2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım ben humananın kimyonlu rezenesine başladım bugun cunku dun cok huysuzdu gece hiç uyumadı kızım cok ıkındı ağladı bişey yapamayınca nerdeyse bende ağlıcaktım uykusuzluk bi taraftan onun acı cekmesi bi taraftan cok üzüldüm cok şükür sabaha karşı uyudu kaldı miniğim hergun böle olan bebişllerede annelerinede allah sabır versin şifa versin inşallah rezene iyi gelir ama ben direk kızıma vermiyorum ben içiyorum rahatlatacağını düşünüyorum eğer geçmezse doktora danışıcam biberonlamı veriyorsun sen kaşıklamı

canım rezeneyi kendim de içiyroum oğluma da veriyorum mecburen çünkü çok ıkınıyo sıkıyor kendini Allah korusun göbek fıtığı olur diye korkuyorum.tahta minik kaşıkla veriyorum.biberonla vermedim alışır diye.zaten gazı olunca 2-3 kaşık verişyroum.yarın çay bardağına yapıyorum aktardan alıp süzüyorum yarın kesme şeker atıyroum ama çok karıştırmıyroum.tatlandırıyorum.bir de zeytinyağı içir günde 1 ya da 2 kaşık çok iyi geliyor.poposuna da sürebilirsin kakasını yapmayınca.

Son düzenleme:

ben de 38+5 gunluk hamileyim. Heyecanlanmaya basladim artik. Korku,sevinc, heyecan, endise ne ararsaniz var. Oglumun daha gelmeye niyetiyok sanirim. Ben de onu icimden cikarmak istemiyorum zaten Dogum yapacak olan arkadaslara hayirli dogumlar dilerim, dogum esnasinda sevdikleriniz ve bebek isteyenler icin dua etmeyi unutmayin..

keske dogursamda annee desen daha doguramadm ki sen nasılsın

bende beklemedeyim canım şükür sıkıntı yok iyiyim arara sancılarım oluyo geçiyo kandırıyolar beni sancılar bebiş geliyo diyorum yok
yarında annem gelecek memleketten
kaç haftalıksın canım sen :26:

canım yaaaa anneler geliyo ama bebişlerde tık yok benimde annem yarın gelecek heran doğum olur diye ama bende daha doğuracak göz yok

aaaaaaa dollcum meraba nasılsın doğum yaptınmı bende arada sana bakınıyodum acaba ne etti diye:26:

gittim geldim, herşey normal şimdilik salı günü yine gidecem, kzım 3500 olmuş maşallah, yani beklemeye devam... qosmio senin bebişin cinsiyeti ne, ne durumda, nerede yaşıyorsun...?

maşallah annesi..herşeyin yolunda olmasına sevindim..benimki erkek..sanırım küçük doğacak..kilosu 3100 ...ist.da yaşıyorum sen?

selam hanımlar bende 38+4üm bugün dr gittik ve bebeğin yeri rahat gelmeye niyeti yok dedi. önümüzde ki cuma tekrar gidicem ve ona göre salı günü doğum yapalım dedi. sonu sancı verip deneyecek açılma felan olacak mı eğer olmazsa sezeryan yaparız dedi. kafam çok karıştı sizce ne yapmlıyım ?

aaaaaaa dollcum meraba nasılsın doğum yaptınmı bende arada sana bakınıyodum acaba ne etti diye:26:

merhaba canım merhaba bayanlar sonunda fırsat bulupta yazabildim.arada cepten takip ettim ama pcye simdi oturdum.

10 kasım gunu 14.18de bebeğimi spinal anestezi ile sezeryan yapılarak kucağıma aldımmm okadar guzelkiiiii pamuk kızım taburcu olana kadar uyudu hastanede.amaan nekadar sakin dedik ve eve gelince içindeki canavar çıktı ortaya enerji topluyormuş meğer bugün tüm gün uyanıktı.gaz sıkıntısı var sanırım. onunla uğraştığım için size anca haber verebildim doğumu.

bebeğim 3.230 gr doğdu,şuan 50 gr vermis. 300 gr kadar normal sayılıyormuş.dil bağı kısa olduğu icin memeyi tutamıyor.2 gündür arada bir kavramaya basladı. sütümü sağarak veriyorum çünkü çenesi daha güçlenmedi sanırım. ama her fırsatta memeyi tutması için uğraşıyoruz. emme problemini halledersek ikimizde rahatlayacağız. dil bağı için kbb doktoru operasyon yaparız ama çok minik dedi 2 ay geçsin dedi,zaten bizde yaptırmak istemedik. oyuzden şimdi kuzum emsin diye dua ediyoruz yani
amelat yarası 2-3 gün zorladı ama taburcu olduğumda rahat hareket edebiliyordum.şimdi ara ara sızlıyor ama kendinizi sıcak tutarsanız iyi oluyor, bebiş zor emdiği için yaramda olduğu için biraz sıkıntı oldu başta ama şimdi çok zorlamadan işlerimi halledebiliyorum.

spinal anestezi 2.gün baş ağrısı çıkardı bende dünden beri daha iyiyim.en büyük sorun o ağrı çünkü kafamı kaldıramıyordum,genel anest. tek avantajı bu sanırım.

işte böyle hanımlar,nazlı kızıma sonunda kavuştum.hemde dedesinin doğum günü ata"sının ölüm yıldönümünde.darısı bekleyen herkesin başına,sizlerinde hayırlı haberlerini almak dileğiyle..

doğum yapanlarıda tebrik ederim.

son olarak anneden geçen hormonların etkisi ile bebeğimde vajinal kanama oldu.çocuk dkt. normal olduğunu söyledi. sizlerinde aklınızda olsun telaş yapmayın.

Yeni anne olanları tebrik ediyorum. Kızlar bi kaç gündür giremedim nete.Annem geldi sonunda. Çok mutluyum. Koşturma içindeyiz 2 gündür. Çarşamba akşam anneme kavuştum. Geldiğinden beri hiç durmadan evi odaları düzenledi. Herşey hazır. Dün doktor kontrolüm vardı.. son 10 gün artık. normal doğum olacak inş. Hala beklemedeyiz. Artık kavuşmak istiyorum.Bi yandan da korkuyorum. Bebişim 3 250 gr olmuş.Boyu da 49cm.Haftaya tekrar kont. gel dedi doktor. benim gibi bekleyen herkese kolaylık diliyorum. Allah bi avada hepimizi kurtarsın.

canım eğer normal doğumda bi sakınca yoksa bence beklemelisin daha yeni 40 olacaksın. burda 41'i görenler var.

Cnm gozun aydin olsun Allahim saglicakla hayirla buyutmeni nasip etsin guzelim cok sevindim yaaaaa selametle kalin hoscakalin cnm

Kizlar normal dogumdan sakin korkmayin evin icindede olsaniz yuruys yapin ve sancilar geldigi zaman zamaninda ve dogru yerde nefes alin normal dogum gibisi yok kizlar bunu unutmayin
Bnm birinci dogum normal oldu
Ikinici dogumda bebek kanala yerlesemedi o yuzden mecburi sezeryan oldu
Ucuncu dogum normal oldu fakat bebekten sonra esi gelmedi megerse es rahimdeki kesik yerde buyume yapmis ve kesik olan yerin icinde buyuyunce gelmedi ve dr asilinca koptu geldi icerde parca kaldi ve ben 3 sefer kurtaj oldum anca temizlendi rahim ve iki unite kan verdiler ölümden döndum
Dorduncu gebeligimde gecirdigim kurtajlardan dolayi rahimde zedelenme oldugu icin ki aradan 5,5 sene gecmisti..ve 10. Haftada bebegim beslemedi ve kalbi durdu
Size anlatiyorum ki ibret olsun sakin normal yolla dogum yapmayi ihmal etmeyin mecburiyet olmadan sezeryan olmayin abla tavsiyesi......

Canim sonunda kavusmussun tatli bebisine,darisi bizim basimiza insaallah.Allah anali babali büyütsün,hayirli evlat olmayi nasip etsin insaallah.

cnm ben 40+3 oldum ama kzm hala yok yarn nstye grcem yne bakalım nolcakk
hayırlısı olsun canım bayağıda olmuş aramızda iki hafta felan var bana 40ı doldurmam gibi geliyo ama bellide olmaz

gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıklı hayırlı evlat eylesin inş.
darısı biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…