2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım riskli haftalar gününden önce doguruverirsin yok mu yardım edecek biri sana
bende kadınla beraber yaptım gerçi ama insanın elinde olmuyo

maaleef cnm kimse yok.. arkadaşlar yardım edelim dediler ama ben başkalrına bişi söyleyemem.. onları eve alsam onlardan çok ben yorulurum yine.. ağır ağır yapyorum işte ne yapayım.

ohh hadi gözümüz aydın bi bebiş daha geldi:) allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.. 1 gece kalmışsın sende o zaman.. bizim hastanede de öyleymiş sadece bir gece yatırıyolarmış.

9 aydır pc karşısındasın zaten işte mecburen, hep telefonlar sağolsun herşey var tabii içinde:) kocalarda iş yapıyo akıllarına göre:) senin ailenden de gelen olur bayramda ev tam bir curcuna olacak desene.. inşallah sare tempoyu kalırabilide erken teşrif etmez
he heee

boy 54
kilo 3880

spinalde uyuşma çok hızlı oldu..15 dk da bebiş doğmuştu..
epidural de uzun sürüyomuş..

oğluş mızıklanmaya başladı ben bi el atim duruma:)))

Maaşallah canım kilo falan çok iyi.Gerçekten ustalık eseri olmuş:)Rabbim bekleyenleri de sağlıkla kurtarır inşallah.Sen sezaryen istiyordun sanırım.Ben normal istiyorum haftaya çatı muayenem var.Normal doğumda oğluşuma bir şey olur diye korkuyorum.

kızlar kubi nerde doğum yapmıştı bebişine bakalım netten bakabileceğimizi söylemişti ama hastaneyi bulamıyorum. ben çok sinirli oldum ya tahamülüm hiç yok etrafımdakileri kıracağım diye korkuyorum benimde akıntım çok sıvılaştı çamaşır değiştirmekten bıkıyorum gün içinde bu akşam kontrolüm var bakalım benim spa ne yapıyor geçen hafta çok meşkuldü bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyordu yakında ellerini yiyecek birde kızlar sanki benim karnım küçülmeye başladı güzüme eskisi gibi büyük gelmiyor sizde de öyle olan varmı. gören en fazla 6-7 aylık gibi duruyorsun diyor canım sıkılıyo neyse ben çıkıyorum şu doğalgazcılarda taksit taksit geliyor birgün soba takıyorlar birgün petek sürekli temizlik yap dur duvar kırdılar herşey toz oldu of of

:)))

benim annemde adanada .. bende 2,5 yıl oldu istanbula geleli..özlemişim oraları 40 mevlüdünü nasip olursa orda yapcam...

bende toparlanana kadar burdayım.40 ım cıkar burda sanırım.

ayy hayırlı olsun kuzu.darısı bızlerın basına artık

Son düzenleme:

Senin bebis acliktan neyi yiyecegini sasirmis yazik,gel artik bebisimde sana süt vereyim deseydin Ewet canim bebis hazneye girdikce göbek inmeye basliyor ve kücülüyor.Temizlik icinse kolay gelsin insaallah.

Sağolasın güzel dileklerin için, inşallah sen de tam gönlüne göre bir doğum yaparsın.
İnan senin doğum hikayen nasıl olacak çok merak ediyorum.
Burda normal doğumla ilgili yazdıklarınla bize hep moral ve gaz verdin, ben de gazı nası aldıysam çatır çatır doordum valla
Ay bugün 2 Kasım, 40. haftan da doldu, ne zaman gelicek acep İdil kızımız
Sabahtan beri de face te sesin soluğun çıkmadı, gün bugün müdür acep?

boy 54
kilo 3880

oy masallah 41x

bizim hastane ikisini birden yapıyormus..

işte .. pc kucagımda olunca zararlıyymıs .. koymam kucağıma diyorum .. o zaman nasıl uzancan diyor bana.. wireless daha zararlıymıs bide..

evim curcunadan öte olacak..

eşimin babası geliyor bide.. ben annemler filan döner oyle gelir diye düşünüyordum.. inşallah annem bu durumdan rahatsız olup erken dönmek istemez.. ki kesin öyle yapacak...onun sıkıntısıda var içimde...

Allah bağışlasın yavrunu gözünüz aydın olsun; sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah
Boyu da kilosu da çok iyi maşşallah , ikizler ne yaptı bu arada nası karşıladılar yeni gelen bebişi?

bugün kontrolü var onun...

ilk kızı da tam gününde dogmus.. kimbilir bu da öyle olur belkim...

boy 54
kilo 3880

Canım maşallah oğluşuna
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıklı huzurlu bi yaşamı olur umarım...
senle satlarımız çok yakındı. o yüzden ayrı bi yerin vardı benim için takip ederken. sende doğurdun ben hala hamileyim
Darısı benim gibi tüm doğuramayanlara olsun... umarım bizlerde bir an evvel kucaklarımıza alırız bebeklerimizi...

inan bana öylesi daha iyi.
günler öncesinden hazırlayıp beklemek ve bi türlü o anın gelmemesi, sabah akşam çantaları görüp görüp iç geçirmek çok daha kötü

Üff 30.haftadan beri çantam hazır, kapağı bile kapalı her an gidicekmişim gibii.. Şimdi de acaba buruşmuş mudur pijamalarım, çıkarıp bir daha ütülesem mi diye düşünüyorum :) Zor işler bunlar yani, erken hazırlasan bir türlü hazırlamasan bir türlü...

Canımm çok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsünn.. Darısı başımızaa.. Ben de spinal sezeryan düşünüyorum, bakalım hayırlısı.. O gün ayık olarak devam etmeye korkup bayıltın beni demem inşallahhh.. Çünküü doğduğu gibi görmek istiyoruuuumm.. Eminim çok güzel bir duygudurrrr...

Ya kızlar ben sürekli rüyamda görüyorum oğlumu.. Size de oluyor mu? Her gördüğümde de başka bişeye benziyo:) Ama aşık oluyorum bakmaya doyamıyorum yavruma.. Bir an önce gelse o günn artıkkk

Kizlarr sinirim acayip bozuk su an sizlerle paylasicam ne olduğunu
Esim kayınvalideme demiski anne eve gelince bebeği yikicazmi
evet demişti eve gelince hastaneden birde göbeği düşünce tamam dedim doğru
ama dedi ki annem hastaneden gelince yıkayacağı zaman tuzlucakmis bide !!!!!! Dedim o da ne !!!!! Dehşet içindeyim !!!!

kızlar yarın 17 de spinal doğuma gircem hiç uyumuyorum, 3 aydır panik atak tedavisi görüyorum
10 gündür ilacı bırktım, bnim tek korkum ellerini bağlayıp önüne birşey kapatıp bekletiyorlar ya işte o şekilde beklemek düşününce bil daralıyorum yoksa kesmeleri felan beni korkutmuyor

SPİNAL YAPANLAR LÜTFEEEEEEEEN YAZAR MI? EEAB ARKADAŞIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SENDENDE SPİNALLE İLGİLİ 2-3 KELAM BEKLİYORUM SAKİNLEŞTİRİCİ FELAN YAPTILAR MI?

canım benim Allah kolaylık versin valla sanırım sen de yeni doğalgaz tesisatı döşetiyorsun eve bizim mahalleye de yeni geldi biz de yeni döşettik tesisatı ev berbattı arkasından badana boya oldu annem sağolsun geldi de toparladı baya evi benim de doğumumuma 12 gün kaldı bu tantanada doğururum diye ödüm kopoyurdu. Bayram sonrası gelecek normalde umarım öyle de olur kendi doktorum girer doğumuma. Karnın küçülmüyordur bence canım giyimler farkettiriyor olabilir daha kalın giyiniyoruz o da kapatıyor biraz. Kubiye gelince saygı hastanesinde doğum yapacaktı bay bebek diye bakarsınız demişti. Ben baktım şimdilik yok en son 26 ekimde doğan bebekleri koymuşlar. Kubi daha sonrasında doğum yapmıştı. Gerçi son son kayınvalidesi devlet hastanesinde yap diyordu ona o da üzülüyordu doğumunu orda mı yaptı haberimiz yok tabi yazmamış. Bu aralar ben de çok sinirli, alıngan ve duygusalım. Normalde çalıştığım için evde yalnız kalmak da epey sıkıntı yaptı bende. Bir yandan oğlumun gelmesini beklemek iyice zorlaştı rüyalarımda görüyorum doğmuş olarak baya etkiliyor beni. Ama bende hala bir belirti yok bekliyoruz bakalım..

aynı şey bana da oldu .görümcem dedi ki annem bebeği tuzlu suyla yıkar sakın böyle yapınca tuhafına gitmesin diye söylüyorum dedi bende dedimki tuz yakmazmı çocuğu dedim. neyse ben pekte önemsemedim boşver insanı sinir etmekten başka bişi değil birde düşün ben kayınvalidemle oturuyorum bir an önce ayrılmak istiyorum bebeğe şöyle yap bilmem şunu yap gıcık gıcık herşeye karışacaklar böyle yapacak biride değilim

Son düzenleme:
aynı bende öyleydim canım. erken doğum riski var diye herşeyi hazır edip bekliyorum kaç aydır. önceleri doğmasın derken şimdide doğsun artık diye dua ediyorum... eşime anlata anlata dilimde tüy bitti bak olaki hastanede bişi lazım olursa şunlar şurada bunlar burada diye. adamcağız bıktı artık beni dinlemekten hıı deyip geçiyor artık

İşin tuhafı bana kimse erken doğum riski var da demedi ben kendi kendime evham yaptım:) Yrn da doğum günüm acaba doğumgünümde doğar mı diye düşünüyorum aslında zamanım var

Bir doğursak da rahatlasak:):):)

Canım benim de sırtım çok ağrıyor senin gibi açıyorum üstümü bazen bilerek bazen farkında olmadan o yana dön bu yana dön sabah bir kalkıyorum çarşaf dönmekten altımdan kaymış hergün düzeltçem diye uğraşıyorum koca karınla uyumak da çok zor bir de bebek rüyalarıma giriyor artık hep doğmuş kucağımda görüyorum oğlumu hayırlısıyla bi gelse artık yüzünü görmeden çok özledim miniğimi..

canım inan bana benimde kafam karışık o banyo konusunda kimi diyor göbeği düşmeden yıkama mikrop kapar. kimi diyor olurmu o şekilde bi kaç gün beklermi bebek.benimde kafam karmakarışık ama sanırım en azından göbeğine su değdirmeden kafasını bacaklarını falan yıkarız. şu tuz meselesine gelincede onu bende duymuştum. onu yapma nedenleri bebeğin ilerde büyüyünce teri kokmasın diyeymiş. ne kadar gerçeklik payı var tabi bilemeyiz. ama eğer sen istemiyorsan hayır de. kimse karışamaz sonuçta bebek senin bebeğin herkes fikrine saygı göstermek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…