2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kizlar merhaba eskilerden dogurmayan kaldiysa beni tanir :) ben de hala bekliyorum allah hepimize yardimci olsun aminnnnn

Benim yalancı doğum sancılarım başladı. Psiklojim de hiç iyi degil....Nedensizce hiçbişeyden zevk almaz hale geldim....Cok bunalıyorum....Bugünde kontrolüm var bakalım ne olacak...Ben hala normal doğumda ısrarlıyım doktorum sezeryancı.....38+06 dayım

Son düzenleme:
selamlar..,

gecmişi okumadan yazıorum..

öncelikle doguran anaları tebrik ederim kuzularını da gıdıklarından öperim..

ben 11 kasımda Saremi aldım kucağıma..Rabbim herkese en az benimki kadar rahat dogum nasip etsin inşallah..dogum hikayemi bi ara paylascammm hikaye topiğinde..

merahab bayanlar bikaç gündür canım sıkkın.oğlumun gelmeye pek niyeti yok.doktorumuzda herşey yolunda olduğu için 41i bekleriz dedi.ama ben oğlumu çok merak ediorum.birde milletin ağzı torbe değilki,habire herkes bişeyler söylüor.(yok çok beklerse bebeğe bişey olurmuş gibi)benimde canım sıkıldı.p.tesi tekrar gidicez doktora sorucam bakalım.ben normal istiorum herşeyde normal gidior ama milletin sözüyle sezeryan yaptırmaktan korkuorum.:26::26:işllhh haftaya gelirde yavrularımızı severiz bizde

iyi aksamlar kizlar dun aksam benim nisanim geldi,hastaneye gittik nstye bagladilar kizimin kalp atislari iyidi cok sukur.5 dk arayla iki buyuk sancim geldi o kadar beni eve yolladilar simdide 1-2 damla kanamam oluyor pedim bile batmiyor ama sancim felan yok kizlar neyapacagim ben ya?

evdeyim sancilarimi bekliyorum ve bu halimle kaynananin kahrini cekiyorum gelmez olsaydi Allahim anlatacak cok sey var ama su anda vaktim yok... 1 saat nstye baglandim o anda bile beklemek zor geldi cadiya uykusu gelmis karinin.ay bu kadin birde benim dogumumu bekleyecek guya dogursamda defolup gitse,zaten kendide gitmek icin can atiyor...cenesiyle basimin etini yedi,yediiii...

stressden doguramiyorum sanirsam...

ah canım hadi bakalım senin belirtiler baslams benm nstde sancılar cıktı ama hersey normal dedi acildeki kontrolde eve gönderdi zaten sancım dayok ben salıya kadar yne beklicem bakalım nolcak

Kizlar merhaba eskilerden dogurmayan kaldiysa beni tanir :) ben de hala bekliyorum allah hepimize yardimci olsun aminnnnn

Kızım sen nerelerdesin ya,hep aklımdasın hep,niye yazmadın ne zamandır,bi şey oldu diye çok korktum,daha bu sabah düşündüm seni,çok şükür iyisin:)
Anlat,anlat neler yaptın,en son hastaneye yatacaktın.Ama çok uzun zaman geçti.
Ben de bekliyorum canım,dr normal diyo,ama sancım yok,açılmam da yok,nişan geldi,kanamalarım var az az o da vajinal muayenedenmiş,2 güne bir nst ye giriyorum,perşembeye kadar beklicez olmazsa suni sancı o da olmazsa sezaryen:)

Hayırlısı Prensescim,dayan biraz,sabret...
Beklemek çok zor

ah canım hadi bakalım senin belirtiler baslams benm nstde sancılar cıktı ama hersey normal dedi acildeki kontrolde eve gönderdi zaten sancım dayok ben salıya kadar yne beklicem bakalım nolcak

Ha gayret Gamze bi doğursak da rahatlasak:)

Çok geçmiş olsun,ne güzel ama 3 tane evladınız var.Diğeri de melek:)Ben çok korkuyorum normal doğumdan ama dr um kesinlikle normal taraftarı:)Dua bekliyorum,yazdıklarınızı okuyunca cesaretlendim biraz.:)

ayy geliyomu prensesimiz.. canım boşver kaynanayı, ne kadar erken doğurursan o kadar çabuk gider:) onu düşün rahatla.. inşallah kolay, güzel bi doğum geçirirsin.. rabbim yardımcın olsun, bi avaz da inşllah

yok kizlar dogum mogum yok daha kizim nazlaniyor gelmeye,hayirlisiyla bir gelse prensesim.ne sanci var ne su oturuyorum hindi gibi dusunuyorum.

dogumu tetikleyecek seyler yiyorum kuru hurma,ananas ve acili yiyecekler cildirdim sanirsam...

yok kizlar dogum mogum yok daha kizim nazlaniyor gelmeye,hayirlisiyla bir gelse prensesim.ne sanci var ne su oturuyorum hindi gibi dusunuyorum.

dogumu tetikleyecek seyler yiyorum kuru hurma,ananas ve acili yiyecekler cildirdim sanirsam...

canim dun okuyunca bugun dogum yaparsin diye umut ettim kizimiz nazli baya gelmek bilmedi. insallah bi sancida kurtulursun. bu arada bende bekleme mouna devam kasik agrilarima uyumamaya dayanamayip cuma gunu doktora gittim benim kafasi biraz buyuk sipamin hala normal doga sansi varmis beklemeye devam dedi doktorumuz cati muayenesinden sonra hafif bi kanamam oldu yasasin geliuyor dedim ama hala beklemede. sali gunu tekrar doktora gidiyorum bakalim ne diyecek. hepimize Allah hayirli dogumlar versin.

HOŞGELDİN DORUK BEBEK

Her şey 166 rakamıyla başladı aslında
224'ler,695'ler izledi bu ilk rakamı
Artık koyduk rakamlar bir kenara
Başladık beklemeye
Değişiklikler baş gösterdi sırayla
Senin varlığını sürdürdüğünün bir kanıtıydı her biri
İlk büyük gün geldi çattı ve senin bir erkek olduğunu öğrendik
80 gün sonra Doruk devri başlamıştı ÖZCAN ailesinde
Ve "ben burdayım" demeye başladın 4. ayında
KArmakarışık duygular vardı artık yüreğimizde
Mutluluk, heyecan,endişe, sevgi ve tabii merhamet
Sevgimize karşılık veriyordu küçücük yüreğin
Sesimizi ve dokunuşlarımızı hissediyordu o masum ruhun
ve 1 Ağustos gecesinde son buldu huzur ve mutluluk, çünkü sen erken gelmeye kalkmıştın.
Hastane odalarında sabahladık, endişe dolu bekleyişler
Korku, pes ediş, çaresizlik kol gezdi o odalarda
Haftalar ay, günler hafta olmuştu bize
Dedim ya sayılarla başladı herşey ve sauılarla da devam etti.
Bu kez can alıcı rakam 26 idi.
Sırasıyla yaşadık her haftayı, bir ay gibi, bir yıl gibi
Hedef 32 idi bu kez; korkulan olmadı
Geçti bir bir haftalar
Ve sonunda bekleyiş sona erdi
Ne endişe, ne korku ne de rakamlar vardı artık
Evet artık rakamlar yoktu, SEN VARDIN OĞLUM...
HOŞGELDİN DORUĞUM...

SENİNLE MUTLULUĞUN DORUKLARINDAYIZ...

BERRİN ÖZCAN - 02.11.2011

çok duygulandırdın beni,tebrik ederim, nazarlardan korusun Allahım, hoşgeldin dorukcuğum, darısı bizim başımıza hoşgeldin idil deniz diyebilmeye...

merhaba semfoni...nasılsın?doğum belirtilerin başladı mı?bu arada bebeğin hareketleri bende oldukça azaldı..sendede durum aynı mı?

merhaba semfoni...nasılsın?doğum belirtilerin başladı mı?bu arada bebeğin hareketleri bende oldukça azaldı..sendede durum aynı mı?

slm qosmio, iyiyim hala bi belirti yok, beklemeye devam, salı gününe randevum var, çok fazla hareket yok sadece dedğim gibi kasmalar ve itmeler var karnımda o kadar... sende durum ne?

slm qosmio, iyiyim hala bi belirti yok, beklemeye devam, salı gününe randevum var, çok fazla hareket yok sadece dedğim gibi kasmalar ve itmeler var karnımda o kadar... sende durum ne?

benim sıpa uykucu teyzesi bu aralar..gün içinde şöyle bir kayıyor,anne ben burdayım der gibi o kadar :)) hoş gerçi ana-oğul bu aralar pek bir uykuya düştük ( bende salı yada çarşamba doktora gideceğim..bakalım hayırlısı ne diyecek..yalancı sancılar dışında pek bir şikayetim yok..hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bir doğaydı başka birşey istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…