2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ohh ne güzel hayırlı olsun canım darısı başımıza

benimde bugün 39. haftam bitiyor herşey normal diyor doktorum ne açılma ne sancı hiçbirşey yok bebeğimde gayet hareketli bekliyorum ama çok stres yapmaya başladım sezeryandan çok korkuyorum inşallah bu hafta doğururumda sezeryana gerek kalmaz yada suni sancıya bana bebek yukarda aşağıda falan demedi hiç

öncelikle seninde öğretmenler günün kutlu olsun, bende 39+1 deyim, dediğin gibi bi gelişme yok,sancı 20 civarı bebek kanala girmemiş, ama bebeğin herşeyi normal... ama bende senin yaşadığın korkuları yaşıyorumi ctesi benimde dr randevum var bakalım ne dicek dr burda paylaşırız yine tabi ozamana inş bebeklerimizi alırız kucağımıza... yoksa aralık annesi olcaz valla...

canımmm..

Allah huzur dolu sağlıklı bir ömür versin oğlusuna.. tebrikler...

canım rahim göbek varsa bu sarmamasından değil ,kuzeninin rahmide toplamıştır ama göbeklenmiş o şöyle söylim sana göbek yağlandıysa ne kadar sararsan sar erimez ,aksine kaslar çalışmaz ki zaten ,bak birinci doğumumda ben sarmadım rahmim çok güzel topladı ,kırkım çıktı sonra ben mekik çektim karnım dümdüzdü ,şimdiki gebeliğimde doktorum bu sefer göbek yapmışsın doğumdan sonra kırkın çıksın sonra mekik çek dedi, ve karın kaslarının çalışmasını hızlandırmak için bu belden diz kapağına kadar olan korseden tak 2 saat onla evin içinde dur üzerindeyken yürüyüş yap sonra çıkart kaslar manyak çalışır dedi ,kendisi 2 sezeryan doğum geçirmiş ve 46 kg ,bel göbek incecik ,

Merhaba hanimlar.dogum yapanlari tebtik ederim,beklemede olanlarada hayirli dogumlar dilerim.forima pek giremiyoruz malum bebisler yoruyorye
Sizlere bir tavsiyede bulunayim.kizim eve geldigimizden beri gunuzleri hic uyumuyordu.sakin sakin yatiyordu sonra aglayip kucakta susuyordu. U hergun aksam 5 e kadar boyleydi.2 gun once gece 10 a kadar surdu,uykuya dalmaya calisiyor ama biirden agliyor.anladik gaz derdi ama hicbir sey kar etmiyor. Cocuk doktorunun tavsiye ettigi Babs adinda bitkisel bir surup vardi.gece eczaneden onu aldik.kimyon rezene sicak su torbasi vs,hic yaramadi..ama bu surupla melek gibi uyuyor 2 gundur.bitkisel bir sey rezene nane ve anason var ic indr.tavsiye edende prof olunca birde cevremdede kullananlar olunca icim rahat aldim.aklinizda bulunsun.

ayy canım inşallah belirtilerdir bunlar, sen bari doğur gel yaa... bende rahatlarım ozaman... haber ver mutlaka bekliyorum...

canım haberler kötüüü..doktora vajina tarafı ağrıyor dedim alttan muayene edelim dedi..3 cm açıklık varmış..ama beni göreceksin doktor elini sokarken ben adamı itekliyorum.çok canım yandı..doğum salonuna aldılar..lavman yapıldı,damar yolu açıldı,kan alındı vs vs..3 saate yakın kaldım..bu arada ebede geldi oda bir güzel elini soktu :)) 4cm olmuştu..kasılmam var ama sancı yok..karnım sertleşiveriyor o kadar..doktor evim yakın olduğu için gidebilirsin dedi..şimdi evde bekliyorum bakalım nolacak..haa bu arada hafif kanamam oldu ( heralde 1 güne kalmaz doğururum inşallah..benden böyle..sende durum ne?

kötü değil haber işte ne güzel açılma olmuş yaklaşmış canım sevindim senin adına, tabi bu kadar ellenmek kısmı hariç... bebek kanala girmiş mi peki? inşallah bir an önce gerçekleşir sağlıklı bi şekilde bebeğini alırsın kucağına haberllerini bekkliyorum.. bende her hangi bir gelişme yok aynı herşey catesi dra gideecem bakalım ne dicek...

merhaba demek ıstedım bende ekım annesıyım dogum olayı zorda olsa ogunler ozlenıyor beklemek geldı gelıcek sumu gelır sancımı hepsı hayatta sayılı yasancak heycanlar tadını cıkarın herseyın hepınız saglıkla kucagınıza aln bebeklerınızı

Kızlar buda bizim miniğimiz şeymamız ama nazar değmesin mahşallah deyin yoksa uyumuyo

kızlar nişanım geldi sanırım..peçetede hafif pembe sümüksü birşey vardı..ama ne ağrım ne sancım var..dün 3cm açılmam vardı..ne olacak böyle bilmiyorum...ara ara karnım sertleşiyor o kadar (

hadi inş canım yaa, haberini bekliyorum bebişinle, bende hala bişey yok...

merhaba gosmio bende kasım annesi olacağım inşallah buranın sessiz takipçilerindenim sen muayene olduktan sonramı oldu pembemsi akıntı. bende salı günü dr gittim su gibi akıntım var deyince ebeye muayene ettirdi açılmam hiç yoktu bebek yukarıda dedi eve gelince bendede kahveli pembeli akıntılar olduda

merhaba dilek..ya hiç sorma,aşağıda ağrı var dedim muayene etmem lazım dedi..2 saat sonra ebede muayene etti..ondan sonra olan oldu zaten..akşam kahverengi leke geldi...sabahta pembemsi akıntı geldi..ağrım sızım yok..ara ara kasılmam var o kadar..şuan 39+2 yim..sen kaç haftalıksın..hiç ağrın felan yokmu?

bende 39+4 üm benimde dün hafif sancım ve alt tarafta ağrım vardı alt taraftaki ağrım bayağı rahatsız etti sanki yürürken falan birşey çıkacak gibiydi acaba bendede açılma olmuşmudur ki o lekelenme ebe baktığı için olabilir bendede oldu aynı gün akşama kadar devam etti 3 gündür hiçbirşey yok ama bende açılma yoktu ebe 1 cm bile yok dedi senin açılman varmış kasılmanda varmış istersen bir kontrole git inşallah hayırlısı ile doğururuz

Kizlar selammmmm,bebisine kavusanlar kervanina bende katildimmmmm23 kasim carsamba saat 21.22de dogum yaptim.cok rahat bi dogum oldu cok sükür biraz önce hastaneden ciktik.Müsait zamanda hemencecik dogum hikayemi yazarim.Dua eden herkese tesekkürler.Bekleyen varsada sabirlar diliyorum,ama bugün yarin gelirler insaallah.Hastaneye giderken herkese cok dua ettim.

15.11.11 , saat 13 19 da hayatimin ikinci anlami Ecem Su``yumuz dunyaya geldi...

cok zor oldu ama kucaga alininca ilk temsata herseyi unutuveriyor insan....

suanda hala yataktayim kizimiz bizi cok yoruyor teyzoslari....

bu arada sizler nasilsiniz...

hayirli cumalar....

gorusmek uzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…