- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.881
bebişin hayırlı olsun canım allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin darısı başımıza artık.
bebeğim gel artık geeeelllll
Arkadaşlar tüm doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum, yapacak olanlara da kolaylıklar versın ınsallah, pek fazla gıremıyorum nete bu sıralar moralım bozuk oldugu ıcın, Allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın,,ınsallah Ankara donusu hayırlı haberlerle aranıza dönerim dualarınızı eksik etmeyin,
dualarımız seninle canım inş.hayırlısıyla güzel haberlerle dönersinizArkadaşlar tüm doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum, yapacak olanlara da kolaylıklar versın ınsallah, pek fazla gıremıyorum nete bu sıralar moralım bozuk oldugu ıcın, Allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın,,ınsallah Ankara donusu hayırlı haberlerle aranıza dönerim dualarınızı eksik etmeyin,
Canım Ankara dönüşü güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız senin ve tatlı bebisinle beraber. Bu arada herkese günaydınnnnnnn
slm güzel anneler nasılsınızzzzz
Doğum yapacak arkadaşlara bol şans...
Bugün yine kontroldeydik..açılma var mı diye tekrar muayene etti ve doğumu tetiklesin diye birşeyler daha yaptı biraz ağrılı idi..açılma yoktu..bizimkinin kafası aşağıda ama karnımın orta seviyelerde hala kanala doğru ilerlememiş..yarın yine bir nst ve cumartesiye kadar bekleyelim sonrasında beklemek mantıklı olmayacak dedi...heyecan, kafa karışıklığı, telaş pek fazla..hayırlısı herkes için
Günceecim ben de öyle dün ve önceki gün muayene oldum alttan,kanamalarım oluyo şimdi normalmiş,gelesi yok bizim kızın:)
Dün gece eşit aralıklarda 8-9 dakika gibi,3 saat süren sancılarım oldu ,doğrcam herhalde dedim ama uyuyakalmışım,sabah kalktığımda da yoktu bi şey...
Hayırlısı bakalım.Allah ım senin de yardımcın olsun:)
bende hala beklemedeyim, herhangi bir belirti yok, bugün 38+2 deyim, birazdan doktora gidecem bakalım ne dicek... normali beklemeye devammı edeceğiz bakalım...
dogum yapan tüm kardeslerime hayirli olsun RABBIM anali babali büyütmeyi nasip eyler ve en önemlisi hayirli evlat eylesin insaALLAHamin amin amin
bu ara kubi nerdesiiiiin :)))
evet evet benim de dün kasılmalarım akşam arttı ben de gelio herhalde muayene işe yaradı demiştim :) ama uyku ağır bastı...gece pek birşey hissemedim..tam bir kanama değil ama ince sızıntı oldu dün akşam ve bu sabah, muayene sonrası olabilir dedi nişan-tıkaç dedikleri değildi..şimdi arara kasılmaları hissediyorum ama düzenli değil, ağrı yok, kanama yok, su yok ....
nst de 75 lerde 2 kasılma çıktı...ağrısız bir anlamı var mı bilmiyorum...eskiden alt bölgemde ve kemiklerimde ağrı hissediyordum şimdi ise sadeece karnımdaki sertleşmeyi hissediyorum ama ağrı yok
doktorum yürümeye devam et, bu gece gelsin artık bu bebek dedi, bakalım dinleyecek mi bizi...dışarı çıkacak halim yok ev içinde aralıklarla 30dk 30dk yürüyorum...pek işe yaramayacak gibi
enerjik hissedermiş doğum öncesi kadınlar bense pek bi yorgun hissediyorum, uykum var hep
Ewet canim benim kizim ismi Zümra,bu resmi gecen sene cekmistim,simdi 3 yasini doldurdu eylül sonu.himmel77 avatardaki cocuk senin kızın mı cok tatlı bi ögrencm vardı ona benzio cok özl bi cocuktu adı ney
Tesekkürler cok iyiyim canim,nolsun walla dün kayinvalidem geldi taaaaaaa Türkiyeden,bizimki karnimdam gelemedidualarımız seninle canım inş.hayırlısıyla güzel haberlerle dönersiniz
sanada günaydın canım nasılsın
Masaallah barekallah pofuduguna,bizimkikler kök saldilar walla gelemediler bi türlüslmm kızlar ben geldimm nasılsınız görüşmeyeli biz bugün 19 günlük olduk yarın yarı kırkımız var bebeğimle aynı anda banyo yapım karşılaşcakmışızöle işte ne çabuk geçti yavv biz çok şükür iyiyiz kızım çok sakin emiyo ve uyuyo çok şükür sizinkiler nasıl inşallah sizleri üzmüyodur
doğum yapan arkadarşlar allah analı bablı büyütmek nasip etsin inşallahdoğum yapacaklarada allah sabır versin kolay doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?