- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.321
ay fatmacım....
sen 8 gün yazınca kalbim hızlı atmaya basladı zaman yaklaştıkça heycan artıyor..
bide benim sat a göre 40 hafta 4 kasımda doluyor
dr tarini bekliyorum ya
ha bide Nil gibi beklemez geliverirse diyorum..
sanki eskisi gibi hızlı geçmiyo günlerrrr
Ay hadi gazan mubarek olsun canim.. Cok eminim biraz gozlerin dolacak giderken ister istemez.. Senle satlarimiz cok yakin.. Senin 11 kasim da sezaryen var benim de normal kontrolum :) bakalim hayirlisiatlattık cok sükür.. 28 inde gelme dediler cagırdılar .. yarım gündü neyseki..
sonra pazt salı ben calısmadım rapor aldım.. bugün geldim evde temizlik vardı.. 2 günde yıllık izin alcam.. veda turlarındayım yanii... daha dogrusu sabah mail attım.. millet geliyor ziyaretime ben yorulmayayım diye..öyle yani..
hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz sağlıkla büyütün inşallah ben perşembeden beri girmedim bugün bi baktım geçmişe doğuran doğurana valla çok mutlu oldum darısı sağlıkla bize inşallah
benim de perşembe akşamı müthiş bir sancım vardı akşam 10 da başladı sabaha kadar bekledim uyudum uyandım geçer yalancı sancıdır başka bişeydir diye gece sürekli uyudum uyandım inledim ama düzenli değil gibiydi sabah kalkınca doktora gittik muayene etti açılma yok dedi nst ye girdim sancın çok az var bunun bu şekilde hissedilmesi normal değil dedi idrar tahlili yaptık hiç bişi çıkmadı hafta sonu dinlen pazartesi haberleşelim dedi cuma günü bütün gün yattım ama tabi sancılı bir şeklide akşam üzeri azaldı ve akşam deliksiz uyumuşum ertesi gün bişeyim kalmamıştı sanırım üşüttüm tutuldu herhalde karnım belim açıkta kaldı da diye düşünüyorum eşim numara yapıyorsun diye takılıyor gerçi amazaten griptim tam düzeldim diyordum sancı başladı işte neyse şu anda iyiyim zaten tatile de çıktım evdeyim sırtım belim ağrıyor yine ama üşütmek diye düşünüyorum bi de bu bebek hala kaburgama batıyor ne zaman incek aşağıya nefes almak çok zor geliyor 37+5 olduk bugün insin istiyorum yatmak kalkmak çok zorgeliyor artık öyle çok kilo da almadım ama acıtıyor işte
Ay hadi gazan mubarek olsun canim.. Cok eminim biraz gozlerin dolacak giderken ister istemez.. Senle satlarimiz cok yakin.. Senin 11 kasim da sezaryen var benim de normal kontrolum :) bakalim hayirlisi
slm kızlar..şu an itibariyle oğlum tam 1 günlük oldu:)
dün 12:33 te spinal sez. ile doğum yaptım..
bu sbh evimize geldik.
sütüm tam gelmesede emziriyorum..uğraşıyorum..
sonda lavman yapılmadı bu arada:) gerek yokmuş.
sez.olacaklara spinal öneririm..süperdi..
Allah tüm yavrularımıza hayırlı ömür versin..
darısı hamilelerimizin başına biz atlattık..
ayrıca ismimize karar verdik..yavrumun adı HAKAN ÇAĞAN oldu..
ben en son normal doğuma karar vermiş,kafamı rahatlatmıştım, 2 gündür de rahat rahat huzur içinde uyuyordum..
takiiiii bugün doktorumu arayıncaya kadar.. sezeryan için bana gün vermişti kendisi, düşün taşın karar ver cumaya alalım sezeryanla bebeği demişti.. ben bugün sezeryan istemediğimi, normali kesinlikle denemek istediğimi söylemek için aradım.. daha doktora ulaşamadan hemşiresi beni yine darma dağın etti..
bak tubacım şimdi sen doğuracan 4 kiloluk bebeği, bikaç sene sonra benim eşimle cinsel hayatımızda problemler var bana estetik yapın diye geleceksin. SONRAA; e sen normal istiyom diyonda ya bayramda gecenin bi yarısı tutarsa sancıların bayram bayram senin için acil ekip mi kurulacak, ekip gelene kadar sen ya normal yapıp parçalanacan, ya da normal yapamıyacan bebeğine bişi olacak dedi.. nerdeyse telefonda bağıra bağıra ağlamaya başlayacaktım.. teli nasıl kapatacağımı şaşırdım.. perşembe kontrole gidecem, konuşacaz cuma sezeryan olacak herhalde bu gidişle..
ağla ağla şiştim yine, nefes bile almakta zorlanıyom şuan.. hem ultrasonlar gerçek kiloyu vermiyormuş kiiii.. ben şimdi sezeryanı kabul ederim, bu çocuk 3200, 3400 falan doğar, memeyi tutamaz ya da sütüm gelmezse, bebeğim sarılık olursa küveze koyarlarsa günlerce çıkamazsa............ o zaman o doktoruda hemşiresinide üst üste koyup doğrarım herhalde.. artık kaçacak delik arasınlar..
off offf.. yine saçma sapan kurmaya başladım işte, ya şöle olursa ya böle olursa die.. ya bu işi biz nası becermişiz bayrama denk getirmeyi, vallaaaa kızıyorum kendimize.. şansıma s.......
görmedim kızzz..
anam heyecan dorukta.
kalbim yerinden cıkacak sanrsın.. öyle atıyor yani..
durmadan uyumak istiyorummmm...sonra bi uyanayım kızım 3 aylık olmus mesela..
bende Sare de öyle bi sürpriz yapar mı acep diye düşünmeden edemiyorum.. sonucta öyle bi deneyim var gözümüzün önünde... bu Nil hepimizi tırstırdı anlicagın.. yerim onu bennn..
bu sbh evimize geldik.
canım ablam da mantardır dedı ama gecen hafta ıdrar tahlili falan yapıldı bırsey cıkmadı, bugun sabah doktora gıttım ıcıme sınmedı ultrasonda baktı azalma yok dedı, nst ye gırdım bır de turnusollu ped verdı sonra amelıyata gırdı gosteremedım ama turnusolun rengıde bır degısıklı yok henuz, nsteyı de aksam ustu gosterecegım. Çok heyecanlandım ben ya orda bırsuru doguma hazırlanan arkadaslar vardı ıyıce heveslendım artık ne zaman gelecek bu kız hımmelcım ya :))
3 ay olmasada razıyım dogum gelsin artık yatamıyorum kalkamıyorum
sen Nil i gördün bide biz resimde bile içimiz gitti maşallah kuzuya...
sen işi bırakınca buralarıda bırakmazsın dimi
kaç gündür yoktun faceden bile haber alamadık sen canlı canlı bildiriyodun
eeab...
kuzu nasılsın ya.. bebiş nasıl.. detayları paylas bizimle pls.
bu sbh evimize geldik.
merhaba arkadaşlar bende 38+6 oldum benimde 10 kasım son günüm hala sancım yok bende aartık uyumakta zorluk çekiyorum gündüzleride uyuyamıyorum 2 yaşında bi kızım var ve bende artık yavruma ikicci meleğime kızıma kavuşmak istiyorum ama bayramda olmasın bayram sonrası gelsin diyede dua ediyoz ama artık herşey çok zor oluyoRABBİM doğum yapan arkadaşlara ve bebişlerine hayırlı uzun ömürler versin ve benim gibi doğum yapacak arkadaşlarada kolay doğumlar nasip eylesin
benim doguma 8 gün var ve ben daha cantamı hazırlmadım.. hersey hazır ütülü .. bi koyamıyorum cantaya.. dün gittim geldim ama bi tek kendi pijamalarımı koydumm...normal yani :)))
annemi bekliyorum sanırsam..
canım geçmiş olsun bende geçen iki gün çok sancı çektim ama bende üşütttüm üşüttüğüm için acaip karnım ağrıdı ama ben anladım doğum sancısı değil karın ağrısı çok dikkat et ben yorganın altına girip sıcak tutmaya çalıştım vücudumu rahatladım ama ayağını giy sırdından yeleği eksik etme gece huzursız yattığımız için üşüttüğümüzün farkına varmıyoz
boy 54
kilo 3880
spinalde uyuşma çok hızlı oldu..15 dk da bebiş doğmuştu..
epidural de uzun sürüyomuş..
oğluş mızıklanmaya başladı ben bi el atim duruma:)))
benim kocam.. zararlı diye sabah pcyi alıp götürüyor.. bende cepten face te oluyorum zorunlu olarak .. buraya bakamıyorum..
dogurduktan sonra bir süre bakamayabilirim buraya çünkü evim curcuna olacak..
eşimin ailesi bayarmın 4. günü sabahı maaile olarak gelecekler...nasıl cıldırmadan durcam bilemiyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?