- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.401
Aaaa evet bugün kapılarda hep asılıydı kapı süsleri falan. Bebekleri de hastanenin ambleminin olduğu havlulara sarmışlardı. Bir de çok ilgili ve alakalıydı herkes. Bugün Gökalp Bey;'i bir kez daha takdir ettim. İnanılmaz yoğundu, acil sezaryenleri çıktı, kapıda hastalar birikmiş, adam neşesinden birşey kaybetmemişti h,ç. Hala espriler yapıp insanları rahatlatıyordu sağolsun. Ne kadar önemli. İnşallah gönlüne göre olur Canım.Ben de sormuştum canım hasta bezi istemiyorlar. İnternette doğum çantasına bebek için havlu da yazmış kimileri bebek için havlu gerekir mi diye sordum ona da gerek yokmuş. Kapı süsünü bile onlar hazırlıyormuş. Kim doğum yaptıysa çok memnun hastaneden. Gökalp Bey de herhalde o hastanenin bir numarası. Dilek Hanımı önceden tanımasam muhakkak ona giderdim. Hamilelik öncesi akıntı nedeniyle ilk vajinal muayenemi o yapmıştı çok korkuyordum beni tatlı diliyle o kadar rahatlatmıştı ki hamilelikte de onu tercih ettim. Mesai saati dışında normal doğum olursa da umarım doğumuma Dilek Hanım ya da Gökalp Bey girer. Hayırlısı artık..
Canim benim akrep diye korkma benim kizkardesim 10 kasim dogumlu ve cok mükemmel bir insan.Hastanenin icine sinmesinede cok sevindim canim,hayirlisiyla bebisinide alirsin kucagina insaallah.Yaa sorma Canım. Hep normal istedim ama kızım dönmedi bir türlü. Popo üstü bile değil, yan yatıyor. Ama doktorum pilates yapmamın sezaryende de işimize yarayacağını, karın kaslarımın daha kolay toparlanacağını söyledi. Gerçi benim tek derdim bebeğim. Bugün doğan bebekleri gördükçe içim gitti, sabırsızlığım arttı iyice. İkizler falan oldu hastanede. Çok güzellerdi. Hemşireler güzel haberler verdi. Ahhhh darısı başımıza.
Sağol Canım. Tabi erken de gelebilir minişim, belli olmaz. Aslında doktor 10 kasım dedi. Ben aman dedim. Her yerde sirenler çalarken çocuk doğuramam, zaten herkes akrep olduğunu duyunca eyvah eyvah diyorO da sağolsun ertesi güne verdi ama ben hiç dikkat etmemiştim öyle özel bir tarih olduğuna. Sağlığıyla gelsin de...
Aslında geç gibi. Miyadında doğma ihtimali %5 falanmış. Gerçi sancın erken gelirse acil sezaryene alırlar, sorun olmaz. Doktor sancı durumuna bakıp bebeğin daha gelmeyeceğine kanaat getirmiş olabilir. Bazılarını iki-üç hafta önce alıyor. Beni de 8 gün önce alacak. Sen bayramda uzat ayaklarını, bol bol dinlen yine de
Hatırladım Canım. Belki aynı günlere rastlar. Bugün Dilek Hanıma baktım, tatlı bir bayana benziyor. Şanslısın. Gökalp Bey de öyle. Çok eğlenceli bir adam. İnsanı rahatlatıyor. Hastane benim çok içime sindi. Sorum, hasta bezi falan getirme, biz vericez dedi hemşire. Çok ilgililer.Keşke daha önceden takibimi burada yaptırsaydım. Ama Bodrum'dan da her zaman gelinmiyor. Neyse, artık buradayım. Hayırlı doğumlar olsun hepimize inşallah.
GÜNAYDIN
kızlar ben doguma gidiyorum benim için dua edin inşallah normal dogum yapabilirim eger olmazsa sezeryan olucam
dualarınızı eksik etmeyin
pozer seni de ekledim listeye. Yasin hatmimiz tamamlandı. Cuma gününe kadar okumuş olacağız inşallah. tarkul'un bebeğine şifa olsun. Allah yardımcıları olsun. İyi haberlerini alırız inşallah. Yasin alan arkadaşlardan Allah razı olsun.
slm kızlar..şu an itibariyle oğlum tam 1 günlük oldu:)
dün 12:33 te spinal sez. ile doğum yaptım..
bu sbh evimize geldik.
sütüm tam gelmesede emziriyorum..uğraşıyorum..
sonda lavman yapılmadı bu arada:) gerek yokmuş.
sez.olacaklara spinal öneririm..süperdi..
Allah tüm yavrularımıza hayırlı ömür versin..
darısı hamilelerimizin başına biz atlattık..
ayrıca ismimize karar verdik..yavrumun adı HAKAN ÇAĞAN oldu..
Selam kızlar,,
Birkaç saat önce Helennin yanına gittim..Maşallahı var gayet iiler ikiside Çağan paşam çok tatlıı...Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Spinal anestezi oldu çok ta memnun kalmış ne baş ağrısı olmuş ne de çok dikiş ağrısı var...Ameliğyat sırasında ve sonrasında kafayı çok oynatmamak lazımmış ve bol bol su içmek...Sadece sütü ilk gün biraz olmuş şimdi gelmiyor diyordu...Sabır lazım tabi hepimize...Sondayı spinal anesteziden sonra takmışlar çok rahat bişey dedii lavman yapılmamış ve cesaret iğnesi vurmuşlar...Yalnız doğumdan sonra kanama çok oluyormuş geceliklerini yedekli al mutlaka dedi...Heberler bukadar...
Bu arada yarın sabah saat 9 da bende spinal sezeryana gideceğim dualarınızı benden de eksik etmeyin....
Canim benim akrep diye korkma benim kizkardesim 10 kasim dogumlu ve cok mükemmel bir insan.Hastanenin icine sinmesinede cok sevindim canim,hayirlisiyla bebisinide alirsin kucagina insaallah.
eveettt, ben 04.11.11 de saat 9.00 da sezeryana giriyorum.. inşallaaah hayırlısıyla sağ salim alacağım oğlumu kucağıma. bugün kontrolüm vardı son son artık.. bu çocuk cumayı bile beklemeyebilir bol bol yat sakın yorma kendini dedi.. zaten hissediyom yani epeeey bi aşağıda artık.. zor yürüyorum.. 39+0 da olacak sezeryanım, hayırlısıyla gelsin yavrum.. bu arada benim de öngörülen doğum tarihim 11.11.11idi, nası heveslenmiştik bizde eşimle, ama kısmet olamadı napalım, bizim paşa bekleyemeyecek o kadar, kıskandım siiziiiii.. inşallah siz denk getirebilirsiniizz..
slm arkadaşlar..tebrik ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...
bzm dana gece kuşu oldu başıma..gece ayakta ,gündüz yatakta:))
spinalden çekinmeyin korkmayın çünkü herşey anında oluyo bitiyo..
belden iğne oldum(acımadı) 5 dk da uyuştum... dr um hissediyomusun dedi..neyi dedim güldü..:))
dr um ve ablam sohbet ederken bende işleme başlamalarını bekliyordum..
o sırada anestezi uzmanı kafanı oynatma sakın geliyo dedi ve başımı tuttu..ben yine mal mal ne geliyo dedim..
bi baktım hafif bi baskı ve ciyaklama sesi..:)
doğumun başlamasını beklerken , doğum bitmiş bile:))
bebiş hazırlandı çıktı benim dikişler fln 15-20 dk sonrada ben çıktım..
odama geçince hemen emzirmeye başladım..
4 saat sonra ayaklarımı hissettim..yemeye başladım..saat 6 gibide tek başıma yürüdüm..
2 gündür tek işim emzirmek, debelenmek..ama başardım şükür..
spinal ile sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım yine..
şimdilik bu kdr..
hamilelere bol şans, sabır huzur sağlık diliyorum..hayırla bebişlere kavuşun inşallah..
belden iğne oldum(acımadı) 5 dk da uyuştum... dr um hissediyomusun dedi..neyi dedim güldü..:))
o sırada anestezi uzmanı kafanı oynatma sakın geliyo dedi ve başımı tuttu..ben yine mal mal ne geliyo dedim..
4 saat sonra ayaklarımı hissettim..yemeye başladım..saat 6 gibide tek başıma yürüdüm..
şimdilik bu kdr..
hamilelere bol şans, sabır huzur sağlık diliyorum..hayırla bebişlere kavuşun inşallah..
selam kızlar dün kontrolüm vardı malesef durumlar pek iyi değil bebeğim 1 hafta daha gerilemiş 37+5 olmalıyken 35+6 oldu bende 2 kilo vermişim eylülden beri hiç kilo almamıştım neden böyle oldu anlamadım plasentada yaşlanmada başlamış doktorum kötü birşey söylemedi ama kafam çok karışık aman ya bunldım iyice herşeyi bilmekte iyi değil bu kontroller yüzünden yok öyle yok böyle stresten hamileliğin güzelliğini yaşayamıyoruz akşam ağladım durdum saatlerce açılma sancıda yok plasenta yaşlanması başlayınca doğummu yaklaşmış oluyor kızlar moralim bozulunca doktorumada birşey soramıyorum koşarak çıkmak istiyorum hastaneden. dün 3 tane doğum vardı biz tam hastaneye girdiğimizde doktorumun sezeryanı varmış bebek çıkıyordu tam o sırada babayı görmeniz lazımdı kızlar o kadar şaşkındı ki kucağına almaya korktu eşim öylece babaya baktı Allah bebeklerimizi bize bağışlasın hiç birimiz üzülmeyelim bu saatten sonra yüzdük yüzdük kuyruna geldik :44:
şimdilik bu kdr..
çok güzel bir doğum olmuş senin adına çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün bebeğini, gözünaydınnn...
Spinal baş ağrısı yapıyor dediler, sende olmamış sanırım ? Ben de spinal düşünüyorum, rahatladım yazdıklarını okuyunca. darısı başımaa
teşekkürler..
evet başağrım yok şükür..doğum sırasında kafanı hiç oynatma ve yasak kalkınca bol bol su iç , sıvı tüket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?