2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yeni annelere hayırlı olsuun.. gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün..

ben de dün mevlüt yaptım.. aman yapmayaydım keşke.. çocuğuma bişi oldu, dünden beri uyumuyo.. resmen delirdi.. gözü kapalı ağlıyo sürekli, uyudu tamam diyoz 5 dak sonra açıyo gözünü.. melek gibi uslu oğlum gitti resmen yerine başka bi bebek geldi.. benden tavsiye kızlar, mevlütte bebeği alıp kucakta herkes sallıyo ninni ilahisi mi ne varmış onu sölüyolar.. aman diyim yaptırmayın, nazar oldu benim tospikim.. siz dikkatli olun arkadaşlar, nazar olmasın bebekleriniz.. benimki yine başladı viyaklamaya.. hadi kolay gelsin herkese.. grşrz..

hayırlı olsun canım rabbim analı bablı versin inş.
bi ben kaldım heralde benim kuzu ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı bakalım

açılman olabilir..zaten sendeki gibi şikayetlerim olduğu için alttan muayene etti...hem benim 3cm açılmam varda ne oldu sanki..tık yok..iyice strese girdim valla..doktora gittiğimden beri 3 kere kanlı sümüksü birşey geldi..bakalım bugünde gelecekmi?doktora artık hayatta gitmem..direkt alta bakacak,canım feci yanıyor..beklemeye devam.

Merhaba anneler ve hala bekleyenler:))
bebklerine kavuşanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın.bekleyenlere de sabır diliyorum:)bebeişim yarın tam 1 aylık olacak inşallah çok şükür.Bebekler 20.gününden sonra çok değişiyorlar ya.sakın korkmayın bişi mi oldu diye.yani uslu olan bebeğim durmuyor atyık ara ara gaz sancısından dolayı deliye dönüyor:))))
sindirim sistemi yerine oturmya başlıyormuş yavaş yavaş ondan 3 aya kadar böyle ani huzursuzlukları oluyormuş..
artık kimse giremi,yor topiğe valla ben de zor zaman buldum...
biraz toparlanalım da bebeklerimiz ve kendimizle ilgili değişiklikleri gelişmeleri paylaşalım akıl danışalım.
Herkese sabır diliyorum...Görüşmek üzere.
Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun...

canım naptın hala bir değişiklik yok mu?yaaa ben artık iyice sterese girdim..Allah yardımcımız olsun..

yok cnm vallaa... bende bugün doktora gittim, açılma falan yokmuş hiç, bebiş kanala da girmemiş, ama suyu biraz azalmış gibi dedi, ama nst de iyi çıktı sonuçlar, salı bizim için son biliyorsun, tekrar randevum var ogün bakalım ne olcak. dediğin gibi bende çok heyecan yapmaya başladım, artık normal doğuramayacağımı düşünmeye başladım, çünkü en ufak bi değişiklik yok yaa.. sen napysn, kasılmalarda devam gelmedimi?

kimsecikler yok forumda herkes doğurmaya gitti sanırım, bi ben kaldım burda bebişimle yaa...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

kimsecikler yok forumda herkes doğurmaya gitti sanırım, bi ben kaldım burda bebişimle yaa...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

canımm biz burdayız rahat ol :))) sende alttan muayene oldun mu?açılmam yok demişsinde..valla ben 3cm açıklıkla hastaneden geldim perşembe günü..ne olup bitti bilmiyorum..ara ara belime ve aşağıya çok nadir ağrı giriyor hafiften..çok şükür bugün kanamam olmadı..doktora gitsem deseki 5cm açıklığın var,ee direkt suni sancı..bende bunu istemiyorum..sancım gelene kadar beklemeye devam anlayacağın..

inşallah hayırlısı ile kolay doğumlar olur hepimize. dualarımızı esirgemeyelim birbirimize inşallah

evet cnm alltan muayne ettti bu sefer, ayy çok acı bişey yaaa, bağırdım dayanamadım valla... dediğim gibi hiç açılma yok dedi, kanama , leke gibi de bişey gelmedi bana muayeneden sonra bakalım ne olacağız... gerçekten çok az kişi kaldık hala bekleyen, 39+3 üç kişiyiz demek bakalım kim hızlı çıkacak, ama bende hiç tık yok, aralığa kalcam gibi yaa...

Selam kızlar.merak etmeyin bende varım.daha beklemedeyiz.pazartesi son gün.dün doktor kontrolü vardı. doktor 1 hafta daha bekleriz suyu falan iyi olursa suni sancı verip normal doğumu deneriz olmazsa sezeryan ile alırız dedi. offf...alttan muayene yaptı.doğumu tetikler belki diye içimden geçti ama yok.artık son günleri beklemenin zorluğunu çok yaşıyorum. bugün anneme söyledim: erken doğması iyi bişeymiş sağlıklı olsun da olup bitiyomuş demek son günleri say hadi oldu olacak diye düşünmek çok zor. artık tel konuşmak istemiyorum.inş. tez zamanda doğum yaparız. hem bebişe kavuşuruz hem de stres biter.herkese iyi akşamlar...

canlarim hakkinizda hayirlisi olur insaALLAH
hayirli haberlerinizi beklioz :) RABBIM kolay dogum nasip eder insaALLAH
ALLAH emanet olun
Sagol canim,aldim nihayet bebisimi kucagima.
kızlar 20 kasım saat 16.20 de kızım ipeği kucagıma aldım normal doğum yaptım size hikayemi anlatacagm görüsrz

Allah anali babli büyütsün yeni bebisi olan bütün annelere.
Eki Görüntüle 295061 Kızlar buda bizim miniğimiz şeymamız ama nazar değmesin mahşallah deyin yoksa uyumuyo
Masaallah cok sevimli
Allah anali babali büyütsün,dogum zor olmus gecmis olsun canim.
hayırlı olsun canım rabbim analı babalı versin inş.
bi ben kaldım heralde benim kuzu ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı bakalım

Cok tesekkürler canim benim,Rabbim sanada en yakin zamanda kavusmani nasip etsin insaallah.

heyyyy millettt
hepiciğinizi çok özledim burda dönen muhabbetleri geyikleri, hiçbişey düşünmeden zaman geçirdiğim günleri özledim :)
Efe bütün günümü alıyor, şimdi bide gaz sıkıntılarımız var el kadar bebenin kendini parçalarcasına ağlaması ve bişey yapamamak beni çıldırtıyor bazen. yorgunluk, uykusuzluk had safhada. neyse o iyi olsun da...
doğumdan bi hafta sonra falan annemlerde kalmaya başladık, böylesi daha mantıklı oldu. eşim günde iki defa köprü geçmekten çok şikayetçi ama ne yapalım olcak o kadar
en büyük korkumdan biriydi küvez biliyosunuz, erken doğdu ama küveze girmedi diye sevinirken sarılık yüzünden yattık. o günleri hatırlamak bile istemiyorum inanın çok yıprandım, dikişlerimin sızısı yüreğiminkinin yanında hiçbişeydi.
kırkımı çıkarıp eve geçecektim sözde ama sorumluluktan o kadar korkuyorum ki yalnız nasıl yaparım bilemiyorum.
en son girdiğimde 14 kişi doğum yapmıştı, şimdi maşallah 74 olmuşuz maşallah nufüsları patlatttık :)
bi prenses kalmış heralde o da inşallah tez vakitte bebeğini kucağına alır inşallah

Son düzenleme:
ara ara topiğe giriorum ama gelen giden yok.zaten sayılı kişi kaldık doğuramayanama biz yarın gidioruz doktora zaten salıya alırız gelmezse dedi.bende sabırsızlanmaya başladım.hep normal doğum istemiştim ama kısmet olmayacak heralde.napalım yeterki sağlıklı olsun diorum artık.epidural sezeryan yapmayı planlıorum .işllhh rahat geçer.artık oğlumda sıkıldı sanırım çok kasılıor bende korkuorum o yüzden beklemeyeceğiz.doğum kanalına doğru ilerlior demişti doktor ama hala tam yerleşmedi kısmet değilmiş.hiç sezeryan düşünmediğimden korkuorum aslında ama allah güç verirde sağ salim atlatırız işllh.bekleyen arkadaşlarımada sabır diliorum

benimde dün alltan muayene oldu dediğin gibi bi teteikleme bende bekledim ama hiç bişey yok hala... beklemek gerçekten çok stresli. kuzcuklarımız bir an evvel gelsin artık...benimde salı son gün, tekrar dr a gidecem bakalım durum ne olcak, ama bebişin hareketleri yavaş yavaş azalıyo artık bu da beni korkutuyor kızlar ya... bizim için hayırlısı neyse o olur inşallah...

kılzar merhaba 10 gün önce sezaryan oldum 3,gün sütüm geldi ama öyle şakır şakır değil.bide meme başım küçük bebeğim tam kavrayamıyor.2400 doğduğu için mamada veriyoruz.memebaşı sorunu olan yada süt sağan varmı.bide süt artması için neler yemek gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…