- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.741
Haha yerim ben onu :) haftaya 1 aylik olacak kuzuuu
Bu arada o kubdakla ilgili bir metod buldum bir iki tanidigim yapti ise yariyormus
Youtube da harvey karp paarar o choro bebe diye aratirsn ingiliceini buluyorsun cok meshur bir adam dvd sini toplam 4 video ya bolmusler 40 dk civari izleyin kizlar
5 s metodu cok uzun anlatilacak gibi degil ama video da adam cok guzel anlatiyor ingilizcesi olmayanlar da anlar
goruntulerden..
Kundakliyorsun bebegi, koluna yan yatiriyorsun, kulagina saglam bir sssst cekiyorsun, salliyorsun ama titresi gibi, sonra da ya emziriyorsun yada emzik veriyrorsun agzina...
Resmen ucizevi bir şekilde uyuyor bebek sakinlesiyor kolik bebeklerde bile ise yariyor, bakalim ben yapabilecek miyim pratikte :) bu arada emzik veriyor musunu kizlar? Amerika da hastanede bile veriyorlarmis eltim anlatti simdi yeni bir model var ortasini deligi bos soothie diyorlar ben de muallakta kaldim
Canim bende dah ne sorlar var da uykuya dalmadan once geliyor aklima not alaagi artik :)
Bu arada dogurmayanlarin listesini yapali bence :)
Hatirldiklrim
1) ben luna 39. Haftam
2) princess
3) sevde
4) yuba
5)gamze
Herkes kendini eklesin :)
Bu arada fatma nin bebisini medica in syfasinda gordu coooook tatli masallah
Gollum bu sabh doguma irecekti napti acaba Allah yardimcii olsun..
Crafty acibadem tulumundan sonra kendi tulumuu giydirebildin mi?
Dr bsna en fazla 41. Haftaya kadar beklerim o da her sey yolunda giderse suyunla ilgili falan dedi anacim o zaman da burcu degisecek kizimin:))Ah Lunacım bende de unutkanlık başladı, not almazsam herşeyi unutuyorum. Hele doktora soracaklarım eve gelince aklıma geliyor. Kızımı görünce herşeyi unutuyorum. :))) Bu arada doğum yapmayan baya bir kişi varız.
1) ben luna 39. Haftam
2) princess
3) sevde 38 haftalık
4) yuba
5)gamze
6)simiramis
7)girift
yuba ve simiramisle bizim günlerimiz aynı, 38 haftalığız hepimiz. girift var, kıdemlimiz.39+4 o. Bekliyoruz bakalım. :)))
inş bu hafta bizde kucagımıza alırız bebişleri herkes aldı girmio kimse
Canim benim gecmis olsun,olacak artik o kadar,ama karninda olmasindan daha iyidir.Rezene sadece gaz problemi icin kullaniliyor canim ,kabizlik icin zeytinyagi olur,fitil olur onu doktorla konusmak gerekir.kzlar selam bu saatte burda ne işin var derseniz beni esir alan 14 gunluk bir bebeğim var :)
dun geceden beri kızım kakasını yapaıyordu dun gece neredeyse ağlıcaktım daha öncede yazdığım gbi rezeneye başamıştım ama kakasına fayda etmedi burdan başka bir topikte anneler bebişin kıçına zeytinyağ sürmüşler 1 çay kaşığıda içirmişler ikisinide hemen denedim ve nanılmaz bir gökgürlemesi meydana geldi miniğim acayip rahatladı mutlaka yapmalısınız şimdide emiyor uyumak üzere inşalla bende uyucam artık dunden beri 2 saatlik uykuyla duruyorum ama mutuyum :)
Walla canim sona kalan bizler ayni dertten muzdaribizben hala doguramadım
sat 9 şubat carsamba günüm bitiyo dün gece yarılarına kadar ev işi yaptım yinede dogrumadm ya ben arada sancı yasıyorm ama cözemiyorum ya gelip geçiooo
Canim legen kemigin mi agriyor,cati kemiklerin mi? Bendede var bu ara cati kemiklerim cok fena agriyor.Ama cati kemiginse bu agirliktan degil fazla hareket (ev isi,merdiven inip cikmak,fazla yürümek vs. )etkiliyormus.resmen legen kemiğim ağrıyo ağırlıktan
Karnin tas gibi olur canim,ama sanciyi soruyorsan önce adet sancisi gibi yavastan agrir karnin daha sonra ara ara keskin sancilar girer,iste bebek biranda kasar filan iste bu keskin sancilar düzenli olursa yani mesela 10 dakikada 3 kez filan, birde agrilar dinlensende gecmez giderek artar,iste bu dogum sancisidir.arkadasım doguma gitmek icin nası agrın oldu benm dün aksamdan beri karnım taş gibi oluyo cocuk toplanıo acıtıyo
Insallah canim bizde beklemedeyiz,walla ya bebisi olan hic giremiyor topigeinş bu hafta bizde kucagımıza alırız bebişleri herkes aldı girmio kimse
kocam arıo sürekli nasılsın ?ben iyiymyok mu bişey? yok diyorki sen doğurma doğurma otur sanki elimdee
Bende doğurmadım daha.
Listeyi tekrar yazıyorum:
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
doğum yapan arkadaşlar doktorunuz ferrum ve elevit kullanmanızı söyledi mi doğumdan sonra ben sormayı unutmuşum
Haha yerim ben onu :) haftaya 1 aylik olacak kuzuuu
Bu arada o kubdakla ilgili bir metod buldum bir iki tanidigim yapti ise yariyormus
Youtube da harvey karp paarar o choro bebe diye aratirsn ingiliceini buluyorsun cok meshur bir adam dvd sini toplam 4 video ya bolmusler 40 dk civari izleyin kizlar
5 s metodu cok uzun anlatilacak gibi degil ama video da adam cok guzel anlatiyor ingilizcesi olmayanlar da anlar
goruntulerden..
Kundakliyorsun bebegi, koluna yan yatiriyorsun, kulagina saglam bir sssst cekiyorsun, salliyorsun ama titresi gibi, sonra da ya emziriyorsun yada emzik veriyrorsun agzina...
Resmen ucizevi bir şekilde uyuyor bebek sakinlesiyor kolik bebeklerde bile ise yariyor, bakalim ben yapabilecek miyim pratikte :) bu arada emzik veriyor musunu kizlar? Amerika da hastanede bile veriyorlarmis eltim anlatti simdi yeni bir model var ortasini deligi bos soothie diyorlar ben de muallakta kaldim
Canim bende dah ne sorlar var da uykuya dalmadan once geliyor aklima not alaagi artik :)
Bu arada dogurmayanlarin listesini yapali bence :)
Hatirldiklrim
1) ben luna 39. Haftam
2) princess
3) sevde
4) yuba
5)gamze
Herkes kendini eklesin :)
Bu arada fatma nin bebisini medica in syfasinda gordu coooook tatli masallah
Gollum bu sabh doguma irecekti napti acaba Allah yardimcii olsun..
Crafty acibadem tulumundan sonra kendi tulumuu giydirebildin mi?
Ay cok guldum bacican:)tabi iste praikte ne olacagini anca bebisler belirliyo benim kiz da cetin ceviz cikar bu gidisle, kafasina gore takilio simdiden.. Nst de uyuyo gece 1 de alien gibi karnimi desiyo falanhacımmm
o sert şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ler işlemio bi süre sonra :) yerim ben 5 S i bi S tanırım o da Nil hanımın paşa keyfi :) ne isterse o şekilde oluo kuzum :) İnşallah senin taze asi olmaz benimki gibi
+ Fotocuyu aramak aklımıza gelmedi telaştan aklımıza geldiğinde ertesi gün olmuştu ilk buluşmalar vs yok nasılsa die bidaha da aramadık
bu nedenle kendi kıyafetlerini hiç giydirmedim ben istesen giydirirsin ama odada bence
kızlar bende bugün doktora gittim 40 +2 olduk perşembeye kadar bekliycez yine beklemek çok zor artıkkkkkkkkk
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Serphan
Ay cok guldum bacican:)tabi iste praikte ne olacagini anca bebisler belirliyo benim kiz da cetin ceviz cikar bu gidisle, kafasina gore takilio simdiden.. Nst de uyuyo gece 1 de alien gibi karnimi desiyo falanhacımmm
o sert şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ler işlemio bi süre sonra :) yerim ben 5 S i bi S tanırım o da Nil hanımın paşa keyfi :) ne isterse o şekilde oluo kuzum :) İnşallah senin taze asi olmaz benimki gibi
+ Fotocuyu aramak aklımıza gelmedi telaştan aklımıza geldiğinde ertesi gün olmuştu ilk buluşmalar vs yok nasılsa die bidaha da aramadık
bu nedenle kendi kıyafetlerini hiç giydirmedim ben istesen giydirirsin ama odada bence
selam kızlar of beklemek çok zor herkes sabırsız beni sadece eşim değil günde kaç kişi ağrıyo soruyo herkese yok daha birşey demekten durumu anlatmaktan bıktım çok sinir oluyorum bi doktora gittik elimizde çantalarla bütün herkese yayıldı gören sen doğurmadınmı diyo kafayı yiyeceğim sanki geldide geri teptik boş boş yapılan şakalar altüst ettiler beni benim sıkıntım üzüntüm bana yetmiyormuş gibi aman ya bencil insanlarla yaşamak zorunda olmak çok zor
selam kızlar of beklemek çok zor herkes sabırsız beni sadece eşim değil günde kaç kişi ağrıyo soruyo herkese yok daha birşey demekten durumu anlatmaktan bıktım çok sinir oluyorum bi doktora gittik elimizde çantalarla bütün herkese yayıldı gören sen doğurmadınmı diyo kafayı yiyeceğim sanki geldide geri teptik boş boş yapılan şakalar altüst ettiler beni benim sıkıntım üzüntüm bana yetmiyormuş gibi aman ya bencil insanlarla yaşamak zorunda olmak çok zor
doğum yapan arkadaşlar doktorunuz ferrum ve elevit kullanmanızı söyledi mi doğumdan sonra ben sormayı unutmuşum
Beklemedeki son haftaya girdik, herkes için hayırlısı olsun.
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?