2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Allah yardımcın olsun canım Sağlık sıhatle al yavrunu kucağına.hayırlı uğurlu bir evlat olsun sana...dualarım seninle arkadaşım.

bol bol dua et..kurban olduğum Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez...korkarsan daha çok acı çekersin,soğukkanlı olmaya bak..nasıl olsa bugünlerde gelip geçecek Allahın izniyle..hem kaç kere göbeğimiz böyle şişecek,kaç kere bu günleri yaşayacağızki demi ama?..birde bu duyguyu tadamayanları düşün..Rabbime ne kadar şükretsek az..tadını çıkar valla..bol bol göbeğinin resmini çek :)) bu arada ben baya kilo aldım..valla toplamda 18 kg aldım..Allahtan isteyince çok rahat kilo verebiliyorum..boğazımdan hiç kısmadım,herşeyden yedim :)) et,süt,yoğurt,peynir olmazsa olmazım..yemeğimi yaptım,ortalığı topladım şimdide koca bir bardak süt içiyorum mesala :)) sen kaç kilo aldın peki?

kızlar ben cumartesi çatı muaynesi oldum bugün salı tık yok öyle çokta canım yanmadı
tetiklese keşkede biran önce doğursam

saolun arkadaşlar iyiym ama uykusuzum tabiki.. :)

vallahi doğum hikayem çok heyecanlı diil, sezaryen olduğum için, gittim doğurdum ve geldim şeklinde oldu :))

inş bu hafta bizde kucagımıza alırız bebişleri herkes aldı girmio kimse

herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

kızlar 17 11 11 de saat 00:42 de epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi malum nete hemen girilmiyor ilk 3 gün sütüm yok denecek gibiydi gögüslerim krem kullanmama rağmen yara oldu içten 6 dıştan 3 dikişim var bugün kontrole gittik dikişler iyiymiş.doğum çok zormuş gerçekten ölüyorum sandım.

lunacigim hadi hayirlisi canim Rabbim kolayliklar nasip etsin insallah.

simiramis ve diger dogum yapan arkadaslar tebrikler canlarim Allah anali,babali buyutsun insallah.

bugun bende nstye baglandim ve cati kontrolu yapildi cati kontrolunden sonra belki dogum olur diyorlar ama hala sancim felan yokya,ayin 28 suni sanci vercekler o gune kadar dogum olmazsa.

beklemek ne kadar zormus anlatamam hayirlisiyla bende bir alsam kizimi koynuma...

Herkese hayırlı akşamlar..Yeni doğum yapanları tebrik ediyorum.ne olur bizlere de dua edin.Bugün 39 hafta 1 gün oldu benim.Herşey hazır.Annemle evde her işimizi bitirdik sadece kızımın hayırlısı ile doğmasını bekliyoruz.Normal doğum istiyorum.Ne kadar tırssam bile artık doğurmak istiyorum.hiç aklıma gelmezdi böyle olacağı.Herkes bana kız erken doğar aman demişti ama hiç öyle olmadı.Allahtan başka kimse bilemez..Herkesin doğumu hamilelik süreci başkadır...Sabır gerekiyor bu dönemde de..çatı muayenesi olmadım.Cuma günü doktora gidecem eğer doğum başlamazsa.Artık moralimi bozmayacam.zamanı var demek hayırlısı böyle diyorum.Ne olur sizde böyle düşünün bebiş heyecanını etkilemeyelim.Hepimiz için dua ediyorum.Allah kolaylık versin.AMİN.

Selam kizlar,bu ara bakiyorum bakiyorum pek ilerlemiyor topik,dedigim gibi benimde kayinvalidem geldi,onunla beraber ugfrasip duruyoruz,bekledik erken gelirmi diye ama benim oglusumdan tik yok.yarin doktorda randevumuz var doktor ordan hastaneye sevk edecek sonra neler olacak bende bilmiyorum tahminen suni sanci verirler ama bu benim tahminim.Dua edin bakalim insaallah yarin oglusuma kavusurum.

iyi aksamlar hanimlar bugun doktor kontrolum vardi ve normal yollarla bebegimin gelemeyecegini soyledi doktorum kafa capi buyuk oldugu icin kanala yerlesemiyor istersen vakumla zorlarim dedi ama ben kesinlikle vakum istemiyorum annem beni dogururuken vakumdan dolayi neredeyse beni kaybediyormus. yarin sabah saat 8 de sezeryan olmaya karar verdim. heyecan doluyum su an . dualarinizi bekliyorum bekleyen butun arkadaslara Allah kolayliklar versin insallah.

KUZUM SİTEDE YOKSUN YAWWW
bugün doğan kimse yok
telinde yok ki ariim

hayırlı olsun. epidurale rağmen çok mu sancı çektin? kaç cm açıklıktan sonra epidural verildi ki? ben doktorumla konuştumda acı eşiğin çok düşük değilse epidurale gerek yok ama sen bilirsin dedi. olumsuz etkilerindende bahsetti. açıkçası ben epidural düşünmüyorum ama yanlış mı yapıyorum?

canım bi ikimiz kaldık heralde bekleyen
kuzular nazlı çıktı gelmiyolar bi türlühayırlısı olsun
benim kasılmalar var akşamdan buyana ve bayağı arttı sancı yok ama kasık altında kasılmalrım var saniye sürüyo fakat canımı alıyo hayırlısı bakalım pazartesi doktor sancılar başlamış yatış yapalım demişti yatmamıştım inş.hayırlısıyla bebişim yola çıkmış geliyodur gece artacağa benziyo benimkiler yarın bebişim kucağımda olurmuki acep:26:hadi hayırlısı Rabbim herkeze sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inş.

kızlar dün dr kontrolüm vardı, bugün itibariyle son haftaya girdm, kızımı bekliyorum, ama dr hiç bir gelişme yok dedi, bebek kanala yerleşmemiş, sancı yok, leke yok, ama bebişin her şyi normal, kalp atışları iyi, suyu yerinde, keyfi iyi gelmeye niyeti yok dedi dr, bide bebim kzım biraz gelişmiş yaklaşık 3750 olmuş, normal doğum zor olur diyede de korkuyorum, ctesi kontrol var tekrar bakalım ne olcak... bizde bebişlerimizi alsaydık bi kucağımıza hayırlısıyla...

Herkese slm kizlar 40+5 gun oldu bugun ama kizim hala gelmek istemiyo normal dogum icin hersey uygun fakat ne sancim ne suyum geldi. Doktorumuz daaha fazla beklemek istemiyor yarin sabah 8de hastaneye yatisimiz olucak allah izin verirse suni sanci ile normal dogum yapmak istiyorum ilk once bunu denicez insallah kizimda bi sorun olusmazda sezeryan olmak zorunda kalmam.allahin izniyle yarin sabah kizima kavusucam darisi tum bekleyenlerin basina hepinizden dualarinizi bekliyorum...

canlarim hakkinizda hayirlisi olur insaALLAH
hayirli haberlerinizi beklioz :) RABBIM kolay dogum nasip eder insaALLAH
ALLAH emanet olun

Canım Allah yardımcın olsun..coktan oglunu almıssındır kucagına .. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun güzelim..bi avazda inşallah..

Kızlar 22 kasım 2011 saat 04.09 itibari ile 39+01 günü normal doğum ile doğumumu yaptım. Aynı gün ögleden sonra hastaneden cıkışım yapıldı. Kızımda bende cok iyiyiz. Ultrasonda 3.250 olan kızım 2790 dogdu. Normal doğum gercekten zormuş. Epidural istememe ragmen acılmam 7 cm. oldugundan yapılmadı...Dikişlerim bayagı zorluyor beni...

Doktorum korse konusunda 40ın cıkınca tak dedi.....Bu konuda bilgisi olan varmı....Tavsiye olarak ne önerirsiniz. Bu arada 65 ile doğuma gittim eve geldiğimde 61.200 kg idim...

Allah bağışlasın.Rabbim sağlık sıhhat versin sanada kızınada..darısı biz doğuramayanlara...diyala en son sancım felan yok diyordun..birden mi geldi?biraz bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…