- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.081
Merhabalar. Biz geldik. :) Kızım 26.11.11'de 3330gr 49cm olarak dünyaya geldi. :) Hamd olsun. Suyum azaldığı için cuamrtesi akşam muayeneden çıkar çıkmaz ameliyata hazırladılar ve spinal anestezi ile doğum gerçekleşti. Çok şükür pek bir sıkıntımız yok. Göğüs ağrılarıyla baş etmek çok zor olsa da buna da şükür. Geçmişi okuyamadım ama crafty sağolsun haber vermiş sanırım. Doğumu bekleyenlerimiz varsa Allah bir avazda kurtarsın. Acısız bir doğum diliyorum. Doğum yapanlara da bebişleriyle birlikte bol sütlü, az göğüs ağrılı günler diliyorum. :)
bende seninle aynı durumdayım canım benimde bugün son günüm doktora gidecem birazdan bakalım bizim dr ne dicek yazarım burdan...sabır diyip bekliyoruz ama bu beni iyice stresli yaptı, çok merak ediyorum artık ne olcak nasıl olcak diye, uykularım filan hiç kalmadı bunları düşünmekten, inşallah bizde bir an evvel alırız bebişlerimizi kucağımıza...
doktordan gelince hemen yaz habersiz bırakma. bakalım sana ne diyecek? kendiliğinden başlamasını istiyorum doğumun. inş. sancılar başlasada hastaneye başvursak diyorum. sende öyle olursun sağlıkla kucağımıza alırız..
Evet bunu söylemeyi unutmuşum. Sezaryenle doğum gerçekleşti. Açılmam çok azdı, çarşambadan beri artmamıştı, bebek kanala girmemişti, suyum da çok azalmıştı, bu nedenle sezaryene karar verdik. Sezaryen tahminimden de kolaydı, yani ameliyat sancısı çekmedim gibi bir şey. Omuz ağrım çok oldu, gaz sancısı omuzlarıma vurdu. Nedenini bilmiyorum, doktorum böyle söyledi, gaz çıkamadığında vücutta bulabildiği boşluklara basınç yaparmış. Omzum ve kaburgam felaket şekilde ağrıdığı için ameliyat sancısı hissetmemiş olabilirim. Sıcak su torbası koyuyorum fatmakoca'nın tavsiyesiyle, o da iyi geldi. Yavaş yavaş geçiyor sancım. İnşallah yakın zamanda daha iyi olmayı ümit ediyorum. :) Çok teşekkür ederim, Rabbim herkesin evladını bağışlasın. Allah isteyen herkese bunu yaşatsın. Amin.
kızlar merhaba 37 haftalık 2400 kiloda bir kızım oldu hastanede biberon başlandı.kızım şu an 11 günlük anne memesini bir türlü kavratamadım şimdi anne sütünü sağıp ve mamayı biberonla veriyorum ama sadece meme emmesini istiyorum emmiyor.biberonu bıraktırmak için çok mu geç kaldım acaba neler yapabilirim kaşıkla vermeyi denedim ama yarısı dökülüyor.benim yaşadığım sorunu yaşayan varmı:18::18::18:
canım sende hiçmi belirti yok?açılma,sancı,kramp,ağrı?
hepinizden ALLAH RAZI OLSUN şikayetçi olacağım hem bu dünyada hem öbür dünyada. şuan bebeğimin tedavisi için iyi doktor araşmtırması içindeyiz ankarada prof. bulduk bu konuda profesör onada gösterdikten sonra davamı açacağım hem hastaneye hem doktora genelde bu tur davalarda kazana olmuyormuş ama ben yinede bebeğimin hakkını arayacağım haklıyım çünki
kızlar bugün son günümdü doktora gittim, ve yarın sabah sezeryanla bebişimi kuzcağıma alcam inşallah... suyu çok azalmış nst de iyi çıkmadı sonuçlar, bebiş kanala doğru hiç ilerlememiş ve tabi hiç sancı kasılma falan da yoktu. doktorum bu durumda bebbeği riske atamayız sezeryanla alalım dedi, bende doktoruma çok güveniyorum. yani yarın sabah gidiyorum, dualarınız bekliyorum.
normal doğumu bekleyen arkadaşlarımıda sabır diliyorum, siz abri istediğinz gibi inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, belli bi süre giremem sanırım buraya, sizde ozamana doğum yapmış olursnunz hayırlısıyla, şimdiden bebişleinize ve size sağlık diliyorum kızlar, tekrar görüşmek üzere...
maalesef yok. ne açılma var ne de ağrı. çok hafif belim ağrıyo arada sırada. sonra geçiyor. bugün tam 40 hafta 2 gün oldu. yarın sabah erkenden kontrol var. suyuna bakılacak nst çekilecek. perşembe yatış derse kabul edeyim mi bekleyim mi bilemiyorum. yani suyunun azalmış olması iyi bişey değil ama suni sancı ile doğumun başlamasını istemiyorum sanki. sen ne yaptın?
kızlar bugün son günümdü doktora gittim, ve yarın sabah sezeryanla bebişimi kuzcağıma alcam inşallah... suyu çok azalmış nst de iyi çıkmadı sonuçlar, bebiş kanala doğru hiç ilerlememiş ve tabi hiç sancı kasılma falan da yoktu. doktorum bu durumda bebbeği riske atamayız sezeryanla alalım dedi, bende doktoruma çok güveniyorum. yani yarın sabah gidiyorum, dualarınız bekliyorum.
normal doğumu bekleyen arkadaşlarımıda sabır diliyorum, siz abri istediğinz gibi inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, belli bi süre giremem sanırım buraya, sizde ozamana doğum yapmış olursnunz hayırlısıyla, şimdiden bebişleinize ve size sağlık diliyorum kızlar, tekrar görüşmek üzere...
bende öğleden sonra gideceğim doktora..bakalım ne diyecek..en son nst felan iyiydi..onun dışında bende değişen birşey yok..aynıyım..göbeğim olmasa hamileliğimi unutacağım o kadar yani..azıcık kramp ağrı felan vardı,artık onlarda yok( bu arada semfoni bugün bebişine kavuşuyor :)) Rabbim yardımcısı olsun ana kızın..sende bende hayırlı haberlerle geliriz inşallah..[/QUOTE
Merhaba herkese.doktordan geldim.hiç ağrım sancım yoktu biliyorsunuz. 40 hafta 3 günlük oldu.üzgünüm kızlarsuyu azalmış.fazla bekletmek istemedi doktor. pazartesiyi bekletecekti ama cuma günü sabah hastaneye yatış yapılacak. doktoruma güveniyorum ama korkuyorum.normal doğuma uygunum ama bebek hala aşağiya inmemiş. bu nedenle büyük ihtimal sezeryan olucakmış. önce suni sancı verip normal doğum denenecek.eğer olmazsa sezeryan ile bebeği alacaklar. estetik dikiş olacakmış. cuma yatış olup pazar günü sorun olmazsa taburcu olucakmışım.bol yürüyüş yap belki aşağiya iner dedi. hastaden çıkınca annemle uzun bi yürüdük. akşam da eşimle çıkıp yürüyecez. yarın son gün artık. yarın yine yürüyüm diyorum. benden haberler böyle.Her zaman normal doğum nasip olsun istedim ama Allah izin vermeyince mecbura kalınca sezeryanı kabul etmek zorunda kaldım. ne olur dua edin bana da.
semfoni de bebeğine kavuşmuştur inş. sağlıklı hayırlı ömür diliyorum. peki sen ne yaptın qosmio? kaç haftalık oldu? ağrın sancın çıktı mı nst de bugün? Allah yardım etsin hepimize inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?