- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #35.841
Günaydın herkese hayırlı cumalar...
Ya kızlar kafama bişey takıldı benim göğüslerim küçük 75 bile bol gibi slikonlu sütyen kullanıyorum hep...Ve hamileliktede hiç büyümedi korkuyorum çocuğu nasıl emzircem diye...Sütüm olurmu diye telaş içindeyim haftaya doğum var 1 haftada büyümez ya...
Günaydın herkese hayırlı cumalar...
Ya kızlar kafama bişey takıldı benim göğüslerim küçük 75 bile bol gibi slikonlu sütyen kullanıyorum hep...Ve hamileliktede hiç büyümedi korkuyorum çocuğu nasıl emzircem diye...Sütüm olurmu diye telaş içindeyim haftaya doğum var 1 haftada büyümez ya...
edayhan
seninle günlerimizde aynıymış senin bellimi günün
edayhan
seninle günlerimizde aynıymış senin bellimi günün
cnm sat 12 şubat.normal doğum 19 kasım.ultrasonlarımda sürekli oynuyor doğum tarihi.en son pazartesi olan ultrasonda 14 kasım çıktı.Normal doğum istiyrm nasip olursa.açılmam 1 cm di bekliyrz cnm.net tarihim yok.artık gelsin istiyrm 19 kasıma kalmasın inşallah.
ihşallah gönlüne göre olsun
benimde 12 şubat sat
benim ilk bebişim sezeryan oldu açılmam hiç olmamıştı zaten sezeryan istiyordum
buda öyle olucak ihşallah 10 kasım yada 12 kasım dan biri seç dedi sanırım 10 kasım diycem
salı günü kontrolüm var
bildiğim kadarıyla süt mıktarının buyukluk küçüklükle alakası yokmuş.benımde öyle çok büyümedi.80 kullanıyordum hala 80 kullanıyorum slıkonlu tabii.hafıften taşma var sadece.85 buyuk gelıyor bı hevesle buyur dıye almıstım onuda. :))
sütün olmasını sağlayan şey hormonlar süt bezleri vs. büyüklüğüyle alakası yok için rahat olsun zuzuipekaynı bahsettiğin gibi bi arkadaşım var ağustos ayında anne oldu o da. hiç mama vermedi bebeğine halada emziriyor ve bebeğede çok rahat yetiyor sütü için rahat olsun... ha ilk zamanlar ucu falan yoksa sorun olabilir çocuğun memeyi tutabilmesi açısından ama onu da göğüs ucunu çıkarmaya çalışarak halledebilirsin.
cnm geçen hafta arkadaşım doğm yaptı onunda göğüsleri küçüktü ve süt gelmeyince bi kaç gn emzirememş.40.haftada normal doğum istiydu son anda sezeryan oldu.eczanelerde satılan alkolsüz bira ve mayalar varmş.ondan içerek sütünün gelmesini sağlamş.genelde uzanarak emziriyor.tavsiye etti banada paylaşmak istedm.
canım biraz sıkınca geliyormu göğsünden süt
benim büyüdüler yaa uçları karardı uçlarıda büyüdü düğme gibi oldu
canım şu zamandan sonra bildiğim kadarıyla başka bi doktora da gitsen kabul etmiyor. hani benim bildiğim bu. belli haftadan sonra sanırım 35 falandı emin değilim ama onun üzerinde gittiysen yeni doktor kabul etmiyor seni. şimdi sen yeni doktor işini boşver bence kafanı daha da karıştırma. bence vicdanını rahatlatmak için doktoruna ulaş ve sonuna kadar beklemek istediğini söyle. sonuçta anlayış gösterecektir kararına. ayrıca insanların ne dediğine de çok fazla kulak asma. isteyen istediğini söylesin ama sen duyma.Bugün benim derdim bitmeyecek heralde ...Sinirlerim çok bozuldu...Şimdi benim bebeğim henüz dönmediğinden mecburen sezeryana karar verdim ya 3 kasıma ozamanda 38+2 oluyoruz dr dedi dönmez daha ama istersen bekleyelim bende tmm gün verin ozamana kadar dönmezse sezeryan olurum dedim...Neyse ailemin etrafındakiler falan hep son 1-2 günde bile döner sezeryan yaptırmasın beklesin sonra pişman olur gibi sözler söylüyolar...Neymiş drların işine geliyormuş sezeryan falan filan başka hastaneye gitsin diye akıllarına sokuyorlar...Babamda sağolsun beni düşündüğünden bunları bana söylüyo sinirden ağlıyorum.Sanki ben çok meraklıyım sezeryan olmaya hem gelmişim 38 haftaya başka hangi dr gideyimde kurcalatayım kendimi..Resmen alt üst oldum yaaaa...Vicdan azabı çekiyorum erkenmi karar verdim beklesemiydim diye...OFfff;Offff acayip üzgünüm ....
Bugün benim derdim bitmeyecek heralde ...Sinirlerim çok bozuldu...Şimdi benim bebeğim henüz dönmediğinden mecburen sezeryana karar verdim ya 3 kasıma ozamanda 38+2 oluyoruz dr dedi dönmez daha ama istersen bekleyelim bende tmm gün verin ozamana kadar dönmezse sezeryan olurum dedim...Neyse ailemin etrafındakiler falan hep son 1-2 günde bile döner sezeryan yaptırmasın beklesin sonra pişman olur gibi sözler söylüyolar...Neymiş drların işine geliyormuş sezeryan falan filan başka hastaneye gitsin diye akıllarına sokuyorlar...Babamda sağolsun beni düşündüğünden bunları bana söylüyo sinirden ağlıyorum.Sanki ben çok meraklıyım sezeryan olmaya hem gelmişim 38 haftaya başka hangi dr gideyimde kurcalatayım kendimi..Resmen alt üst oldum yaaaa...Vicdan azabı çekiyorum erkenmi karar verdim beklesemiydim diye...OFfff;Offff acayip üzgünüm ....
Bugün benim derdim bitmeyecek heralde ...Sinirlerim çok bozuldu...Şimdi benim bebeğim henüz dönmediğinden mecburen sezeryana karar verdim ya 3 kasıma ozamanda 38+2 oluyoruz dr dedi dönmez daha ama istersen bekleyelim bende tmm gün verin ozamana kadar dönmezse sezeryan olurum dedim...Neyse ailemin etrafındakiler falan hep son 1-2 günde bile döner sezeryan yaptırmasın beklesin sonra pişman olur gibi sözler söylüyolar...Neymiş drların işine geliyormuş sezeryan falan filan başka hastaneye gitsin diye akıllarına sokuyorlar...Babamda sağolsun beni düşündüğünden bunları bana söylüyo sinirden ağlıyorum.Sanki ben çok meraklıyım sezeryan olmaya hem gelmişim 38 haftaya başka hangi dr gideyimde kurcalatayım kendimi..Resmen alt üst oldum yaaaa...Vicdan azabı çekiyorum erkenmi karar verdim beklesemiydim diye...OFfff;Offff acayip üzgünüm ....
mrb canım sağlık senin sağlığın hiç kendini üzme benimde 36 haftalık bebek dönmemiş bence kendini ve bebeğini riske atma derim ..başkalarının sözünede bakma dr lardanda iyi bilcek değiller ya çok biliyorsalar doğumu onlar yaptırsın dediğim gibi can senin canın hepimizin hakkında hayırlısı olsun....Bugün benim derdim bitmeyecek heralde ...Sinirlerim çok bozuldu...Şimdi benim bebeğim henüz dönmediğinden mecburen sezeryana karar verdim ya 3 kasıma ozamanda 38+2 oluyoruz dr dedi dönmez daha ama istersen bekleyelim bende tmm gün verin ozamana kadar dönmezse sezeryan olurum dedim...Neyse ailemin etrafındakiler falan hep son 1-2 günde bile döner sezeryan yaptırmasın beklesin sonra pişman olur gibi sözler söylüyolar...Neymiş drların işine geliyormuş sezeryan falan filan başka hastaneye gitsin diye akıllarına sokuyorlar...Babamda sağolsun beni düşündüğünden bunları bana söylüyo sinirden ağlıyorum.Sanki ben çok meraklıyım sezeryan olmaya hem gelmişim 38 haftaya başka hangi dr gideyimde kurcalatayım kendimi..Resmen alt üst oldum yaaaa...Vicdan azabı çekiyorum erkenmi karar verdim beklesemiydim diye...OFfff;Offff acayip üzgünüm ....
nereden nereye
il ticker ı yaptığımda 10 haftalıktım, yapamadım, elim gitmedi kalbini duymadan...
günler geçmedi sonra 12 olsun dedim ikilisi nasıl çıkacak, 15 olsun dedim kızım mı olacak???
22 dedik şeker mi çıkacak 30 u bekledik günler çabuk geçecek, 35 zor oldu sonrası hiç geçmedi,
sonra bi gece aniden geliyorum dedi, geldi 6 gün oldu bile KUZUM
nasip oldu şükür ticker ın bile oldu miniğim, şimdi o uçtaki 1 yaş nasıl uzak nasıl hayal
ama biliyorum ki geçecek ve bugünleri çok özleyeceğim
sağlıkla merhametle sevgiyle büyü emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?