- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.741
herkese merhabalar canlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiorum 15 haftalitan beri araniza katilamiyorum.rahim agzina dikis atildi ve surekli yattim taki gecen heftaya kadar.gecen hafta dikisim alindi oglusumu bekliorum artik ama gelen giden yok daha aramizda dogum yapan varmi acaba hic
herkese merhabalar canlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiorum 15 haftalitan beri araniza katilamiyorum.rahim agzina dikis atildi ve surekli yattim taki gecen heftaya kadar.gecen hafta dikisim alindi oglusumu bekliorum artik ama gelen giden yok daha aramizda dogum yapan varmi acaba hic
tabiki ilgileniyor senin adın neydi bi sorarım yarın gidicez
ayy canım sonunda senden haber aldık.. başlarda sorduk biraz birbirimize ne oldu acaba girmiyo diye.. senin gibi sır olan bikaç kişi daha var.. neyseki sağlıklısınız bi sorun yok.. inşallah gelir oğluş sağlıkla.. 13 kişi oldu galiba doğum yapan, şuan hastanede bekleyen bi arkadaş var, asıl patlama 1 kasımda olacak:)
canım benim..
gecen gün listede görünce seni düşünmüştüm.. nerde acaba diye..
iyi olduguna sevindim..
hayırlısıyla alırsın oglunu kucağına inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post21370455
dogum yapanların listesi burda canım 16 kişi kasım gelmeden bebeklerini kucakalrına aldılar bile..
1 Kasımda da nüfus patlaması olacak.. :)))
Bisey degil canim icimden geldigi gibi yaziyorum,senin yerinde ben olsam napardim diye düsünerekk.Haklısın canım, bakalım salı günü ne diyecek doktorum. walla himmel yazdıkların terapi etkisi yapıyor. kendimi daha iyi hissetmeme neden oluyor. teşekkür ederim.
canım sen de haklısın. duyduğumuz her yeni şey yeni bir kafa karışıklığı. eşim de benzer şeyleri söyleyip farklı bir doktora görünmemi istemedi. aslında benim amacım farklı ultrasonlarda benzer sonucun çıkıp çıkmadığını test etmekti ki, KUBİ denemiş farklı çıkıyor. bu da yeni soru işaretleri olarak geri gelecek. en iyisi mi salıyı beklemek.
yahu 300 gramımı dert ediyorsun, bir şeycik olmaz. her iki kiloda da haftasıyla uyumlu gözüküyor zaten.35. hafta dediği değer kesin bir değer değil zaten. ultrason kağıdında range(aralık) değerleri var. senin içinde bulunduğun hafta da o aralık dahilindedir mutlaka. evdeki dertlerin sana yeter artar, biraz da bu düşüncelerle bebeğinin huzurunu kaçırma canım. doğumun olduktan sonra birileri yardım için gelse bari sana yahuu. walla çok zor. benim de ablam bu gün çıktı hastaneden. annem onunla ilgileniyor. Allahtan kayınvalidem genç ve maşallah elli ayaklı. hem kendi işine hem benim işime koşturuyor.yoksa bizimkilerden gelen olamayacak malesef.
Olmaz mıı.. ama senin üstüne çok gelmişler, gebelik olmadan da bu haklı çıkış yapılırdı zaten ki bence gebelik sana extra sabır vermiş. hiç sıkma canını. utanmışlardır onlarda. az kendilerine gelsinler..özel sektör insanın iliğini sömürüyor walla. hele iyi niyetliysen.
demek kızın afrodit gibi yatıyorehli keyif papatyam. annesi ne güzel ciciler almıştır şimdi. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süsle süsle dur. oğlanlara öyle jan janlı şeyler fazla yok. tüm kıyafetleri ayılı, tavşanlı ve köpekli. hatta ayılı olanlar açık ara önde. en son eşim isyan etti. oğluma ne demek istiyorsunuz, sürekli ayılı kıyafet alıp geliyorsunuz diye. eşime diyorum hadi gene iyisin ucuza kapattın. oğlumuz yerine kızımız olsaydı, yaptığın masraf en az iki katına çıkacaktı dün de buhar üfleyicimiz geldi. doğalgaz havayı kuruttukça solunum yolu enfeksiyonlarını engellermiş denildi. bakalım bakalım. izmirin de kışın rüzgarı sert oluyor sanırım.
maşallah sübhanallah. bence sorun varmış gibi gözükmüyor. dalga hareketi heralde gerinmesinden kaynaklanıyor. benim oğlum ya poposuyla midemi ittiriyor, ki başım hala asitlerle dertte, ya da sol yandan ya ayak ya dirsek bişi uzatıveriyor, delecekmiş gibi..
kızlar dün kontrolüm vardı herşey normaildi çok şükür ama doktorumun doğumu vardı bir bana geldi bir doğuma indi bir ara beklerken kadının bağırma seslerini duydum içim kötü oldu gündüzden beri doğum yapamıyormuşdoktor bol bol yürü dedi her fırsatı değerlendir doğumun rahat olsun dedi o sancıyla kadını yürütmeye çalışıyorlardı tam açılma olmadığı için kızlar normal doğum yapacak olanlar bol bol yürüyün o duruma gelmeden. içim kötü oldu ama doktorumun nasıl davrandıklarını görme fırsatım oldu ebeler güler yüzlü doktor sürekli şevkatle herşeyin iyi olacağını anlatmaya çalışıyordu kaç saat olmasına rağmen hala güler yüzlüydü bu hoşuma gitti doğumda kendinizi emanet ettiğiniz insanlarında davranışları önemli bence inşallah hepimizin etrafındakiler öyle olur
Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım. Bugün son kontrolümüz vardı, salı günü sezeryanla olacak doğumumuz inşallah. Pztden yatış verdi.
Yalnız bugünden kan sulandırıcıyı kesebileceğimi söyledi. (Ben Clexane 0,4 kullanıyorum gebeliğin başından beri)
Çok korkuyorum bırakmaya iğneyi.Sanki yapmazsam bişey olacakmış gibi korkuyorum, Allah korusun.
Daha önce doğuma 24 saat kala kessem yeterli olacağını söylemişti.
Şimdi neden kes dedi ki yaa. Kan sulandırıcı kullanan arakadaşlar ne zaman bırakacaksınız iğneyi ?
Doktorunuz söyledi mi ?
g.olsun canım bu gripten kurtulamadık gitti benimkide geçen geçer gibi oldu yine hortladı aynen bende ilaç içmeden atlatmaya çalışıyorum..göbeğpin indiğini nasıl anlıyosunuz kızlar ya ben hiç bişe anlamıyorum banada anlatın nası oluyo bu:26:
Geçmiş olsun. Göbeğinin aşağı indiğini nasıl anladın? Ben aynaya baktımda babamı görüyorum sanki.Göbeğim aynı onun göbeği gibi oldu. Aşağıda mı onu bilmiyorum ama.:26:
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
gögüs altına parmalka ölçtüğümde hiç sığmıyordu parmaklar.gecen hahta ıkı parmak sığdı bugunde 3 parmak sıgıyor göbek aşagı ındı ya ust kısımlar yumusak oluyor sertlık asagıya kayıyor.umarım anlatabılmısımdır.
ay hadi darısı basımıza.takma kafana stres yapma sütünde gelir.10 kere doğurdugumdan çok biliyom:))
ben bilmiyorum tatlım..
ama kestikten sonra nasılsa hastanede kontrol altında olacagın için doktoruna güven derim ben...
baska türlü kafanı şişirirsin düşünmekten ki suan tek düşündüğün bebişin olsun :)))
Salı günü haberini bekliyoruz.. telin varmı facete..
hamile hatunlarız biz meraktan erken dogurtma bize yani..
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
Sağol canım ama hastane olmıcam ki, pzt giriiş yapıcam hastaneye, şimdiden bıraksam bişey olmaz inşallah ya. Allah'a emanet..
Tel.im yok facede, ama doğum olunca eşimin cebinden foruma girer haberdar ederim sizi.
Merakta bırakmam hamiş hatunları :)
Allahımm bu kadar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, inşallah sorunsuz, kolay bi doğumla, sağlıkla alırız kucağımıza mis kokulularımızı.
Zaman yaklaştıkça bende bi korku, bi korku anlatamam.
Hele bugün doğum servisine girdik yatış öncesi işlemler için. Orda doğum yapmış yatan hastaları görünce iyice korktum.
Kendimi savunmasız, 5 yaşında bi kız çocuğu gibi hissettim abartmıyorum :)
Allahım inşallah herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin ve layıkıyla yapabilmeyi anneliği..
Öyle önemli bi mertebe, öyle yüce bi görev ki korkuyo insan yeterli gelememekten...
Bu arada izne çıkmış gibisin, sevindim senin adına.
Bu haftalara kadar çalışmana şapka çıkarıyordum burdan :)
merhabalar
bu gece buraya bir anne olarak yazıyorum...
hiç beklenmedik bi şekilde acil spinal sezeryanla doğum yaptım.
Efe çok şükür küveze girmedi, 3250 gr ve 50 cm olarak dünyaya gözlerini açtı.şu an evimizdeyiz.
doğumumla ilgili hiçbişey hayalimdeki gibi değildi, hastaneme bile yetişemedim.
ama çok şükür ikimizde sağlıklıyız, önemli olan bu tabiki.
neyseki hazırlıklarım da tamamdı.
şu an ev curcuna ayrıntıları daha sonra yazıcam.
pamuk gibi beyaz bi oğlum oldu, bakmalara koklamalara doyamıyorum öyle tatlı ki :)
anne olmak dünyanın en güzel şeyiymiş, sanki öncesinde yokmuşum gibi hissediyorum
benden badicanlarıma tavsiye, daha vaktim var demeyin sağda solda çok gezmeyin
hepinizi öpüyorum doğuranları tebrik ediyorum
bekleyenlere ise Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
vakit buldukça girerim
Ay demin geldim açtım topici ama tek kelime okuyamadan açık bırakıp gitmek zorunda kaldım
Bizim kuzu hem altını batırmış hem de çok acıkmış, sonra da uykuya dalamadı bi türlü
Ama şimdi asayiş berkemal, bakalım kaç dakika sürecek bu böyle
Korkmayın kızlar korkacak hiç bişey yok, daha doğrusu yavruyu kucağınıza aldığınızdan itibaren her şey yalan tek gerçek var: bebişiniz
Normal doğumum çok ta kolay olmadı benim ama şuan o anları çektiğim ağrıya acıya rağmen çok güzel hatırlıyorum, gene olsa gene yaparım
Rabb'im her şeyin sabrını direncini veriyor çekilen sıkıntılar siliniyor geriye hatırda sadece yaşanan mutluluklar kalıyor
Sizin de vuslatınıza az kaldı kızlar, gelsin mis kokulular sağlıcakla inşallah
(Bu arada doğum hikayemi söz verdiğim gibi şuan yazmaya devam ediyorum, bittiğinde ekliycem ama yani benim de nası çok anlatasım varmış hala sonunu getiremedim, sabredip okuyabilecek misiniz sonuna kadar merak ediyorum)
Ya kızlar sizlerde de var mı bu aralar aşırı duygusallık ve sinir durumları? Bu hafta işyerinde son haftam. Doktorum çalışmama kesinlikle müsade etmedi, artık yat dinlen dedi. Dün bırakacaktım ama çok önemli bir grubun veli toplantısı var diye kıyamadım, dayanayım dedim. Bugün rahatsızlanan başka bir öğretmenin dersini bana yıkmaya kalktılar ve bağırıp çağırıp çıktım, eve geldim. Sabahtan beri arıyorlar, açmadım. Eşimi aramışlar, merak ettik diye. O da kızmış. "Ayakta zor duruyor, sizin için fedakarlık yapıyor, iş yükünü azaltacağınıza ekstra iş yüklüyorsunuz" diye. Özürler dilemişler. Toplantıda bulunsun, sonra izne çıksın artık falan demişler. Ayy çocuk gibi hissettim kendimi. Sanki eşim de velimÖyle küstüm geldim resmen Çok stres oldum artık. Sancımı ağrımı belli etmeden çalışayım dedikçe hamileliğimi unuttular, normal çalışan gibi davrandılar ya resmen. Ben de hatırlatayım dedim artık Bu arada benim minnoş hala afrodit gibi yan yatıyor. Doktor 4 Kasımdan sonra alabiliriz dönmezse dedi. Kilosu falan güzel çıktı. Bakalım. Stresten erkenden doğurmazsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?