2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Allah bağışlasın..Rabbim analı babalı büyütsün inşallah..

semfoni gelir gelmez yaz mutlaka :)) gitmişken doğurupta gelirsin inşallah..valla yanlış topicte olduğumu düşünmeye başladım ben..beni göremezsen bilki aralık annesi kısmındayım artık :))) ya beklemek beni korkutmaya başladı..tam cesaretimi topluyorum normal doğum için ama bu seferde bekle bekle cesaretim kırılıyor..ne olacak böyle bilmiyorum..Allah yardımcımız olsun ne deyim (

canım sende hiçmi belirti yok?açılma,sancı,kramp,ağrı?

Anladım canım saol epidüral sezeryan mı oldun sonda ve lavman yapıldımı acaba bende 1 aralık perşembe sezeryan olucamda merak ediyorum kaç saat sonra ayaga kalktın?

kızlar merhaba 37 haftalık 2400 kiloda bir kızım oldu hastanede biberon başlandı.kızım şu an 11 günlük anne memesini bir türlü kavratamadım şimdi anne sütünü sağıp ve mamayı biberonla veriyorum ama sadece meme emmesini istiyorum emmiyor.biberonu bıraktırmak için çok mu geç kaldım acaba neler yapabilirim kaşıkla vermeyi denedim ama yarısı dökülüyor.benim yaşadığım sorunu yaşayan varmı:18::18::18:

canım geç kalmış sayılmazsın biraz uğraştırıcı olcak ama seni emmesi için herşeyi yap derim..

o ten teması senin içinde bebiş içinde çok ama çok gerekli...:)

kızlarrr yetişinnnnnn!oğluşmun gaz sancıları başladı bugün 27 günlük kimyonlu rezene çayı aldım (humana)kullanan var mı acil yardımmm lütfen

canım sende hiçmi belirti yok?açılma,sancı,kramp,ağrı?

maalesef yok. ne açılma var ne de ağrı. çok hafif belim ağrıyo arada sırada. sonra geçiyor. bugün tam 40 hafta 2 gün oldu. yarın sabah erkenden kontrol var. suyuna bakılacak nst çekilecek. perşembe yatış derse kabul edeyim mi bekleyim mi bilemiyorum. yani suyunun azalmış olması iyi bişey değil ama suni sancı ile doğumun başlamasını istemiyorum sanki. sen ne yaptın?

kızlar bugün son günümdü doktora gittim, ve yarın sabah sezeryanla bebişimi kuzcağıma alcam inşallah... suyu çok azalmış nst de iyi çıkmadı sonuçlar, bebiş kanala doğru hiç ilerlememiş ve tabi hiç sancı kasılma falan da yoktu. doktorum bu durumda bebbeği riske atamayız sezeryanla alalım dedi, bende doktoruma çok güveniyorum. yani yarın sabah gidiyorum, dualarınız bekliyorum.
normal doğumu bekleyen arkadaşlarımıda sabır diliyorum, siz abri istediğinz gibi inşallah bebişlerinizi kucağınıza alırsınız, belli bi süre giremem sanırım buraya, sizde ozamana doğum yapmış olursnunz hayırlısıyla, şimdiden bebişleinize ve size sağlık diliyorum kızlar, tekrar görüşmek üzere...

Allah yardımcınız olsun. Hakkınızı aramanıza sevindim. öyle yanlış davranan insanların peşini bırakmamak gerekir. sabır işi tabiki. uzun sürecektir belki de.. Allah bebeğinize şifa versin. inş. iyi düşünelim iyi olsun da bebeğiniz için herşey daha da iyiye gider..

Bugün seni bekledim durdum. Acaba ne oldu yoksa doğuma aldılar mı kontroldeyken dedim:) hayırlısı herşeyin. Allah yardımcın olsun. Kolay bi sezeryan olur inş. ağrın sızın olmaz. bol sütün olur bebeşin güzel beslenir. sen de Allah izin verirse sağlıkla bebeğine kavuşuyorsun.demek nasip böyleymiş.dualarım seninle.görüşürüz inş. tekrar...

bende öğleden sonra gideceğim doktora..bakalım ne diyecek..en son nst felan iyiydi..onun dışında bende değişen birşey yok..aynıyım..göbeğim olmasa hamileliğimi unutacağım o kadar yani..azıcık kramp ağrı felan vardı,artık onlarda yok ( bu arada semfoni bugün bebişine kavuşuyor :)) Rabbim yardımcısı olsun ana kızın..sende bende hayırlı haberlerle geliriz inşallah..

canım benim inşallah sezeryanı en güzel en iyi şekilde atlatır,bebişine kavuşursun..hiç ağrın sızın olmaz hayırlısıyla inşallah..bol bol sütün olur inşallah..dualarım seninle..Rabbim yar ve yardımcın olsun..

anneler nerdeler doğuran yok oluyo ya..

yarın bizim 1 aylık aşımız var.. kızlar bu aşı ağır mı geçiyordu..ağrı ateş vs.. neler yaşandı bu aşıda..

Kizlarrrr ben geldim cok kisa yazip hemen cikacagim kizim uyuyorken.. Cok sukur ki kizimi gecen hafta epiduralli normal dogumla dunyaya getirdim.. Tebrik eden ve dualarini esirgemeyen tum arkadaslarima tesekkur ediyorum..
Su anda cep telinden yaziyorum biraz zor oluyor ekran donuyo takiliyor..
1 haftadir cok karmaik duygular icindeyim hala inanamiyorum dogurduguma.. Annelik cok guzel bir duyguymus ama hakikaten de zormus bir insanin hayati her aniyla sana bagli.. Bazen banyoya bile uyansin emzireyim diye giremiyorum..Cok sukur kizim saglikli olsun da omrum uykularim her seyim ona feda olsun ne sikintilar tedaviler cektik onu kucagima almak icin.. Onun tenine dokunmak bile yetiyor...

Allah herkese bu duyguyu nasip etsin insallah

Son düzenleme:
mümkün olduğu kadar internet kullanmak istemiyorum ben de bebiş için çok iyi değil girip çıkıyorum zaten gündüzleri çok zaman da bulamıyorum bebişten en fazla 3 saat uyuyor o zamanda da dinleniym ya da iş yapıym diyorum netten merak ettiğim bişi varsa girip bakıp çıkıyorum bebeğim 18 günlük oldu bi gece çok iyi uyuyor sadece meme için uyanıyor bi gece de hiç uyutmuyor gaz sıkıntısı var ama kolik şeklinde değil çok komik gazını büyük insan gibi çıkartmaya çalışıyor zamanınım tamamı bebeğimle geçiyor uykuda bile rüyamda onu görüyorum içim dışım bebek oldu

çok kısa yazabilcem
bebeği dünyaya gelen arkadaşlar anne sütünüz yeterli geliyor mu...
biz takviye mama veriyoruz..2-3 saatte bir 30-40 dk benden besleniyor ve memeden ayrılmadığı için doktor doymadığını söylediği
sağdığımda 50-60 cc anne sütü geliyor...ortalama 40-60 cc de mama içiyor..sizin bebeğiniz ortalama bir öğünde kaç cc alıyoor (mama veya süt?) ilerleyen günlerde sütün artacağı söylendi bakalım gün boyu bol sıvı ve bitki alıyorum sizde durum nasıl

fdmozdmr ben 40+1 olacağım yarın..doktora gittim bugün..nst ve suyun gayet iyi,1 hafta bekleyelim dedi..sonra suni sancı veririz,olmazsa sezeryan dedi..beklemeye devam yani..sezeryan düşünmüyorum şimdilik..inşallah gerek kalmaz...Bu arada inşallah hakkında hayırlısı olur...belki gece sancımız tutar bilemeyizki :))) Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…