- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.241
canım amniyomsıwısı renksiz kokusuz kendine has kokusu oluyomuş iç çmaşırda idrr yada akıntı qibi leke iz bırakmıyomuş yazıyo internette qeldiqi zamn idrar kaçırdıqını sanarmışsın we durduramazmışsın az weya çok qelsede sürekli qelmeye dewam edermiş doktorum öyle demişti
canım benim akıntım da baya arttı,bugün doktora sordum sızıntı olabilir mi diye. bana küçük incecik pembe bir kağıt verdi. turnusol kağıdı imiş. çamaşırına yerleştir, rengi mavi-mor olursa amniyon sıvısıdır dedi. koydum, iyice ıslandıktan sonra baktım, hala pembe idi. sanırım son zamanlarda akıntılarımız çoşuyor. sızıntı varsa önemli olabilir mutlaka bana bildir dedi, renk değişikliği olmadığı için söylemedim.
bak kağıt burda var. eskiden okulda asitliği bazlığı test etmek için kullanıyorduk, nerden buluyorduk acaba,aşağıdaki linkte var ama bir deste,1 taneciği yetiyor..
Medikal-Market
kızlar hangi marka mama verıyorsunuz? genelde aptamıl tercıh edılıyor sanırım onunda 1 numaralı olanından ıkı farklı mama cesıdı var.gecen markette öyle gördüm. çantaya alıp atim diyorum her ıhtımale karsı.hangınden alacagımı bılemedım
peki spinalda ortaya çıkabilecek yan etkiler epidural anestezi de oluyormuymuş biliyomusunuz?
kızlarr 18 ekimde oğlum dünyaya geldi herşey çok güzeldi. ama 10 gündür çok zor günler geçiriyorum. Bebebğimin kalbinde problem çıktı anjiyo olacak cumaya. yoksa ameliyat olacak. doktorlar çok küçük diye riskli dediler. ne olur rkadaşlar dua edin bebeğim için. damarlarından biri çok darmış onun açılması lazımmış. ne olur dayansın bebeğim. Lütfen dua edin arkadaşlar... sizide üzmek istemezdim ama dua etsin herkes diye söylemek zorunda kaldım. ne olur arkadaşalr atlatalım bu günleri çok korkuyorum arkadaşlar.. lütfenn dua edin...
kızlarr 18 ekimde oğlum dünyaya geldi herşey çok güzeldi. ama 10 gündür çok zor günler geçiriyorum. Bebebğimin kalbinde problem çıktı anjiyo olacak cumaya. yoksa ameliyat olacak. doktorlar çok küçük diye riskli dediler. ne olur rkadaşlar dua edin bebeğim için. damarlarından biri çok darmış onun açılması lazımmış. ne olur dayansın bebeğim. Lütfen dua edin arkadaşlar... sizide üzmek istemezdim ama dua etsin herkes diye söylemek zorunda kaldım. ne olur arkadaşalr atlatalım bu günleri çok korkuyorum arkadaşlar.. lütfenn dua edin...
kzlar merhabaa . sezeryan tarihimiz 1 subat olmasina ragmen suyum szdigi icin 31 ekimde doguma grdkk.epidural olduk.oglusum yanimda simci:) gecmise bakamadm dogum yapnlar olmus tebrk ederm Allah anali babali buyutsun insallah
arkadaslar benm sat 9 subattı aslında 38 haftada olmamızz gerekirken 36 dedi doktor 16 kasıma kadar dogması lazım ama doktor böle dedi korktum acaba ay sonuna mı kalacak yabence devlet hastanesine gidiyorum ultrosan milattan kalma gibi yanıldı mı acaba?
pre aptamil verdi kadıköydeki dr
ama şimdi gittiğim HIPP önerdi organik die
Şükür ben hiçbir yan etki yaşamadım
canım Allah yardımcın olsun
Doğurmayan kızlarrr
41 yasin başlatsanız?? Malum biz okuyamayız
biz de ezbere ihlas&fatiha ile destek veririz
Sevde sen halledersin ya yapsana bi organizasyon kuzumuza
hiç bişi olmayacak Allah'ın izni ile eminim
İyi düşünmüşsün crafty'cim. Başlatalım hemen. Ben kendi çevremede dağıtabilirim. Burdan yazmaya başlayalım.
Allah acil şifalar versin. Annesine, babasına sabır versin, sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürler versin hepsine Rabbimiz. Kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
tarkul'un bebeği için 41 Yasin-i Şerif:
1. SevdeBilge
2.
doktor yanlış qörmştr tarihi cnm 9şubat dediqn qibi 38 haftaya qeliyo ultrasonda haftası qörnmez bebişin satı yanlış yazmıştır
Arkadaşlar benım de akıntılarım çok arttı, hem sulu hem de çokelek kıvamında ve sarı, nerden anlıycaz amnıyo sıvısı hakkında bılgısı olan var mı acaba?çok heyecanlanıyorum arkadaslarımız dogum yaptıkca ne kadar guzel koskoca 9 ayı atlattık hepbırlıkte bırbırımızı hıc tanımadan ama en ozel anlarımızı paylasarak, Allah nıce mutlu anları paylasmayı nasıp etsın hepımıze . Ya ben bu hafta cok duygusal oldum
kzlar merhabaa . sezeryan tarihimiz 1 subat olmasina ragmen suyum szdigi icin 31 ekimde doguma grdkk.epidural olduk.oglusum yanimda simci:) gecmise bakamadm dogum yapnlar olmus tebrk ederm Allah anali babali buyutsun insallah
‎tarkul'un bebeği için 41 Yasin-i Şerif:
1.SevdeBilge
2.alındı
3.alındı
4.alındı
5.arm0606
6.alındı
7.alındı
8.alındı
9.alındı
10.alındı
11.alındı
12.alındı
13.
(face'den arkadaşların isimlerini yazmadım, isimlerini vermek istemezler belki diye. Allah şimdiden kabul etsin.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?