2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Aaaa evet bugün kapılarda hep asılıydı kapı süsleri falan. Bebekleri de hastanenin ambleminin olduğu havlulara sarmışlardı. Bir de çok ilgili ve alakalıydı herkes. Bugün Gökalp Bey;'i bir kez daha takdir ettim. İnanılmaz yoğundu, acil sezaryenleri çıktı, kapıda hastalar birikmiş, adam neşesinden birşey kaybetmemişti h,ç. Hala espriler yapıp insanları rahatlatıyordu sağolsun. Ne kadar önemli. İnşallah gönlüne göre olur Canım.

Canim benim akrep diye korkma benim kizkardesim 10 kasim dogumlu ve cok mükemmel bir insan.Hastanenin icine sinmesinede cok sevindim canim,hayirlisiyla bebisinide alirsin kucagina insaallah.

Son düzenleme:
eveettt, ben 04.11.11 de saat 9.00 da sezeryana giriyorum.. inşallaaah hayırlısıyla sağ salim alacağım oğlumu kucağıma. bugün kontrolüm vardı son son artık.. bu çocuk cumayı bile beklemeyebilir bol bol yat sakın yorma kendini dedi.. zaten hissediyom yani epeeey bi aşağıda artık.. zor yürüyorum.. 39+0 da olacak sezeryanım, hayırlısıyla gelsin yavrum.. bu arada benim de öngörülen doğum tarihim 11.11.11idi, nası heveslenmiştik bizde eşimle, ama kısmet olamadı napalım, bizim paşa bekleyemeyecek o kadar, kıskandım siiziiiii.. inşallah siz denk getirebilirsiniizz..

GÜNAYDIN
kızlar ben doguma gidiyorum benim için dua edin inşallah normal dogum yapabilirim eger olmazsa sezeryan olucam
dualarınızı eksik etmeyin

hayırlı ve kolay doğum olsun inş

okudum tatlım face de yazdım

gözünüz aydın maşallah hakan çağan beye

oh maşallah çağana.. sanada kolay doğumlar olsun cnm

Canim benim akrep diye korkma benim kizkardesim 10 kasim dogumlu ve cok mükemmel bir insan.Hastanenin icine sinmesinede cok sevindim canim,hayirlisiyla bebisinide alirsin kucagina insaallah.

walla ben de akrep olmasına seviniyorum. dolu akrep tanıdığım var hepsi çok kişilikli, hepsini çok severim. ben ikizlerim. pek anlaşamazmışız güya akreplerle ama daha anlaşamadığım akrep çıkmadı. inşallah oğluşumla da anlaşırız

canım en azından bir netlik kazanmış, hakkında hayırlısı olsun daha fazla üzme artık kendini. ben de 2 gündür oğlumu çağırıyorum gel gel diye. cuma günü gelmee gelmee diye türkü tutturacağım. karnımda taş var sanki o kadar zorlaştı ki taşıması. ama benim oğlum daha aşağıya inmedi ve hala mide asitlerimden başka sorunum yok. inşallah ya vaktinde ya da sonra gelir. şurdaa 7 günüm var bayramda ya da hafta sonu gelmek isterse mahfoldum. çok büyük bir belirsizlik içindeyiz.

slm arkadaşlar..tebrik ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...

bzm dana gece kuşu oldu başıma..gece ayakta ,gündüz yatakta:))

spinalden çekinmeyin korkmayın çünkü herşey anında oluyo bitiyo..

belden iğne oldum(acımadı) 5 dk da uyuştum... dr um hissediyomusun dedi..neyi dedim güldü..:))

dr um ve ablam sohbet ederken bende işleme başlamalarını bekliyordum..

o sırada anestezi uzmanı kafanı oynatma sakın geliyo dedi ve başımı tuttu..ben yine mal mal ne geliyo dedim..

bi baktım hafif bi baskı ve ciyaklama sesi..:)

doğumun başlamasını beklerken , doğum bitmiş bile:))

bebiş hazırlandı çıktı benim dikişler fln 15-20 dk sonrada ben çıktım..

odama geçince hemen emzirmeye başladım..

4 saat sonra ayaklarımı hissettim..yemeye başladım..saat 6 gibide tek başıma yürüdüm..

2 gündür tek işim emzirmek, debelenmek..ama başardım şükür..

spinal ile sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım yine..

şimdilik bu kdr..

hamilelere bol şans, sabır huzur sağlık diliyorum..hayırla bebişlere kavuşun inşallah..

maşallah canım ne güzel bi doğum olmuş, gözün aydın bebişine kavuştun artık darısı bizlere inş..

Maşallah ne güzel geçmiş doğumun.Bol bol emzirirsin inş. her zaman.gözün aydın

selam kızlar dün kontrolüm vardı malesef durumlar pek iyi değil bebeğim 1 hafta daha gerilemiş 37+5 olmalıyken 35+6 oldu bende 2 kilo vermişim eylülden beri hiç kilo almamıştım neden böyle oldu anlamadım plasentada yaşlanmada başlamış doktorum kötü birşey söylemedi ama kafam çok karışık aman ya bunldım iyice herşeyi bilmekte iyi değil bu kontroller yüzünden yok öyle yok böyle stresten hamileliğin güzelliğini yaşayamıyoruz akşam ağladım durdum saatlerce açılma sancıda yok plasenta yaşlanması başlayınca doğummu yaklaşmış oluyor kızlar moralim bozulunca doktorumada birşey soramıyorum koşarak çıkmak istiyorum hastaneden. dün 3 tane doğum vardı biz tam hastaneye girdiğimizde doktorumun sezeryanı varmış bebek çıkıyordu tam o sırada babayı görmeniz lazımdı kızlar o kadar şaşkındı ki kucağına almaya korktu eşim öylece babaya baktı Allah bebeklerimizi bize bağışlasın hiç birimiz üzülmeyelim bu saatten sonra yüzdük yüzdük kuyruna geldik :44:

Canım benim sıkma canını bak doktor da kötü birşey söylememiş soramadığın aklını kurcalayan sorular varsa doktora gitmeden bir kenara yaz gittiğinde sor içini rahatlat bu kadar takma kafana bak Allaha şükür bu haftalara kadar sorunsuz geldin ayrıca bebeğin 2-3 hafta ileride ya da geride olması o kadar önemli değlmiş benim bebeğin baş ve karın çevresi epeydir 2 hafta ileriden gidiyordu şimdi 1 hafta ileriden gidiyor demekki değişebiliyor birkaç ay önce ise femur 1-2 hafta geriden geliyordu şimdi haftasını yakaladı kilo olarak da geçen hafta 450 grm almıştı bu hafta 50 gr çok tuhaf geldi demekki düzgün ölçmüyorlar yani ufak ölçüm hataları da etkileyebilir kendini de bebeğini de üzme neticede sürekli takiptesin olumsuz bir durum olursa 40 haftayı beklemeden sezeryanla alıverirler benim iki arkadaşım 37 haftalıkken doğum yaptı bebekleri küveze de almadılar gayette sağlıklılar maşallah olumlu düşünmeye çalış..

Son düzenleme:

çok güzel bir doğum olmuş senin adına çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün bebeğini, gözünaydınnn...

Spinal baş ağrısı yapıyor dediler, sende olmamış sanırım ? Ben de spinal düşünüyorum, rahatladım yazdıklarını okuyunca. darısı başımaa

teşekkürler..

evet başağrım yok şükür..doğum sırasında kafanı hiç oynatma ve yasak kalkınca bol bol su iç , sıvı tüket..

bana doktorum doğumda 4 cm açılmadan sonra dayanamam dersen epidural yaparız ama ben çok önermiyorum dedi yani şimdi insan tereddüt ediyorrr

kızlar merhaba.artık yavaş yavaş azalıoruz,ama benm oğlumdada hiç icraat yok.bişey sorcam ankarada başkent üniversitesine gitmeye karar verdik.giden var mı aranız da??memnun olan yada olmayan var mı?merak içindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…