- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.041
Kizlar selammmmm,bebisine kavusanlar kervanina bende katildimmmmm23 kasim carsamba saat 21.22de dogum yaptim.cok rahat bi dogum oldu cok sükür biraz önce hastaneden ciktik.Müsait zamanda hemencecik dogum hikayemi yazarim.Dua eden herkese tesekkürler.Bekleyen varsada sabirlar diliyorum,ama bugün yarin gelirler insaallah.Hastaneye giderken herkese cok dua ettim.
bende 39+4 üm benimde dün hafif sancım ve alt tarafta ağrım vardı alt taraftaki ağrım bayağı rahatsız etti sanki yürürken falan birşey çıkacak gibiydi acaba bendede açılma olmuşmudur ki o lekelenme ebe baktığı için olabilir bendede oldu aynı gün akşama kadar devam etti 3 gündür hiçbirşey yok ama bende açılma yoktu ebe 1 cm bile yok dedi senin açılman varmış kasılmanda varmış istersen bir kontrole git inşallah hayırlısı ile doğururuz
hadi inş canım yaa, haberini bekliyorum bebişinle, bende hala bişey yok...
canım naptın hala bir değişiklik yok mu?yaaa ben artık iyice sterese girdim..Allah yardımcımız olsun..
kimsecikler yok forumda herkes doğurmaya gitti sanırım, bi ben kaldım burda bebişimle yaa...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
kimsecikler yok forumda herkes doğurmaya gitti sanırım, bi ben kaldım burda bebişimle yaa...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
bende varım 4 gözle beklıyorummmm ama hala bişe yok
canımm biz burdayız rahat ol :))) sende alttan muayene oldun mu?açılmam yok demişsinde..valla ben 3cm açıklıkla hastaneden geldim perşembe günü..ne olup bitti bilmiyorum..ara ara belime ve aşağıya çok nadir ağrı giriyor hafiften..çok şükür bugün kanamam olmadı..doktora gitsem deseki 5cm açıklığın var,ee direkt suni sancı..bende bunu istemiyorum..sancım gelene kadar beklemeye devam anlayacağın..
canımm biz burdayız rahat ol :))) sende alttan muayene oldun mu?açılmam yok demişsinde..valla ben 3cm açıklıkla hastaneden geldim perşembe günü..ne olup bitti bilmiyorum..ara ara belime ve aşağıya çok nadir ağrı giriyor hafiften..çok şükür bugün kanamam olmadı..doktora gitsem deseki 5cm açıklığın var,ee direkt suni sancı..bende bunu istemiyorum..sancım gelene kadar beklemeye devam anlayacağın..
Sagol canim,aldim nihayet bebisimi kucagima.canlarim hakkinizda hayirlisi olur insaALLAH
hayirli haberlerinizi beklioz :) RABBIM kolay dogum nasip eder insaALLAH
ALLAH emanet olun
kızlar 20 kasım saat 16.20 de kızım ipeği kucagıma aldım normal doğum yaptım size hikayemi anlatacagm görüsrz
Allah anali babli büyütsün yeni bebisi olan bütün annelere.herkese merabalar 16 kasım çarşamba günü 12 45 te oğlum arası dünyaya getirdim sezeryanla doğum yaptım bir haftada ancak toparladım kendimi anne olmak mükemmel bi duyguymuş hele o memeyi tutuşu gerçekten çok değişik bir duygu tüm kasım annlerinin bebeklerini sağlkla analı babal büyütmelerini dilierim
Masaallah cok sevimliEki Görüntüle 295061 Kızlar buda bizim miniğimiz şeymamız ama nazar değmesin mahşallah deyinyoksa uyumuyo
Allah anali babali büyütsün,dogum zor olmus gecmis olsun canim.15.11.11 , saat 13 19 da hayatimin ikinci anlami Ecem Su``yumuz dunyaya geldi...
cok zor oldu ama kucaga alininca ilk temsata herseyi unutuveriyor insan....
suanda hala yataktayim kizimiz bizi cok yoruyor teyzoslari....
bu arada sizler nasilsiniz...
hayirli cumalar....
gorusmek uzereeee
hayırlı olsun canım rabbim analı babalı versin inş.
bi ben kaldım heraldebenim kuzu ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı bakalım
Selam kızlar.merak etmeyin bende varım.daha beklemedeyiz.pazartesi son gün.dün doktor kontrolü vardı. doktor 1 hafta daha bekleriz suyu falan iyi olursa suni sancı verip normal doğumu deneriz olmazsa sezeryan ile alırız dedi. offf...alttan muayene yaptı.doğumu tetikler belki diye içimden geçti ama yok.artık son günleri beklemenin zorluğunu çok yaşıyorum. bugün anneme söyledim: erken doğması iyi bişeymiş sağlıklı olsun da olup bitiyomuş demek son günleri say hadi oldu olacak diye düşünmek çok zor. artık tel konuşmak istemiyorum.inş. tez zamanda doğum yaparız. hem bebişe kavuşuruz hem de stres biter.herkese iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?