2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım arkadaşımya ne güzel anlatmışsın rabbim saglıkla huzur içinde büyütmeni nasip eylesin insaallah bir gün bizlerede bu hikayeleri anlatmak nasip olur insaallah

Canim Allah anali babali büyütsün,hayirli evlat etsin insaallah.Dogumun kolay olmus sevindim ama dikisler insaallah problem olmaz gecmis olsun dikisler icin.Dogum hikayeni müsait olunca bekliyoruz insaalah.

Dogru diyorsun canim yok gazdi,yok uyukuydu,yok emdiydi emmediydi ilk zamanlar oturana kadar biraz yorar sonra rahat ederiz insaaallah.Yetmiyorsa sütün takviye et canim ama emzirmeyede devam et.Amin insaallah canim saglicakla aliriz bebislerimizi.Bugün sabah namazdan sonra uyumustum biraz oglusumu rüyamda gördüm,dogum yapmissim ikimizde yatmisiz ben kalkmisimda bebisime bi bakayim kime benziyor diyorum,bebisi kucagima alip baktim filan,bir an gercekten gercek sandim

gunce ve girift tebrik ederim kizlar darisi benim ve bekleyenlerin basina insallah...

saka gibi ama ben hala doguramadim sanirim doguramayacagimda allahim kolayliklar nasip etsin cumlemize....

yarin nstye girecegim ve rahime bakilacak acilma varmi yokmu diye...sancim felan yok hala ne olacak benim halim kizlar

gunce ve girift tebrikler. Allah analaı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Darısı bize(( inş. en kısa zamanda hayırlısı ile doğum yaparız...Bu aralar çok tel. geliyor.doğuramadın mı hala diye.. moralim bozuldu bugün ciddi ciddi. sanki bizim elimizdeymiş gibi konuşuyolar. Allah izin vermedikçe zamanını bekleyecez.. hayırlısı

ayni durumdayim o telefonlardan nefret eder oldum...

ayrica birde basimda kaynana var oda basimin etini yiyor sanki ben istemiyorum dogurmayi ay inan stres icerisindeyim,piskolojim bozuldu...

Canım bir sen bir ben kaldık galiba doğurmayan.Ben de 40 haftayı doldurdum ama ne sancı ne su.Aniden de olabliyormuş gerçi.son kontrollerime gitmedim.son dakikada drç değiştirdim.Yeni dr.mun ona doğum için geleceğimden haberi bile yok:)ama hastanenin ebesiyle görüştüm.Yarın da doğum olmazsa bi gideyim diyorum.bir defa çatı muayenesi oldum dr. bir bilgi vermedi.Ama ben hiç acı hissetmedim bebek iri dedi.10 kasımda 3600 görünüyordu.bekliyoruz bakalım...

kızlar birşey soracağım..ya alt tarafta gıdıklanma gibi birşey oluyor,sanki çocuk kafayı sokmaya çalışıyor gibi..bu neyin nesi anlamadım..bugün 38+6 oldum ama hala çıt yok bebişten..
heran diken üstündeyim..yok evi topla,yok ortalıkta çamaşır bulaşık bırakma,yok banyonu yap,ağdanı yap...normal doğumun en kötü tarafı hazırlıksız yakalanmak galiba..

Canım,inşallah. İnan bana doğum masasında bile sizler için dua ettim. İnşallah Allah gönlüne göre verecek.

insaallah canım dün gece çok sevdigim bir dostumdan hamile oldugu haberini aldımmm havalara uççtumyaaaa Allah kalbimi biliyor benden önce hep onun hamile kalmasını diledim 8 yıllık evli canım arkadaşım en son tüpe karar verdiler ve bebbişş tüpe gerek kalmadan geldii yarabbim sen ne büyüksünn dedirten bir olayla daha karşılaştım bu aralar çok hamiş haberi almaya başladım yavaş yavaş sıranın bana geldigini hissediyorum rabbim çok aratmadan isteyen herekesede banada verir insaallah

Son düzenleme:

qosmio durum aynı desene benim gibi hala bişey yok, sadece dün akşam bi kaç kere karnıma sancı gibi bişe geldi ama sonra devam etmedi, dediğin gibg aşağıya baskı oldu o anda... bebeğin hareketlerinde de artma oldu sanki... ama bu hazırlıksız yakalnama olayı bende de var, evde be yapacağımı şaşırmış durumdayım, onu kaldır onu koy, yıka topla ooo... işimşz zor sanırım. budün dr gidecem yazarım yine, sanırım sende bugün yarın gidecektin ne oldu...

Kizlar doguruyorummmm cok sukur... Detaylari yazacagim sancilar cikti nst de rahmimde silinme de gerceklesmis dr bizi eve yolladi birazdan yatisa gidecegiz rahmimde acilmam olculecek,cok heyecanliyim ve agrim var, detaylarini insallah dogum hikayemle yazacagim donunce,crafty hastanemi ve adimi soyadimi biliyor, aksama kadar dogurursun dedi dr, bakarsiniz web sitesinden hastanenin kizlar, buraya yazmayin lutfen bilgilerimi biliyorsunuz kacak gocek giriuom foruma, ne olur benim icin dua edin, ben de hepiniz icin edecegim...

Sevgiler, Luna

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim..bu arada çatı muayenesi oldun mu?ben olmayacağım,doğum anında baksınlar istiyorum..ablama yapmışlardıda kızcağız 24 saat içinde doğurmuştu,kanamasıda olmuştu..ben yarın gideceğim doktora..şimdi yemek yapacağım,birde ortalığın tozunu mozunu alırım...amaaaan öyle işte ha doğurduk ha doğuracağız derken geçiyor günler...iyi haberlerle gel emi..kolay gelsin öptük seni..

ayyy benide heyecan bastı birden..gözün aydın.Rabbim yardımcın olsun..inşallah bir avazda doğurursun..

luna senle satımız aynı 14 şubat ben hala beklemedeyim .inş. sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın .

bu arada kızlar ben bugun 40+1 oldum dün dr a gittim. nst ye girdim normal çıktı.doktor alttan muayene etti açılma yok dedi günün dolmuş daha fazla beklemenin bir anlamı yok bebek çişini yapabilir buda çok riskli dedi yarın gel sezeryanla alalım dedi .bende normal istediğim için bekliyorum cumaya kadar bekliycem bir ses çımassa o zaman sezeryan olacam.sizce beklemekle doğrumu yapıyorum prencesinde çizelgesine göre onunda günü geçmiş yorumlarınızı bekliyorum.bu arada dün alttan muayeneden sonra bende kahverengi leke gelmeye başladı şimdi rengi biraz daha kırmızıya döndü nişan mı acaba ??

ablamda alttan baktırmıştı 24 saat içinde doğurdu..ister istemez doğumu tetikliyor sanırım..inşallah Rabbim gönlüne göre verir..bu kadar bekleyipte sezeryan olmazsın inşallah..

ablamda alttan baktırmıştı 24 saat içinde doğurdu..ister istemez doğumu tetikliyor sanırım..inşallah Rabbim gönlüne göre verir..bu kadar bekleyipte sezeryan olmazsın inşallah..

inşAllah tetiklesede önemli değil artık vaktim doldu :) ama dr beni korkuttu kakası konusunda

selam arkadaşlar, 08.11.2011 de oğlumuz Yağız Mert normal doğumla,3160 gr ve 51 cm boyla dünyaya geldi. Doğuma giderken sitede paylaştım dualarını eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Darısı doğumunu bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına olsun Annelik dünyadaki en güzel duygu.İsteyen herkese nasip etsin Allahım.kendinize çok iyi bakın şimdi ders çalışıyorum kadro sınavım var sık sık siteye giremiyorum haberlerinizi topluca alıyorum. Doğuma giden arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.Allaha emanet olun.

çatı muaynesi yapmadı daha belki bugün yapar mıo bilmiyorum ma çok korkuyorum ben ya... dediğin gibi doğumu tetiklediğini okudum, leke filan gelirse korkarım ben bide benim hastane 40 dak bi mesafede beni bu da korkutuyor bakalım hayırlısı... sana da kolay gelsin, bide sen kaç kilo aldın canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…