- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.981
Kizlar doguruyorummmm cok sukur... Detaylari yazacagim sancilar cikti nst de rahmimde silinme de gerceklesmis dr bizi eve yolladi birazdan yatisa gidecegiz rahmimde acilmam olculecek,cok heyecanliyim ve agrim var, detaylarini insallah dogum hikayemle yazacagim donunce,crafty hastanemi ve adimi soyadimi biliyor, aksama kadar dogurursun dedi dr, bakarsiniz web sitesinden hastanenin kizlar, buraya yazmayin lutfen bilgilerimi biliyorsunuz kacak gocek giriuom foruma, ne olur benim icin dua edin, ben de hepiniz icin edecegim...
Sevgiler, Luna
çatı muaynesi yapmadı daha belki bugün yapar mıo bilmiyorum ma çok korkuyorum ben ya... dediğin gibi doğumu tetiklediğini okudum, leke filan gelirse korkarım ben bide benim hastane 40 dak bi mesafede beni bu da korkutuyor bakalım hayırlısı... sana da kolay gelsin, bide sen kaç kilo aldın canım ya...
canım cok sevindim aramıza katıldın uykusuz gecelere hazırmısın :) valla maşallahın var daha hastanedeyken topiğe girmek aklına gelmiş sende benim gibi ağrı cekmedin anlaşılan maşallah sana
canım seninde gözün aydın normal doğum yaptın sanırım inşallah kolay olmuştur bebeğinle uzun ömürler geçirmen dileğiyle ...
canım ben humananın kimyonlu rezenesine başladım bugun cunku dun cok huysuzdu gece hiç uyumadı kızım cok ıkındı ağladı bişey yapamayınca nerdeyse bende ağlıcaktım uykusuzluk bi taraftan onun acı cekmesi bi taraftan cok üzüldüm cok şükür sabaha karşı uyudu kaldı miniğim hergun böle olan bebişllerede annelerinede allah sabır versin şifa versin inşallah rezene iyi gelir ama ben direk kızıma vermiyorum ben içiyorum rahatlatacağını düşünüyorum eğer geçmezse doktora danışıcam biberonlamı veriyorsun sen kaşıklamı
canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun senin nasıl gidiyor bebişle varmı sıkıntı..?
hayırlsıyla kucağına alırsın inşallah normal yada sezeryan hiç fark etmez sezeryanda artık cok kolay izi bile yok gibi iyileşmeside bence cok kolay hiç sıkıntı yapma ne olursa olsun yeterki kızında sende sağlıklı olun
Canim bebislerede veren varmis ama ben direk kendim ictim normal cay icer gibi,sütten geciyor zaten.Yani ben bebise direk vermedim hic,daha dogrusu kendisi sevmedi,icmek istemedi,bende kendim ictim.
Allah anali babali büyütsün insaallah.Tesekkürler walla beklemedeyiz bizde,amin insaallah saglikli dogumlar olur kalanlarada.Dogum hikayelerinizi bekliyoruz en kisa zamanda.
inş bu hafta bizde kucagımıza alırız bebişleri herkes aldı girmio kimse
kızlar ben cumartesi çatı muaynesi oldum bugün salı tık yok öyle çokta canım yanmadı
tetiklese keşkede biran önce doğursam
Kizlar doguruyorummmm cok sukur... Detaylari yazacagim sancilar cikti nst de rahmimde silinme de gerceklesmis dr bizi eve yolladi birazdan yatisa gidecegiz rahmimde acilmam olculecek,cok heyecanliyim ve agrim var, detaylarini insallah dogum hikayemle yazacagim donunce,crafty hastanemi ve adimi soyadimi biliyor, aksama kadar dogurursun dedi dr, bakarsiniz web sitesinden hastanenin kizlar, buraya yazmayin lutfen bilgilerimi biliyorsunuz kacak gocek giriuom foruma, ne olur benim icin dua edin, ben de hepiniz icin edecegim...
Sevgiler, Luna
iyi aksamlar hanimlar bugun doktor kontrolum vardi ve normal yollarla bebegimin gelemeyecegini soyledi doktorum kafa capi buyuk oldugu icin kanala yerlesemiyor istersen vakumla zorlarim dedi ama ben kesinlikle vakum istemiyorum annem beni dogururuken vakumdan dolayi neredeyse beni kaybediyormus. yarin sabah saat 8 de sezeryan olmaya karar verdim. heyecan doluyum su an . dualarinizi bekliyorum bekleyen butun arkadaslara Allah kolayliklar versin insallah.
kızlar 17 11 11 de saat 00:42 de epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi malum nete hemen girilmiyor ilk 3 gün sütüm yok denecek gibiydi gögüslerim krem kullanmama rağmen yara oldu içten 6 dıştan 3 dikişim var bugün kontrole gittik dikişler iyiymiş.doğum çok zormuş gerçekten ölüyorum sandım.
Selam kizlar,bu ara bakiyorum bakiyorum pek ilerlemiyor topik,dedigim gibi benimde kayinvalidem geldi,onunla beraber ugfrasip duruyoruz,bekledik erken gelirmi diye ama benim oglusumdan tik yok.yarin doktorda randevumuz var doktor ordan hastaneye sevk edecek sonra neler olacak bende bilmiyorum tahminen suni sanci verirler ama bu benim tahminim.Dua edin bakalim insaallah yarin oglusuma kavusurum.
Selam kizlar,bu ara bakiyorum bakiyorum pek ilerlemiyor topik,dedigim gibi benimde kayinvalidem geldi,onunla beraber ugfrasip duruyoruz,bekledik erken gelirmi diye ama benim oglusumdan tik yok.yarin doktorda randevumuz var doktor ordan hastaneye sevk edecek sonra neler olacak bende bilmiyorum tahminen suni sanci verirler ama bu benim tahminim.Dua edin bakalim insaallah yarin oglusuma kavusurum.
canım bi ikimiz kaldık heralde bekleyen
kuzular nazlı çıktı gelmiyolar bi türlühayırlısı olsun
benim kasılmalar var akşamdan buyana ve bayağı arttı sancı yok ama kasık altında kasılmalrım var saniye sürüyo fakat canımı alıyo hayırlısı bakalım pazartesi doktor sancılar başlamış yatış yapalım demişti yatmamıştım inş.hayırlısıyla bebişim yola çıkmış geliyodur gece artacağa benziyo benimkiler yarın bebişim kucağımda olurmuki acep:26:hadi hayırlısı Rabbim herkeze sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inş.
iyi aksamlar hanimlar bugun doktor kontrolum vardi ve normal yollarla bebegimin gelemeyecegini soyledi doktorum kafa capi buyuk oldugu icin kanala yerlesemiyor istersen vakumla zorlarim dedi ama ben kesinlikle vakum istemiyorum annem beni dogururuken vakumdan dolayi neredeyse beni kaybediyormus. yarin sabah saat 8 de sezeryan olmaya karar verdim. heyecan doluyum su an . dualarinizi bekliyorum bekleyen butun arkadaslara Allah kolayliklar versin insallah.
Herkese slm kizlar 40+5 gun oldu bugun ama kizim hala gelmek istemiyo normal dogum icin hersey uygun fakat ne sancim ne suyum geldi. Doktorumuz daaha fazla beklemek istemiyor yarin sabah 8de hastaneye yatisimiz olucak allah izin verirse suni sanci ile normal dogum yapmak istiyorum ilk once bunu denicez insallah kizimda bi sorun olusmazda sezeryan olmak zorunda kalmam.allahin izniyle yarin sabah kizima kavusucam darisi tum bekleyenlerin basina hepinizden dualarinizi bekliyorum...
Kızlar 22 kasım 2011 saat 04.09 itibari ile 39+01 günü normal doğum ile doğumumu yaptım. Aynı gün ögleden sonra hastaneden cıkışım yapıldı. Kızımda bende cok iyiyiz. Ultrasonda 3.250 olan kızım 2790 dogdu. Normal doğum gercekten zormuş. Epidural istememe ragmen acılmam 7 cm. oldugundan yapılmadı...Dikişlerim bayagı zorluyor beni...
Doktorum korse konusunda 40ın cıkınca tak dedi.....Bu konuda bilgisi olan varmı....Tavsiye olarak ne önerirsiniz. Bu arada 65 ile doğuma gittim eve geldiğimde 61.200 kg idim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?