2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Gelirsiniz tabi gelmez misiniz.. Ederim tabi canım dua, Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah ve sağlıklı bebekler.

Saati belli değil sezeryanın, sabah önce genel anestezileri alıyormuş sanırım dr, sonra epiduralleri. Ben de becerebilirsem epidural olucam sezeryanı. Yani ayık ayık kesilebilirsem :) Amma ödlek çıktım ben yaw. Eni konu korkuyorum.
Dediğin ağlama fasılları bende de var. Sonra da kızıyorum kendime, şükür gördük bugünleri, en mutlu olacağın zamanda ağlıyosun diye.. Ama Allah biliyo içimi, yıllarca bekle bekle, gözümde öyle bi yere koymuşum ki anneliği hem ulaşılmaz, hem zor. Hayallerine dokunmak üzere olmak böyle bişey sanırım.
Tabi onun dışında bebeğin kordonu boynunda o kafama takılıyo, kan sulandırıcı iğneyi kesicem o kafama takılıyo, ya sütüm olmazsa diye korkuyorum vs.. Yani hamilelik boyu olduğu gibi doğuma 5 kala yine korkular yakamı bırakmıyor :)
Allahım korktuklarımızdan emin etsin inşallah.

Ay bi de bebek arabası var bizim daha, yarın alıcaz artık. O mu bu mu derken son haftaya kadar bekledim. Kraft horn alıcam sanırım, inşallah memnun kalırız, sorun yaşamayız.

Bu arada dün ve bugün doğum yapan arkadaşlar olmuş, hepsini tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı başımıza :)

Şimdi de netten sonda ve lavmanı araştırıyorum. Ne sevimsiz işlemler bunlar ya.
Daha önce yaptıran arkadaşlar ; acı var mı acı ? :)

Hiç araştırma bence ya başımıza gelince öğrenicez nasılsa... Bilince insan daha çok korkuyoo:)

parmağı nası sığdırcaz ben anlamadım :26: yani nerede tutmamız lazım

parmaklarını yanlamasına koyacan. bişe ölçerken üç parmak uzun filan deriz ya öyle .göğsünün altından karnının şişmeye başladıgı yere kadar olan kı mesafeden bahsediyorum.

bence de hiç araştırma.bilmemek daha ii.bunları düşündükçe kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.çaresiz ve zavallı :))

önceki bebeğim alınırken lavman yapılmıştı acı yok ama iğrenç bişey
sonda konusunda henüz bilgim yok yaşamadım

Valla ben özelde değil devlette öğretmenim ama aynı sıkıntıyı bana da hala yaşatıyorlar.Geçenlerde şube öğretmenler toplantısı vardı,benim de o gün dersim erken bitiyordu.Müdür yardımcısından rica edeyim dedim ama nafile.Çok önemli toplantı, katılmanız lazım, dedi.Ama, dedim, benim dersim erken bitiyor bugün.Ağrınız sancınız yok ya, öğretmenler odasında dinlenirsiniz biraz,deyiverdi gülerek.Dersim olmadığı halde 1 saat okulda toplantıyı bekledim.2,5 saat de toplantı sürdü.İnanın neredeyse hiç ağzımı açmadım, çünkü benim dersimle alakalı hiçbir konu yoktu konuşulacak.Ne bir problem ne sorunlu bir öğrenci...Ama işte 3,5-4 saat vakit öldürdüm okulda.Sinirden kasılmalarım da başladı.Eve zor attım kendimi.Yani özel sektörmüş devletmiş hiç fark etmiyor,karşındakiler anlayışsızsa yapacak hiçbir şey yok. Allah hepimize sabırlar versin.

kızlar ben geldim hemen kaçıyom bugün gittim doktora açılmam hala 1 cm ve nst de sancı çıkmadı pazartesi yine çağırdı aynı işlemler tekrar yapılcak kızlar çatı muayenesinden çok şikayet eden ben bugün ebeye rica ettim bana yardım et acıtma ne olur dedim baana derin derin nefes al dedi ve hiç canım yanmadı çok şükür korkmayın sakın demek ki kendini kasmamak gerekmiş ben çok kasdım kendi tuzağıma düştüm allaha emanet olun ben çıkmam lazım allah hepinizin yardımcısı olsun geçmişi okumadım inşallah kötü bişey yoktur rabbim hepimizin yol ve yardımcısı olsunn

kızlar face grubuna istek yollayan son arkadaşı ekleyemedim bi sorun oluştu tekrar yollarsa ekleyebilirim hemen

doktordan geldim ben arkadaşlar...
tembel oğlum daha kanala girmemiş...
3250 gr olmuş....
sancı yok açılma yok...
kordon kesin boynunda bir kez dolanmış...
doğum başlamazsa 2 hafta sonra gel dedi...
yolum uzak olunca nst falan ilçede yaptırıyorum...
yani beklemedeyim...

canım birde tüp bebekmiş bak riske atma kendini tamam mı? yenidoğan ihtiyacı olabilir haftanda 34te.yengemin ikizleri 35te doğdular,özelde doğum yapacağı halde zekai tahir burakta yaptı doğumunu ve orada gerçekten iyi bakıyorlar,hatta eşimin iş yerinden birinin eşi orada hemşireymiş o söylemiş,özellikle sorunlu çocuklarda çok iyiler oyüzden durumu normal olanları bir an önce taburcu ediyorlar ki diğerleri ile ilgilenebilmek için demiş.

hacettepeyi öğrenebilirsen bana da haber ver canım ve biran öcne öğrenmeye bak yenidoğanı oranın çok iyi diye duymuştum bende.

herkese selam :) bizde allah nasip ederse salı gunu kavusuyoruz kızımla face den bende istek gönderdim benide alın benideeeeeee

Merhaba kızlar...
Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..
Merak ettiğim birşey oldu..
Ultrasonda bebeklerimizin tahmini kiloları ile doğum yapanların gerçek kiloları aynı mı çıktı yoksa eksik ya da fazlamı çok merak ediyorum
Ben37. haftadayım ve bebişim henüz 2800 gr..

tatlım korkma.ben ilk hamilelğimde 36. haftada kestim clexsane ı 38 de doğum yaptım bundada ööle olucak inşallah.bebeğin damarları pıhtıyı gecirecek kıvama 25. haftadan itibren giriyor.ama doktorlar riske atmamak için son zamanlara kadar devam edebiliyor iğnelere.cok kanıtlanmıs-kesinleşmiş bir durum olmadıgı için bu iğne olayı her doktor her insanda farklı bişeyler söyleyebiliyor.üstelik kanımız artık iice sulandı.damarlardan şakır şakır kan akıyor cok sukur.ve doğumdn 1/2 hafta erken kesmesinin sebebide doğum anında doktoruna ve bizlere sorun cıkarmaması kanamanın.sakın korkma.allaha emanet et.bende 2 hafta olucak keseli iğneyti.1 hafta çncede coraspini kestim.hareketlerini kontrol et sürekli allaha emanet olsun

Biz bugün kontrole gittik kızlar durumlar şöle..

‎3.400 gr olmuşuz boy 50 cm suyumuz iyi solunum iyi bu yüzden tekrar nst ye sokmadı cts girmiştim zaten ..salı günü 8:30 da hastanede oluyoruz..aç şekilde ..1 kasımı beklicekmiş duruma göre..
Çok az kaldı heyacan dorukta spinal sezeryan olucamm.

Allah hepimizi sağlıkla hayırla kavuştursun kuzularımıza..

maşallah çok güzel salı günümü alıyor bebeği bu arada spinal düşünmenizin yani spinalin senin için avantajları neler

amin canım maşallah...
zaman belli olunca heyecan daha fazla oluyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…