- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.061
Hayirlisi olsun insaallah canim benim.Umarim istedigi gibi rahat gecer dogumun.Bebisine biran önce kavusursun.ara ara topiğe giriorum ama gelen giden yok.zaten sayılı kişi kaldık doğuramayanama biz yarın gidioruz doktora zaten salıya alırız gelmezse dedi.bende sabırsızlanmaya başladım.hep normal doğum istemiştim ama kısmet olmayacak heralde.napalım yeterki sağlıklı olsun diorum artık.epidural sezeryan yapmayı planlıorum .işllhh rahat geçer.artık oğlumda sıkıldı sanırım çok kasılıor bende korkuorum o yüzden beklemeyeceğiz.doğum kanalına doğru ilerlior demişti doktor ama hala tam yerleşmedi kısmet değilmiş.hiç sezeryan düşünmediğimden korkuorum aslında ama allah güç verirde sağ salim atlatırız işllh.bekleyen arkadaşlarımada sabır diliorum
kızlar ben geldimm ama kimsecikler yok ben şahsen eriniyom gelmeyebugün komşumuzun düğünü var bebişim pembiş tüllü elbise giycek inşallah nazar değmez kızlar listeyi üstlenmek isteyen olursa sölesin ben parolayı verim canlarım bende bakarım sizde bakarsınız
kılzar merhaba 10 gün önce sezaryan oldum 3,gün sütüm geldi ama öyle şakır şakır değil.bide meme başım küçük bebeğim tam kavrayamıyor.2400 doğduğu için mamada veriyoruz.memebaşı sorunu olan yada süt sağan varmı.bide süt artması için neler yemek gerekir...
benimde dün alltan muayene oldu dediğin gibi bi teteikleme bende bekledim ama hiç bişey yok hala... beklemek gerçekten çok stresli. kuzcuklarımız bir an evvel gelsin artık...benimde salı son gün, tekrar dr a gidecem bakalım durum ne olcak, ama bebişin hareketleri yavaş yavaş azalıyo artık bu da beni korkutuyor kızlar ya... bizim için hayırlısı neyse o olur inşallah...
yarın tekrar gel dedi doktor. ben gidecem inş. diyorum muayenden sonra evet doğum başladı falan der. çok aşırı bi sancım olmuyor olsa da geçiyor.Artık doğum ağrısından sancısından korkmuyor gibi oldum bi an evvel ağrıyı sancıyı yaşayıp bitsin bebeğe kavuşaım istiyorum. senin doktor sana ne söyledi? yani normal doğum süresi salı günü dolup doğmazsa bekleyelim dedi mi. eğer olmazsa kendiliğinden( inş. olur) suni sancı veririz falan dedi mi? Bana doktorum eğer hareketleri azalırsa şekerli bişeyler ye, kek şeker cukulata ye soluna uzan hareketini takip et dedi. aman sende dikkat et..inş. hepimiz tez zamanda kavuşuruz...
kılzar merhaba 10 gün önce sezaryan oldum 3,gün sütüm geldi ama öyle şakır şakır değil.bide meme başım küçük bebeğim tam kavrayamıyor.2400 doğduğu için mamada veriyoruz.memebaşı sorunu olan yada süt sağan varmı.bide süt artması için neler yemek gerekir...
sağol semfoni. tamam yarın inş. yazarım. olsun hepimizin tez zamanda amin...
crafty senin nasıl gidiyor.biraz bilgi verir misin bize...
ohh ne güzel hayırlı olsun canımdarısı başımıza
canımmm..
Allah huzur dolu sağlıklı bir ömür versin oğlusuna.. tebrikler...
bende sancı gelir diye çok korkuyordum, şimdi dediğin gibi dua ediyorm sancı gelsinde bebiş bir an evvel olsun diye...evet beklemek istiyor biraz daha olmazsa suni sancı olmazsa sezeyan dedi, ama dediğim gibi bebeğin hareketleri çok azalırsa ne olur bilmiyorum, şuan fena değil, nst de iyi çıktı... yarın ne olduğunu yaz mutlaka inşallah gelişme vardır cnm sen bari doğur yaa...bende hiç sancı falan yok. kasılmada yok, leke de yok, açılmada yok, yok yok yok yani.... salı belli olur artık herşey, umarım ozamana kalmadan gelir bebişlerimiz...
canım hala aynı mısın?ben dün akşam doktora gittim öylesine..alttan muayene etmedi..nst çekti,ultrasondan baktı herşey güzel dedi..suyun gelirse yada sancıların 5dk da bir gelirse çık gel dedi..yine boş döndüm :)) bu bebişlerin yeri rahat heralde..kalsınlar bakalım nereye kadar kalacaklarsa :)) dilek_36 ile evremyas naptı acaba ?
bebeğim için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar çok ihtiyacım var çok
herkese hayırlı doğumlar ve doğum yapmış arkadaşlara bebekleri hayırlı olsun tebrik ederim ALLAH uzun ömürler sağlıklı sıhhatlı hayatlar versin herkesin bebeğine. bende kasım annesiyim kasımın 2 sinde çok zor bir doğum yaptım ne bayramın nede bebeğimin sevincini yaşayabildim çok zor bir doğum oldu doktorum çok ilgisizdi muaynede hastası varmış bu yüzden çok aceleci davrandı ................
Kızlar ben geldim.....crafty ne güzel iyi olmanıza sevindim. bebeği uyu emdir ne güzel duygu olmalı. biz henüz yaşamadığımız için anlayamıyoruz tam anlamıyla.. sevdebilgeyi merak ediyordum. kilosu da iyiymiş maşallah. şükür o da kavuşmuş bebeğine. bella vardı onun günü ne zamandı unuttum. acaba o ne yaptı? semfoni ve benim gibi bekleyenler sizde durumlar ne?
benim bugüm günüm doldu.doktora cuma gitmiştim bugün de gittim. suyu azalmış biraz. nst iyi çıktı.kilo almaya devam ediyor.normal doğum biraz zor olabilir dedi. çarşamba tekrar görelim eğer doğum olmazsa perşembe sabah yatış yaparız suni sancı ile normal doğumu deneriz olmazsa sezeryanla alırız dedi. bende öyle yapacam. yani sabır edip bekleyecem.Bütün aile,komşular herkes arayıp soruyo dört gözle bekliyolar.doktordan geldik hemen geldiler.artık espri yapmaya başladık:) neyse yoruldum kızlar doğum yaparsam inş. en kısa zamanda yazarım. herkese hayırlı doğumlar....
bende seninle aynı durumdayım canım benimde bugün son günüm doktora gidecem birazdan bakalım bizim dr ne dicek yazarım burdan...sabır diyip bekliyoruz ama bu beni iyice stresli yaptı, çok merak ediyorum artık ne olcak nasıl olcak diye, uykularım filan hiç kalmadı bunları düşünmekten, inşallah bizde bir an evvel alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Merhabalar. Biz geldik. :) Kızım 26.11.11'de 3330gr 49cm olarak dünyaya geldi. :) Hamd olsun. Suyum azaldığı için cuamrtesi akşam muayeneden çıkar çıkmaz ameliyata hazırladılar ve spinal anestezi ile doğum gerçekleşti. Çok şükür pek bir sıkıntımız yok. Göğüs ağrılarıyla baş etmek çok zor olsa da buna da şükür. Geçmişi okuyamadım ama crafty sağolsun haber vermiş sanırım. Doğumu bekleyenlerimiz varsa Allah bir avazda kurtarsın. Acısız bir doğum diliyorum. Doğum yapanlara da bebişleriyle birlikte bol sütlü, az göğüs ağrılı günler diliyorum. :)
allah analı babalı büyütsün bebişinicanım sezeryanlamı dogum yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?