2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüt inşallah darısı başımıza beklemedeyiz

dün kontrolüm vardı açılmam sancım yokmuş perşembe sabahı suni sancı vermeye başlayacaklar allahtan epşiduralle birlikte yapacaklar hissetmeyecekmişim inşallah açılmam olur da gelir bebeğim yoksa sezeryan olacak sanırım sağlıkla gelsin de başka bir şey düşünmüyorum

aman da amaaannn.. süpersiniz kızlar.. bi baktım da geçmişe şöle bi maşallaah epey doğuran var.. senem, gulcy tebrikler.. gulcy seninki bayramı yakalamış yani... normal mi oldu sezeryan mı.. ay inanamıyorum yaa.. tabi bebişler geldi, artık cırt cırt girilmiyo nete.. hem gelen giden, hem iş güç, hem bebiş.. vallaa fırsat olmuyo.. azcık düzene girsin hayatımız daha rahat takip edecez inşallah forumu.. herkese kolay gelsin, doğumu bekleyenlere de Allah sabır versin.. Bütün bebişleri uzun sağlıklı huzurlu bir ömür bekliyordur umarım.. Analı babalı sevgi dolu bir ömür diliyom miniklere.. grşrz..

kızlar yarın doğuma gidiyorum...önce normal deneyeceğiz...
hakkımızda hayırlısı olsun...duygularım çok karmaşık çok...
Canim Allah yardimcin olsun cok heyecanlu olmalisin:) senin icin dua edecegim.. Hatirliyorum once kiz beklerken oglusun surpriz yapmisti sana

İnsallah kolay gecer dogumun bizi haberdar edebilirsen cok seviniriz..

Canim Allah yardimcin olsun cok heyecanlu olmalisin:) senin icin dua edecegim.. Hatirliyorum once kiz beklerken oglusun surpriz yapmisti sana

İnsallah kolay gecer dogumun bizi haberdar edebilirsen cok seviniriz..

canım çok sağolasın...evet heyecan, tedirginlik, endişe, korku ne ararsan var bende şu anda...bebeğim 27. haftada bizi şaşırtmıştı ama doktor kesin erkek diyor...

kuzummm
sen sor ben söliim :) yoksa o kadar çok anlatacak şey var ki yazmaya vakit yok :)

canım cok sevindim aramıza katıldın uykusuz gecelere hazırmısın :) valla maşallahın var daha hastanedeyken topiğe girmek aklına gelmiş sende benim gibi ağrı cekmedin anlaşılan maşallah sana

canım seninde gözün aydın normal doğum yaptın sanırım inşallah kolay olmuştur bebeğinle uzun ömürler geçirmen dileğiyle ...

evet rzene ben de duydum başladım vermeye kendimde arada içiyorum.peki bebeğe ne sıklıkla veriliyor.?

canım ben humananın kimyonlu rezenesine başladım bugun cunku dun cok huysuzdu gece hiç uyumadı kızım cok ıkındı ağladı bişey yapamayınca nerdeyse bende ağlıcaktım uykusuzluk bi taraftan onun acı cekmesi bi taraftan cok üzüldüm cok şükür sabaha karşı uyudu kaldı miniğim hergun böle olan bebişllerede annelerinede allah sabır versin şifa versin inşallah rezene iyi gelir ama ben direk kızıma vermiyorum ben içiyorum rahatlatacağını düşünüyorum eğer geçmezse doktora danışıcam biberonlamı veriyorsun sen kaşıklamı

canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun senin nasıl gidiyor bebişle varmı sıkıntı..?

hayırlsıyla kucağına alırsın inşallah normal yada sezeryan hiç fark etmez sezeryanda artık cok kolay izi bile yok gibi iyileşmeside bence cok kolay hiç sıkıntı yapma ne olursa olsun yeterki kızında sende sağlıklı olun

merhaba herkese...tecrüblerinizi yazın demişsiniz ben de burdan biraz paylaşayım dedim. Öncelikle genel anestezi ile sezeryan oldum ama sütüm doğumdan hemen sonra vardı bir buçuk gün boyunca ağız sütü denen kıvamlı süt geldi onu sağarak verdim çünkü çok az olduğundan bebek emmek istemedi. sonraki gün süt normale döndü bebeğim de emmeye başladı. ama yeterli değildi mama verdik sarılık olmasn diye ve de olmadı çok şükür. Emzirme olayı 4 gün boyunca çok sancılıydı meme başları yarıldı lansinol kullandım bir haftada normale döndü. sütü artırmak için elma hoşafı ve humana stil-tea kullandım çok işe yaradı. ilk önceleri bebeğim uzun uzun uyurken şimdilerde bizi ayakta dikiyor. Gaz problemi olmamasına rağmen uyumuyor sürekli emmek istiyor uykuya dalmak için. bunların dışında çok fazla eşya batıyor yetiştiremiyoruz sürekli elimizde yıkayıp kurutuyoruz. şimdilik aklıma gelenler bunlar sizin sorunuz olursa girdikçe cevaplarım öpüyorum hepinizi hayırlı doğumlar

İyi akşamlar herkese hanımlar artık sayılı kisi kaldı dogum yapmayan sanırım bunlardan biri de benim hala beklemeyeyim. 4 Kasım'da en son doktora gittiğimde çatı muayenesi oldum doktor normal olabilir ama bebeğin bası biraz buyuk haftasını beklerse olmaz dedi. Hala da oğlumda tık yok gelmeye niyetli değil sanırım. Tüm bekleyen arkadaslara Allah sabır versin annislerede bol bol kolaylık.

Herkese merhabalar,

önceleri sıkılmaktan hep buralardaydık şimdi saçımı taramaya vakit bulamıyorum :)) çok şükür bu günümüze

sarılıkla uğraştık bizde spinal sezeryan oldum hemen sütüm geldi ama yine de sarılık oldu kuzum bi de 35,5 hafta da geldiği için oldu dediler. şu an itibariyle prematil mama ve süt veriyoruz. hastanede küçük kadeh dedikleri ölçekler var onlarla verioruz ama döke saça içio tabi. eşim de bi kaç gece biberonla vermiş yiyemiyor diye. şimdi bizde ikilemdeyiz biberonla emmeyi bırakır diyolar etrafımızda veren arkadaşlar var hem biberon hem meme bırakmamış kararsız kaldık anlayacağınız. süt için bende humana stil tea kullanıyorum.

gaz problemimiz çok yok ama olduğu zamanda acı elma yağı kullanıyoruz. mucizevi bişey şiddetle tavsiye olunur. adaçayı yağı diyede geçio karnına ve ayak tabanlarına masaj yapıyorum anında rahatlatıyor.

şimdilik bu kadar kızlar tecrübelerimizi buradan paylaşmak güzel olacak bundan sonra

evet rzene ben de duydum başladım vermeye kendimde arada içiyorum.peki bebeğe ne sıklıkla veriliyor.?
Canim bebislerede veren varmis ama ben direk kendim ictim normal cay icer gibi,sütten geciyor zaten.Yani ben bebise direk vermedim hic,daha dogrusu kendisi sevmedi,icmek istemedi,bende kendim ictim.

Allah anali babali büyütsün insaallah.Tesekkürler walla beklemedeyiz bizde,amin insaallah saglikli dogumlar olur kalanlarada.Dogum hikayelerinizi bekliyoruz en kisa zamanda.

Tebrik ederim senemgy'cim. Bebeğin sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah. Doğum yapacağın gün normal şartlarda doktor randevum vardı tanışmak için yanına gelmek istiyordum ama benim oğlum aceleci davrandı bayramın ilk günü dünyaya geldi. Ayın 11 inde de oğlumun kontrolü vardı onunla ilgilenmekten malesef yanına gelemedim. Napalım nasip değilmiş.

merhaba,
benim oğlumda sarılık oldu... ben de hem mama hem de emzirerek beslemeye çalışıyorum... önce emdiriyorum, sonra mamayı veriyorum... emmesinde şimdiye kadar problem olmadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…