2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bu arada dogurmayanlarin listesini yapali bence :)

Hatirldiklrim
1) ben luna 39. Haftam
2) princess
3) sevde
4) yuba
5)gamze
6) simiramis (38+0 bugün )
7) yuba
8) bella83

Herkes kendini eklesin :)

ben hatırladıklarımıda ekledim

Ah Lunacım bende de unutkanlık başladı, not almazsam herşeyi unutuyorum. Hele doktora soracaklarım eve gelince aklıma geliyor. Kızımı görünce herşeyi unutuyorum. :))) Bu arada doğum yapmayan baya bir kişi varız.

1) ben luna 39. Haftam
2) princess
3) sevde 38 haftalık
4) yuba
5)gamze
6)simiramis
7)girift

yuba ve simiramisle bizim günlerimiz aynı, 38 haftalığız hepimiz. girift var, kıdemlimiz. 39+4 o. Bekliyoruz bakalım. :)))

Dr bsna en fazla 41. Haftaya kadar beklerim o da her sey yolunda giderse suyunla ilgili falan dedi anacim o zaman da burcu degisecek kizimin:))

Ekleyin kizlarr adinizii aa sanki asli 81 de vardi di mi?

Sedus naapti sizi gidi facebook cular buraa yazmadinuz

inş bu hafta bizde kucagımıza alırız bebişleri herkes aldı girmio kimse

hayırlısıyla inş.alırız canım bende daha bekliyorum gerçi daha var bana ama cuma doktorA GİTTİğimde sancıların başlamış demişti heran bekliyorum geldi gelecek diye ama inş.bir hafta daha bekler kuzum çok fena grip olmuşum hiç biyerim tutmuyo ayakta duramıyom bebişimi böle karşılamak istemem tutamamda kucağımda heryerlerim ağrıyo
hayırlısıyla sıra bizede gelecek sıkma canını içinde kalacak değilya
eşin doğurmuyonmu diyomuş sana benimkide bikç gün daha bekle doğurma hasta hasta diyo olur dedim gelecek olursa gelme kızım biraz daha bekle derim dedim
hayırlısıyla kavuşuruz inş.bebişlere

Canim benim gecmis olsun,olacak artik o kadar,ama karninda olmasindan daha iyidir.Rezene sadece gaz problemi icin kullaniliyor canim ,kabizlik icin zeytinyagi olur,fitil olur onu doktorla konusmak gerekir.
ben hala doguramadım
sat 9 şubat carsamba günüm bitiyo dün gece yarılarına kadar ev işi yaptım yinede dogrumadm ya ben arada sancı yasıyorm ama cözemiyorum ya gelip geçiooo
Walla canim sona kalan bizler ayni dertten muzdaribiz
resmen legen kemiğim ağrıyo ağırlıktan
Canim legen kemigin mi agriyor,cati kemiklerin mi? Bendede var bu ara cati kemiklerim cok fena agriyor.Ama cati kemiginse bu agirliktan degil fazla hareket (ev isi,merdiven inip cikmak,fazla yürümek vs. )etkiliyormus.
arkadasım doguma gitmek icin nası agrın oldu benm dün aksamdan beri karnım taş gibi oluyo cocuk toplanıo acıtıyo
Karnin tas gibi olur canim,ama sanciyi soruyorsan önce adet sancisi gibi yavastan agrir karnin daha sonra ara ara keskin sancilar girer,iste bebek biranda kasar filan iste bu keskin sancilar düzenli olursa yani mesela 10 dakikada 3 kez filan, birde agrilar dinlensende gecmez giderek artar,iste bu dogum sancisidir.
inş bu hafta bizde kucagımıza alırız bebişleri herkes aldı girmio kimse
Insallah canim bizde beklemedeyiz,walla ya bebisi olan hic giremiyor topige
kocam arıo sürekli nasılsın ?ben iyiym yok mu bişey? yok diyorki sen doğurma doğurma otur sanki elimdee

Walla ya elimizde olsa bu kadar beklemeyiz bizde ama Rabbim ne yazmissa o olacak :))))

Bende doğurmadım daha.

Listeyi tekrar yazıyorum:

1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr

Bende doğurmadım daha.

Listeyi tekrar yazıyorum:

1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr

kızlar bende bugün doktora gittim 40 +2 olduk perşembeye kadar bekliycez yine beklemek çok zor artıkkkkkkkkk
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim

selam kızlar of beklemek çok zor herkes sabırsız beni sadece eşim değil günde kaç kişi ağrıyo soruyo herkese yok daha birşey demekten durumu anlatmaktan bıktım çok sinir oluyorum bi doktora gittik elimizde çantalarla bütün herkese yayıldı gören sen doğurmadınmı diyo kafayı yiyeceğim sanki geldide geri teptik boş boş yapılan şakalar altüst ettiler beni benim sıkıntım üzüntüm bana yetmiyormuş gibi aman ya bencil insanlarla yaşamak zorunda olmak çok zor

doğum yapan arkadaşlar doktorunuz ferrum ve elevit kullanmanızı söyledi mi doğumdan sonra ben sormayı unutmuşum

evet kan ve vitamine devam edicez..
biraz önce sağlık ocağındaki hemşiremizde aradı tc no için..o da sordu özellikle demir ilacına devam ediyormusun diye...kesinlikle ihmal etme dedi..

bu arada ben hala crafty nin cvplarını göremedim face mi takılıyosunuz ya

hacımmm
o sert şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ler işlemio bi süre sonra :) yerim ben 5 S i bi S tanırım o da Nil hanımın paşa keyfi :) ne isterse o şekilde oluo kuzum :) İnşallah senin taze asi olmaz benimki gibi

+ Fotocuyu aramak aklımıza gelmedi telaştan aklımıza geldiğinde ertesi gün olmuştu ilk buluşmalar vs yok nasılsa die bidaha da aramadık
bu nedenle kendi kıyafetlerini hiç giydirmedim ben istesen giydirirsin ama odada bence

Ay cok guldum bacican:)tabi iste praikte ne olacagini anca bebisler belirliyo benim kiz da cetin ceviz cikar bu gidisle, kafasina gore takilio simdiden.. Nst de uyuyo gece 1 de alien gibi karnimi desiyo falan basina buyruk!

E peki sen kapora yollamamis miydin fotocuya bacim?
Beni biliyon asistani cekecek kismetse aklimiza getirir de ararsak :) sonra kadni. Kendi gelecek.. İ sallah hayirlisi olsun da

Yahu sedus napti facebook kurtlari en son sanci alacakti?

Ben de ben de daha doğurmadımmm. Bugün tam 40 haftalık olduk. Yarın doktora gideceğiz, bakalım ne diyecek. Normal istiyordum ama artık seze de razıyım. Beklemek gerçekten çok zor yaaa.

Ay cok guldum bacican:)tabi iste praikte ne olacagini anca bebisler belirliyo benim kiz da cetin ceviz cikar bu gidisle, kafasina gore takilio simdiden.. Nst de uyuyo gece 1 de alien gibi karnimi desiyo falan basina buyruk!

E peki sen kapora yollamamis miydin fotocuya bacim?
Beni biliyon asistani cekecek kismetse aklimiza getirir de ararsak :) sonra kadni. Kendi gelecek.. İ sallah hayirlisi olsun da

Yahu sedus napti facebook kurtlari en son sanci alacakti?

Beklemedeki son haftaya girdik, herkes için hayırlısı olsun.

1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee

Bosver canim ya niye sIkIyon ki canini,bebisinide üzüyon kendinde üzülüyon,kismet ne zamansa o zaman gelecekler,Rabbim ne yazmissa o.Bana bile diyolar daha dogurmadin mi diye (benim 40+0 da almalari gerekiyor sekerden dolayi bekletmiyorlar,suni sanci veriyorlar yani)yok daha kismet degilmis diyip kestirip atiyorum.Saka yapan olursa uygun dille sende lafini söyle gülerek kimse bi daha bisey söylerken iki kere düsünsün.Ben burda doktoruma sordum normalde 1 hafta daha bekleyip aliyorlarmis en fazla ama Türkiyede ne kadar bekliyorlar onu bilmiyorum.

Kesinlikle aynı duyguları yaşıyorum ve artık telefonlara dahi cevap vermek istemiyorum.

40+1 deyim , bakalım hayırlısı.

Sizinde en kısa sürede sağlıkla yavrunuza kavuşmanızı Rabimden diliyorum.

Kimseye aldırış etmeyin diye destek olmak istsemde aynı dertten müzdarip olduğum için birşey diyemiyorum :)

Sevgi ve huzurla kalın...

Bu arada Kasım bebeklerimi tembel yoksa banamı öyle geliyor :)))) Off pufff....

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar doktorunuz ferrum ve elevit kullanmanızı söyledi mi doğumdan sonra ben sormayı unutmuşum

demir hapına (ferro sanol) 6 hafta devam dediler bana.. pıhtılaşmama iğnemi de yapıcam 6 hafta
Beklemedeki son haftaya girdik, herkes için hayırlısı olsun.

1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee

bir avazda inş, sevgili kasım anneleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…