2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ayy sen yine mi iştesin.. Bende evden yazıyosun sanıyodum:) senin anestezi uzmanıyla görüşmen oldu dimi, spinale mi karar verildi..

Ya benim ki uzun sürli bişi değil aslında, akşam 6 ile 8,30 arası ama kocam korkuyo, tahtada milletin içinde suyun filan gelecek ne gerek var yat dinlen diyor:)

hepsi hazır :)))) senin listeye göre hemde :))))

bende 5 dkda senin valizi hazırlayabilmiş olmanın verdiği güvenle rahatım sanırım.. :)))))

fatma kesimi nasıl pijamanın, Large mı alsam Medium mu? normalde pijamada M giyiyoum ama?

nırmalde m giyiyosan m al canım.. sende cok kilo almadın çünkü... bide beli ayarlanabilir pijamanın istersen genişletirsin..

Canım senin yerinde olsam,kurstakilere uygun bi dille anlatırım gelemem diye.
Çok yorucudur şimdi çalışmak.
Temizliğimi kaynanam yaptı benim de.
Ben hiçbir şey yapamıyorum,çok yorgun hissediyorum.

Tubacım doğumunu okuyunca çok özendim,kolay olmuş anladığım kadaryla,umarım bizler de hayırlısıyla kolayca kavuşuruz yavrularımıza:)

Bi sorunum var,2 gündür deli divane gibi kaşınıyorum,boynum,göbeğim,ellerim...Uyuz mu oldum acaba..
Var mı kaşınan,hamileliğe bağlı bi şey mi acep?

TEMİZLiğe kadın aldım aslında ama baştan savma yaptı sağolsun.. bende kendi kendime yapıyourm yavaş yavaş..hatta o kadar yavaş ki, bugün 3. gün hala mutfaktayım:)

Kizlar gunaydin oncelikle tarkul cugum gecmis olsun tatlim Allah bebisini sana bagislasin dun geceden beri ben de cok dua ettim insallah Rabbim yardimciniz olur tatlim

Bu arada tuubaoz arkadasim seni de tebrik ederim cok sıkıntılı bir hamilelik gecirdin ama Allah im seni mufakatlandirdir resmen tabiri caizse cart diye dogurdun Allah anali babali buyutsun..

Bu sabah da sanirim ezgim doguma gitti degil mi? Canim senin icin de dua ediyorum insallah bebisine kavusmussundur saglikla...

Kalan saglar bizimdir hesabi biz burada nobetteyiz.. Ben de dun dr amcamiza gittim.. Cok komik kizim cimcime hani nst de uyuya kaldi ben de saniyorum kalp atislari hep stabil meger uyumus sipam hemen tatli bir seyler verdiler ama co sukur uyaninca da degerleri normal cikti..

Doktorum inatla cati muayenesi yapmadi ve ben normal doguma musait miyi deyince onu anca dogu zamani gorebilecegiz dedi yemedi yani

Bayramda buradaymis cok sukur ama be zate bayramdan sonraki hafta pirtlatiri diye dusuuyorum 10 lulardan sonra yabi..

Bu arada fatma cigi meshur 31 ekim toplantin nasil geçti goremedim?

Crafty cigim kuzum face te yoku bi ne olur bizi dogum hikayenden eksik birakma ne olur burya da yaz.. Nasil oldu doguu? Oncesi sonrasi? Nil in kofte dudislerinin hatrina biz de istiyoruz.. Sen de haklisi bi oraya bi buraya yetismek zor iste bu yuzden basta beri face e karsiydim (((

Kendinize iyi bakin hanimlarrr

görüştüm anestezi uzmanıyla..

bizde epidural ve spinal birlikte oluyormus.. nasıl diye sormadım hic .. sordukca daha cok korkuyorum cunku.. hergün nasıl dogurcam ben bu kızı diye krizlere giridiğimden .. nette ikisi arasındaki farkı arastımıyorum bile.. akısına bıraktım olayı yani..

bugün son.. vedaya geldim gibi bişey...

Rabb'im tez zamanda şifalar versin inşallah, dualarımız sizinle, hayırlısıyla atlatacak inşallah bu günleri de, güzel haberlerini bekliyoruz...

benimde senin gibi canım sat 11 şubat normalde 18 kasım dı ama şimdi 26 gözüküyor çok önmeli değilmiş 4 haftaya kadar dert etme sona kaldık desene seninle olsun hayırlısı ile sağlıklı dünyaya gelsinlerde bekleriz artık

kzlar merhabaa . sezeryan tarihimiz 1 subat olmasina ragmen suyum szdigi icin 31 ekimde doguma grdkk.epidural olduk.oglusum yanimda simci:) gecmise bakamadm dogum yapnlar olmus tebrk ederm Allah anali babali buyutsun insallah

hayırlı olsun oğluşun sağlıkla büyütmeyi nasib etsin Allah

Erran cigim bu anlattigin sulu çökelek kivami ve sari mantar enfeksyonuna benziyor, kasinti ve yanmada varsa doktoruna ilet bence.

canım ablam da mantardır dedı ama gecen hafta ıdrar tahlili falan yapıldı bırsey cıkmadı, bugun sabah doktora gıttım ıcıme sınmedı ultrasonda baktı azalma yok dedı, nst ye gırdım bır de turnusollu ped verdı sonra amelıyata gırdı gosteremedım ama turnusolun rengıde bır degısıklı yok henuz, nsteyı de aksam ustu gosterecegım. Çok heyecanlandım ben ya orda bırsuru doguma hazırlanan arkadaslar vardı ıyıce heveslendım artık ne zaman gelecek bu kız hımmelcım ya :))

atlattık cok sükür.. 28 inde gelme dediler cagırdılar .. yarım gündü neyseki..

sonra pazt salı ben calısmadım rapor aldım.. bugün geldim evde temizlik vardı.. 2 günde yıllık izin alcam.. veda turlarındayım yanii... daha dogrusu sabah mail attım.. millet geliyor ziyaretime ben yorulmayayım diye..öyle yani..

merhaba arkadaşlar bende 38+6 oldum benimde 10 kasım son günüm hala sancım yok bende aartık uyumakta zorluk çekiyorum gündüzleride uyuyamıyorum 2 yaşında bi kızım var ve bende artık yavruma ikicci meleğime kızıma kavuşmak istiyorum ama bayramda olmasın bayram sonrası gelsin diyede dua ediyoz ama artık herşey çok zor oluyoRABBİM doğum yapan arkadaşlara ve bebişlerine hayırlı uzun ömürler versin ve benim gibi doğum yapacak arkadaşlarada kolay doğumlar nasip eylesin

TEMİZLiğe kadın aldım aslında ama baştan savma yaptı sağolsun.. bende kendi kendime yapıyourm yavaş yavaş..hatta o kadar yavaş ki, bugün 3. gün hala mutfaktayım:)

canım riskli haftalar gününden önce doguruverirsin yok mu yardım edecek biri sana
bende kadınla beraber yaptım gerçi ama insanın elinde olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…