- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.341
canım riskli haftalar gününden önce doguruverirsin yok mu yardım edecek biri sana
bende kadınla beraber yaptım gerçi ama insanın elinde olmuyo
slm kızlar..şu an itibariyle oğlum tam 1 günlük oldu:)
dün 12:33 te spinal sez. ile doğum yaptım..
bu sbh evimize geldik.
sütüm tam gelmesede emziriyorum..uğraşıyorum..
sonda lavman yapılmadı bu arada:) gerek yokmuş.
sez.olacaklara spinal öneririm..süperdi..
Allah tüm yavrularımıza hayırlı ömür versin..
darısı hamilelerimizin başına biz atlattık..
ayrıca ismimize karar verdik..yavrumun adı HAKAN ÇAĞAN oldu..
benim kocam.. zararlı diye sabah pcyi alıp götürüyor.. bende cepten face te oluyorum zorunlu olarak .. buraya bakamıyorum..
dogurduktan sonra bir süre bakamayabilirim buraya çünkü evim curcuna olacak..
eşimin ailesi bayarmın 4. günü sabahı maaile olarak gelecekler...nasıl cıldırmadan durcam bilemiyorummm..
boy 54
kilo 3880
spinalde uyuşma çok hızlı oldu..15 dk da bebiş doğmuştu..
epidural de uzun sürüyomuş..
oğluş mızıklanmaya başladı ben bi el atim duruma:)))
:)))
benim annemde adanada .. bende 2,5 yıl oldu istanbula geleli..özlemişim oraları 40 mevlüdünü nasip olursa orda yapcam...
bu sbh evimize geldik.
kızlar kubi nerde doğum yapmıştı bebişine bakalım netten bakabileceğimizi söylemişti ama hastaneyi bulamıyorum. ben çok sinirli oldum ya tahamülüm hiç yok etrafımdakileri kıracağım diye korkuyorum benimde akıntım çok sıvılaştı çamaşır değiştirmekten bıkıyorum gün içinde bu akşam kontrolüm var bakalım benim spa ne yapıyor geçen hafta çok meşkuldü bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyordu yakında ellerini yiyecekbirde kızlar sanki benim karnım küçülmeye başladı güzüme eskisi gibi büyük gelmiyor sizde de öyle olan varmı. gören en fazla 6-7 aylık gibi duruyorsun diyor canım sıkılıyo neyse ben çıkıyorum şu doğalgazcılarda taksit taksit geliyor birgün soba takıyorlar birgün petek sürekli temizlik yap dur duvar kırdılar herşey toz oldu of of
Pozitif doğum hikayelerine örnek oluşturacak kadar güzel bir doğum yapmışsın ve kaleme almışsın. keşke bana da sana yaptıkları muameleyi yapsalar yürüyebilsem yatağa bağlanmasam ama doktorum bile suyun gelmeden gelme yoksa yatağa bağlarlar normal doğurma ihtimalini ortadan kaldırırlar dedi
Tekrar hayırlı uğurlu olsun meleğin.
boy 54
kilo 3880
maaleef cnm kimse yok.. arkadaşlar yardım edelim dediler ama ben başkalrına bişi söyleyemem.. onları eve alsam onlardan çok ben yorulurum yine.. ağır ağır yapyorum işte ne yapayım.
ohh hadi gözümüz aydın bi bebiş daha geldi:) allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.. 1 gece kalmışsın sende o zaman.. bizim hastanede de öyleymiş sadece bir gece yatırıyolarmış.
9 aydır pc karşısındasın zaten işte mecburen, hep telefonlar sağolsun herşey var tabii içinde:) kocalarda iş yapıyo akıllarına göre:) senin ailenden de gelen olur bayramda ev tam bir curcuna olacak desene.. inşallah sare tempoyu kalırabilide erken teşrif etmez
he heee
bu sbh evimize geldik.
Sağolasın güzel dileklerin için, inşallah sen de tam gönlüne göre bir doğum yaparsın.
İnan senin doğum hikayen nasıl olacak çok merak ediyorum.
Burda normal doğumla ilgili yazdıklarınla bize hep moral ve gaz verdin, ben de gazı nası aldıysam çatır çatır doordum valla
Ay bugün 2 Kasım, 40. haftan da doldu, ne zaman gelicek acep İdil kızımız
Sabahtan beri de face te sesin soluğun çıkmadı, gün bugün müdür acep?
Canım maşallah oğluşunaboy 54
kilo 3880
inan bana öylesi daha iyi.
günler öncesinden hazırlayıp beklemek ve bi türlü o anın gelmemesi, sabah akşam çantaları görüp görüp iç geçirmek çok daha kötü
bu sbh evimize geldik.
kızlar kubi nerde doğum yapmıştı bebişine bakalım netten bakabileceğimizi söylemişti ama hastaneyi bulamıyorum. ben çok sinirli oldum ya tahamülüm hiç yok etrafımdakileri kıracağım diye korkuyorum benimde akıntım çok sıvılaştı çamaşır değiştirmekten bıkıyorum gün içinde bu akşam kontrolüm var bakalım benim spa ne yapıyor geçen hafta çok meşkuldü bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyordu yakında ellerini yiyecekbirde kızlar sanki benim karnım küçülmeye başladı güzüme eskisi gibi büyük gelmiyor sizde de öyle olan varmı. gören en fazla 6-7 aylık gibi duruyorsun diyor canım sıkılıyo neyse ben çıkıyorum şu doğalgazcılarda taksit taksit geliyor birgün soba takıyorlar birgün petek sürekli temizlik yap dur duvar kırdılar herşey toz oldu of of
Kizlarr sinirim acayip bozuk su an sizlerle paylasicam ne olduğunu
Esim kayınvalideme demiski anne eve gelince bebeği yikicazmi
evet demişti eve gelince hastaneden birde göbeği düşünce tamam dedim doğru
ama dedi ki annem hastaneden gelince yıkayacağı zaman tuzlucakmis bide !!!!!! Dedim o da ne !!!!! Dehşet içindeyim !!!!
aynı bende öyleydim canım. erken doğum riski var diye herşeyi hazır edip bekliyorum kaç aydır. önceleri doğmasın derken şimdide doğsun artık diye dua ediyorum... eşime anlata anlata dilimde tüy bitti bak olaki hastanede bişi lazım olursa şunlar şurada bunlar burada diye. adamcağız bıktı artık beni dinlemekten hıı deyip geçiyor artıkÜff 30.haftadan beri çantam hazır, kapağı bile kapalı her an gidicekmişim gibii.. Şimdi de acaba buruşmuş mudur pijamalarım, çıkarıp bir daha ütülesem mi diye düşünüyorum :) Zor işler bunlar yani, erken hazırlasan bir türlü hazırlamasan bir türlü...
aynı bende öyleydim canım. erken doğum riski var diye herşeyi hazır edip bekliyorum kaç aydır. önceleri doğmasın derken şimdide doğsun artık diye dua ediyorum... eşime anlata anlata dilimde tüy bitti bak olaki hastanede bişi lazım olursa şunlar şurada bunlar burada diye. adamcağız bıktı artık beni dinlemekten hıı deyip geçiyor artık
canım hiç eksik etmiyorumayağımda hem patik hem çorap var bünyem çok zayıf normalde çok hasta olurum ama hamilelikte öyle çok hasta olmadım şükür şimdi son zamanlarda stres de var tabi ben de kesin üşüttüm diyordum da sabaha kadar da geçmeyince sıkıntı yaptım neyse ki bebeğim de sabaha kadar kıpır kıpırdı o yüzden korkmadım yani fakat hala sırtım boynumdan kalçama kadar ağrıyor gece hep açılıyor üstüm sanırım terliyorum geceleri dikkat ettikçe oluyorneyse geçecek inşallah hayırlısıyla bialsak bebişleri kucağımıza
canım inan bana benimde kafam karışık o banyo konusunda kimi diyor göbeği düşmeden yıkama mikrop kapar. kimi diyor olurmu o şekilde bi kaç gün beklermi bebek.benimde kafam karmakarışık ama sanırım en azından göbeğine su değdirmeden kafasını bacaklarını falan yıkarız. şu tuz meselesine gelincede onu bende duymuştum. onu yapma nedenleri bebeğin ilerde büyüyünce teri kokmasın diyeymiş. ne kadar gerçeklik payı var tabi bilemeyiz. ama eğer sen istemiyorsan hayır de. kimse karışamaz sonuçta bebek senin bebeğin herkes fikrine saygı göstermek zorunda.Kizlarr sinirim acayip bozuk su an sizlerle paylasicam ne olduğunu
Esim kayınvalideme demiski anne eve gelince bebeği yikicazmi
evet demişti eve gelince hastaneden birde göbeği düşünce tamam dedim doğru
ama dedi ki annem hastaneden gelince yıkayacağı zaman tuzlucakmis bide !!!!!! Dedim o da ne !!!!! Dehşet içindeyim !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?