2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm arkadaşlar bebekler gelmeye başladı
bende pazartesi dr a gidicem bakalım bana ne dicek çok merak ediyorum
eşim vardıyalı çalışıyor bu hafta gececi olduğu için annemlerde kalıyorum korkudan gecee falan bişi olur diye
burda internet varda kızdan fırsat buldukça giriyorum :)

cnm geçen hafta arkadaşım doğm yaptı onunda göğüsleri küçüktü ve süt gelmeyince bi kaç gn emzirememş.40.haftada normal doğum istiydu son anda sezeryan oldu.eczanelerde satılan alkolsüz bira ve mayalar varmş.ondan içerek sütünün gelmesini sağlamş.genelde uzanarak emziriyor.tavsiye etti banada paylaşmak istedm.

canım biraz sıkınca geliyormu göğsünden süt
benim büyüdüler yaa uçları karardı uçlarıda büyüdü düğme gibi oldu

edayhan
seninle günlerimizde aynıymış senin bellimi günün

cnm sat 12 şubat.normal doğum 19 kasım.ultrasonlarımda sürekli oynuyor doğum tarihi.en son pazartesi olan ultrasonda 14 kasım çıktı.Normal doğum istiyrm nasip olursa.açılmam 1 cm di bekliyrz cnm.net tarihim yok.artık gelsin istiyrm 19 kasıma kalmasın inşallah.

ihşallah gönlüne göre olsun
benimde 12 şubat sat
benim ilk bebişim sezeryan oldu açılmam hiç olmamıştı zaten sezeryan istiyordum
buda öyle olucak ihşallah 10 kasım yada 12 kasım dan biri seç dedi sanırım 10 kasım diycem
salı günü kontrolüm var

saol cnm.inşallah salı günü güzel haberlerini alırsn.Bayram sonrası inşallah kavuşuysn.ben sezaryandan da normal doğumdan da korkuyrm cnm.artık bi şekilde olcak.kurtuluş yok:)

canım biraz sıkınca geliyormu göğsünden süt
benim büyüdüler yaa uçları karardı uçlarıda büyüdü düğme gibi oldu

Teşekkür ederim cevabınız için arkadaşlar...xxberxx canım hiç süt gelmedi bugüne kadar...

Bugün benim derdim bitmeyecek heralde ...Sinirlerim çok bozuldu...Şimdi benim bebeğim henüz dönmediğinden mecburen sezeryana karar verdim ya 3 kasıma ozamanda 38+2 oluyoruz dr dedi dönmez daha ama istersen bekleyelim bende tmm gün verin ozamana kadar dönmezse sezeryan olurum dedim...Neyse ailemin etrafındakiler falan hep son 1-2 günde bile döner sezeryan yaptırmasın beklesin sonra pişman olur gibi sözler söylüyolar...Neymiş drların işine geliyormuş sezeryan falan filan başka hastaneye gitsin diye akıllarına sokuyorlar...Babamda sağolsun beni düşündüğünden bunları bana söylüyo sinirden ağlıyorum.Sanki ben çok meraklıyım sezeryan olmaya hem gelmişim 38 haftaya başka hangi dr gideyimde kurcalatayım kendimi..Resmen alt üst oldum yaaaa...Vicdan azabı çekiyorum erkenmi karar verdim beklesemiydim diye...OFfff;Offff acayip üzgünüm ....

canım şu zamandan sonra bildiğim kadarıyla başka bi doktora da gitsen kabul etmiyor. hani benim bildiğim bu. belli haftadan sonra sanırım 35 falandı emin değilim ama onun üzerinde gittiysen yeni doktor kabul etmiyor seni. şimdi sen yeni doktor işini boşver bence kafanı daha da karıştırma. bence vicdanını rahatlatmak için doktoruna ulaş ve sonuna kadar beklemek istediğini söyle. sonuçta anlayış gösterecektir kararına. ayrıca insanların ne dediğine de çok fazla kulak asma. isteyen istediğini söylesin ama sen duyma.

aynı sıkıntı bende de var.. neyseki senin bahanen var ve bebğin dönmemiş henüz.. benimki 32 den beri tepetaklak duruyor ve sırf ben korkuyorum diye gününü beklemeden 9 gün önce sezeryan tarihi aldım..

rahatmıyım .. değilim.. hatta Nil gibi tariinden önce bile gelebilir belki yavrumm.. ama yine de rahat değilim..

kızlar facedede patylaştım azman gibi aşeriyorum ve tam tamına 35 adet hurma yedım yaaaa heran dogurabılırım yanı

yardım kızlarrrrrrr top shopta temızlık buhar makınası var pas pas x5 kullanan varmı çok güzel görünüyo temızlık ıcın alayımmı acep

canım boşver...
bebek dönmemiş yani napacaksın...
bu haftadan sonra zor döner herkesin söylediği bu...
bizim milletimiz hem doktor hem ebe hem bilim adamı ne istersen...
sıkma canını....

benimde dönmedı ama doktorum son anakdar beklıcez dedı sancıyla bıle donermıs gun vermedı veeee beklıycem son ana kadar normal ıstıyosan bekleyebılırsın cnm bunun ıçın canını sıkma 38 sezeryan olursanda erken degıl

Teşekkürler kızlar yorumlarınız için...Valla millet sırf konuşuyo ben nettede araştırmıştım 37 den sonra zor ihtimal dönmesi diyordu..Dr zaten 38+2 ye erken olsa ben alalım dermiyim dedi...dr güveniyorum ama millet sanki dr kandırıyormuş gibi bakıyor olaya...Bende beklerim ama zaten çok erken olmuyoki hem normalde kız çocukları erken dünyaya geliyo çoğunlukta allaha şükür sağlıkla doğuyolar....Ama ben bayramı stresle geçirmekte istemiyorum ayy gelcekmi ayy ağrım var ayy suyum gelirse diye panik olcam bide son ana kadar...Sonra yine git paşa paşa sezeryan ol...hani biraz kımıldamış olsa yerinden ben de ümitlencem ama kafa 1,5 aydır nerdeyse aynı yerde dikmiş inatçım ben dönmem yüz görümlüğü isterim diyo sanki :))

mrb canım sağlık senin sağlığın hiç kendini üzme benimde 36 haftalık bebek dönmemiş bence kendini ve bebeğini riske atma derim ..başkalarının sözünede bakma dr lardanda iyi bilcek değiller ya çok biliyorsalar doğumu onlar yaptırsın dediğim gibi can senin canın hepimizin hakkında hayırlısı olsun....

Ne güsel anlatmışssın crafty...ilk tickerımı 16.haftada yapabildim...20den sonra yorum yazabildim doğru düzgün...Şimdi gün sayıyoruz kavuşmak için sağlıkla kavuşalım bizlerde inş...sağlıkla bu tickerları bitirdiği günleri görelim inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…