2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy canım sonunda senden haber aldık.. başlarda sorduk biraz birbirimize ne oldu acaba girmiyo diye.. senin gibi sır olan bikaç kişi daha var.. neyseki sağlıklısınız bi sorun yok.. inşallah gelir oğluş sağlıkla.. 13 kişi oldu galiba doğum yapan, şuan hastanede bekleyen bi arkadaş var, asıl patlama 1 kasımda olacak:)

hoşgeldin seninlede sat ımız aynı hayırlısıyla alrız bebişleri inş kucagımıza

pek hatırlayacağını sanmıyorum beni 1995-96 yılında mezun olduk liseden:)

bu c.tesi bir randevu aldım başka bir hastaneden,eğer memnun kalmazsam
Derya hanıma uğrarım,arkadaşıma hanım demek de tuhaf geliyor ama aferin arkadaşıma
koskoca uzman olmuş:)

tabiki ilgileniyor senin adın neydi bi sorarım yarın gidicez

canım benim..
gecen gün listede görünce seni düşünmüştüm.. nerde acaba diye..

iyi olduguna sevindim..

hayırlısıyla alırsın oglunu kucağına inşallah

canlarim cok saolun.neee 16 kisimi yapti ayy ne guzellll masallah hepsine darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah.benimkide gelse artik 1CM aciklik vardi dikis alinca gecen hafta dun kontrolum vardi 1CMi gecmis ama 2 bile olmamis beklioruz bakalim

Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım. Bugün son kontrolümüz vardı, salı günü sezeryanla olacak doğumumuz inşallah. Pztden yatış verdi.
Yalnız bugünden kan sulandırıcıyı kesebileceğimi söyledi. (Ben Clexane 0,4 kullanıyorum gebeliğin başından beri)
Çok korkuyorum bırakmaya iğneyi.Sanki yapmazsam bişey olacakmış gibi korkuyorum, Allah korusun.
Daha önce doğuma 24 saat kala kessem yeterli olacağını söylemişti.
Şimdi neden kes dedi ki yaa. Kan sulandırıcı kullanan arakadaşlar ne zaman bırakacaksınız iğneyi ?
Doktorunuz söyledi mi ?

Bisey degil canim icimden geldigi gibi yaziyorum,senin yerinde ben olsam napardim diye düsünerekk.

Canim herkesin dogumu birbirinden farkli oluyor,takilma oralara,sen kendi bebisine odaklan yeter.Ewet canim hastane personelinin dogumdaki hareketleri insani o kadar rahat hissettiriyorki vede dedigin gibi cok cok önemli.Cok sükür benim dogum yaptigim hastanede o kadar mükemmeldiki hastane personelinin davranislari sebebiyle cok rahat etmistim,annem, esim filan doguma herkes girdigi icinde cok güvende hissetmistim.Agri esigimde yüksek herhalde hemen hemen hic bagirmadim,en son biraz rahatla bagir dedilerde birazcik sesimi cikarmistim

ben bilmiyorum tatlım..

ama kestikten sonra nasılsa hastanede kontrol altında olacagın için doktoruna güven derim ben...

baska türlü kafanı şişirirsin düşünmekten ki suan tek düşündüğün bebişin olsun :)))

Salı günü haberini bekliyoruz.. telin varmı facete..

hamile hatunlarız biz meraktan erken dogurtma bize yani..

Geçmiş olsun. Göbeğinin aşağı indiğini nasıl anladın? Ben aynaya baktımda babamı görüyorum sanki. Göbeğim aynı onun göbeği gibi oldu. Aşağıda mı onu bilmiyorum ama.:26:

gögüs altına parmalka ölçtüğümde hiç sığmıyordu parmaklar.gecen hahta ıkı parmak sığdı bugunde 3 parmak sıgıyor göbek aşagı ındı ya ust kısımlar yumusak oluyor sertlık asagıya kayıyor.umarım anlatabılmısımdır.

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

ay hadi darısı basımıza.takma kafana stres yapma sütünde gelir.10 kere doğurdugumdan çok biliyom:))

parmağı nası sığdırcaz ben anlamadım :26: yani nerede tutmamız lazım

Sağol canım ama hastane olmıcam ki, pzt giriiş yapıcam hastaneye, şimdiden bıraksam bişey olmaz inşallah ya. Allah'a emanet..

Tel.im yok facede, ama doğum olunca eşimin cebinden foruma girer haberdar ederim sizi.
Merakta bırakmam hamiş hatunları :)

Allahımm bu kadar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, inşallah sorunsuz, kolay bi doğumla, sağlıkla alırız kucağımıza mis kokulularımızı.
Zaman yaklaştıkça bende bi korku, bi korku anlatamam.
Hele bugün doğum servisine girdik yatış öncesi işlemler için. Orda doğum yapmış yatan hastaları görünce iyice korktum.
Kendimi savunmasız, 5 yaşında bi kız çocuğu gibi hissettim abartmıyorum :)
Allahım inşallah herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin ve layıkıyla yapabilmeyi anneliği..
Öyle önemli bi mertebe, öyle yüce bi görev ki korkuyo insan yeterli gelememekten...

Bu arada izne çıkmış gibisin, sevindim senin adına.
Bu haftalara kadar çalışmana şapka çıkarıyordum burdan :)

Allaha emanet yavrularımız güzelim.. sen salıya odaklan sadce..

salı günü kac gibi olacak dogum belli mi..

ay o korku bendede mevcut güzelim..sezeryan tarihini aldıgımdan beri nerdeyse hergün aglıyorumm.. çarpıntım oluyor nefesim kesiliyor.. 15 gün var daha hemde.. seninki gibi bi kac gün kalmıs oldugunda ben hangi modda olcam cok merak ediyorum..

sırf bu korkudan daha erken doguracakmısım gibi geliyor bana..

herseyin hayırlsı olsun hakkımızda..dogum anında aklına gelirmiyiz bilmem ama bizede et olur mu...Rabbim aklına gelmemezi nasip etsin inşallah..

sana da hayırlı kolay bir dogum yasatsın inşallah. amin.

maşallah oğluşuna allah hayırlı uğurlu etsin canım sağlık sıhhat versin inşallah
aceleci bebişler birer birer geliyoo ne güzel ayy heyecan yaptımm

geçmişi okuyim hemen başka haberler varmı acabaaa :)
bu arada bugün çıkıp bütün eksiklerimi aldım sonunda ohh be rahatladım birde yıkama ütü işini yaparsam tam olucak

yaz yaz okuruz biz merak etme

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

hayırlı olsun cnm, inş hemencik gelir sütün.. emmesede ısrarla emzir

senemgycım anladıgım kadarıyla ozel sektorde calısıyorsun, ben de 4 yıl calıstım hepsi aynı inan bence duygusallık degıl cok ıyı yapmıssın arada tepkı gostermezsen tepene cıkıyorlar, ama kendını uzme tabı tepkı gostereyım drken,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…