- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.901
doğum yapan arkadarşlar allah analı bablı büyütmek nasip etsin inşallahdoğum yapacaklarada allah sabır versin kolay doğum nasip etsin inşallah
Arkadaşlar ;
Dün oğlumu kucağıma aldım , ne söylenebilnirki böyle bir duygu yok !
Bazı kısa bilgiler :
Dün sabah 0700 de Doktorumun planladığı gibi Hastanede odamıza yattık , saat 1500 e kadar suni sancı verildi ancak hiç bir açılma olmadı , saat 1600 da ameliyathaneye alındım , 1630 da sezaryen ile oğlumu bana uzattıkları an koptum !
Bir gece hastanede kaldım , annemde benimle :) Oğlum 50 cm ve 3020 gr , bugün saat 1500 de evimizde geldik.Eve gelir gelmez duşumu aldım , normal doğumu çok istemiştim ancak vakti geçmeye başlayınca yaşımdan dolayı riske alamadım.
Gayet rahat yürüyerek işlerimi halledebiliyorum , oğlum devamlı uyuyor :) sesi nerdeyse çıkmadı bebişimin , zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor , uyanmak bilmiyor !
canım allah bağışlasın hayırlı olsun:))mutlaka sık sık uyandır sen uyuyo diye bırakma sarılık olmasın.Yerim ben onu ya ilk doğdukları zmaan ne kadar da çelimsi zoluyorlar dim.benim 1 ay olacak 10 gün sorna öyle çabuk alışıp öğreniyorlar ki herşeyi.artık altı pis olunca ağlıyo benim bebişim mesela
keske dogursamda annee desen daha doguramadm ki sen nasılsın
Ewet canim benim kizim ismi Zümra,bu resmi gecen sene cekmistim,simdi 3 yasini doldurdu eylül sonu.
Tesekkürler cok iyiyim canim,nolsun walla dün kayinvalidem geldi taaaaaaa Türkiyeden,bizimki karnimdam gelemedi
Masaallah barekallah pofuduguna,bizimkikler kök saldilar walla gelemediler bi türlü
Amin insaallah canim beniminsaallah bekliyoruz artik beyefendinin keyfini ne zaman isterse gelecek.
gelince haber ver mutlaka..nede olsa satlarımız aynı :))
gittim geldim, herşey normal şimdilik salı günü yine gidecem, kzım 3500 olmuş maşallah, yani beklemeye devam... qosmio senin bebişin cinsiyeti ne, ne durumda, nerede yaşıyorsun...?
Bennde 38hafta+4 günlüğüm hala bişey yok...
aaaaaaa dollcum meraba nasılsın doğum yaptınmı bende arada sana bakınıyodum acaba ne etti diye:26:
selam hanımlar bende 38+4üm bugün dr gittik ve bebeğin yeri rahat gelmeye niyeti yok dedi. önümüzde ki cuma tekrar gidicem ve ona göre salı günü doğum yapalım dedi. sonu sancı verip deneyecek açılma felan olacak mı eğer olmazsa sezeryan yaparız dedi. kafam çok karıştı sizce ne yapmlıyım ?
aaaaaaa dollcum meraba nasılsın doğum yaptınmı bende arada sana bakınıyodum acaba ne etti diye:26:
merhaba canım merhaba bayanlar sonunda fırsat bulupta yazabildim.arada cepten takip ettim ama pcye simdi oturdum.
10 kasım gunu 14.18de bebeğimi spinal anestezi ile sezeryan yapılarak kucağıma aldımmmokadar guzelkiiiii pamuk kızım taburcu olana kadar uyudu hastanede.amaan nekadar sakin dedik ve eve gelince içindeki canavar çıktı ortaya enerji topluyormuş meğer bugün tüm gün uyanıktı.gaz sıkıntısı var sanırım. onunla uğraştığım için size anca haber verebildim doğumu.
bebeğim 3.230 gr doğdu,şuan 50 gr vermis. 300 gr kadar normal sayılıyormuş.dil bağı kısa olduğu icin memeyi tutamıyor.2 gündür arada bir kavramaya basladı. sütümü sağarak veriyorum çünkü çenesi daha güçlenmedi sanırım. ama her fırsatta memeyi tutması için uğraşıyoruz. emme problemini halledersek ikimizde rahatlayacağız. dil bağı için kbb doktoru operasyon yaparız ama çok minik dedi 2 ay geçsin dedi,zaten bizde yaptırmak istemedik. oyuzden şimdi kuzum emsin diye dua ediyoruz yani
amelat yarası 2-3 gün zorladı ama taburcu olduğumda rahat hareket edebiliyordum.şimdi ara ara sızlıyor ama kendinizi sıcak tutarsanız iyi oluyor, bebiş zor emdiği için yaramda olduğu için biraz sıkıntı oldu başta ama şimdi çok zorlamadan işlerimi halledebiliyorum.
spinal anestezi 2.gün baş ağrısı çıkardı bende dünden beri daha iyiyim.en büyük sorun o ağrı çünkü kafamı kaldıramıyordum,genel anest. tek avantajı bu sanırım.
işte böyle hanımlar,nazlı kızıma sonunda kavuştum.hemde dedesinin doğum günü ata"sının ölüm yıldönümünde.darısı bekleyen herkesin başına,sizlerinde hayırlı haberlerini almak dileğiyle..
doğum yapanlarıda tebrik ederim.
son olarak anneden geçen hormonların etkisi ile bebeğimde vajinal kanama oldu.çocuk dkt. normal olduğunu söyledi. sizlerinde aklınızda olsun telaş yapmayın.
hayırlısı olsun canım bayağıda olmuş aramızda iki hafta felan var bana 40ı doldurmam gibi geliyo ama bellide olmazcnm ben 40+3 oldum ama kzm hala yokyarn nstye grcem yne bakalım nolcakk
merhaba canım merhaba bayanlar sonunda fırsat bulupta yazabildim.arada cepten takip ettim ama pcye simdi oturdum.
10 kasım gunu 14.18de bebeğimi spinal anestezi ile sezeryan yapılarak kucağıma aldımmmokadar guzelkiiiii pamuk kızım taburcu olana kadar uyudu hastanede.amaan nekadar sakin dedik ve eve gelince içindeki canavar çıktı ortaya enerji topluyormuş meğer bugün tüm gün uyanıktı.gaz sıkıntısı var sanırım. onunla uğraştığım için size anca haber verebildim doğumu.
bebeğim 3.230 gr doğdu,şuan 50 gr vermis. 300 gr kadar normal sayılıyormuş.dil bağı kısa olduğu icin memeyi tutamıyor.2 gündür arada bir kavramaya basladı. sütümü sağarak veriyorum çünkü çenesi daha güçlenmedi sanırım. ama her fırsatta memeyi tutması için uğraşıyoruz. emme problemini halledersek ikimizde rahatlayacağız. dil bağı için kbb doktoru operasyon yaparız ama çok minik dedi 2 ay geçsin dedi,zaten bizde yaptırmak istemedik. oyuzden şimdi kuzum emsin diye dua ediyoruz yani
amelat yarası 2-3 gün zorladı ama taburcu olduğumda rahat hareket edebiliyordum.şimdi ara ara sızlıyor ama kendinizi sıcak tutarsanız iyi oluyor, bebiş zor emdiği için yaramda olduğu için biraz sıkıntı oldu başta ama şimdi çok zorlamadan işlerimi halledebiliyorum.
spinal anestezi 2.gün baş ağrısı çıkardı bende dünden beri daha iyiyim.en büyük sorun o ağrı çünkü kafamı kaldıramıyordum,genel anest. tek avantajı bu sanırım.
işte böyle hanımlar,nazlı kızıma sonunda kavuştum.hemde dedesinin doğum günü ata"sının ölüm yıldönümünde.darısı bekleyen herkesin başına,sizlerinde hayırlı haberlerini almak dileğiyle..
doğum yapanlarıda tebrik ederim.
son olarak anneden geçen hormonların etkisi ile bebeğimde vajinal kanama oldu.çocuk dkt. normal olduğunu söyledi. sizlerinde aklınızda olsun telaş yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?