2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm son güne kadar yapanlar derken neyi kastettin cinsel ilkişkimi benm bugn 40 hafta doldu biz en son pazar yaptık bişey olmaz korkma sen hem niye yasaktı ne zamandır yapmıosunz ki

kızlar geceden hafif sancım başladı saat 10 gibi pembe akıntı geldi doktoru aradım gel bakalım dedi gittim nst 120 lerdeydi alttan baktı 3 cm açılma varmış yatış verdi hastanede boş yatak yoktu eve git duş al eşyalarınla gel sancın sıklaşınca dedi bu gecebenimn için nöbet aldı dua edin bana

ay cnm benm heyecanlandım hadi bakalım Allah kurtarsın darısı bana ve benm gibi bekleyenlere

canım hadi hayırlısı. Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıcakla gelsin bebiş inş. Amin...

cnm son güne kadar yapanlar derken neyi kastettin cinsel ilkişkimi benm bugn 40 hafta doldu biz en son pazar yaptık bişey olmaz korkma sen hem niye yasaktı ne zamandır yapmıosunz ki

canim ben bir dusuk yasadim bundan onceki hamileligimde o yuzen doktorum ne olur ne olmaz diye cinsel iliski yasakladi bize dokuz aydir yapmiyoruz yani ama dun artik yapin dedi ya biz bu saatten sonra nasil yapacagiz.son gune kadar dedigim yani hamileyken son aya kadar yapan varmi yani cinselligi onu demistim,demek pazar gunu yaptiniz canin acidimi ben canim yanar ve bebise birsey olur diye korkuyorum esimde cok korkuyor...

korkma inş cnm bişey olmaz acımaz kasma kendini pozisyon önemli yavas ol yeter ins hayırlısı.. ben de bugn denicem 40 haftam doldu belki kolaylaştırır

canım sende hala doğurmadın mı.. başlarda korkuttu bizi senin prenses şimdide gelmek bilmiyo yani:)valla cinsel ilişki konusnda hiç bi fikrim yok bizde de tık yok, hele bu halimle becerebileceğimizi hiç sanmıyorum:) bide aylardır kardeş olduk iyice.ama doktor tavsiyesiyse tavsiyeye uyabilirsin.. bide kayınvaliden ekimin ortasında geldi başına:)

benim de günüm belli 22 kasımda salı günü sezeryan olucam.. doğurmayan 3-5 kişi kaldık zaten

Arkadaşlar ;

Dün oğlumu kucağıma aldım , ne söylenebilnirki böyle bir duygu yok !

Bazı kısa bilgiler :

Dün sabah 0700 de Doktorumun planladığı gibi Hastanede odamıza yattık , saat 1500 e kadar suni sancı verildi ancak hiç bir açılma olmadı , saat 1600 da ameliyathaneye alındım , 1630 da sezaryen ile oğlumu bana uzattıkları an koptum !

Bir gece hastanede kaldım , annemde benimle :) Oğlum 50 cm ve 3020 gr , bugün saat 1500 de evimizde geldik.Eve gelir gelmez duşumu aldım , normal doğumu çok istemiştim ancak vakti geçmeye başlayınca yaşımdan dolayı riske alamadım.

Gayet rahat yürüyerek işlerimi halledebiliyorum , oğlum devamlı uyuyor :) sesi nerdeyse çıkmadı bebişimin , zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor , uyanmak bilmiyor !

Doğumunu yapmış bütün annelere Allahtan sağlık ve mutluluk ,

Bekeleyen tüm annelere de Rabbimden sabır ve sağlıklı doğumlar sağlıklı yavrular diliyorum.

Sevgiyle kalın....

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn cnm cok svndm dua et bizde doguralım

selçuk arslan.parasında degilim bende ama normal olsun istiyorum herşey yolunda giderde inşallah.hatta eşim diyorki hocam sezeryan parasını ödeyelim isterseniz ama bizi normale al:))

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım (malum küçük canavardan fırsat bulup nete pek giremiyorum,)gelen bebişlerimiz hoş sefa geldi,yolda olanlar da inşallah bizi fazla bekletmeden ve anneciklerini üzmeden sağlıkla gelirler...bebekle uğraşmak gerçekten de zormuş ama çok güzel:))oğluşum 2 kasım da spinal sezeryanla doğdu,kilosu 3250 idi 3 günlükken 3600 e çıktı doğum kilosu hiç düşmeden,ben çok üzülürdüm minik doğacak diye ama boşa evhamlanmışım çok çabuk toparlanıyorlar,dün göbeğimiz düştü,bugün banyo yaptık:))Allahıma çok şükür acemi olduğum halde bakabiliyorum,sadece sindirimi tam gelişmediğinden yediğinin fazlasını çıkarıyor o esnada elim ayağım titriyor ya nefessiz kalırsa,ya boğulursa,diye bayılacak gibi oluyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun...

yok canim dogurmadim daha bende,valla aynen dedigin gibi oldu bizim kiz bizi cok ugrastiracak anlasilan..

doktor dedi ya ama nasil olacak bilemiyorum birde evde kaynana,ay kaynana demeyin bana cinlerim ususuyor vallahi...dogurayim hayirlisiylada toz olup gider zaten gozu gitmede gicik karinin.ben mi hamileyim omu belli degil hala benim elimden yemek yiyiyor beceriksiz.birde kendini becerikliyim diye over...

himmel sen kac haftalıksın
Canim 39+0im bugün,son haftaya girdik insaallah bu hafta geldi geldi gelmezse haftaya bugün hastaneye gidecez(bende hamilelik sekeri var gün gecirmiyorlar)

Allah anali babali büyütsun insaallah canim,gercekten cok muhtesem bisey kelimelerle ifadesi mümkün degil.

Allah anali babali büyütsun insaallah canim,gercekten cok muhtesem bisey kelimelerle ifadesi mümkün degil.[/QUOTE]

Allah razı olsun cemi cümlemizinkini inşallah..

Allah yardimcin olsun canim. . Hayirlisiyla bebegini kucagina alman dilegiyle ..insallah bi avazda kurtulursun.. darisi benim gibi bekleyenlerin basina..

Travmacım ve eliftim Allah yardımcınız olsun..
Gamze ve prenses ben de doğuramadım gitti:)
Hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…