2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

görmedim kızzz..

anam heyecan dorukta.

kalbim yerinden cıkacak sanrsın.. öyle atıyor yani..

durmadan uyumak istiyorummmm...sonra bi uyanayım kızım 3 aylık olmus mesela..

bende Sare de öyle bi sürpriz yapar mı acep diye düşünmeden edemiyorum.. sonucta öyle bi deneyim var gözümüzün önünde... bu Nil hepimizi tırstırdı anlicagın.. yerim onu bennn..

Ay hadi gazan mubarek olsun canim.. Cok eminim biraz gozlerin dolacak giderken ister istemez.. Senle satlarimiz cok yakin.. Senin 11 kasim da sezaryen var benim de normal kontrolum :) bakalim hayirlisi

slm kızlar..şu an itibariyle oğlum tam 1 günlük oldu:)

dün 12:33 te spinal sez. ile doğum yaptım..

bu sbh evimize geldik.

sütüm tam gelmesede emziriyorum..uğraşıyorum..

sonda lavman yapılmadı bu arada:) gerek yokmuş.

sez.olacaklara spinal öneririm..süperdi..

Allah tüm yavrularımıza hayırlı ömür versin..

darısı hamilelerimizin başına biz atlattık..

ayrıca ismimize karar verdik..yavrumun adı HAKAN ÇAĞAN oldu..

canım geçmiş olsun bende geçen iki gün çok sancı çektim ama bende üşütttüm üşüttüğüm için acaip karnım ağrıdı ama ben anladım doğum sancısı değil karın ağrısı çok dikkat et ben yorganın altına girip sıcak tutmaya çalıştım vücudumu rahatladım ama ayağını giy sırdından yeleği eksik etme gece huzursız yattığımız için üşüttüğümüzün farkına varmıyoz

Ay hadi gazan mubarek olsun canim.. Cok eminim biraz gozlerin dolacak giderken ister istemez.. Senle satlarimiz cok yakin.. Senin 11 kasim da sezaryen var benim de normal kontrolum :) bakalim hayirlisi

hayırlısı güzelim..sen dogumdan nasıl haberdar edeceksin bizi...

oy masallah..kilosu boyu nasıl pekii..

sütünde gelir bol bol inşallah.. darısı bekleyenlerin basına inşallah..
tebrik ediyorum seni...

canım ya Allahtan hayırlısını iste bol bol dua et senin için hangisi hayırlı ise o olsun üzme kendini rızkı sendeyse emer annesi bebişin kuzenimin 2800 doğdu sezeryan ile bir emişi vardı ilk günden sesler çıkarıyordu cok cok diye bende bayramda olacak diye korkuyorum hakkımızda hayırlısı artık

3 ay olmasada razıyım dogum gelsin artık yatamıyorum kalkamıyorum
sen Nil i gördün bide biz resimde bile içimiz gitti maşallah kuzuya...
sen işi bırakınca buralarıda bırakmazsın dimi
kaç gündür yoktun faceden bile haber alamadık sen canlı canlı bildiriyodun

adıyla yaşasın,sağlıklı uzun mutlu ömürler diliyorum Hakan Çağan'a

sizede geçmiş olsun,bu ne hız maaşallah

spinalin epidural sezeryandan farkı nedir?yoksa ikisi aynı şeymi?

Sorma walla bizde beklemedeyiz ama son anlar hic gecmiyor zaman.Bekleyecegiz onlarin keyiflerini baska caremiz yok be canim.

benim kocam.. zararlı diye sabah pcyi alıp götürüyor.. bende cepten face te oluyorum zorunlu olarak .. buraya bakamıyorum..

dogurduktan sonra bir süre bakamayabilirim buraya çünkü evim curcuna olacak..

eşimin ailesi bayarmın 4. günü sabahı maaile olarak gelecekler...nasıl cıldırmadan durcam bilemiyorummm..

eeab...

kuzu nasılsın ya.. bebiş nasıl.. detayları paylas bizimle pls.

cnm sor sölim:))
tek kelime ile müthiş bişey..canımdan can, kanımdan kan..minnak bi dana yanımda yatıyor..

doğumdan sonra yok ağrım var, halim yok demeyin bebişi emzirin..şu an için mama ihtiyacı duymadık, inş ta duymayız..emsin sıpa:)

canım gözünaydın...
sütünde bol bol gelir iyi günlerde büyütürsün insallah

Amin canim sirada bekleyen herkese kolay dogumlar nasip etsin Rabbim insaallah.

boy 54
kilo 3880

spinalde uyuşma çok hızlı oldu..15 dk da bebiş doğmuştu..
epidural de uzun sürüyomuş..

oğluş mızıklanmaya başladı ben bi el atim duruma:)))

canım hiç eksik etmiyorumayağımda hem patik hem çorap var bünyem çok zayıf normalde çok hasta olurum ama hamilelikte öyle çok hasta olmadım şükür şimdi son zamanlarda stres de var tabi ben de kesin üşüttüm diyordum da sabaha kadar da geçmeyince sıkıntı yaptım neyse ki bebeğim de sabaha kadar kıpır kıpırdı o yüzden korkmadım yani fakat hala sırtım boynumdan kalçama kadar ağrıyor gece hep açılıyor üstüm sanırım terliyorum geceleri dikkat ettikçe oluyor neyse geçecek inşallah hayırlısıyla bialsak bebişleri kucağımıza

Ben bir gecelik sabahlık takım bir de pijama takımı aldım.Pek beğenmedim ve biraz pahalı oldu ama paniğe kapıldım erken doğum olur falan diye.Neyseki alınacak her şey alındı da çanta hazırlaması kaldı.

tüh senide kaybedicez.. face...
benimde abimler gelicek bayramın 2. günü eşimin ailesi falan derken çıldırmazsam iyi kalabalıktan +2 tane canavar yeğen gelmeleri mutlu ediyor ama dogum psikolojisi nasıl olurum bilmem..
anca dogum yapınca telden yazarım buraya mutlaka diye düşünüyorum
kısa olsada sende habersiz bırakma ama buraya yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…