2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben geldimm ama kimsecikler yok ben şahsen eriniyom gelmeye bugün komşumuzun düğünü var bebişim pembiş tüllü elbise giycek inşallah nazar değmez kızlar listeyi üstlenmek isteyen olursa sölesin ben parolayı verim canlarım bende bakarım sizde bakarsınız

Hayirlisi olsun insaallah canim benim.Umarim istedigi gibi rahat gecer dogumun.Bebisine biran önce kavusursun.

Aman canim insaallah nazar degmez pofuduguna.

Bebeğin sağlıkla büyüsün inş. doğum yapmadım henüz. hala beklemedeyiz. ama öğrendiğim kadarıyla sütün artmasına en büyük faktör su içmek. moral ve iyi dinlenmiş olmak. bunun dışında rezene çayı artırıyormuş sütü. ben şimdiden canım istedikçe rezene çayı içiyorum. bi de burda yazmışlardı bi çay çok artırıyor diye adını unuttum ben. hatırlayan varsa yazar. meme başı için meme ucu çıkarıcı alıp deneyebilirsin. benim bilgim bu kadar.. bize dua edin hayırlısıyla bizde kurtulalım...

yarın tekrar gel dedi doktor. ben gidecem inş. diyorum muayenden sonra evet doğum başladı falan der. çok aşırı bi sancım olmuyor olsa da geçiyor.Artık doğum ağrısından sancısından korkmuyor gibi oldum bi an evvel ağrıyı sancıyı yaşayıp bitsin bebeğe kavuşaım istiyorum. senin doktor sana ne söyledi? yani normal doğum süresi salı günü dolup doğmazsa bekleyelim dedi mi. eğer olmazsa kendiliğinden( inş. olur) suni sancı veririz falan dedi mi? Bana doktorum eğer hareketleri azalırsa şekerli bişeyler ye, kek şeker cukulata ye soluna uzan hareketini takip et dedi. aman sende dikkat et..inş. hepimiz tez zamanda kavuşuruz...

bende sancı gelir diye çok korkuyordum, şimdi dediğin gibi dua ediyorm sancı gelsinde bebiş bir an evvel olsun diye...evet beklemek istiyor biraz daha olmazsa suni sancı olmazsa sezeyan dedi, ama dediğim gibi bebeğin hareketleri çok azalırsa ne olur bilmiyorum, şuan fena değil, nst de iyi çıktı... yarın ne olduğunu yaz mutlaka inşallah gelişme vardır cnm sen bari doğur yaa... bende hiç sancı falan yok. kasılmada yok, leke de yok, açılmada yok, yok yok yok yani.... salı belli olur artık herşey, umarım ozamana kalmadan gelir bebişlerimiz...

kuruincir gnde 2 tane 2 de ceviz..mandıralar cosuyorkızlar.. ebru sallı tavsiyesidir..

sağol semfoni. tamam yarın inş. yazarım. olsun hepimizin tez zamanda amin...

crafty senin nasıl gidiyor.biraz bilgi verir misin bize...

iyi gidio tatlım
emzir uyut uyu uyan alt değiştir gaz sancısı çek yıka ütüle misafir ağırla vs vs :)
aynı yani herkes gibi

bu arada sevde bilgenin suyu azaldığından dün sezeryana alındı 3300 ağırlığında bi kızımız daha olduu
hoşgeldin bade ciğim

canım hala aynı mısın?ben dün akşam doktora gittim öylesine..alttan muayene etmedi..nst çekti,ultrasondan baktı herşey güzel dedi..suyun gelirse yada sancıların 5dk da bir gelirse çık gel dedi..yine boş döndüm :)) bu bebişlerin yeri rahat heralde..kalsınlar bakalım nereye kadar kalacaklarsa :)) dilek_36 ile evremyas naptı acaba ?

evet cnm hala aynıyım hiç bi değişiklik yok, seni göremeyince doğuma gittiğini düşünmüştüm gerçekten, neyse hayırlıs olsun... bencede bizim bebişler orda rahat bu hayata geç gelmek isityorlar sanırım. senin yine de biraz sancın falan var sanırım bende öyle bişede yok bu benide daha da strese sokuyor valla...bende yarın gidecem doktora durum ne bakalım, kızlardan da ses yok belki onlar gitmiştir doğuma...

SLm bende benzer sorunu yaşadım bebeğim 3 gün aç kaldı meme başı için tek çözüm ahengin meme başı aparatı kaşık gibi bişey çok işe yarıyor.... Süt için humana still tea günde 3 bardak ve 3000 cc sıvı önerdiler...

Kızlar ben geldim.....crafty ne güzel iyi olmanıza sevindim. bebeği uyu emdir ne güzel duygu olmalı. biz henüz yaşamadığımız için anlayamıyoruz tam anlamıyla.. sevdebilgeyi merak ediyordum. kilosu da iyiymiş maşallah. şükür o da kavuşmuş bebeğine. bella vardı onun günü ne zamandı unuttum. acaba o ne yaptı? semfoni ve benim gibi bekleyenler sizde durumlar ne?
benim bugüm günüm doldu.doktora cuma gitmiştim bugün de gittim. suyu azalmış biraz. nst iyi çıktı.kilo almaya devam ediyor.normal doğum biraz zor olabilir dedi. çarşamba tekrar görelim eğer doğum olmazsa perşembe sabah yatış yaparız suni sancı ile normal doğumu deneriz olmazsa sezeryanla alırız dedi. bende öyle yapacam. yani sabır edip bekleyecem.Bütün aile,komşular herkes arayıp soruyo dört gözle bekliyolar.doktordan geldik hemen geldiler.artık espri yapmaya başladık:) neyse yoruldum kızlar doğum yaparsam inş. en kısa zamanda yazarım. herkese hayırlı doğumlar....

bebeğim için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar çok ihtiyacım var çok

canım dualarımız seninle bebeğinle..Rabbim inşallah bebeğinin şifasını verir..sende kendine iyi bak yavrunun sana ihtiyacı var..

o salak doktora hiç bişey demediniz mi..hukuki işlem başlatın artık.. ki bu kasap doktorum diye ortada fink atmasın..

(çok üzüldüm çok kızdım resmen sövüyorum)

cnm bence hemen bir avukata gidin zaman geçmeden şikayetçi olun

bebeğine ve sana çok çok geçmiş olsun allahım bir an önce şifasını versin minik kuzunun

genelde sadece doğurmak için gidilen özel doktorların çoğu bu şekilde tavır sergiliyor ilgisiz kalıyor arkadaşlar ben hep duyuyorum o yüzden daha gebeliğin başında bir doktor belirleyip hep ona giderseniz daha iyi olur ben de kızımda son anda doktor değiştirdim allahtan bu kadar insafsız değildi gerçi ben sezeryan yapmıştım ama doğumdan sonra hiç yanıma gelmemişti şimdi gene aynı doktora devam ediyorum bu sefer daha farklı daha ilgili neden acaba....

bende seninle aynı durumdayım canım benimde bugün son günüm doktora gidecem birazdan bakalım bizim dr ne dicek yazarım burdan...sabır diyip bekliyoruz ama bu beni iyice stresli yaptı, çok merak ediyorum artık ne olcak nasıl olcak diye, uykularım filan hiç kalmadı bunları düşünmekten, inşallah bizde bir an evvel alırız bebişlerimizi kucağımıza...

doktordan gelince hemen yaz habersiz bırakma. bakalım sana ne diyecek? kendiliğinden başlamasını istiyorum doğumun. inş. sancılar başlasada hastaneye başvursak diyorum. sende öyle olursun sağlıkla kucağımıza alırız..

Merhabalar. Biz geldik. :) Kızım 26.11.11'de 3330gr 49cm olarak dünyaya geldi. :) Hamd olsun. Suyum azaldığı için cuamrtesi akşam muayeneden çıkar çıkmaz ameliyata hazırladılar ve spinal anestezi ile doğum gerçekleşti. Çok şükür pek bir sıkıntımız yok. Göğüs ağrılarıyla baş etmek çok zor olsa da buna da şükür. Geçmişi okuyamadım ama crafty sağolsun haber vermiş sanırım. Doğumu bekleyenlerimiz varsa Allah bir avazda kurtarsın. Acısız bir doğum diliyorum. Doğum yapanlara da bebişleriyle birlikte bol sütlü, az göğüs ağrılı günler diliyorum. :)

allah analı babalı büyütsün bebişini canım sezeryanlamı dogum yaptın?

allah analı babalı büyütsün bebişini canım sezeryanlamı dogum yaptın?

Evet bunu söylemeyi unutmuşum. Sezaryenle doğum gerçekleşti. Açılmam çok azdı, çarşambadan beri artmamıştı, bebek kanala girmemişti, suyum da çok azalmıştı, bu nedenle sezaryene karar verdik. Sezaryen tahminimden de kolaydı, yani ameliyat sancısı çekmedim gibi bir şey. Omuz ağrım çok oldu, gaz sancısı omuzlarıma vurdu. Nedenini bilmiyorum, doktorum böyle söyledi, gaz çıkamadığında vücutta bulabildiği boşluklara basınç yaparmış. Omzum ve kaburgam felaket şekilde ağrıdığı için ameliyat sancısı hissetmemiş olabilirim. Sıcak su torbası koyuyorum fatmakoca'nın tavsiyesiyle, o da iyi geldi. Yavaş yavaş geçiyor sancım. İnşallah yakın zamanda daha iyi olmayı ümit ediyorum. :) Çok teşekkür ederim, Rabbim herkesin evladını bağışlasın. Allah isteyen herkese bunu yaşatsın. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…