- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.761
Beklemedeki son haftaya girdik, herkes için hayırlısı olsun.
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee
ayy 12 kişiyiz biz galiba normali bekleyenler hep :18:
ben siz başladığınızda çalışıyodum, foruma ilk başlarda katılamadım.. o yüzden kimse ciddiye almıyor beni. :) listede de yokum, yazdıklarıma da kimse cevap vermiyor. ne kapalı forummuşş almadınız aranıza.
ya doktorum bana erken mi gün verdi acaba ya? benim 14 gün önce alınmış olucak çocuk. doktor önce 20sinden sonra alırız demişti, ben 18i olsa olur mu dedim, 38. haftan bitiyo olur dedi. sonragittiğimde ben 21inde alın isterseniz farketmez dedim. yok 18inde alırız zamanı gelmiş oluyor dedi. 2-3 günden bişey olmaz ama ne bilim herkes ne kadar dursa o kdr iyi diyo diye tedirgin oldum. Gördüğüm kadarıyla sezeryan olucaklar 39. haftayı bile geçiricekler..
kızlar ben doguramyanlardanım ama size acil bişey danısacagım benm banyo yaparken elime sümüksü koyu kıvamlı ama acık renkli bi sıvı geldi elime hiç akıntım yok hamile kaldıgımdan beri bu acaba nişan mı heyecanlandım
13) annecik1Beklemedeki son haftaya girdik, herkes için hayırlısı olsun.
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
12)Guncee
ben siz başladığınızda çalışıyodum, foruma ilk başlarda katılamadım.. o yüzden kimse ciddiye almıyor beni. :) listede de yokum, yazdıklarıma da kimse cevap vermiyor. ne kapalı forummuşş almadınız aranıza.
Ay guzelim hayirlisi olsun bacicanim:)) Allah yardimcin olsun cok heyecanli!! Fb ayakkabilarini de gotur yaninda:) ben fb hastane cikisii da aldim kiz olmasina ragmen aldim belki giydiririm:) haberdar et bizi Allah a emanet olun!selam kıslarrr. bu gün dr.da idim. perşembe günü nasipse saat 5 de spinal anestesizle ameliyata gireceğim. haber edeyim dedim :)))
Canim bana nisan gibi geldi istersen doktoruna bi danis haberdar etkızlar ben doguramyanlardanım ama size acil bişey danısacagım benm banyo yaparken elime sümüksü koyu kıvamlı ama acık renkli bi sıvı geldi elime hiç akıntım yok hamile kaldıgımdan beri bu acaba nişan mı heyecanlandım
Canim oyle sey olur mu herkes kendini yaziyor listeye.. Eski tempo zaten yok topic de ama bebisler saglikli olsun yeter:) taze annisler gelir yakinda bu sefer de biz buralarda olamayacagiz:)
Ay guzelim hayirlisi olsun bacicanim:)) Allah yardimcin olsun cok heyecanli!! Fb ayakkabilarini de gotur yaninda:) ben fb hastane cikisii da aldim kiz olmasina ragmen aldim belki giydiririm:) haberdar et bizi Allah a emanet olun!
Canim bana nisan gibi geldi istersen doktoruna bi danis haberdar et
sat 9 şubat carsamba günüm bitiyo dün gece yarılarına kadar ev işi yaptım yinede dogrumadm ya ben arada sancı yasıyorm ama cözemiyorum ya gelip geçiooo
kızlar bende bugün doktora gittim 40 +2 olduk perşembeye kadar bekliycez yine beklemek çok zor artıkkkkkkkkk
1)Luna
2)Princess
3)Sevdebilge
4)Yuba
5)Gamze
6)Simiramis
7)Girift
8)Silentgirl
9)Bella
10)Fdmozdmr
11)eliftim
Biz geldik...
11.11.11 de ve ayarlamamiza ragmen saat 11:11 de Denizim 50cm ve 3400g olarak dunyaya geldi
Odemden dolayi denediler ama spinal olmadi genel anestezi ile sezeryan oldum
Hersey yolunda kizimla alismaya calisiyoruz
Dogum yapmayanlar bir avazda dogurursunuz insallah biz yokken doguranlarinda gozuaydin
Hepinizi opuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?