- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.021
Merhabalar hanımlar dün sabah 09:20 de oğlumu dünyaya getirdim. Spinal sezeryanla dogum yaptım ilk gunüm biraz zor gecti ama su an Allah'a çok şükür hersey yolunda berisini emziriyorum yavaş yavaş şutum geliyor. Oğlum 3440 gram olarak dünyaya geldi. Darısı bekleyen arkadaşların basına olsun.
39+3 günlük hamile ve forumun eski takipçilerinden birisi olarak herkese merhaba...
Dün bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğim için akşam hastaneye gittim. Nst'de bir problem çıkmadı. Kalp atışları gayet güzeldi maşallah. Sancı yok her zamanki gibi. 2 defa 25i buldu onun dışında hiçbir şey yok. Ebe muayene etti. 1 parmak açılmam olduğunu ama bebeğin çok yukarıda olduğunu söyledi. Doktorum da Cumartesi tekrar gelmemi söyledi. Bekliyorum... Bebeğimin gelmeye pek niyeti yok. Korkularım devam ediyor. Hareket ediyor mu, acaba kakasını yapar mı içeride, ya bir şey olursa vs. gibi bir sürü paranoya ile yatıp kalkıyorum. Cumartesi bebek hala aşağı inmemiş olursa ne yaparım bilmiyorum. Daha fazla beklemeye de saydığım sebeplerden dolayı korkuyorum. Allah'ım yardım etsin, doğumu bekleyen herkese... Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bütün meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü kutluyorum. Sevgiler.
39+3 günlük hamile ve forumun eski takipçilerinden birisi olarak herkese merhaba...
Dün bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğim için akşam hastaneye gittim. Nst'de bir problem çıkmadı. Kalp atışları gayet güzeldi maşallah. Sancı yok her zamanki gibi. 2 defa 25i buldu onun dışında hiçbir şey yok. Ebe muayene etti. 1 parmak açılmam olduğunu ama bebeğin çok yukarıda olduğunu söyledi. Doktorum da Cumartesi tekrar gelmemi söyledi. Bekliyorum... Bebeğimin gelmeye pek niyeti yok. Korkularım devam ediyor. Hareket ediyor mu, acaba kakasını yapar mı içeride, ya bir şey olursa vs. gibi bir sürü paranoya ile yatıp kalkıyorum. Cumartesi bebek hala aşağı inmemiş olursa ne yaparım bilmiyorum. Daha fazla beklemeye de saydığım sebeplerden dolayı korkuyorum. Allah'ım yardım etsin, doğumu bekleyen herkese... Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bütün meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü kutluyorum. Sevgiler.
Merhabalar hanımlar dün sabah 09:20 de oğlumu dünyaya getirdim. Spinal sezeryanla dogum yaptım ilk gunüm biraz zor gecti ama su an Allah'a çok şükür hersey yolunda berisini emziriyorum yavaş yavaş şutum geliyor. Oğlum 3440 gram olarak dünyaya geldi. Darısı bekleyen arkadaşların basına olsun.
Sağol teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler için. Tecrübeli birinden aldığım yorum benim için önemli. Kuzenim acaba beni sevmiyor mu:) tekrar gözden geçireyim bikendisi sarmamış sarkmış böyle tavsiye etmişti. Bi de yapı meselesi galiba. O zaman rahim toplasın kendini 40 gün. sonrası Allah kerim. Bebiş olsun hayırlısıyla napalım olsun göbek kalırsa da:)
ayy canım inşallah belirtilerdir bunlar, sen bari doğur gel yaa... bende rahatlarım ozaman... haber ver mutlaka bekliyorum...
canım haberler kötüüü..doktora vajina tarafı ağrıyor dedim alttan muayene edelim dedi..3 cm açıklık varmış..ama beni göreceksin doktor elini sokarken ben adamı itekliyorum.çok canım yandı..doğum salonuna aldılar..lavman yapıldı,damar yolu açıldı,kan alındı vs vs..3 saate yakın kaldım..bu arada ebede geldi oda bir güzel elini soktu :)) 4cm olmuştu..kasılmam var ama sancı yok..karnım sertleşiveriyor o kadar..doktor evim yakın olduğu için gidebilirsin dedi..şimdi evde bekliyorum bakalım nolacak..haa bu arada hafif kanamam oldu( heralde 1 güne kalmaz doğururum inşallah..benden böyle..sende durum ne?
kızlar nişanım geldi sanırım..peçetede hafif pembe sümüksü birşey vardı..ama ne ağrım ne sancım var..dün 3cm açılmam vardı..ne olacak böyle bilmiyorum...ara ara karnım sertleşiyor o kadar(
Eki Görüntüle 295061 Kızlar buda bizim miniğimiz şeymamız ama nazar değmesin mahşallah deyinyoksa uyumuyo
kızlar nişanım geldi sanırım..peçetede hafif pembe sümüksü birşey vardı..ama ne ağrım ne sancım var..dün 3cm açılmam vardı..ne olacak böyle bilmiyorum...ara ara karnım sertleşiyor o kadar(
Maaşallah cnm kuzunaAllah analı babalı büyütsn inşallah
aminn cnm hepimizin bebişleri analı babalı büyüsün inşallah
merhaba gosmio bende kasım annesi olacağım inşallah buranın sessiz takipçilerindenim sen muayene olduktan sonramı oldu pembemsi akıntı. bende salı günü dr gittim su gibi akıntım var deyince ebeye muayene ettirdi açılmam hiç yoktu bebek yukarıda dedi eve gelince bendede kahveli pembeli akıntılar olduda
merhaba dilek..ya hiç sorma,aşağıda ağrı var dedim muayene etmem lazım dedi..2 saat sonra ebede muayene etti..ondan sonra olan oldu zaten..akşam kahverengi leke geldi...sabahta pembemsi akıntı geldi..ağrım sızım yok..ara ara kasılmam var o kadar..şuan 39+2 yim..sen kaç haftalıksın..hiç ağrın felan yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?