- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.841
kizlar umarim herkesler iyidir.ben hala doguramadim 40. haftadayim son iki gunum kaldi eger kizim vaktinde gelirse cuma gunu yani dogumum olacak gelmezse,haftaya sali nstye girecegim cati kontrolu yapacak doktor.dunde girdim nstye hersey normal doktorum ayin 28 kadar muddet verdi bize ozamanada gelmezse suni sanciyla dogurcam.ay ben kizimi vaktinde istiyorum artik Yarabbim hayirlisiyla,saglikli birsekilde vaktinde gelsin kizim ne olur.ayrica bize cinsel iliski yasakti hamilelikte ama dun doktorum yapin artik dedi doguma yardimci olacak dedi,ama biz korkuyoruz kizlar aranizda bizim durumda olanlar varmi yada son aya,dson gune kadar yapanlar lyardimci ollursaniz cok sevinirim.
bu arada gecmisi okuyamadim son donemde doguranlar hamislerimizi tebrik ederim....
kızlar geceden hafif sancım başladı saat 10 gibi pembe akıntı geldi doktoru aradım gel bakalım dedi gittim nst 120 lerdeydi alttan baktı 3 cm açılma varmış yatış verdi hastanede boş yatak yoktu eve git duş al eşyalarınla gel sancın sıklaşınca dedi bu gecebenimn için nöbet aldı dua edin bana
kızlar geceden hafif sancım başladı saat 10 gibi pembe akıntı geldi doktoru aradım gel bakalım dedi gittim nst 120 lerdeydi alttan baktı 3 cm açılma varmış yatış verdi hastanede boş yatak yoktu eve git duş al eşyalarınla gel sancın sıklaşınca dedi bu gecebenimn için nöbet aldı dua edin bana
hehehe bende her gidişimde aynısını diyordum. hayırlı haberlerle gel inş. Amin..
cnm son güne kadar yapanlar derken neyi kastettin cinsel ilkişkimi benm bugn 40 hafta doldu biz en son pazar yaptık bişey olmaz korkma sen hem niye yasaktı ne zamandır yapmıosunz ki
canim ben bir dusuk yasadim bundan onceki hamileligimde o yuzen doktorum ne olur ne olmaz diye cinsel iliski yasakladi bize dokuz aydir yapmiyoruz yani ama dun artik yapin dedi ya biz bu saatten sonra nasil yapacagiz.son gune kadar dedigim yani hamileyken son aya kadar yapan varmi yani cinselligi onu demistim,demek pazar gunu yaptiniz canin acidimi ben canim yanar ve bebise birsey olur diye korkuyorum esimde cok korkuyor...
canim ben bir dusuk yasadim bundan onceki hamileligimde o yuzen doktorum ne olur ne olmaz diye cinsel iliski yasakladi bize dokuz aydir yapmiyoruz yani ama dun artik yapin dedi ya biz bu saatten sonra nasil yapacagiz.son gune kadar dedigim yani hamileyken son aya kadar yapan varmi yani cinselligi onu demistim,demek pazar gunu yaptiniz canin acidimi ben canim yanar ve bebise birsey olur diye korkuyorum esimde cok korkuyor...
Arkadaşlar ;
Dün oğlumu kucağıma aldım , ne söylenebilnirki böyle bir duygu yok !
Bazı kısa bilgiler :
Dün sabah 0700 de Doktorumun planladığı gibi Hastanede odamıza yattık , saat 1500 e kadar suni sancı verildi ancak hiç bir açılma olmadı , saat 1600 da ameliyathaneye alındım , 1630 da sezaryen ile oğlumu bana uzattıkları an koptum !
Bir gece hastanede kaldım , annemde benimle :) Oğlum 50 cm ve 3020 gr , bugün saat 1500 de evimizde geldik.Eve gelir gelmez duşumu aldım , normal doğumu çok istemiştim ancak vakti geçmeye başlayınca yaşımdan dolayı riske alamadım.
Gayet rahat yürüyerek işlerimi halledebiliyorum , oğlum devamlı uyuyor :) sesi nerdeyse çıkmadı bebişimin , zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor , uyanmak bilmiyor !
Doğumunu yapmış bütün annelere Allahtan sağlık ve mutluluk ,
Bekeleyen tüm annelere de Rabbimden sabır ve sağlıklı doğumlar sağlıklı yavrular diliyorum.
Sevgiyle kalın....
selam. senin ticker doğru mu?
Senin doktorun kim.....Ben bu cumartesi konuşucam doktorla eger hala kem küm ederse esimle dicez baska yere gidelim o zaman diye...Bizim doktor normalle sezeryana para olarak aynı diyor. İkiside 1200 tl.
Para önemli degil...Parasıyla degilmi normal dogumu isteyerek yaptırcak bi yer bulunur elbet...En kötüsü Etlik doğuma gidilir..Herşey yolunda iken sezeryan olmak manasız..Normal doğum yapayım diye aylardır eşimle yürüyoruz.
canım sende hala doğurmadın mı.. başlarda korkuttu bizi senin prenses şimdide gelmek bilmiyo yani:)valla cinsel ilişki konusnda hiç bi fikrim yok bizde de tık yok, hele bu halimle becerebileceğimizi hiç sanmıyorum:) bide aylardır kardeş olduk iyice.ama doktor tavsiyesiyse tavsiyeye uyabilirsin.. bide kayınvaliden ekimin ortasında geldi başına:)
benim de günüm belli 22 kasımda salı günü sezeryan olucam.. doğurmayan 3-5 kişi kaldık zaten
Canim 39+0im bugün,son haftaya girdik insaallah bu hafta geldi geldi gelmezse haftaya bugün hastaneye gidecez(bende hamilelik sekeri var gün gecirmiyorlar)himmel sen kac haftalıksın
Arkadaşlar ;
Dün oğlumu kucağıma aldım , ne söylenebilnirki böyle bir duygu yok !
Bazı kısa bilgiler :
Dün sabah 0700 de Doktorumun planladığı gibi Hastanede odamıza yattık , saat 1500 e kadar suni sancı verildi ancak hiç bir açılma olmadı , saat 1600 da ameliyathaneye alındım , 1630 da sezaryen ile oğlumu bana uzattıkları an koptum !
Bir gece hastanede kaldım , annemde benimle :) Oğlum 50 cm ve 3020 gr , bugün saat 1500 de evimizde geldik.Eve gelir gelmez duşumu aldım , normal doğumu çok istemiştim ancak vakti geçmeye başlayınca yaşımdan dolayı riske alamadım.
Gayet rahat yürüyerek işlerimi halledebiliyorum , oğlum devamlı uyuyor :) sesi nerdeyse çıkmadı bebişimin , zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor , uyanmak bilmiyor !
Doğumunu yapmış bütün annelere Allahtan sağlık ve mutluluk ,
Bekeleyen tüm annelere de Rabbimden sabır ve sağlıklı doğumlar sağlıklı yavrular diliyorum.
Sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?