bir şey aklıma gelmiyor. Hayırlı şekilde, sağlıkla gelsinler de kuzucuklar... Yanlış bir karara varmaktan, sonra üzüleceğim bir şeyi ısrarla istemekten Allah'a sığınırım. Rabbim yardımcımız olsun...

Offf benim de göbeğim aşağı indi sanki yaa.. Hep sivri ve yukardaydı, şimdi baya aşağı bakıyo sankiii. Hareketlerinii de iyice aşağıda hissediyorum.. Sezeryan tarihim 18 kasım benim. Ama hepiniz gibi bayramda olur diye korkuyorum...

İşten yeni ayrıldım izne. Artık sizi daha kolay takip ediyorum. Doğum yapanları tebrik ediyorum ya okuduğumda ağlayasım geliyo... Biz de o günleri görücek miyiz acaba..

canım neylinin dediği gibi artık hareketlerinin azalması normal çünkü bu haftalardan sonra çok hızlı büyümeye başlıyor ve yeri epey daralıyor. Hareketleri düzenliyse hiç kafana takma. Hafta hafta gebelikte okuduğuma göre de 31,32 ve 33. haftalar en hareketli olduğu dönemler oluyormuş. Büyüdükçe hareketleri azalıyor ama baya da güçleniyor. Bazen öyle hareketler yapıyor ki canımı yakıyor, karnımı şekilden şekile sokuyor benim oğlan.

merhaba canım bebeginin gece sen uyurken uyuması aslında güzel bir şey.genelde anne karnında nasılsa doğduğunda da ona benzer olduğunu söylüyorlar bebeklerin.benimki özellikle gece 12den sonra hareketleniyor mesela,herzaman değil ama genelde gece aktif.uyurken zor oluyor daha sonra sabah karşı uyuyor sanırım.geçen 4 -5 saat hiç kıpırdamadı çok korktum doktora gittim her şey normal dedi,uykuya geçmişti sanırım bebiş sonra annesi hastanenin merdivenlerinden uçtuda uyandı
şaka bir yana canım zaten artık okadar takla vb hareketler yapamaz.düzenli hareket etmesi yeterli,mesela son zamanlarda sağ tarafımda minik çıkıntılar yapıyor karnımı geriyor yada göğsümün altına popo yada ayak dayıyor tek yaptığımız bu yani ama bunlar çok değerli tabii,bunları yapabiliyor olması yeterli canım.stres yapma sen düzenli takip et hareketlerini şimdi yaptığı hareketler daha güçlü olacak farkedersin sende bunu.

canım biraz bende de var.bazen bazı şeylere tahammül edemediğimi hissediyorum.hani çizgi filmlerde olur ya sinir seviyesi artar artar ayaklardan yukarı doğru kızarır bende öyle olduğumu hissediyorum bazen sonra sabır sabır sabır deyip duruyorum.önemli bir konu olması da gerekmiyor kafam neye atarsa
ama senin durum farklı çok haklısın yani,kendini fazla yormamaya çalış ve artık ayrıl işinden.strese sokma kendini canım,maşallah senin fıstık yerini çok beğenmiş anne nekadar aktif olsa da dönmemek için uğraşıyor canım senin haftan ve bebeğin kilosu kaç acaba sakıncası yoksa?benim bebişin yakınları nekadarlık olmuş acaba merak ediyorumda

canım burdaki bebek şlekerleri malzeme olarak mı satılıyo ben bitmiş istiyorum

malzeme olarak sanırım.. ben pelin bebekten yaptırdım magnetli biberon tanesi 1 tl .. hazırda ellerinde vardı.. isim yazdırdım sadece .. aldım cıktım..

bende su catı muayensini yaptırsamda dr deseki senin vücut normale müsait değil.. o zaman rahatlar mıyım acaba

Benimki de tam 9 gün erken olmus olacak..normalde bu süre cok önemli değil.. hatta kağan kocatepenin sitesinde 38+0 ve 39+0 arasında olması öneriliyor gibi bişey yazıyordu..

bende annemin eli kadar dogmusum ... kilomu hatırlamıyor.. erken dogmusum.. şimdi ben doguruyorum :))))benim kız beni gecmiş durumda suan ama .. inşallah kaderi güzel olur yavrumun...

sağlık versin hepimizin bebeklerine..

sizin bebekler kıpır kıpırmı arkadaşlar
benimki değilde

dün kuduruyordu sıpa.. hatta babasına göstermek için video ya çektim... aksam gösterdim.. çıldırmıs bu kız diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…