- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.801
Sağol Canım. Artık üzülmemeye çalışıyorum. İnan ki bebek sahibi olacağımı unuttum, heyecan falan kalmadı son günlerde. Bugün oturdum, "benim bebeğim olacak yaa" deyip gülümsedim kendi kendime. İyi geldi :)Canım bu aralar duygusal olman gayet normal çoğumuz öyleyiz çünkü. Üstelik bu aralar ülkece yaşadığımız olaylar çok acı o da ister istemez etkileyor insanı ki sen yakınını da kaybetmişsin. Ayrıca iş stresi, ev işi, bebek hazırlıkları, doğumun nasıl olacağı telaşı bedenen ve ruhen epey yormuştur seni. Duyarlı bir öğrenmen olman çok güzel keşke herkes senin gibi olsa ama artık bu kadar düşünme işini bebeğin ve senin sağlığın da çok önemli. Bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim. Hayırlısıyla doğumuna da çok az kaldı artık bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün hiçbir şeyi kafana takmamaya çalış..
canım biraz bende de var.bazen bazı şeylere tahammül edemediğimi hissediyorum.hani çizgi filmlerde olur ya sinir seviyesi artar artar ayaklardan yukarı doğru kızarır bende öyle olduğumu hissediyorum bazensonra sabır sabır sabır deyip duruyorum.önemli bir konu olması da gerekmiyor kafam neye atarsa
ama senin durum farklı çok haklısın yani,kendini fazla yormamaya çalış ve artık ayrıl işinden.strese sokma kendini canım,maşallah senin fıstık yerini çok beğenmiş anne nekadar aktif olsa da dönmemek için uğraşıyorcanım senin haftan ve bebeğin kilosu kaç acaba sakıncası yoksa?benim bebişin yakınları nekadarlık olmuş acaba merak ediyorumda
Sorma ya, dönmedi sıpa. Nasıl istedim normal yolla doğmasını ama olmayacak gibi. Kısmet... Benim kızım 37. haftasının içinde, 2900gr. Normal dedi doktor. Sezaryen olursa 3 kilo civarı doğar dedi. Doğumdan sonra da kaybediyormuş kilo. Miniminnoş bişey olacak herhalde, nasıl bakıcaz bilmiyorum :)
canım benım de bu hafta son ben de izne ayrılcam ne tuhaflar yaa benım müdürüm çok iyi valla ayakta bile durdurmuyor ben diyorum idare ederim öğretmen gelmezse falan diye o olmaz öyle şey falan deyip karşı çıkıyor sen en doğrusunu yapmışsın şunlara bak yaa o kadar düşünceli davranıyorsun sen onlar çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar bence hiç sıkma canını sen açmıyorsun diye eşini aramışlar kendini kötü hissetme sağlık bu canım özeldeydin galiba sen dimi nerdeyse haftaya doğum yapcan ayyy sinir oldum valla ben de öyle senin gibi kızıp çıkardım kiii insan hamile psikolojisiyle hormonlarla falan daha bi duygusal oluyor sıkma hiç canını yani yine gidersen toplantıya da sen bilirsin ama tepkini koyman iyi olmuş en azından başkalarında halden anlarlar
Çok şanslısın Tatlım ya. Benim müdürüm hamile bir de 5 aylık. Son dönemlere gelsin, anlayacak halimi de. Gerçi aradı, özür diledi bugün. İki ay sonra dönücem işe, arayı iyi tutmaya çalışıyorlar. Kıyamadım yine gittim toplantıya, verdim seminerimi. Seminerin adı da "Etkili anne baba olmanın 40 yolu" Karnım burnumda anne-baba olmayı anlattım, çok manidar oldu doğrusu
Oyyy kıyamam ben kuzucuğa. O da hassastır şimdi annesi. Ben de annemi, eşimi mahvediyorum resmen. Sonra kendime kızıyorum. Geçecek tabi de...Canim benim olmaz mi walla dün kizima kizmisim cok sonra bütün gün bisey yoktu ortada minicik kizimi huzursuz ettim diye agladim durdum.Bukadar agri,sanci,düsünceler,dogum korkusu filan hepsi birlesip bir patlama yaptiriyor biryerlerden,ister istemez.
Olmaz mıı.. ama senin üstüne çok gelmişler, gebelik olmadan da bu haklı çıkış yapılırdı zaten ki bence gebelik sana extra sabır vermiş. hiç sıkma canını. utanmışlardır onlarda. az kendilerine gelsinler..özel sektör insanın iliğini sömürüyor walla. hele iyi niyetliysen.
demek kızın afrodit gibi yatıyorehli keyif papatyam. annesi ne güzel ciciler almıştır şimdi. kız kıyafetlerini gördükçe içim gidiyor. süsle süsle dur. oğlanlara öyle jan janlı şeyler fazla yok. tüm kıyafetleri ayılı, tavşanlı ve köpekli. hatta ayılı olanlar açık ara önde. en son eşim isyan etti. oğluma ne demek istiyorsunuz, sürekli ayılı kıyafet alıp geliyorsunuz diye. eşime diyorum hadi gene iyisin ucuza kapattın. oğlumuz yerine kızımız olsaydı, yaptığın masraf en az iki katına çıkacaktı dün de buhar üfleyicimiz geldi. doğalgaz havayı kuruttukça solunum yolu enfeksiyonlarını engellermiş denildi. bakalım bakalım. izmirin de kışın rüzgarı sert oluyor sanırım.
.
Ya sorma, biz de eşimle hep oğlan istemiştik. Ailemde kız çok. Baba tarafımda 7 kuzenim de kız. Onların da toplam 5 kızı var, benimkiyle 6 olacak
senemgycım anladıgım kadarıyla ozel sektorde calısıyorsun, ben de 4 yıl calıstım hepsi aynı inan bence duygusallık degıl cok ıyı yapmıssın arada tepkı gostermezsen tepene cıkıyorlar, ama kendını uzme tabı tepkı gostereyım drken,
Doğru Canım. Ama biliyo musun iyi geldi. Çıktım işten, yürüdüm sahilde. Öyle geldim eve. Ohhh dedim, canımdan, bebeğimden kıymetli mi? Birkaç saat dinlendim, gittim yine. İşimi yarım bırakmam dedim, verdim seminerimi. Havamı bile attım yani