2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
akrep burcu bebekleri inat olurmuş bizimkiler de öyle galiba :)) ama benim bebeğim çıkmak istiyor benim rahmimde hiç açılma yok sancım da yok perşembe sabah suni sancı vermeye başlayacak doktorum inşallah perşembe doğar bebeğim allah hepimize yardım etsin.

Biz geldik...
11.11.11 de ve ayarlamamiza ragmen saat 11:11 de Denizim 50cm ve 3400g olarak dunyaya geldi
Odemden dolayi denediler ama spinal olmadi genel anestezi ile sezeryan oldum
Hersey yolunda kizimla alismaya calisiyoruz
Dogum yapmayanlar bir avazda dogurursunuz insallah biz yokken doguranlarinda gozuaydin
Hepinizi opuyoruz...

selam kıslarrr. bu gün dr.da idim. perşembe günü nasipse saat 5 de spinal anestesizle ameliyata gireceğim. haber edeyim dedim :)))

bacıcan niye öyle düşünüyorsun yaw. ben yaklaşık 1 AYDIR PEK GİREMİYORUM. o yüzden bir çok şeyi kaçırdım. zaten bu aralar sanırım pek kimse giremiyor.

genelde 38. haftada alıyorlar. benim normal görünüyordu ama bebek büyük olduğu için hazneye yerleşemedi. o yüzde 39. haftaya denk geliyor. ama önceden sezeryan olursa 38 de alırız diyordu.

kızlar ben doguramyanlardanım ama size acil bişey danısacagım benm banyo yaparken elime sümüksü koyu kıvamlı ama acık renkli bi sıvı geldi elime hiç akıntım yok hamile kaldıgımdan beri bu acaba nişan mı heyecanlandım

kızlar ben doguramyanlardanım ama size acil bişey danısacagım benm banyo yaparken elime sümüksü koyu kıvamlı ama acık renkli bi sıvı geldi elime hiç akıntım yok hamile kaldıgımdan beri bu acaba nişan mı heyecanlandım

Bahsettigin nisana benziyor ama hayirlisi insaallah.

Canim oyle sey olur mu herkes kendini yaziyor listeye.. Eski tempo zaten yok topic de ama bebisler saglikli olsun yeter:) taze annisler gelir yakinda bu sefer de biz buralarda olamayacagiz:)

selam kıslarrr. bu gün dr.da idim. perşembe günü nasipse saat 5 de spinal anestesizle ameliyata gireceğim. haber edeyim dedim :)))
Ay guzelim hayirlisi olsun bacicanim:)) Allah yardimcin olsun cok heyecanli!! Fb ayakkabilarini de gotur yaninda:) ben fb hastane cikisii da aldim kiz olmasina ragmen aldim belki giydiririm:) haberdar et bizi Allah a emanet olun!

Canim bana nisan gibi geldi istersen doktoruna bi danis haberdar et

merhaba kasım anneleri ben ocak annesi olacagım inşallah.ALLAH sizlere kolay dogum nasip etsin.benim size sorum hastaneniz ile ilgili.ankarada olanlar hangi hastaneye gittigini yazabilir mi?

1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee
13) annecik1
14)sn7

merhaba kasım anneleri ben ocak annesi olacagım inşallah.ALLAH sizlere kolay dogum nasip etsin.benim size sorum hastaneniz ile ilgili.ankarada olanlar hangi hastaneye gittigini yazabilir mi?

bacıcanım saol öncelikle. pabuçları götürmeyeceğim. fb. li giysi alamadım ilerde alırım inş. olsaydı bende giydirirdim kesin. sen mutlaka giydir :))

sat 9 şubat carsamba günüm bitiyo dün gece yarılarına kadar ev işi yaptım yinede dogrumadm ya ben arada sancı yasıyorm ama cözemiyorum ya gelip geçiooo

kızlar bende bugün doktora gittim 40 +2 olduk perşembeye kadar bekliycez yine beklemek çok zor artıkkkkkkkkk
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim

Gamze ve Eliftim Allah kurtarsın,gerçekten zor ve sııntılı bi süreç,çok yoruldum ben de,ama dr um bekletiyo

Ay maşallah hayrlı uğurlu olsun canım:)

Ne zamandır çoğumuz girmiyoruz canım,aramıza almamak da ne demek,olur mu hiç öyle şey,burası hepimizin:)

Kızlar günaydın.benim oğluşumda daha gelmedi pekde niyeti yok gibi.dün doktordaydık sancı falanda çıkmadı.eşim izne ayrıldı acil bişey olur diye.bende artık gelsin diorum çok merak ediorum oğlumu.gerçi erkekler sonuna kadar beklermiş diolar ya bakalım.rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder işllhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…