2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Selam kizlar bugün gelemedim topige,bugün kayinvalidem geldi Türkiyeden.Sabahtandir karsiladik,kahvalti,biraz oturduk aksam yemegi filan anca girebildim.Offf bende sIkIldim artik bekliyorumz bebisi hersey tamam kayinvalidemde geldi,gel artik yahu

Arkadaşlar tüm doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum, yapacak olanlara da kolaylıklar versın ınsallah, pek fazla gıremıyorum nete bu sıralar moralım bozuk oldugu ıcın, Allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın,,ınsallah Ankara donusu hayırlı haberlerle aranıza dönerim dualarınızı eksik etmeyin,

bebişin hayırlı olsun canım allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin darısı başımıza artık.

bebeğim gel artık geeeelllll

Çok teşekürler ediyorum , Rabbim hepsinin sağlığını korusun , analarına babalarına bağışlasın.

Nefise_onur , aynı duyguları çok iyi biliyorum inan bir ara hiç doğmayacak sandım :) Bu yüzden seni ok iyi anlıyorum.Az kaldı sabret zaten yüzünü görünce dünyan tamamen değişecek , ne uykusuzluğa ne açlığa ne de başka bir şeye değer vermeyeceksin.

Rabbim seninde bebişini en kısa sürede kucağına sağlıklarla almayı nasip etsin inşAllah.

Yüzüne bakıpta gözlerindeki yaşı tutamadığında , işte yepyeni bir hayat başladı diyeceksin kardeşim.

Sevgiyle kal..

Canım Ankara dönüşü güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız senin ve tatlı bebisinle beraber. Bu arada herkese günaydınnnnnnn

arkadasım sen cinsel ilişki dogumu tetikler mi diye merak ediordun etmio ben 2 gündür mesai yapıorum inan ise yaramıo küvete sıcak suya oturdum arkadasım tavsiye etti oda ise yaramadı bazı seyler vakti gelince kendini zorlama derim sana

Prenses of rain
arkadasım sen cinsel ilişki dogumu tetikler mi diye merak ediordun etmio ben 2 gündür mesai yapıorum inan ise yaramıo küvete sıcak suya oturdum arkadasım tavsiye etti oda ise yaramadı bazı seyler vakti gelince kendini zorlama derim sana

dualarımız seninle canım inş.hayırlısıyla güzel haberlerle dönersiniz
Canım Ankara dönüşü güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız senin ve tatlı bebisinle beraber. Bu arada herkese günaydınnnnnnn

sanada günaydın canım nasılsın

Günceecim ben de öyle dün ve önceki gün muayene oldum alttan,kanamalarım oluyo şimdi normalmiş,gelesi yok bizim kızın:)
Dün gece eşit aralıklarda 8-9 dakika gibi,3 saat süren sancılarım oldu ,doğrcam herhalde dedim ama uyuyakalmışım,sabah kalktığımda da yoktu bi şey...
Hayırlısı bakalım.Allah ım senin de yardımcın olsun.

Arkadaşlar doğum yapanlar adına çok mutluyum,Rabbim hep mutlu etsin sizleri...
Benim gibi hala bekleyenlere de sabır ve meşakkatsiz bi doğum diliyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun:)

bende hala beklemedeyim, herhangi bir belirti yok, bugün 38+2 deyim, birazdan doktora gidecem bakalım ne dicek... normali beklemeye devammı edeceğiz bakalım...

evet evet benim de dün kasılmalarım akşam arttı ben de gelio herhalde muayene işe yaradı demiştim :) ama uyku ağır bastı...gece pek birşey hissemedim..tam bir kanama değil ama ince sızıntı oldu dün akşam ve bu sabah, muayene sonrası olabilir dedi nişan-tıkaç dedikleri değildi..şimdi arara kasılmaları hissediyorum ama düzenli değil, ağrı yok, kanama yok, su yok ....
nst de 75 lerde 2 kasılma çıktı...ağrısız bir anlamı var mı bilmiyorum...eskiden alt bölgemde ve kemiklerimde ağrı hissediyordum şimdi ise sadeece karnımdaki sertleşmeyi hissediyorum ama ağrı yok

doktorum yürümeye devam et, bu gece gelsin artık bu bebek dedi, bakalım dinleyecek mi bizi...dışarı çıkacak halim yok ev içinde aralıklarla 30dk 30dk yürüyorum...pek işe yaramayacak gibi

enerjik hissedermiş doğum öncesi kadınlar bense pek bi yorgun hissediyorum, uykum var hep

slmm kızlar ben geldimm nasılsınız görüşmeyeli biz bugün 19 günlük olduk yarın yarı kırkımız var bebeğimle aynı anda banyo yapım karşılaşcakmışız öle işte ne çabuk geçti yavv biz çok şükür iyiyiz kızım çok sakin emiyo ve uyuyo çok şükür sizinkiler nasıl inşallah sizleri üzmüyodur

doğum yapan arkadarşlar allah analı bablı büyütmek nasip etsin inşallah doğum yapacaklarada allah sabır versin kolay doğum nasip etsin inşallah

YANLIŞ YAZMIŞLAR

3 arkadaş kestirme olsun diye mezarlıktan geçiyorlarmış. Birden tak tak tak diye sesler duymaya başlamışlar. Sesleri hayalet sanan arkadaşlar korka korka da olsa ilerlemişler.

Biraz yürüdükten sonra ileride elindeki çekiçle bir mezar taşına vuran yaşlı bir adam görmüşler.
... İçlerinden biri:
- Amca ne yapıyorsun? Korkuttun bizleri

Adam:
-Adımı yanlış yazmış salaklar, onu düzeltiyorum.

Ayni durumdada benim soledigin hersey bendedede var dun muayeneye gittim doktor bebek kanala iyice yerlesiyor ondan dedi bu gunlerde gelir dedi..dun gece inanilmaz bir bas donmesi ve mide bulantisi yasadim ayaga bile kalkamadim .bide ben 40+1 gunluk oldum ve bekliyorum hala...allah hepimize kolaylik versin..

himmel77 avatardaki cocuk senin kızın mı cok tatlı bi ögrencm vardı ona benzio cok özl bi cocuktu adı ney
Ewet canim benim kizim ismi Zümra,bu resmi gecen sene cekmistim,simdi 3 yasini doldurdu eylül sonu.
dualarımız seninle canım inş.hayırlısıyla güzel haberlerle dönersiniz

sanada günaydın canım nasılsın
Tesekkürler cok iyiyim canim,nolsun walla dün kayinvalidem geldi taaaaaaa Türkiyeden,bizimki karnimdam gelemedi
Masaallah barekallah pofuduguna,bizimkikler kök saldilar walla gelemediler bi türlü
doğum yapan arkadarşlar allah analı bablı büyütmek nasip etsin inşallah doğum yapacaklarada allah sabır versin kolay doğum nasip etsin inşallah

Amin insaallah canim beniminsaallah bekliyoruz artik beyefendinin keyfini ne zaman isterse gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…