- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.781
Akayda yapıcam ben insallah dogumu....bana bi cevap veren yokmu(( ankaralı anneler sizin hastaneniz neresi?
benide ekle canım 28 kasım1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee
13) annecik1
14)sn7
benide ekle canım 28 kasım
Biz geldik...
11.11.11 de ve ayarlamamiza ragmen saat 11:11 de Denizim 50cm ve 3400g olarak dunyaya geldi
Odemden dolayi denediler ama spinal olmadi genel anestezi ile sezeryan oldum
Hersey yolunda kizimla alismaya calisiyoruz
Dogum yapmayanlar bir avazda dogurursunuz insallah biz yokken doguranlarinda gozuaydin
Hepinizi opuyoruz...
ayy 12 kişiyiz biz galiba normali bekleyenler hep :18:
kızlar ben doguramyanlardanım ama size acil bişey danısacagım benm banyo yaparken elime sümüksü koyu kıvamlı ama acık renkli bi sıvı geldi elime hiç akıntım yok hamile kaldıgımdan beri bu acaba nişan mı heyecanlandım
beklenen doğum tarihimi 28 kasım? yani SAT 21 şubat mı.. öyleyse günlerimiz aynı:)
catı muayenesinden farklı olarakmı geliyor bu nişan acaba...benim kanamam var ve karnım bi garip....cok kötü hissediyorum kendimi....neden muayeneden sonra bebek asgı indi anlamadım
Evet 21 subat....normal dogum istiyorum insallah.....Peki ya sen
ankarada bilgi hastanesinde dogm yapacak olan yada yapmış olan varmı lütfen bana yazsın.dogumu nerde yapacagıma çok kararsızım(
bende sezeryan istiyordum düne kadar ama şimdi kesinlikle normal doğum istiyorum..biliyorum acı çekeceğim ama napim öyle yada böyle çıkacak bu bebiş.benim sat 23 şubat..2 gündür belim ağrıyor..bakalım hayırlısı gelen giden yok daha :)
merhaba kasım anneleri ben ocak annesi olacagım inşallah.ALLAH sizlere kolay dogum nasip etsin.benim size sorum hastaneniz ile ilgili.ankarada olanlar hangi hastaneye gittigini yazabilir mi?
kızlar ben doguramyanlardanım ama size acil bişey danısacagım benm banyo yaparken elime sümüksü koyu kıvamlı ama acık renkli bi sıvı geldi elime hiç akıntım yok hamile kaldıgımdan beri bu acaba nişan mı heyecanlandım
dün fikrini değiştiren ne oldu
mrb arkadaşlar ben fatih üniv. 9 ay boyunca gittim.kontrollere.doğumumu da zekai tahir burakta 17 gn önce yaptım.normal epidural kesikli oldu doğum.sormak istediklerinizi cevaplayabilirim
nasıl epidural normal doğum memnun musun bide dikişlerin çok mu kaç kilo doğdu bebiş çok soru sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?