- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.821
yok Fatmacım 2 saat yo gidicem ama yolu bir gör çalışma var...
bildiğin köstebek deliği dolu her yer...
hoplaya hoplaya gidiyorum...
organlarım yer değiştiriyor...
bende de öyle olcak inşallah o kadar sancıdan sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız. bundan çok korkuyorum :18:
ay inşallah öyle olur. sancıya razıyım açılma olmadı deyip sezeryana alınmaktansa 1 gün idare ederim. şaka maka 9 gün kalmış benim yav ne zaman tek haneli rakamlara geldik daha dün gibi test yaptırdığım günİnşallah kolayca doğar bebişler bizde korktuğumuzla kalırız
olmaz mı? ne günü belli ne saati...senin bitmiş sayılır heyecan var mı :)
nereden nereye
il ticker ı yaptığımda 10 haftalıktım, yapamadım, elim gitmedi kalbini duymadan...
günler geçmedi sonra 12 olsun dedim ikilisi nasıl çıkacak, 15 olsun dedim kızım mı olacak???
22 dedik şeker mi çıkacak 30 u bekledik günler çabuk geçecek, 35 zor oldu sonrası hiç geçmedi,
sonra bi gece aniden geliyorum dedi, geldi 6 gün oldu bile KUZUM
nasip oldu şükür ticker ın bile oldu miniğim, şimdi o uçtaki 1 yaş nasıl uzak nasıl hayal
ama biliyorum ki geçecek ve bugünleri çok özleyeceğim
sağlıkla merhametle sevgiyle büyü emi
günaydın kızlar...
sabahın 8inde işe çağrıldımmm..
Allah bugün bana sabır versin..
sinir katsayılarım tepemde...
mrb arkadaşlar fac.deki adres nedir? nasıl kayıt olabilirim.yardm lütfn..
kızımla hastaneden çıktık.3230 g,49 cm lik civcivimleyim artık.hala sütüm gelmedi.inatla bişeyde vermedim.
MAŞALLAH oğluna canım normal doğumun cilveleri nezaman olcağı belli deildoktordan geldim ben arkadaşlar...
tembel oğlum daha kanala girmemiş...
3250 gr olmuş....
sancı yok açılma yok...
kordon kesin boynunda bir kez dolanmış...
doğum başlamazsa 2 hafta sonra gel dedi...
yolum uzak olunca nst falan ilçede yaptırıyorum...
yani beklemedeyim...
ALLAH analı babalı büyütsün MAŞALLAH kilosuda iyimişbugun cok güzel bir smsle güne basladım
ASKIS dün oğluna kavusmus.....
normal dogum denemişler olmamış aksam sezeyanla 3500kg oğlu dünyaya gelmiş.....
sizinle paylaşmak istedim....
günaydın şekerler, hayırlı cumalar herkesee
sen pırtlattın emme biz hala hamileyiz ve duygusalız dimiii :)) sabah sabah ağladım, darısı başımıza olsu inş
pess diorum, sonraki gelme programlarında değişiklik yoktur umarımm !!
https://www.facebook.com/groups/2011kasimanneleri/ burdan girebilirsin cnm
https://www.facebook.com/groups/2011kasimanneleri/ burdan girebilirsin cnm
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize,
fatmacım işteymişsin yine sinirlenme kuzum yarım gün nasıl olsa atlatırsın bugünüde
ASKIS da doğum yapmış ne güzel ya
kaynayan suda 10 dakika beklemeli diye biliyorum ben. 5 dakika az olabilir. doktoruna danışır mısın?
bir de sterilizatörler aslında çok işe yarıyor. sütteki bakteriler çok zararli. ilk 6 ay bebeğin steril dönemi. ben bu dönemi sterilizatörle atlatmıştım. aventin içindekileri 24 saat steril tutan bir sterilizatörü vardı, ondan çok memnun kaldım. buydu: Philips - Dijital Buharlı Sterilizatör 220-240V - SCF276/42 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı
o kadar işin arasında su kaynatma derdi ile uğraşmıyorsun. sabahtan topla at icine, sonra ihtiyacın oldukca al kullan. cocuk hareketlendikce ocakta kaynayan su da olması tehlikeli olmaya basliyor.
cam cok iyi bir malzeme tabii ama biberonda onemli olan anne gogsune benzemesi ve ilk gunler icin yenidogan akisli emziginin olması (ki sutu rahatlıkla cekemesin, bebeis memeden sogumasin). ben de aventin bal renkli olanından kullanmistim. emzirme ve memeden beslemeyi rahatlıkla beraber goturebiliyorsun.
ay iki türlü çekmekte zor önce normal dene sonra olmazsa ki zaten o kadar acıyı yaşıyosun ordan sezeryan işte bende bundan korkuyotum
sinirlenip boş yere üzme kendini ve bebeğini fatmacım... bu kadar zaman geldin 3-4 saatide görmezden gel boş yere üzme kendini hadi.Allahtan yarım gün zaten.. yoksa daha farklı tepki verebilirdim...
nereden nereye
il ticker ı yaptığımda 10 haftalıktım, yapamadım, elim gitmedi kalbini duymadan...
günler geçmedi sonra 12 olsun dedim ikilisi nasıl çıkacak, 15 olsun dedim kızım mı olacak???
22 dedik şeker mi çıkacak 30 u bekledik günler çabuk geçecek, 35 zor oldu sonrası hiç geçmedi,
nasip oldu şükür ticker ın bile oldu miniğim, şimdi o uçtaki 1 yaş nasıl uzak nasıl hayal
benim kılavuzda da 5 dak yazıyordu o kadar kaynattım...sanki kullanma kılavuzunda 5 dk kaynatın yazıyordu.ben ondan 5 dk kaynattım. bakalım inşalah emzirirrim de biberona hiç gerek kalmaz.
bende 1 saat gıdicem.burda da bazı yerlerde çalışma var.türkiye nin her yerınde var bu çalışmalar sanırım.
Günaydın herkese hayırlı cumalar...
Ya kızlar kafama bişey takıldı benim göğüslerim küçük 75 bile bol gibi slikonlu sütyen kullanıyorum hep...Ve hamileliktede hiç büyümedi korkuyorum çocuğu nasıl emzircem diye...Sütüm olurmu diye telaş içindeyim haftaya doğum var 1 haftada büyümez ya...
benim kılavuzda da 5 dak yazıyordu o kadar kaynattım...
ah ne çalışma hemde...ben o hoplamaya zıplamaya açılırım herhalde giderken...
sütün olmasını sağlayan şey hormonlar süt bezleri vs. büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun zuzuipekGünaydın herkese hayırlı cumalar...
Ya kızlar kafama bişey takıldı benim göğüslerim küçük 75 bile bol gibi slikonlu sütyen kullanıyorum hep...Ve hamileliktede hiç büyümedi korkuyorum çocuğu nasıl emzircem diye...Sütüm olurmu diye telaş içindeyim haftaya doğum var 1 haftada büyümez ya...
herkese merhabalar canlar beni hatirlayaniniz varmi bilmiorum 15 haftalitan beri araniza katilamiyorum.rahim agzina dikis atildi ve surekli yattim taki gecen heftaya kadar.gecen hafta dikisim alindi oglusumu bekliorum artik ama gelen giden yok daha aramizda dogum yapan varmi acaba hic
Herkese merhaba. Geçmişi okuyamadım. Bugün son kontrolümüz vardı, salı günü sezeryanla olacak doğumumuz inşallah. Pztden yatış verdi.
Yalnız bugünden kan sulandırıcıyı kesebileceğimi söyledi. (Ben Clexane 0,4 kullanıyorum gebeliğin başından beri)
Çok korkuyorum bırakmaya iğneyi.Sanki yapmazsam bişey olacakmış gibi korkuyorum, Allah korusun.
Daha önce doğuma 24 saat kala kessem yeterli olacağını söylemişti.
Şimdi neden kes dedi ki yaa. Kan sulandırıcı kullanan arakadaşlar ne zaman bırakacaksınız iğneyi ?
Doktorunuz söyledi mi ?
herkese selam :) bizde allah nasip ederse salı gunu kavusuyoruz kızımlaface den bende istek gönderdim benide alın benideeeeeee
tatlım korkma.ben ilk hamilelğimde 36. haftada kestim clexsane ı 38 de doğum yaptım bundada ööle olucak inşallah.bebeğin damarları pıhtıyı gecirecek kıvama 25. haftadan itibren giriyor.ama doktorlar riske atmamak için son zamanlara kadar devam edebiliyor iğnelere.cok kanıtlanmıs-kesinleşmiş bir durum olmadıgı için bu iğne olayı her doktor her insanda farklı bişeyler söyleyebiliyor.üstelik kanımız artık iice sulandı.damarlardan şakır şakır kan akıyor cok sukur.ve doğumdn 1/2 hafta erken kesmesinin sebebide doğum anında doktoruna ve bizlere sorun cıkarmaması kanamanın.sakın korkma.allaha emanet et.bende 2 hafta olucak keseli iğneyti.1 hafta çncede coraspini kestim.hareketlerini kontrol et sürekli allaha emanet olsun
nereden nereye
günaydın kızlar...
sabahın 8inde işe çağrıldımmm..
Allah bugün bana sabır versin..
sinir katsayılarım tepemde...
bende de öyle olcak inşallah o kadar sancıdan sonra sezeryan olmak zorunda kalmayız. bundan çok korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?