- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.281
inan bana öylesi daha iyi.benim doguma 8 gün var ve ben daha cantamı hazırlmadım.. hersey hazır ütülü .. bi koyamıyorum cantaya.. dün gittim geldim ama bi tek kendi pijamalarımı koydumm...normal yani :)))
annemi bekliyorum sanırsam..
normal bi bebeğin kalp atışları 120-130 civarı oluyor. kaç haftalıksın bilmiyorum ama daha düşük seviyelerde olan da sancılarındır.Selam kızlar. 41 yasini güzel düşünmüşsünüz.yeni gördüm bende okuyayım yine de.inş. en kısa zamanda Allah şifa verir.
Bende pazartesi doktor kontolüm vardı.Başı yine aşağida yüzünü göstermedi hanfendi:) kilosu 2 760 gr olmuş.48 cm olmuş boyu da.normal dedi. eğer erken gelmezse 3 kiloyu geçer dedi.çatı muayenesi olmadım henüz.ama nst ile tanıştık ilk kez. sancılar çıkmış ama normal yüksek değil dedi. kızlar kağıttaki ağrı sancı değerine baktım bilemedim.bilgisi olan var mı nasıl yorumluyorsunuz orda yazan rakamları? sancım kaç çıktı öğrenmek istiyorum.
28 kasımı beklemek zor geliyor artık sabırsızlanıyorum.bayram sonrası annemin gelişiyle inş. doğum yapmak nasip olur:))
göznaydınselam topiğimizin anneleri ve anne adayları...
hemen günün özetini geçeyim sabah 07:30'da hastanedeydim.Kan tahlili nst ve lavman sonrası sedye ile ameliyathaneye indirildim.Sedyeye binene kdr çok cesurdum sonra korkum başladı o ışıkları görünce ama uyucam ve uyandığımda herşey btmiş olacak diye düşünüp girdim. doktorum geldi hazırmıyız dedi sonrası yok ztn:) korkulacak hiçbirşey yok rahat olun ben genel oldum ayılma kısmı biraz zordu. hayal gücüm sağolsun nefes alamadığımı hissettim doktorlar koşuşuyordu tansiyon yüksek dediler bağrıştılar ben bağırıyorum kimse beni duymuyor tabi böyle şeyler olmamış böyle bir stresle uyandım ve titreme beni çok zorladı odaya geldiğimde bebişimi bile göremedim titremekten hemşireler koklattılar fln ama bakamadımyarım saat sonra herşey yoluna girmeye başladı ve annelik kanı damarlarımda dolaşmaya başladı...Miniğim iyi şükür 3500gr 49cm. Ömrü uzun olsun inş...Sizler için hep dua ettim ameliyathanede rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsn inş.fatma kocacım telin beni çok mutlu etti çok tşrklerrr
merak etmiştim seniGÜNAYDIN
kızlar ben doguma gidiyorum benim için dua edin inşallah normal dogum yapabilirim eger olmazsa sezeryan olucam
dualarınızı eksik etmeyin
canım okudum insallah yerine ulasır allah kabul etsin..pozer seni de ekledim listeye. Yasin hatmimiz tamamlandı. Cuma gününe kadar okumuş olacağız inşallah. tarkul'un bebeğine şifa olsun. Allah yardımcıları olsun. İyi haberlerini alırız inşallah. Yasin alan arkadaşlardan Allah razı olsun.
benim doguma 8 gün var ve ben daha cantamı hazırlmadım.. hersey hazır ütülü .. bi koyamıyorum cantaya.. dün gittim geldim ama bi tek kendi pijamalarımı koydumm...normal yani :)))
annemi bekliyorum sanırsam..
normal bi bebeğin kalp atışları 120-130 civarı oluyor. kaç haftalıksın bilmiyorum ama daha düşük seviyelerde olan da sancılarındır.
kızlaar su gelince en geç ne kadar zamanda hastaneye gitmek gerekiyor bilen var mı?
Sarenin herşeyini koy çantaya, kendininkiler de ütülü dolapta kalsın
eşinin ve senin doğuma giderkenki kıyafetleri, hastaneden çıkarken giyecekleriniz ve eşinin hastanede giyecekleri de hazır olsun
eşine de iç çamaşırı ve eşofman almayı unutma (benimki 2 gece benle kaldı gitmedi seninki de gitmez bence :) )
benim herşeyim dolapta hazırdı su gelince 5 dk da çantayı kapattık ii oldu
tamam işte daha çok yüksek değildir sancıların benim o haftalarda 20-30 civarı bişiler çıkıyordu kasılmalarda tabi biraz daha artıyordu sancım.36 hafta 2 günlük hamileyim.
crafty
suyun gelmeden önce belirtiler oldu mu???????????
tamam anladım canım. bu arada sanada geçmiş olsun umarım bir an evvel toparlanırsın nil hanıma geçmezhemen
enfeksiyon riski var çünkü
Baha sadece kısa bi duş almama izin vermişti hemen gel demişti
tamam işte daha çok yüksek değildir sancıların benim o haftalarda 20-30 civarı bişiler çıkıyordu kasılmalarda tabi biraz daha artıyordu sancım.
çıktıya bak yüksek olan kalp atışı diğeri sancın... birde bilmiyorum sendeki çıktıda varmı bebeğin kıpırtılarıda oluyo bazılarında...
sanki çantam hazır olunca hemen doğurcakmışım gibi geliyo banada:) herşey dolabın içinde ama çantaya girmedi.. benim pijamalar tam değil.. oğlanın odasını hazır ettikonda bile tedirgin oldum ben:) piskopata bağladım iyiceee.. doktorumda hala gün vermedi zaten. bu belirsizlik beni deli edicek.. annemin gelmesine 15 gün var daha.. evim pis, temizliğimi bitiremedim.. çıldırıcımmm az kaldı...
bide sürücü kursunda kasımın 10 ile 15 araına ders koymuşlar bana.. nasıl anlatacaksam, doğurmama 2 gün kala... kocam göndermem gidemezsin diyor.. kurstakiler rica minnet bizi zor durumda bırakma diyo.. iki arada kaldım
yok canım face kullanmıyorum oradan eksik kalıyorum diye üzülüyorum bak yine eksik kalmışımface de yoksun sanırım sen :)
o gün kızlar benden çok çekti :)
şeyim arıo şeyim arıo :)
valla çok ağrıdı kemiklerim ayrılıyor gibi
bide bacaklarım çok arıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?