- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.001
Herkese slm kizlar 40+5 gun oldu bugun ama kizim hala gelmek istemiyo normal dogum icin hersey uygun fakat ne sancim ne suyum geldi. Doktorumuz daaha fazla beklemek istemiyor yarin sabah 8de hastaneye yatisimiz olucak allah izin verirse suni sanci ile normal dogum yapmak istiyorum ilk once bunu denicez insallah kizimda bi sorun olusmazda sezeryan olmak zorunda kalmam.allahin izniyle yarin sabah kizima kavusucam darisi tum bekleyenlerin basina hepinizden dualarinizi bekliyorum...
Kızlar 22 kasım 2011 saat 04.09 itibari ile 39+01 günü normal doğum ile doğumumu yaptım. Aynı gün ögleden sonra hastaneden cıkışım yapıldı. Kızımda bende cok iyiyiz. Ultrasonda 3.250 olan kızım 2790 dogdu. Normal doğum gercekten zormuş. Epidural istememe ragmen acılmam 7 cm. oldugundan yapılmadı...Dikişlerim bayagı zorluyor beni...
Doktorum korse konusunda 40ın cıkınca tak dedi.....Bu konuda bilgisi olan varmı....Tavsiye olarak ne önerirsiniz. Bu arada 65 ile doğuma gittim eve geldiğimde 61.200 kg idim...
slm kızlar aranızda epidural sezeryan dogum yapan varmı 1 hafta içinde bende sezeryanla bebişimi dünyaya getircem ama cok korkuyorum nelerle karşılaşacagımı bilmiyorum bilgisi olan versa beni bilgilendirebilir mi...
mesela sonda ve lavman yapılıyomu,epidüral iğnesi yapılırken acı oluyomu,kaç saaat sonra ayaga kaldırıyolar,kaç gün kalıcaz hastanede ve kanama cok oluyomu?
Sizi de takip ediyordum.Ne güzel bebeğinize kavuşmanıza sevindim.Darısı bize olsun inş.bende bugün 39+2 deyim. hafif sancılarım var ama devamı gelmiyor.beklemedeyiz. senin doğumun nasıl başladı. Hemen hastaneye gittin mi yoksa evde bekledin mi.Müsait olduğunuzda doğum yapan anneler doğum hikayesini baylaşsın lütfen.Merak ediyoruz.kim neler yaşadı? Çok soru sordum. Benim kuzenim beni tembihledi.normal doğum olursa aman karnını sar.sarkma olmasın diye.bende inş. yapacam.tabii sen bilirsin yeni doğum yapmışken sarmak bana mantıklı geliyor.sağlıcakla kal..
slm kızlar aranızda epidural sezeryan dogum yapan varmı 1 hafta içinde bende sezeryanla bebişimi dünyaya getircem ama cok korkuyorum nelerle karşılaşacagımı bilmiyorum bilgisi olan versa beni bilgilendirebilir mi...
mesela sonda ve lavman yapılıyomu,epidüral iğnesi yapılırken acı oluyomu,kaç saaat sonra ayaga kaldırıyolar,kaç gün kalıcaz hastanede ve kanama cok oluyomu?
LUNA
22 Kasım 2011 Salı 18:02 de güzel kızını dünyaya getirmiş
hoşgeldin aramıza güzel kuzum bahtın heppp güzel olsun
öncelikle bebişin hayırlı olsun ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ,bu arada kuzenin seni çok sevmiyo sanırım ,sen o göbeği sararsan rahmin içerden toplamaz sarkar arkadaşımSizi de takip ediyordum.Ne güzel bebeğinize kavuşmanıza sevindim.Darısı bize olsun inş.bende bugün 39+2 deyim. hafif sancılarım var ama devamı gelmiyor.beklemedeyiz. senin doğumun nasıl başladı. Hemen hastaneye gittin mi yoksa evde bekledin mi.Müsait olduğunuzda doğum yapan anneler doğum hikayesini baylaşsın lütfen.Merak ediyoruz.kim neler yaşadı? Çok soru sordum. Benim kuzenim beni tembihledi.normal doğum olursa aman karnını sar.sarkma olmasın diye.bende inş. yapacam.tabii sen bilirsin yeni doğum yapmışken sarmak bana mantıklı geliyor.sağlıcakla kal..
öncelikle bebişin hayırlı olsun ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ,bu arada kuzenin seni çok sevmiyo sanırım ,sen o göbeği sararsan rahmin içerden toplamaz sarkar arkadaşımazıcık ideal kilondan dışarı çıksan lop diye rahmin göbekte dışarı sarkar ,ve kadın hastalıklarının olmasındaki sebeplerden en büyügüde rahimin eski sağlığında ve sıkılığında olmadığındandır ,kesinlikle sarılmamalı ve 40 gün rahimin kendini toplama sürecinde ona izin vermelisin ,cünkü rahim kasa ksa kendini toplar ,sen sararsan toplayamaz ,yani senin bilicen birşey tabi ama ben de bir doğum yaptım ,göbeğim sıfır ,rahmim çok sıkıydı ,şimdi yine aynı şeyi yapıcam ,40 dan sonra sarmazsın ama mekik çekersin ,korse takarsın vücudu şekle sokmak daha kolay ama rahmin bir daha toplamaz ona göre
kızlar 20 kasım saat 16.20 de kızım ipeği kucagıma aldım normal doğum yaptım size hikayemi anlatacagm görüsrz
birazdan doktora gideceğim..dün 4 e kadar karnımda kasılma vardı..taş gibi oluyordu resmen..şimdide hafif sancı var alt tarafta..bakalım doktor ne diyecek..inşallah bu sefer doğurupta gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?