- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.801
bende sezeryan istiyordum düne kadar ama şimdi kesinlikle normal doğum istiyorum..biliyorum acı çekeceğim ama napim öyle yada böyle çıkacak bu bebiş.benim sat 23 şubat..2 gündür belim ağrıyor..bakalım hayırlısı gelen giden yok daha :)
merhaba kasım anneleri ben ocak annesi olacagım inşallah.ALLAH sizlere kolay dogum nasip etsin.benim size sorum hastaneniz ile ilgili.ankarada olanlar hangi hastaneye gittigini yazabilir mi?
epiduralden memnun kaldım 4 cm açılmadan sonra yapıldı.10 cm me kadar sancıları çok hissetmedim.doğumda ıkınma zamanı birazz zorladı.bebeğim 1 de doğdu benim dikişler zor oldu 4 te çıktım 2 saat sürdü maalesef.kanamam durmadığı için içten ve dıştan yırtılmalarım fazlaydı.aynı yeri kanama durana kadar dikip durdular.hala yatıyorum.kabızlık sorunu var dikişlerim açılcak die korkuyrm.bide bebek yırtması dışında onlarda kesi atmşlar.doğumdan 6 gn sonra dikişler için ayrıca hastanede yattım.bebişimin keyfine varamadım maalesef
kanaman varsa doktora gitsene, doğumun başlıyordur belki.. bence ciddiye almak lazım
Yok catı muayenesinden dolayı kanama....Bu gün muayeneden dolayı kanamamda sancımda azaldı....İnsallah problemsiz normal doğum yaparım...
epiduralden memnun kaldım 4 cm açılmadan sonra yapıldı.10 cm me kadar sancıları çok hissetmedim.doğumda ıkınma zamanı birazz zorladı.bebeğim 1 de doğdu benim dikişler zor oldu 4 te çıktım 2 saat sürdü maalesef.kanamam durmadığı için içten ve dıştan yırtılmalarım fazlaydı.aynı yeri kanama durana kadar dikip durdular.hala yatıyorum.kabızlık sorunu var dikişlerim açılcak die korkuyrm.bide bebek yırtması dışında onlarda kesi atmşlar.doğumdan 6 gn sonra dikişler için ayrıca hastanede yattım.bebişimin keyfine varamadım maalesef
benim sat da 23 şubat, normali bekliyorum, şuan herşey normal, bi belirti falan da yok, beklemeye devam bakalım...
Bende özelde takibimi yaptırdım ama benim doktorun sezeryana yönelmesi beni sinir etti. Resmen beni ugrastırma diyor kadın.O yüzden Etlikteki Zübeydeeye mi gitsem diyorum...Hemen gidince alıyolarmı....Bide bu yırtık niye bu kadar cok oldu...Korktum şimdi
bebeğin hareketlerinde bu haftalarda değişme oldu mu?
çok fazla fark yok, yine ayağıyla falan iteklemeleri var, karnımı geriyor sadece bazende çok az aşağıya baskı yapar gibi oluyo sende nasıl?
cnm nişan kanlı sümüksü oluyor ben 37+0 da doğm yaptım oğlum erken geldi.nişanla suyum birlikte geldi.nişan olursa farkedesn zatn.öncesinde sarımsı akıntım oldu iki gn sonrada suyla nişan birlikte geldi.17 gndür doğm yaptm.normal epidural kesikli.hala iyileşemedim bi de kabızlık sorunu yaşıyorum..dikişlerim sayılamayacak kadar çok.bebişimle bile ilgilenemiyrm.sağolsn annem yanımda altını üstünü banyosunu vs.yapıyor.dua ediyorum iyileşmek için.
kızlar beninkide aynı kalçasıyla bacağını geriyo arada bide başını aşagıya itiyo hepsi bu hareketler azaldı iyice
ne güzel hayırlısı ile kurtulmuşsun ya benim 33 haftadan sonra baya bi sorun yaşadık canım kanamam oldu acilden gittik funda doğana güzel baktı ama doğumla ilgili başından savmak istedi sonra muayenede alttan baktıktan sonra kanamam daha çok çoğaldı ne yapacağımızı bilemedik sancılarım başladı 3 gün kanaman geçmezse umuttepeye gider doğumunu yaparsın dedi çok üzüldük bide o hafta arkadaşımın çalıştığı yerde bi kadınında anlamadan suyunu patlatmış anlayamamışlar bebek doğdu 1 hafta yaşayıp ölmüş mahkeme açacaklarmış şimdi bu olayda iyice bizi yıprattı başkasının tavsiyesi ile özel izmit kadın doğuma demet boyacıya gittik güzel ilgilendi kanamamda durdu öyle bi tehlike atlattık şimdi iki hafta geriden geliyor oğluşum ama ikimizinde sağlığı yerinde çok şükür bekliyoruz bakalım plasenta yaşlanması da başladı her hafta kontrole gidiyoruz bakalım hayırlısı artık inşallah bizde hayırlısı ile sizler gibi kucağımıza alabiliriz
Eki Görüntüle 287123
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebeğimiz İklim Nehir'in resmini koyduk. Allah bekleyenlerin kucaklarında görmeyi nasip etsin.Zamanım olduğunda tekrar girip ayrıntıları yazarım.
merhaba,
batıkentteki hastane mi bahsettiğin... apartmanda bir tanıdık orda yaptı doğumu, memnun kalmıştı... ben de dikişlerimi falan orda aldım... 10 dikişim vardı sezodan, ded,ler bir daha bize yapın bunlar ne biçim dikişben de benim doktor antika dedim... yarın da bilgi ye oğlumu kontrole götüreceğiz..
bir avazda sağlıkla inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?