- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.941
kızlarrr dogurdum sonunda darısı dıger arkadaslara
Griftcim canim tesekkur ederim beni hatirladigin icin evet austos ayinda hastaneye yatdim 1 hafta falan. Her sey gayet iyi gecti bobreklerim de sorun vardi bir az cok sukur duzeldi bizde 7 ay tamamladikdan sonra annelik iznine cika bilirsin o yuzden internete pek girmiyodum bir az uzak durmak istedim cok sukur her sey yolunda gunumuzu gectik artik oglusum gelmek istemiyor 19- doktora gitdim acilma falan yoktu ama 1 haftadan fazladir belimde agrilar 2 gundur az az suyum geliyor bi de dun aksamdan itibaren az az kanamam oluyor doktor sancini bekle diyor bende valizim hazir bekliyorum miniyimi allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ben normal istiyorum insallah bebeyim ultrasonda 3600-3700 civarinda cikiyor doktor catin pek musaid olmaya bilir diyor ama ben istiyorum. Ay cok yazdim sende durumlar nasil? Hayirli haberlerini alalim insallah
minik kızını doğurdu bugün maşallah keyfi yerinde
Ahh ne guzel sabah sabah okudugum cok guzel haber darisi basimiza insallah. Sende durumlar nasil? Ben her gun beklemedeyim
benim sıpa uykucu teyzesi bu aralar..gün içinde şöyle bir kayıyor,anne ben burdayım der gibi o kadar :)) hoş gerçi ana-oğul bu aralar pek bir uykuya düştük( bende salı yada çarşamba doktora gideceğim..bakalım hayırlısı ne diyecek..yalancı sancılar dışında pek bir şikayetim yok..hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bir doğaydı başka birşey istemem..
Herkese günaydın..bizim evde de artık bir bebek var...19 u gece yarısı dünyaya geldi..epiduralli normal doğum mu, sezeryan mı derken..normal normal doğurdum..akşam 6 da nst için gittiğimiz hastanede düzenli kasılmaların artmasından dolayı yatış yapıldı.bir süre sonra bebek kalp atışları da tek düze olunca suyu açtılar ve gece 10 a kadar ağrım olmadı bir buçuk saat kadar bel ve en şiddetlisinden regli sancıları gibi ağrılar oldu..o saate kadar yolunu bulamayan bebek yerleşmeye başladı..olayın bu kadar hızlı ilerleyeceğini doktor da tahmin edemediğinden epidurali kaçırdık..neyseki çok uzun sürmedi doğumhanedeki süreç..çok kolaydı diyemem ama tahmin ettiğimden kolay geçti..umarım normal doğum isteyen tüm hamileler bu süreci benim gibi hızlı ve kolayından yaşarlar..kendime hala şaşkınım anestezisiz bu doğumu yaptığıma..fotoğrafçı, suit oda felan hayal oldu ama normaldan sezeryana acil dönüş olsaydı o zaman daha fazla üzülürdüm madem sezeryan yapcam ne diye bunları yaşadım diye..şimdi gitmeliyim.
bebekli annelere kolaylıklar...doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar inşallah
bu arada bebek usg den daha düşük ölçülerde 3500gr 52cmdi
Herkese günaydın..bizim evde de artık bir bebek var...19 u gece yarısı dünyaya geldi..epiduralli normal doğum mu, sezeryan mı derken..normal normal doğurdum..akşam 6 da nst için gittiğimiz hastanede düzenli kasılmaların artmasından dolayı yatış yapıldı.bir süre sonra bebek kalp atışları da tek düze olunca suyu açtılar ve gece 10 a kadar ağrım olmadı bir buçuk saat kadar bel ve en şiddetlisinden regli sancıları gibi ağrılar oldu..o saate kadar yolunu bulamayan bebek yerleşmeye başladı..olayın bu kadar hızlı ilerleyeceğini doktor da tahmin edemediğinden epidurali kaçırdık..neyseki çok uzun sürmedi doğumhanedeki süreç..çok kolaydı diyemem ama tahmin ettiğimden kolay geçti..umarım normal doğum isteyen tüm hamileler bu süreci benim gibi hızlı ve kolayından yaşarlar..kendime hala şaşkınım anestezisiz bu doğumu yaptığıma..fotoğrafçı, suit oda felan hayal oldu ama normaldan sezeryana acil dönüş olsaydı o zaman daha fazla üzülürdüm madem sezeryan yapcam ne diye bunları yaşadım diye..şimdi gitmeliyim.
bebekli annelere kolaylıklar...doğum bekleyenlere hayırlı doğumlar inşallah
bu arada bebek usg den daha düşük ölçülerde 3500gr 52cmdi
Tebrikler canim darisi basimiza insallah boyu kilosu haftasi ne kadardi? Normalmi dogurdun? Ben pek fazla izleyemiyodum forumu. Mazur gor opuyorum bebeyini minik yanaklarindan
selam kızlar sonunda oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu 1 saat içinde hem sancılarım gelip şiddetlendi normal doğum yaptım ama şimdi biraz sıkıntımız var çok dikişim var bebişim yara yara geldi çok kısa sürede doğunca ıkınma dedikleri halde kendimi tutamadım yine şükür Allaha bu sabaha karşıda kanlı çişini yaptı doktora gideceğiz birazdan hazır pc yi açık bulunca haber vereyim dedim herkese hayırlı kolay doğumlar inşallah hikayemi daha sonra yazarım allaha emanet olun hepiniz
Selam kizlar,bu aralar topik pek sessiz,bebisi olanlar bebislerle beraber oldugundan ,bebisi olmayanlarda artik sIkIldigindan herhalde yok kimse.Bende hala beklemedeyim carsambaya kadar bekleyecegiz geldi geldi gelmezse doktorumuz direk hastaneye gönderecek,bakalim nolcak bende bekliyorum.Hala bekleyenlere sabirlar diliyorumBebisi olanlarsa bebisleriyle ugrasmaktan bisey görmüyorlardir simdi
merahab bayanlar bikaç gündür canım sıkkın.oğlumun gelmeye pek niyeti yok.doktorumuzda herşey yolunda olduğu için41i bekleriz dedi.ama ben oğlumu çok merak ediorum.birde milletin ağzı torbe değilki,habire herkes bişeyler söylüor.(yok çok beklerse bebeğe bişey olurmuş gibi)benimde canım sıkıldı.p.tesi tekrar gidicez doktora sorucam bakalım.ben normal istiorum herşeyde normal gidior ama milletin sözüyle sezeryan yaptırmaktan korkuorum.:26::26:işllhh haftaya gelirde yavrularımızı severiz bizde
benim kuzu yarın 1 aylık oluo :)
selam kızlar sonunda oğlumu kucağıma aldım çok kolay bir doğum oldu 1 saat içinde hem sancılarım gelip şiddetlendi normal doğum yaptım ama şimdi biraz sıkıntımız var çok dikişim var bebişim yara yara geldi çok kısa sürede doğunca ıkınma dedikleri halde kendimi tutamadım yine şükür Allaha bu sabaha karşıda kanlı çişini yaptı doktora gideceğiz birazdan hazır pc yi açık bulunca haber vereyim dedim herkese hayırlı kolay doğumlar inşallah hikayemi daha sonra yazarım allaha emanet olun hepiniz
Maşallah darısı bana inşallah. 40 haftamın dolmasına 7 gün kaldı...Doğuramayacakmışım gibi geliyor bana....Normal doğum istiyorum ama daha tık yok.....Siz kacıncı hafta ve günde doğurdunuz acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?