2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bizde bu şans varken... millete imreniyorum kaynanaları becerikli her işlerini hallediyolar, bizimkilerde ayaklarına hizmet bekliyo.. kaynana evdeyken o iş te biraz zor olur, bide evim küçük diyodun, hem uzun süredir de olmayınca biraz zor ama denenebiliri tabi:)bizde öyle bi deneme mümkün değil bişey olacak diye kocam piskopata bağladı zaten iyice:)

haklısın canım bizim doktorun da hiç almaya niyeti yok gibi ya birazda sanırım iki hafta geriden geliyor onun için bekliyo heralde çok yavaş geliştiği için hiç gelişmese alalım ama kıyamıyorum minik serserim benim diyor doktorumuz çok iyi Allah razı olsun ona bıraktım kendimi en iyisini doktorlarımız bilir Allah sağlıkla senide hepimizide kurtarsın canım

onlarmı tembel bizmi sabırsızız acaba anlamadım Allah razı olsun canım duaların için hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz inşallah yavrularımıza.

Allah sağlıkla kurtarsın seni canım bol bol yürü diyeceğim ama biraz geç oldu bugün perşembe hayırlısı ile hadi inşallah bebeğini kucağına alırısın

Allah acil şifalar versin canım tekrardan herkesin bir değil ama bizlerde dua ederiz.

Bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımıza

Allah acil şifalar versin canım en kısa zamanda şifa bulur bebeğin inşallah üzme kendini demek boş biliyorum ama sabırlı ol çok çok dua et daha onun herşeyi çok taze olduğundan iyi bir tedavi doğru bir doktor ile herşey yoluna girer dua edelim inşallah.

ne güzel anlatmışsın Allah hepimize böyle kolay doğumlar versin sağlıkla sorunsuz inşallah

hayırlısıyla kurtulmuşsun canım olacak olduktan sonra önüne geçilmez ama daha çok başından o durumdayken savması beni üzdü kendimi çaresiz yapayalnız hissettim Amin canım inşallah hayırlısıyla minişşerimiz bi dünyaya gelse

bebişin hayırlı olsun canım allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin darısı başımıza artık.

bebeğim gel artık geeeelllll

nefise sen doguramdn mı sancı cekiodun gal,ba ben dün geceden beri sancııyım ama sıklıgı artmıo ve siddetide seen nası oldun

bebişler annelerini topiğe sokmuyor anlaşılan..ahh aaahhhhh bende doğursamda internete hiç giremesem keşke..imreniyorum valla..13 gün kaldı ama bende tık yok...

kızlaaaarrrrrrrr

uzun zamandır gıremedım topıc e.... kızımda bnde cok ıyız bgn 1 aylık olduk 4.700 olmus kılomuz 1 yada 4 cm uzamısız 1.500 kg almısız darısı doguramayanların basına.. karnınzda ne kdr keyıflıyse dogunca daha bı tatlı ve keyıflı oluyo... hepınızı opuyorm hayırlı dogumlar..

nefise sen doguramdn mı sancı cekiodun gal,ba ben dün geceden beri sancııyım ama sıklıgı artmıo ve siddetide seen nası oldun

benim de aynı şekil devam canım bir yere kadar sancı çekiyorum ama sonra bitiyo devamı gelmiyor çoğalmıyor sancılar inşallah çok çekmeyiz arada nadirde olsa oluyormuş böyle doktorum geçende bir hastam 10. günde doğurabilmişti dedi bekliyorum hayırlısı inşallah seninde uzun sürmez

kızlar ya birşey soracağım yalancı sancılar nst de çıkarmı kendimden şüphe etmeye başladım kaç gün oldu artık cuma 100 lere vuruyordu sancım şimdi birşey yok yalancı sancıda olup geçiyormuş ya benimkide öylemi acaba :44:

Doğum yapacak arkadaşlara bol şans...
Bugün yine kontroldeydik..açılma var mı diye tekrar muayene etti ve doğumu tetiklesin diye birşeyler daha yaptı biraz ağrılı idi..açılma yoktu..bizimkinin kafası aşağıda ama karnımın orta seviyelerde hala kanala doğru ilerlememiş..yarın yine bir nst ve cumartesiye kadar bekleyelim sonrasında beklemek mantıklı olmayacak dedi...heyecan, kafa karışıklığı, telaş pek fazla..hayırlısı herkes için

günce kac haftalıksın

evet gülo süphesiz olucagin önüne gecilmez MEVLA ne yazildiysa o,
ne yalan söylim banada pek aceleci geldi bisi sorsam hep hersey yolunda diyordu :)) sanki basindan hemen salmak istiyordu ama napim bastan oraya gitigimiz icin bende dogumu onda yaptim ama cok dua ettim bi yaramazlik olmasin diye hamd olsun RABBIME simdiye kadar bi sorun yok olmazda insaALLAH
sen simdi hangi doktora gidiyorsun? demet boyaciya mi? orda mi yapican dogumu ve nasil bir hastane orasi cok soru sordum ama

dogum yapan tüm kardeslerime hayirli olsun RABBIM anali babali büyütmeyi nasip eyler ve en önemlisi hayirli evlat eylesin insaALLAH amin amin amin

bu ara kubi nerdesiiiiin :)))

Kızlar temmuz annesiyim hamile olduğum içimde kıpırdandığı zamanları özledim girip bir sizi okuyayım dedim duygulandım biraz ağladım 4.5 aylık olduk biz zaman çok çabuk geçiyor başka akmaya başlıyor Allah hepinize kolaylık versin sağlıklı güzel doğumlar diliyorum dunyanın en guzel duygusuyla karşılaşmanıza az kaldı ve zaman geçtikçe buyuyen bir sevgiyle....

ben anne oldum 14.11.2011 de sabah 9:15 te oğluşum Kayra 3600g 51cm spinal sezeryanla dünyaya geldi. birgün sonrasıda evimize geldik.Doğuranları tebrik ederim. doğurmayanlarıda allah bi an önce kavuştursun.

günce kac haftalıksın

39+3 bugün..erken gelcek diye beklemiştik hep şimdi de gelmiyor :) bir de en son nst deki kalp atışları hoşuna gitmedi sanırım doktorun bakalım hayırlısı

ben anne oldum 14.11.2011 de sabah 9:15 te oğluşum Kayra 3600g 51cm spinal sezeryanla dünyaya geldi. birgün sonrasıda evimize geldik.Doğuranları tebrik ederim. doğurmayanlarıda allah bi an önce kavuştursun.

Gözünüz aydın, tebrikler

canımm alllah yardımcın olsun. bebeğine sağlıcakla, tez zamanda kavuşursun inşallah. bu gece dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…