- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.761
Allaha emanet yavrularımız güzelim.. sen salıya odaklan sadce..
salı günü kac gibi olacak dogum belli mi..
ay o korku bendede mevcut güzelim..sezeryan tarihini aldıgımdan beri nerdeyse hergün aglıyorumm.. çarpıntım oluyor nefesim kesiliyor.. 15 gün var daha hemde.. seninki gibi bi kac gün kalmıs oldugunda ben hangi modda olcam cok merak ediyorum..
sırf bu korkudan daha erken doguracakmısım gibi geliyor bana..
herseyin hayırlsı olsun hakkımızda..dogum anında aklına gelirmiyiz bilmem ama bizede et olur mu...Rabbim aklına gelmemezi nasip etsin inşallah..
sana da hayırlı kolay bir dogum yasatsın inşallah. amin.
Bu arada dün ve bugün doğum yapan arkadaşlar olmuş, hepsini tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı başımıza :)
Şimdi de netten sonda ve lavmanı araştırıyorum. Ne sevimsiz işlemler bunlar ya.
Daha önce yaptıran arkadaşlar ; acı var mı acı ? :)
parmağı nası sığdırcaz ben anlamadım :26: yani nerede tutmamız lazım
Bu arada dün ve bugün doğum yapan arkadaşlar olmuş, hepsini tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
senemgycım anladıgım kadarıyla ozel sektorde calısıyorsun, ben de 4 yıl calıstım hepsi aynı inan bence duygusallık degıl cok ıyı yapmıssın arada tepkı gostermezsen tepene cıkıyorlar, ama kendını uzme tabı tepkı gostereyım drken,
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
canım yazdığın için sağol.benim bebeğin göbek kordonunda 2 arter 1 ven olması gerekirken 1 arter 1 ven varmış.%65 hiç bir sorun çıkarmasada bazen gelişme geriliği ve erken doğum yapabiliyormuş.şu an 34 haftam bitti çok şükür.herşey yolunda gitse bile yenidoğan ihtiyacı olur diye çok korkuyorum.benim kızım tüp bebekle oldu 4 yıldan sonra benim için mucize gibi .bende karasızım .
kızlar face grubuna istek yollayan son arkadaşı ekleyemedimbi sorun oluştu tekrar yollarsa ekleyebilirim hemen
tatlım korkma.ben ilk hamilelğimde 36. haftada kestim clexsane ı 38 de doğum yaptım bundada ööle olucak inşallah.bebeğin damarları pıhtıyı gecirecek kıvama 25. haftadan itibren giriyor.ama doktorlar riske atmamak için son zamanlara kadar devam edebiliyor iğnelere.cok kanıtlanmıs-kesinleşmiş bir durum olmadıgı için bu iğne olayı her doktor her insanda farklı bişeyler söyleyebiliyor.üstelik kanımız artık iice sulandı.damarlardan şakır şakır kan akıyor cok sukur.ve doğumdn 1/2 hafta erken kesmesinin sebebide doğum anında doktoruna ve bizlere sorun cıkarmaması kanamanın.sakın korkma.allaha emanet et.bende 2 hafta olucak keseli iğneyti.1 hafta çncede coraspini kestim.hareketlerini kontrol et sürekli allaha emanet olsunHerkese merhaba. Geçmişi okuyamadım. Bugün son kontrolümüz vardı, salı günü sezeryanla olacak doğumumuz inşallah. Pztden yatış verdi.
Yalnız bugünden kan sulandırıcıyı kesebileceğimi söyledi. (Ben Clexane 0,4 kullanıyorum gebeliğin başından beri)
Çok korkuyorum bırakmaya iğneyi.Sanki yapmazsam bişey olacakmış gibi korkuyorum, Allah korusun.
Daha önce doğuma 24 saat kala kessem yeterli olacağını söylemişti.
Şimdi neden kes dedi ki yaa. Kan sulandırıcı kullanan arakadaşlar ne zaman bırakacaksınız iğneyi ?
Doktorunuz söyledi mi ?
Biz bugün kontrole gittik kızlar durumlar şöle..
‎3.400 gr olmuşuz boy 50 cm suyumuz iyi solunum iyi bu yüzden tekrar nst ye sokmadı cts girmiştim zaten ..salı günü 8:30 da hastanede oluyoruz..aç şekilde ..1 kasımı beklicekmiş duruma göre..
Çok az kaldı heyacan dorukta spinal sezeryan olucamm.
Allah hepimizi sağlıkla hayırla kavuştursun kuzularımıza..
Biz bugün kontrole gittik kızlar durumlar şöle..
‎3.400 gr olmuşuz boy 50 cm suyumuz iyi solunum iyi bu yüzden tekrar nst ye sokmadı cts girmiştim zaten ..salı günü 8:30 da hastanede oluyoruz..aç şekilde ..1 kasımı beklicekmiş duruma göre..
Çok az kaldı heyacan dorukta spinal sezeryan olucamm.
Allah hepimizi sağlıkla hayırla kavuştursun kuzularımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?