2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar benim doğumumda 28 kasım insallah tahmini.... Dün catı muayenesi oldum. Muayeneden sonra bebek iyice asagı indi. Karnım ve vajınam sızım sızım sızlıyor. Kanamam var. Normal dogum yapabilirsin dedi doktor ama pek normal dogum taraftarı degil bunu iyice belli etti dün. Canım sıkıldı ama sonuna kadar bir aksilik olmazsa normal istiyorum....

Son zamanlar diye sanırım hep ağlayasım geliyor...

arkadaşlar forumumuz son zamanlarda hareketsiz, sorularınıza cevap alamama sebebiniz bu, kimseyi kabul etmemekle ilgisi yok.. malum çoğunluğumuz yeni doğum yaptı ve henüz buraya girecek vakit yok.. diğer azınlıkta ( benim gibi ) son günlerini yaşıyo.. daha çok dinlenmeyi tercih ediyoruz galiba.. bebişlere alışıp hayatımızı yoluna koyana kadar forum hareketlenmicek sanırım

oyy ne güzel tarih, ayarlamaya çalışsan denk gelmezdi zaten.. allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.. sütün bol olsun, gazınız hiiiç olmasın inşallaaaaaaaaaaaahhhh.

ayy 12 kişiyiz biz galiba normali bekleyenler hep :18:

herkes normal değil.. benim sezeryan olacak ama biz küçüğüz 38+1 daha.. gerçi doktor 38 + da alacaktı ama ben kendim 1 hafta daha beklemek istedim. haftaya salı 39+1 de gelecek oğlum inşallah. daha erken davranmazsa tabi:)

nişan denen ıvıda sümüksü oluyormuş ama renkli oluyormuş. yani ya pembemsi veya kahverengine çalacakmış.. şeffaf veya beyaz sa normal akıntıdır bence

catı muayenesinden farklı olarakmı geliyor bu nişan acaba...benim kanamam var ve karnım bi garip....cok kötü hissediyorum kendimi....neden muayeneden sonra bebek asgı indi anlamadım

gamze nişan şeffaf da olabiliyor diye duymuştum. sümüksü bir akıntı diye biliyorum ve pembemsi de olabilir, şeffaf da. Bence dikkat et, doğumun yaklaşmış olabilir. allah yardımcımız olsun.

Çatı muayenesinin doğumu tetiklediği doğru, herkeste olacak diye bir kaide yok ama bazı kişilerde doğumu hızlandırıyor. Doktorlar zaten son haftalarda yapıyorlar bunu, bazen erken doğum riskinde muayene etmiyorlar mesela, doğumu başlatabilir diye. Kanaman varsa doktoruna başvur bence.

catı muayenesinden farklı olarakmı geliyor bu nişan acaba...benim kanamam var ve karnım bi garip....cok kötü hissediyorum kendimi....neden muayeneden sonra bebek asgı indi anlamadım

kanaman varsa doktora gitsene, doğumun başlıyordur belki.. bence ciddiye almak lazım

Evet 21 subat....normal dogum istiyorum insallah.....Peki ya sen

22 kasımda 39+1 de sezeryan olacak benim.. ben sezeryan istiyorum.. süpriz olmazsa

bende sezeryan istiyordum düne kadar ama şimdi kesinlikle normal doğum istiyorum..biliyorum acı çekeceğim ama napim öyle yada böyle çıkacak bu bebiş.benim sat 23 şubat..2 gündür belim ağrıyor..bakalım hayırlısı gelen giden yok daha :)

ankarada bilgi hastanesinde dogm yapacak olan yada yapmış olan varmı lütfen bana yazsın.dogumu nerde yapacagıma çok kararsızım (

ankarada bilgi hastanesinde dogm yapacak olan yada yapmış olan varmı lütfen bana yazsın.dogumu nerde yapacagıma çok kararsızım (

merhaba,
batıkentteki hastane mi bahsettiğin... apartmanda bir tanıdık orda yaptı doğumu, memnun kalmıştı... ben de dikişlerimi falan orda aldım... 10 dikişim vardı sezodan, ded,ler bir daha bize yapın bunlar ne biçim dikiş ben de benim doktor antika dedim... yarın da bilgi ye oğlumu kontrole götüreceğiz..
bir avazda sağlıkla inş...

dün fikrini değiştiren ne oldu

merhaba kasım anneleri ben ocak annesi olacagım inşallah.ALLAH sizlere kolay dogum nasip etsin.benim size sorum hastaneniz ile ilgili.ankarada olanlar hangi hastaneye gittigini yazabilir mi?

ben etlik kadın doğum evine gdiorum lokman hekimede gittim ama simdi o kadar para vermeyim diye zübeyde hanıma gidiorum sen nereye gidiosun

cnm nişan kanlı sümüksü oluyor ben 37+0 da doğm yaptım oğlum erken geldi.nişanla suyum birlikte geldi.nişan olursa farkedesn zatn.öncesinde sarımsı akıntım oldu iki gn sonrada suyla nişan birlikte geldi.17 gndür doğm yaptm.normal epidural kesikli.hala iyileşemedim bi de kabızlık sorunu yaşıyorum..dikişlerim sayılamayacak kadar çok.bebişimle bile ilgilenemiyrm.sağolsn annem yanımda altını üstünü banyosunu vs.yapıyor.dua ediyorum iyileşmek için.

mrb arkadaşlar ben fatih üniv. 9 ay boyunca gittim.kontrollere.doğumumu da zekai tahir burakta 17 gn önce yaptım.normal epidural kesikli oldu doğum.sormak istediklerinizi cevaplayabilirim

dün fikrini değiştiren ne oldu

bir sezeryan olan ablama bakıyorum,birde normal doğum yapmış olan ablama..arada dağlar kadar fark var..normal doğum yapmış olan ablam acısını sancısını hastanede bırakmış ama sezeryan olan ablam hala çekiyor..yarası iltihaplanıyor,sezeryan yerinde kocaman bir şişlik var..ne bileyim ya normal doğumdan korkuyorum diye sezeryana yatmak artık bana ters geliyor..tabi şartlar sezeryana zorlarsa eldende birşey gelmez..inşallah sezeryan gerektirecek bir durum olmaz..şimdi tek isteğim bu..normal doğum elbet kolay olmayacak çok acı çekeceğim ama diyorum ya alt üstü 1 gün..oda paşama değer..sağlıkla sıhhatle kavuşayımda oğluma varsın acı çekeyim..

bu arada 2 gündür karnımda sancı var minik minik ama belimdeki şiddetli gelip gidiyor..sende de oluyor mu?

mrb arkadaşlar ben fatih üniv. 9 ay boyunca gittim.kontrollere.doğumumu da zekai tahir burakta 17 gn önce yaptım.normal epidural kesikli oldu doğum.sormak istediklerinizi cevaplayabilirim

nasıl epidural normal doğum memnun musun bide dikişlerin çok mu kaç kilo doğdu bebiş çok soru sordum :)

nasıl epidural normal doğum memnun musun bide dikişlerin çok mu kaç kilo doğdu bebiş çok soru sordum :)

epiduralden memnun kaldım 4 cm açılmadan sonra yapıldı.10 cm me kadar sancıları çok hissetmedim.doğumda ıkınma zamanı birazz zorladı.bebeğim 1 de doğdu benim dikişler zor oldu 4 te çıktım 2 saat sürdü maalesef.kanamam durmadığı için içten ve dıştan yırtılmalarım fazlaydı.aynı yeri kanama durana kadar dikip durdular.hala yatıyorum.kabızlık sorunu var dikişlerim açılcak die korkuyrm.bide bebek yırtması dışında onlarda kesi atmşlar.doğumdan 6 gn sonra dikişler için ayrıca hastanede yattım.bebişimin keyfine varamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…