2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam topiğimizin anneleri ve anne adayları...
hemen günün özetini geçeyim sabah 07:30'da hastanedeydim.Kan tahlili nst ve lavman sonrası sedye ile ameliyathaneye indirildim.Sedyeye binene kdr çok cesurdum sonra korkum başladı o ışıkları görünce ama uyucam ve uyandığımda herşey btmiş olacak diye düşünüp girdim. doktorum geldi hazırmıyız dedi sonrası yok ztn:) korkulacak hiçbirşey yok rahat olun ben genel oldum ayılma kısmı biraz zordu. hayal gücüm sağolsun nefes alamadığımı hissettim doktorlar koşuşuyordu tansiyon yüksek dediler bağrıştılar ben bağırıyorum kimse beni duymuyor tabi böyle şeyler olmamış böyle bir stresle uyandım ve titreme beni çok zorladı odaya geldiğimde bebişimi bile göremedim titremekten hemşireler koklattılar fln ama bakamadım yarım saat sonra herşey yoluna girmeye başladı ve annelik kanı damarlarımda dolaşmaya başladı...Miniğim iyi şükür 3500gr 49cm. Ömrü uzun olsun inş...Sizler için hep dua ettim ameliyathanede rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsn inş.fatma kocacım telin beni çok mutlu etti çok tşrklerrr

çok güzeller kendin yaptın herhalde güle güle dağıt cnm

teşekkür ederim İzmirgirl Ben bunları yaparak harçlığımı çıkarma çabasındayım aslında 3 anneye gönderdim çok beğendiler

bu sayede bebeğin hoşgeldin durumuna beni de dahil ediyolar

sanırım anneler ulaşmakta biraz zorlanıyorum :26::26:

GÜNAYDIN
kızlar ben doguma gidiyorum benim için dua edin inşallah normal dogum yapabilirim eger olmazsa sezeryan olucam
dualarınızı eksik etmeyin

pozer seni de ekledim listeye. Yasin hatmimiz tamamlandı. Cuma gününe kadar okumuş olacağız inşallah. tarkul'un bebeğine şifa olsun. Allah yardımcıları olsun. İyi haberlerini alırız inşallah. Yasin alan arkadaşlardan Allah razı olsun.

tarkul Allah bebeğine acil şifalar versin.yasin okumadım bimiyorum ama ihlas ve fatiha okudum yazdıklaarını görünce.
kızlar ne güzel düşünmüzsünüz dua olayını.
bizimde dün kontrol vardı. açtı doktor bı güzel kurcaladı.çatı normal doğuma uygunmuş.haftaya cuma tekrar gıdıcem. bakalım o zaman ne dıcek. ezgi sanada kolay doğumlar dılıyorum.beımde normal olmazsa sezeryan olacak sanırım.inşallah doğurabılırım normal.korkularımdan bırıde o sancıları cekıp üstüne sez olmak.

Herkese günaydın kızlar :)))
zaman yaklaştı artık bir çoğumuzun Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin hepimize sağlıkla alalım kuzucuklarımızı kucağımıza inşaallah ...
facebook a da yazdım ama burdanda yazıyım bende Yasin okumaya niyetliyim tarkul arkadaşımızın bebiğine Rabbim acil şifalar versin ...

face tede sohbet yokki.. doğuran mem savaşına düşüyo:) uğrayan yok.. bizim gibi sona kalanların durumu kötü:) fatma senin puantiyeli olan takımın emzirme için yeri varmı bide markası ne? pijama takımından bahsediyorum tabii:)

Selam kızlar.Doğuranları duyunca daha bir heyecanlanıyorum.Benim doğum 22 kasım gözüküyor.Annemin geliş biletini 15 kasıma aldık inşallah o gelmeden doğurmam.Her şey eksik gibi geliyor.Yapmam gereken çok şey var ama ben yerimden kalkmak istemiyorum.

var canım.. şahinler markası.. ay twigydende puantiyeli terlik aldım önü kapalı.. banyo içinde parmak terlik koycam cantaya...

cok uyumlu oldular..

slm mkızlar doguran gitti bebışlerıyle ilgilenıyolar son gurup 35+36+37+bızler kaldık sanırım ve bende bıran once dogurmak ıstıyorum

benim doguma 8 gün var ve ben daha cantamı hazırlmadım.. hersey hazır ütülü .. bi koyamıyorum cantaya.. dün gittim geldim ama bi tek kendi pijamalarımı koydumm...normal yani :)))

annemi bekliyorum sanırsam..

ben bi takım eşofman aldım, bi takımda pijama alıcam ama ya çok dantelli güpürlü, yada çiçekli böcekli, beğenemedim bi türlü, senin takım güzelmiş.. netten alayım olmazsa.. benim hala çantam hazır değil de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…