2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Walla canim ayni dertten muzdaribim,benim esimde izne ayrildi cok sükür rahatim o yüzden.Bende cok merak ediyorum oglusumu.Amin gelsin artikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aynen gelsin istiyorum artikkkkk
kolay gelsn bebişile cnm ins bizde kavusacagz en kısa zamanda gece boyu hafif belden iren sancılar oldu simdi bişey yok o nişan deilmiş galiba yarın doktora gidiorum bakalım nstde ne cıkcak 40 haftam doluyo yarın
Hayirli haberlerle gel insaallah canim.
Hayirli ugurlu olsun,Allah anali babali büyütsün insaallah.
Allah anali babali büyütsün insaallah canim.Bebisinede gecmis olsun,o kadar üzme kendini sütün azalir canim.Cözümü olmayan dert vermesin Rabbim gerisi hikaye,biraz ugrasirsiniz o kadar.

Canim benim tekrar Rabbim Anali babali büyütsün insaallah tatli Iklim Nehir ini.Cok güzel gecmis dogumun cok sevindim canim,cokta seker anlatmissin.

mrb canım bende sincan lokman hekime gidiyorum çok memnunum ama fiyat olarak diğer hastanelerden biraz pahalı sanırım

ewet bi komşum orda dogum yaptı gerçi etlik lokmanda 1,5 milyara yaptı galiba.ama sincan b,raz daha ucuzmuş etlige göre.normal doumda 1000demişler etlikde.benim gittigim yerde normal 400 sez.650olması gerek

bende aynı durumdayım gerçi bana daha var ama son haftlard doktorum sezeryan diye ısrar ederse çocuk normal geldigi halde bende zübeydeye gidip dogumu orda yapacagım diyorum.eşimde ben orda yanında olamam diye kızıyo.devlet hastanelerinde son ana kadar sezeryan yapmıyorlar normal olmasını bekliyorlar çünkü.

kızlar 36 hafta 5 günlük gebeyim pazartesi banyo yaparkan bişey akıyor gibi oldu suyum mu geldi başka bişemi bilemedim banyodan çıktığımda tek damla bile gelmedi turnusol kağıdıda renk değiştirmedi.ama 2 gündür aklımda suyum akmış olabilirmi ?aksa doğum sancılarımda başlardı dimi sancıda yok.anlamadım ben .bebeğin hareketleride iyi azalmış değil .suyu gelip doğum başlamayabilirmi?cuma konrtrolüm var daha mı önce gitsem

Son düzenleme:
arkadaslar ben daha doğum yapmadım ayaklarım okadar cok şişkı havayada kaldırdıysAM da INMEDI UZERINE basamıyorum bu durumda olan varmı?

Senin doktorun kim.....Ben bu cumartesi konuşucam doktorla eger hala kem küm ederse esimle dicez baska yere gidelim o zaman diye...Bizim doktor normalle sezeryana para olarak aynı diyor. İkiside 1200 tl.
Para önemli degil...Parasıyla degilmi normal dogumu isteyerek yaptırcak bi yer bulunur elbet...En kötüsü Etlik doğuma gidilir..Herşey yolunda iken sezeryan olmak manasız..Normal doğum yapayım diye aylardır eşimle yürüyoruz.

Son düzenleme:
bugn 40 hafta doldu doktor bir hafta daha bekleyelm hersy normal dedi 3günde bir nst dedi cumartesi acilden nst yapılcak benm bebişim gel artıkkkkk((

doğuramayan
bugn 40 hafta doldu doktor bir hafta daha bekleyelm hersy normal dedi 3günde bir nst dedi cumartesi acilden nst yapılcak benm bebişim gel artıkkkkk((
ökkes38 ben zübeyde hanıma levent seçkine gidiyorum gayet memnunum

Trawma cigim cicim bacicanim heyecan var mi? Son gununuz esinle ozel bir sey yapin ayyy cok heyecanli:)

Kizlarr hala sedus tan haberdar etmediniz bizi?

Trawma cigim cicim bacicanim heyecan var mi? Son gununuz esinle ozel bir sey yapin ayyy cok heyecanli:)

Kizlarr hala sedus tan haberdar etmediniz bizi?

lunacım sersem sersem dolanıyorum evin içinde :))) heyecanlımıyım bilmiyorum. eşim full tempo çalışıyor garibim. sedus u sormuşsun. oda iyi kızı oldu. çok datlu bişi maşallah. istersen özelden nosunu atabilirim sana. sen ne yaptın bu arada ?

hayırlı olsun herkesin bebeği.. Allah analı babalı büyütsün..

şu zeytin yağı işini bende bi deneyim ya, madem herkes yapmış bişi olmuyo.. benim tospikim de yapamıyo zor zahmet bi damla bişi..

herkese kolay gelsin..

teşekkür ederim canım.ewet bahsettigim batıkentteki.komşun orda normal dogum mu yaptı yoksa sezryanmı pekela onuda yazabilirmisin?

sezeryan oldu ... sağlıklı doğumlar dilerim size...

sağlıkla kucağına al bebişini inş...

kizlar umarim herkesler iyidir.ben hala doguramadim 40. haftadayim son iki gunum kaldi eger kizim vaktinde gelirse cuma gunu yani dogumum olacak gelmezse,haftaya sali nstye girecegim cati kontrolu yapacak doktor.dunde girdim nstye hersey normal doktorum ayin 28 kadar muddet verdi bize ozamanada gelmezse suni sanciyla dogurcam.ay ben kizimi vaktinde istiyorum artik Yarabbim hayirlisiyla,saglikli birsekilde vaktinde gelsin kizim ne olur.ayrica bize cinsel iliski yasakti hamilelikte ama dun doktorum yapin artik dedi doguma yardimci olacak dedi,ama biz korkuyoruz kizlar aranizda bizim durumda olanlar varmi yada son aya,dson gune kadar yapanlar lyardimci ollursaniz cok sevinirim.

bu arada gecmisi okuyamadim son donemde doguranlar hamislerimizi tebrik ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…