- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.261
KASIM Anneleri için Emeğim görücüye çıksın istedim
beğenirsiniz umarım
Eki Görüntüle 282796 Eki Görüntüle 282797 Eki Görüntüle 282798 Eki Görüntüle 282799 Eki Görüntüle 282800 Eki Görüntüle 282801 Eki Görüntüle 282802 Eki Görüntüle 282803 Eki Görüntüle 282804 Eki Görüntüle 282805
çok güzeller kendin yaptın herhalde güle güle dağıt cnm
günaydın fatma.ay hiç ilerlemiyor sayfalar. çalışırken aksam eve gelıpte oku oku bıtıremezdım.şimdi günde 5 sayfa ilerlemiyor bile.
öyle canım...
bide facete de olunca sohbet bölünüyor maalesef..
sen evdesin değil mi şimdi..
evet evdeyım 32. haftada ayrıldım ben.edana ( muş ta çalışırken bi öğrencim öyle derdi :)) ) dayım annemde.
face tede sohbet yokki.. doğuran mem savaşına düşüyo:) uğrayan yok.. bizim gibi sona kalanların durumu kötü:) fatma senin puantiyeli olan takımın emzirme için yeri varmı bide markası ne? pijama takımından bahsediyorum tabii:)
bende bende bende bendeslm mkızlar doguran gitti bebışlerıyle ilgilenıyolar son gurup 35+36+37+bızler kaldık sanırım ve bende bıran once dogurmak ıstıyorum
Selam kızlar.Doğuranları duyunca daha bir heyecanlanıyorum.Benim doğum 22 kasım gözüküyor.Annemin geliş biletini 15 kasıma aldık inşallah o gelmeden doğurmam.Her şey eksik gibi geliyor.Yapmam gereken çok şey var ama ben yerimden kalkmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?