2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sanırım benimki normal akıntı o zaman ama yarın eşime turnusol kağıdı buldurucam yine de içim rahat etsin en azından,

arkadaslar benm sat 9 subattı aslında 38 haftada olmamızz gerekirken 36 dedi doktor 16 kasıma kadar dogması lazım ama doktor böle dedi korktum acaba ay sonuna mı kalacak ya bence devlet hastanesine gidiyorum ultrosan milattan kalma gibi yanıldı mı acaba?

pre aptamil verdi kadıköydeki dr
ama şimdi gittiğim HIPP önerdi organik die

peki spinalda ortaya çıkabilecek yan etkiler epidural anestezi de oluyormuymuş biliyomusunuz?

Şükür ben hiçbir yan etki yaşamadım

canım Allah yardımcın olsun

Doğurmayan kızlarrr
41 yasin başlatsanız?? Malum biz okuyamayız
biz de ezbere ihlas&fatiha ile destek veririz
Sevde sen halledersin ya yapsana bi organizasyon kuzumuza
hiç bişi olmayacak Allah'ın izni ile eminim

canim çok zor senin için..
umarım oğlun bugünleride atlatır
dualarımız seninle.....

kzlar merhabaa . sezeryan tarihimiz 1 subat olmasina ragmen suyum szdigi icin 31 ekimde doguma grdkk.epidural olduk.oglusum yanimda simci:) gecmise bakamadm dogum yapnlar olmus tebrk ederm Allah anali babali buyutsun insallah

crafty iyi fikir birer tane okusak toplarız hemen
sen bunu face yazsan
malum bende face yok
forumada eskisi gibi gelmiyo arkadaslar oradan takip ediyolar daha çok
facedeki gruba yazarsan burada toparlanıveririz
Nil den fırsat bulursan facede yazıver...

kzlar merhabaa . sezeryan tarihimiz 1 subat olmasina ragmen suyum szdigi icin 31 ekimde doguma grdkk.epidural olduk.oglusum yanimda simci:) gecmise bakamadm dogum yapnlar olmus tebrk ederm Allah anali babali buyutsun insallah

anaaaa sendemi doqurdun canm süper çok sewindmmmm allah bebişine uzun ömürler wersn inşllahh offf ya bi ben kaldım dedim ama ya dedim bu 1cm açıklıkla kesnenson ben doqururum dedim neqüzel sende bebişine kawuştun bolbol sarılıp öp kokla

doktor yanlış qörmştr tarihi cnm 9şubat dediqn qibi 38 haftaya qeliyo ultrasonda haftası qörnmez bebişin satı yanlış yazmıştır

İyi düşünmüşsün crafty'cim. Başlatalım hemen. Ben kendi çevremede dağıtabilirim. Burdan yazmaya başlayalım.

Allah acil şifalar versin. Annesine, babasına sabır versin, sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürler versin hepsine Rabbimiz. Kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

tarkul'un bebeği için 41 Yasin-i Şerif:

1. SevdeBilge
2.

Son düzenleme:

sevdecim benide yaz bu gece okurum

canım geçmiş olsun ALLAH şifa versin

‎tarkul'un bebeği için 41 Yasin-i Şerif:

1.SevdeBilge
2.alındı
3.alındı
4.alındı
5.arm0606
6.alındı
7.alındı
8.alındı
9.alındı
10.alındı
11.alındı
12.alındı
13.

(face'den arkadaşların isimlerini yazmadım, isimlerini vermek istemezler belki diye. Allah şimdiden kabul etsin.)

Son düzenleme:

Erran cigim bu anlattigin sulu çökelek kivami ve sari mantar enfeksyonuna benziyor, kasinti ve yanmada varsa doktoruna ilet bence.

ayy ne güzel yaa, bir annemiz daha kavuşmuş bebişine. çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün, sana da bebişine de sağlık sıhhat afiyet versin inşallah.
ben de ben de ben de doğurmak istiyorum artık yaa ama mümkünse bayram ya da haftasonu olmasın

Dualarımız seninle canım.Allah en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin...Size de Allahım güç kuvvet versin.Herşey çok güzel olacak inşallah...

canım benide yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…