2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
İnşallah kolayca doğar bebişler bizde korktuğumuzla kalırız
ay inşallah öyle olur. sancıya razıyım açılma olmadı deyip sezeryana alınmaktansa 1 gün idare ederim. şaka maka 9 gün kalmış benim yav ne zaman tek haneli rakamlara geldik daha dün gibi test yaptırdığım gün

senin bitmiş sayılır heyecan var mı :)
olmaz mı? ne günü belli ne saati...
yolun ortasında falan heran suyun gelcekmiş ya da olmadık bi yerde doğuruvercekmişsin gibi hissediyor insan
zaman yaklaştıkça kuşkular artıyor. millet doğurdu bizimki daha doğmadı.niye doğmadı.kendi gelmesini beklerken ya bişi olursa.
doğsaydı bi sağ salim die korkuyo insan.
herşey hazır zamanını bekliyosun kurbanlık koyun gibi

günaydın şekerler, hayırlı cumalar herkesee

sen pırtlattın emme biz hala hamileyiz ve duygusalız dimiii :)) sabah sabah ağladım, darısı başımıza olsu inş

günaydın kızlar...

sabahın 8inde işe çağrıldımmm..

Allah bugün bana sabır versin..

sinir katsayılarım tepemde...

pess diorum, sonraki gelme programlarında değişiklik yoktur umarımm !!

mrb arkadaşlar fac.deki adres nedir? nasıl kayıt olabilirim.yardm lütfn..

https://www.facebook.com/groups/2011kasimanneleri/ burdan girebilirsin cnm

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize,
fatmacım işteymişsin yine sinirlenme kuzum yarım gün nasıl olsa atlatırsın bugünüde
ASKIS da doğum yapmış ne güzel ya

kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.

ALLAH analı babalı büyütsün MAŞALLAH kuzuya

MAŞALLAH oğluna canım normal doğumun cilveleri nezaman olcağı belli deil

bugun cok güzel bir smsle güne basladım
ASKIS dün oğluna kavusmus.....
normal dogum denemişler olmamış aksam sezeyanla 3500kg oğlu dünyaya gelmiş.....
sizinle paylaşmak istedim....
ALLAH analı babalı büyütsün MAŞALLAH kilosuda iyimiş

varya geldiğimden beri yaptığım işi görseniz hepiniz benim yerime sinir krizi gecirirdiniz sanırım..

sonrası için umarım cagırmazlar.. sanmıyorum yani en azından ...

sanki kullanma kılavuzunda 5 dk kaynatın yazıyordu.ben ondan 5 dk kaynattım. bakalım inşalah emzirirrim de biberona hiç gerek kalmaz.

ay iki türlü çekmekte zor önce normal dene sonra olmazsa ki zaten o kadar acıyı yaşıyosun ordan sezeryan işte bende bundan korkuyotum

bende korkuyorum ondan.salı kontrol var bakalım ne dıcek doktor. sez derse normal olsun dıye dıretmıcem.bir bildiği vardır herhal.

yok Fatmacım 2 saat yo gidicem ama yolu bir gör çalışma var...
bildiğin köstebek deliği dolu her yer...
hoplaya hoplaya gidiyorum...
organlarım yer değiştiriyor...

bende 1 saat gıdicem.burda da bazı yerlerde çalışma var.türkiye nin her yerınde var bu çalışmalar sanırım.

güzelim sabah sabah hepimizi duygusala bağladın valla çok güzel özetlemişsin... ALLAH sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin çocuklarımızla bizlere

benim kılavuzda da 5 dak yazıyordu o kadar kaynattım...

ah ne çalışma hemde...ben o hoplamaya zıplamaya açılırım herhalde giderken...

Son düzenleme:
Günaydın herkese hayırlı cumalar...

Ya kızlar kafama bişey takıldı benim göğüslerim küçük 75 bile bol gibi slikonlu sütyen kullanıyorum hep...Ve hamileliktede hiç büyümedi korkuyorum çocuğu nasıl emzircem diye...Sütüm olurmu diye telaş içindeyim haftaya doğum var 1 haftada büyümez ya...

bildiğim kadarıyla süt mıktarının buyukluk küçüklükle alakası yokmuş.benımde öyle çok büyümedi.80 kullanıyordum hala 80 kullanıyorum slıkonlu tabii.hafıften taşma var sadece.85 buyuk gelıyor bı hevesle buyur dıye almıstım onuda. :))

benim kılavuzda da 5 dak yazıyordu o kadar kaynattım...

ah ne çalışma hemde...ben o hoplamaya zıplamaya açılırım herhalde giderken...

normal düşünüyorsan bozuk yol senın için daha ii bile olabılır benım için de tabi.daha az sancı cekeriz :))

sütün olmasını sağlayan şey hormonlar süt bezleri vs. büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun zuzuipek aynı bahsettiğin gibi bi arkadaşım var ağustos ayında anne oldu o da. hiç mama vermedi bebeğine halada emziriyor ve bebeğede çok rahat yetiyor sütü için rahat olsun... ha ilk zamanlar ucu falan yoksa sorun olabilir çocuğun memeyi tutabilmesi açısından ama onu da göğüs ucunu çıkarmaya çalışarak halledebilirsin.

Son düzenleme:

hatırlamaz mıyız canım... çok da merak ediyordum snei... face de mesaj yazdım ama cevap alamadım... iyi olmanıza çok sevindim..

ben dün son defa yaptım.. pazartesi doğuma gidiyorum... doğum erkene alındığı için bu kadar geç bırakmış oldum aslında... sen hiç endişe etme.... dr. bu ,iğnelerle duygusal bağ kurmamak gerekli dedi... için rahat olsun...

herkese selam :) bizde allah nasip ederse salı gunu kavusuyoruz kızımla face den bende istek gönderdim benide alın benideeeeeee

hoşgeldinn canııımmmmm benim....

celen diyorsa, aynen öyledir...

ne güzel özetlemişsin yaşadıklarımızı... Nil hanım'a güzel ömürler diliyorum... inş haftaya ben de böyle güzel haberler verebilirim....

günaydın kızlar...

sabahın 8inde işe çağrıldımmm..

Allah bugün bana sabır versin..

sinir katsayılarım tepemde...

bende de öyle olcak inşallah o kadar sancıdan sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız. bundan çok korkuyorum :18:

bana da önce normal deneyecekler... uff ya... o sancıyı çektikten sonra sezoya girmek istemiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…