2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Allah yar ve yardımcın olsun. İnş. normal doğum ile kucağına almak nasip olur...sezeryan olsa da hayılırlısı ile olsun inş..

Sizi de takip ediyordum.Ne güzel bebeğinize kavuşmanıza sevindim.Darısı bize olsun inş.bende bugün 39+2 deyim. hafif sancılarım var ama devamı gelmiyor.beklemedeyiz. senin doğumun nasıl başladı. Hemen hastaneye gittin mi yoksa evde bekledin mi.Müsait olduğunuzda doğum yapan anneler doğum hikayesini baylaşsın lütfen.Merak ediyoruz.kim neler yaşadı? Çok soru sordum. Benim kuzenim beni tembihledi.normal doğum olursa aman karnını sar.sarkma olmasın diye.bende inş. yapacam.tabii sen bilirsin yeni doğum yapmışken sarmak bana mantıklı geliyor.sağlıcakla kal..

slm kızlar aranızda epidural sezeryan dogum yapan varmı 1 hafta içinde bende sezeryanla bebişimi dünyaya getircem ama cok korkuyorum nelerle karşılaşacagımı bilmiyorum bilgisi olan versa beni bilgilendirebilir mi...
mesela sonda ve lavman yapılıyomu,epidüral iğnesi yapılırken acı oluyomu,kaç saaat sonra ayaga kaldırıyolar,kaç gün kalıcaz hastanede ve kanama cok oluyomu?

hiç canım acımadı çok rahattı kesinlikle öneririm
4 saat sonra fln kaldırıolar lavman yapılmıo sonda takılıo ama epiduralliyken takılıo anlamıosun
ben 2 gece kaldım hımmm bu kadar çok rahattı ama

LUNA

22 Kasım 2011 Salı 18:02 de güzel kızını dünyaya getirmiş
hoşgeldin aramıza güzel kuzum bahtın heppp güzel olsun

qosmio
Allah bağışlasın.Rabbim sağlık sıhhat versin sanada kızınada..darısı biz doğuramayanlara...diyala en son sancım felan yok diyordun..birden mi geldi?biraz bilgi verir misin?

Güzel dileklerinize çok teşekkür ederim. Dogru dürüst sancım yoktu ama herşey Pazartesi oldu. Ablamın sıcak suyun rahmin açılmasına iyi geleceği şeklindeki tavsiyesi üzerine Pazartesi 15 te hamama gittim, 17 de eve geldim. 22 gibi sancım başladı, 23:30 sıralarında nişanım geldi. Sonrasında sancılarım yarım saate, yirmi dakikaya, on dakikaya ve nihayet beş dakikaya kadar sıklaştı. Saat iki gibiydi hastaneye gittim. Doktorum sancının büyük kısmını evde çektiğimi söyledi. Saat 4:09 da da kızımıza kavuştuk çok şükür. Ablamın dediğimi çıktı yoksa gerçekten makul bir açıklaması mı var bilmem ama hamam bana iyi geldi. Dogumdan önce kırk haftayı doldurupda hiç doğuramayac akmışım gibi geliyordu. Ama Allahıma binlerce şükür, beklemediğim bir anda ve hiç de uzun sayılmayacak bir zaman sürede doğum yaptım.
Darısı sizlere inşallah...

kızlar selam,

bi türlü yazmak kısmet olmadı.. biz de 9 kasım saat: 23:10 da normal doğumla dünyaya geldik.. gelişimiz beklediğimizden 15 gün önce olsa da oğluşumuz 3.240 gr ve 47 cm olarak dünyaya geldi..

darısı bekleyen herkesin başına

kızımla beraber hepinize merhaba
fırsat bulup giremiyoruz alışma devrelerindeyiz malum
12 gün oldu fakat 12 günde farklı
bir gece uyuyor bir gece uyumuyor emzir yatır şu bu derken zaman ne kadar hızlı geçiyor anlayamıyorum

dogum yapan arkadaslarımız gördüğüm kadarıyla simi,luna eliftim,grifit gördüklerim geçmişte göremediklerim hepinizi tebrik ederim
dogum bekleyen arkadaslarımız hepinize hayırlı dogumlar

birde hep okuyorum 40 haftayı dolduranlar var
aslında bende sat a göre 41de dogum yaptım sezeryanla
ama dr um ilk aylarda bebek gelişimine göre 10 gün geri hesaplamıştı günü geçenler belki sizlerdede böyle olmuş olabilir yazayım dedim
hepinizi öpüyoruz....

ic bişey hissetmedim ben.. dr 2 dk ya baslıyoruz demesiyle bebeğimin sesini duymam bir oldu..

sondayı hic hissetmedim ne takarken ne cıkarırken.. iğnede acıtmadı.. 4 saat sonra yürüdüm çişimi yaptım aksam olmadan gazımı cıkarıp tuvaltimi yaptım... bana kalsa 1 gece yeterdi ama 2 gece kaldık..kanamam ilk gün coktu normal doguma göre azmıs ama... hala az az devam ediyor bugün 12. gün bitti

LUNA

22 Kasım 2011 Salı 18:02 de güzel kızını dünyaya getirmiş
hoşgeldin aramıza güzel kuzum bahtın heppp güzel olsun

hosgelmiş prensess.. Lunacım tebrikler...

merhaba çiçegi burnunda anneler.dogum yazılarınızı okudum ALLAH hepinizin bebeklerine saglıklı bi ömür nasip etsin.ne güzel bende bi an önce kucagıma almak istiyorum bebegimi.ankarada dogum yapan varmı pekela ben hala devletemi gideyim yoksa özeldemi yapayım sorusuna cevap arıyorum ankarada dogum yapan anneler nerde dogum yaptıgını ve nasıl oldugunu yazarlarsa sevinirim.

öncelikle bebişin hayırlı olsun ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ,bu arada kuzenin seni çok sevmiyo sanırım ,sen o göbeği sararsan rahmin içerden toplamaz sarkar arkadaşım azıcık ideal kilondan dışarı çıksan lop diye rahmin göbekte dışarı sarkar ,ve kadın hastalıklarının olmasındaki sebeplerden en büyügüde rahimin eski sağlığında ve sıkılığında olmadığındandır ,kesinlikle sarılmamalı ve 40 gün rahimin kendini toplama sürecinde ona izin vermelisin ,cünkü rahim kasa ksa kendini toplar ,sen sararsan toplayamaz ,yani senin bilicen birşey tabi ama ben de bir doğum yaptım ,göbeğim sıfır ,rahmim çok sıkıydı ,şimdi yine aynı şeyi yapıcam ,40 dan sonra sarmazsın ama mekik çekersin ,korse takarsın vücudu şekle sokmak daha kolay ama rahmin bir daha toplamaz ona göre

Sağol teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler için. Tecrübeli birinden aldığım yorum benim için önemli. Kuzenim acaba beni sevmiyor mu:) tekrar gözden geçireyim bi kendisi sarmamış sarkmış böyle tavsiye etmişti. Bi de yapı meselesi galiba. O zaman rahim toplasın kendini 40 gün. sonrası Allah kerim. Bebiş olsun hayırlısıyla napalım olsun göbek kalırsa da:)

39+3 günlük hamile ve forumun eski takipçilerinden birisi olarak herkese merhaba...

Dün bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğim için akşam hastaneye gittim. Nst'de bir problem çıkmadı. Kalp atışları gayet güzeldi maşallah. Sancı yok her zamanki gibi. 2 defa 25i buldu onun dışında hiçbir şey yok. Ebe muayene etti. 1 parmak açılmam olduğunu ama bebeğin çok yukarıda olduğunu söyledi. Doktorum da Cumartesi tekrar gelmemi söyledi. Bekliyorum... Bebeğimin gelmeye pek niyeti yok. Korkularım devam ediyor. Hareket ediyor mu, acaba kakasını yapar mı içeride, ya bir şey olursa vs. gibi bir sürü paranoya ile yatıp kalkıyorum. Cumartesi bebek hala aşağı inmemiş olursa ne yaparım bilmiyorum. Daha fazla beklemeye de saydığım sebeplerden dolayı korkuyorum. Allah'ım yardım etsin, doğumu bekleyen herkese... Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bütün meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü kutluyorum. Sevgiler.

birazdan doktora gideceğim..dün 4 e kadar karnımda kasılma vardı..taş gibi oluyordu resmen..şimdide hafif sancı var alt tarafta..bakalım doktor ne diyecek..inşallah bu sefer doğurupta gelirim :)

birazdan doktora gideceğim..dün 4 e kadar karnımda kasılma vardı..taş gibi oluyordu resmen..şimdide hafif sancı var alt tarafta..bakalım doktor ne diyecek..inşallah bu sefer doğurupta gelirim :)

ayy canım inşallah belirtilerdir bunlar, sen bari doğur gel yaa... bende rahatlarım ozaman... haber ver mutlaka bekliyorum...

Merhabalar hanımlar dün sabah 09:20 de oğlumu dünyaya getirdim. Spinal sezeryanla dogum yaptım ilk gunüm biraz zor gecti ama su an Allah'a çok şükür hersey yolunda berisini emziriyorum yavaş yavaş şutum geliyor. Oğlum 3440 gram olarak dünyaya geldi. Darısı bekleyen arkadaşların basına olsun.

herkese merabalar 16 kasım çarşamba günü 12 45 te oğlum arası dünyaya getirdim sezeryanla doğum yaptım bir haftada ancak toparladım kendimi anne olmak mükemmel bi duyguymuş hele o memeyi tutuşu gerçekten çok değişik bir duygu tüm kasım annlerinin bebeklerini sağlkla analı babal büyütmelerini dilierim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…