2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz sağlıkla büyütün inşallah ben perşembeden beri girmedim bugün bi baktım geçmişe doğuran doğurana valla çok mutlu oldum darısı sağlıkla bize inşallah

benim de perşembe akşamı müthiş bir sancım vardı akşam 10 da başladı sabaha kadar bekledim uyudum uyandım geçer yalancı sancıdır başka bişeydir diye gece sürekli uyudum uyandım inledim ama düzenli değil gibiydi sabah kalkınca doktora gittik muayene etti açılma yok dedi nst ye girdim sancın çok az var bunun bu şekilde hissedilmesi normal değil dedi idrar tahlili yaptık hiç bişi çıkmadı hafta sonu dinlen pazartesi haberleşelim dedi cuma günü bütün gün yattım ama tabi sancılı bir şeklide akşam üzeri azaldı ve akşam deliksiz uyumuşum ertesi gün bişeyim kalmamıştı sanırım üşüttüm tutuldu herhalde karnım belim açıkta kaldı da diye düşünüyorum eşim numara yapıyorsun diye takılıyor gerçi ama zaten griptim tam düzeldim diyordum sancı başladı işte neyse şu anda iyiyim zaten tatile de çıktım evdeyim sırtım belim ağrıyor yine ama üşütmek diye düşünüyorum bi de bu bebek hala kaburgama batıyor ne zaman incek aşağıya nefes almak çok zor geliyor 37+5 olduk bugün insin istiyorum yatmak kalkmak çok zorgeliyor artık öyle çok kilo da almadım ama acıtıyor işte

benim doguma 8 gün var ve ben daha cantamı hazırlmadım.. hersey hazır ütülü .. bi koyamıyorum cantaya.. dün gittim geldim ama bi tek kendi pijamalarımı koydumm...normal yani :)))

annemi bekliyorum sanırsam..
inan bana öylesi daha iyi.
günler öncesinden hazırlayıp beklemek ve bi türlü o anın gelmemesi, sabah akşam çantaları görüp görüp iç geçirmek çok daha kötü

Selam kızlar. 41 yasini güzel düşünmüşsünüz.yeni gördüm bende okuyayım yine de.inş. en kısa zamanda Allah şifa verir.

Bende pazartesi doktor kontolüm vardı.Başı yine aşağida yüzünü göstermedi hanfendi:) kilosu 2 760 gr olmuş.48 cm olmuş boyu da.normal dedi. eğer erken gelmezse 3 kiloyu geçer dedi.çatı muayenesi olmadım henüz.ama nst ile tanıştık ilk kez. sancılar çıkmış ama normal yüksek değil dedi. kızlar kağıttaki ağrı sancı değerine baktım bilemedim.bilgisi olan var mı nasıl yorumluyorsunuz orda yazan rakamları? sancım kaç çıktı öğrenmek istiyorum.

28 kasımı beklemek zor geliyor artık sabırsızlanıyorum.bayram sonrası annemin gelişiyle inş. doğum yapmak nasip olur:))

sanki çantam hazır olunca hemen doğurcakmışım gibi geliyo banada:) herşey dolabın içinde ama çantaya girmedi.. benim pijamalar tam değil.. oğlanın odasını hazır ettikonda bile tedirgin oldum ben:) piskopata bağladım iyiceee.. doktorumda hala gün vermedi zaten. bu belirsizlik beni deli edicek.. annemin gelmesine 15 gün var daha.. evim pis, temizliğimi bitiremedim.. çıldırıcımmm az kaldı...

bide sürücü kursunda kasımın 10 ile 15 araına ders koymuşlar bana.. nasıl anlatacaksam, doğurmama 2 gün kala... kocam göndermem gidemezsin diyor.. kurstakiler rica minnet bizi zor durumda bırakma diyo.. iki arada kaldım

normal bi bebeğin kalp atışları 120-130 civarı oluyor. kaç haftalıksın bilmiyorum ama daha düşük seviyelerde olan da sancılarındır.

göznaydın
saglıkla kavusmussun bebişine saglıklada büyüt insallah...
darısı biz kalanların basına...

GÜNAYDIN
kızlar ben doguma gidiyorum benim için dua edin inşallah normal dogum yapabilirim eger olmazsa sezeryan olucam
dualarınızı eksik etmeyin
merak etmiştim seni
insallah saglıklı bir sekilde kucagına alırsın Umut unu....

canım okudum insallah yerine ulasır allah kabul etsin..
sendende allah razı olsun toparladın hemen...

benim doguma 8 gün var ve ben daha cantamı hazırlmadım.. hersey hazır ütülü .. bi koyamıyorum cantaya.. dün gittim geldim ama bi tek kendi pijamalarımı koydumm...normal yani :)))

annemi bekliyorum sanırsam..

Sarenin herşeyini koy çantaya, kendininkiler de ütülü dolapta kalsın
eşinin ve senin doğuma giderkenki kıyafetleri, hastaneden çıkarken giyecekleriniz ve eşinin hastanede giyecekleri de hazır olsun
eşine de iç çamaşırı ve eşofman almayı unutma (benimki 2 gece benle kaldı gitmedi seninki de gitmez bence :) )
benim herşeyim dolapta hazırdı su gelince 5 dk da çantayı kapattık ii oldu

ben ne zaman doğuracağım çok merak ediyorum normal olacak dedi doktorumuz inşallah bir değişiklik olmazsa cuma yine kontrolüm var heyecanlanıyorum

crafty
suyun gelmeden önce belirtiler oldu mu???????????

36 hafta 2 günlük hamileyim.
tamam işte daha çok yüksek değildir sancıların benim o haftalarda 20-30 civarı bişiler çıkıyordu kasılmalarda tabi biraz daha artıyordu sancım.
çıktıya bak yüksek olan kalp atışı diğeri sancın... birde bilmiyorum sendeki çıktıda varmı bebeğin kıpırtılarıda oluyo bazılarında...

Tamam zaten doktor yüksek değil demişti. 23 falan yazıyor.dediğin gibi o zaman anladım sağol.

ay fatmacım....
sen 8 gün yazınca kalbim hızlı atmaya basladı zaman yaklaştıkça heycan artıyor..
bide benim sat a göre 40 hafta 4 kasımda doluyor
dr tarini bekliyorum ya
ha bide Nil gibi beklemez geliverirse diyorum..
sanki eskisi gibi hızlı geçmiyo günlerrrr

anam senin durumda benden farklı değil.. hala calısıyosun.. bencede baslarının caresine baksınlar.

bugün son benimde.. evde temizlik olunca işe gelmek daha rahat geldi..

face de yoksun sanırım sen :)
o gün kızlar benden çok çekti :)
şeyim arıo şeyim arıo :)
valla çok ağrıdı kemiklerim ayrılıyor gibi
bide bacaklarım çok arıdı
yok canım face kullanmıyorum oradan eksik kalıyorum diye üzülüyorum bak yine eksik kalmışım
benimde ayagımı hareket ettiremeyecek kadar agrıyo bazen
1 hafta çektim dr oturdu mu acaba dedi
3.kez çatı yaptı
hala bekliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…