- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.101
fdmozdmr ben 40+1 olacağım yarın..doktora gittim bugün..nst ve suyun gayet iyi,1 hafta bekleyelim dedi..sonra suni sancı veririz,olmazsa sezeryan dedi..beklemeye devam yani..sezeryan düşünmüyorum şimdilik..inşallah gerek kalmaz...Bu arada inşallah hakkında hayırlısı olur...belki gece sancımız tutar bilemeyizki :))) Allah yardımcımız olsun..
cnm benım cok gecmiş olsun benım kuzenımde yıllar once devlet hastanesınde cocuk ters olmasına ragmen sezaryene almayıp ısrarla normal dogum yaptılar onun kolunda oyle bir sorun olmustu ama su anda cok iyii maşllh ..senın bebşinde inşalhhh iyileşecek merak etme...bırde tedavi parası mı alıyorlar yazık yazık ya bence bu konuyu medyaya tasımalasın hatalarını anlamamıslar bunlar hastane ve doktor deşifre olmalı burdan yazdın cok iyii ettin herkes bilinçlensin...
sevgili deniz evet ücret istediler olayın üstünü kapatmaya çalışıyor hataları yokmuş gibi.sadece doktor degil hastanede suçlu doğumdansonra bize verdikleri odanın boyaları dökülüyordu kalkamadığım için televizyonun kumandasını istedim kusura bakmayın kumanda yok sonra eski bir elbise giydirmişlerdi gidip gelip elbise diye tutturdular odanın ne havalandırması var ne kliması üstelik çok manzarasıda bir işyerine ait klima ve havalandırmaların büyük ses çıkartan motorları var onların bulunduğu manzaraya verdiler sesten uyuyamadık sabaha kadar odaya giren çıkan belli değil sürekli gelip rahatsız ettiler uyuyamadım bi sabah olunca apar topar hastaneden göndermek istmeleride cabası üstelik bütün bu muameleye üstüne birde 1600 tl hesap istemeleri canımızı sağ kurtardığımıza şükrettik
mümkün olduğu kadar internet kullanmak istemiyorum ben de bebiş için çok iyi değil girip çıkıyorum zaten gündüzleri çok zaman da bulamıyorum bebişten en fazla 3 saat uyuyor o zamanda da dinleniym ya da iş yapıym diyorum netten merak ettiğim bişi varsa girip bakıp çıkıyorum bebeğim 18 günlük oldu bi gece çok iyi uyuyor sadece meme için uyanıyor bi gece de hiç uyutmuyor gaz sıkıntısı var ama kolik şeklinde değil çok komik gazını büyük insan gibi çıkartmaya çalışıyor zamanınım tamamı bebeğimle geçiyor uykuda bile rüyamda onu görüyorum içim dışım bebek oldu
Kizlar ara ara ben giriyorum topige ama kimsecikler yok onun icin yazacak bisey bulamiyorum ama ben takibe devam ediyorumOglusumla bir haftayi devirdik cok sükür,kizimla az problem yasiyoz,kardesini cok seviyor ama eziyeti bize sürekli ilgimizi cekmeye calisiyor,onunla ilgilenmemizi istiyor.Buda bizi cok yoruyor,gerci onun acisindan bakarsak büyük bir olayda bizde ortayi bulmaya calisiyoruz onun icin zor tabiki.
Kizlarrrr ben geldim cok kisa yazip hemen cikacagim kizim uyuyorken.. Cok sukur ki kizimi gecen hafta epiduralli normal dogumla dunyaya getirdim..Tebrik eden ve dualarini esirgemeyen tum arkadaslarima tesekkur ediyorum..
Su anda cep telinden yaziyorum biraz zor oluyor ekran donuyo takiliyor..
1 haftadir cok karmaik duygular icindeyim hala inanamiyorum dogurduguma.. Annelik cok guzel bir duyguymus ama hakikaten de zormus bir insanin hayati her aniyla sana bagli.. Bazen banyoya bile uyansin emzireyim diye giremiyorum..Cok sukur kizim saglikli olsun da omrum uykularim her seyim ona feda olsun ne sikintilar tedaviler cektik onu kucagima almak icin.. Onun tenine dokunmak bile yetiyor...
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin insallah
Selam herkese. Bu gece nasıl uyku tutacak beni bilmiyorum. yarın sabah Medicine hastanesine yatış yapacam. suni sancı ile normal doğum deneyecez. olmazsa sezeryanla alınacak. Dualarınızı bekliyorum.inş. sancı olayı çok uzun sürmez. bende kızıma sağlıkla kavuşmuş olurum.40+ 4 gün bugün.hepiniz Allaha emanet olun. sağlıcakla kalın.en kısa zamanda durumumu yazmaya çalışacam..
merhaba kızlar ,kızım 24.11.11 saat 14.43 te 3000 gr 47 cm sezeryanla dünyaya geldi.
Selam herkese. Bu gece nasıl uyku tutacak beni bilmiyorum. yarın sabah Medicine hastanesine yatış yapacam. suni sancı ile normal doğum deneyecez. olmazsa sezeryanla alınacak. Dualarınızı bekliyorum.inş. sancı olayı çok uzun sürmez. bende kızıma sağlıkla kavuşmuş olurum.40+ 4 gün bugün.hepiniz Allaha emanet olun. sağlıcakla kalın.en kısa zamanda durumumu yazmaya çalışacam..
kızlar benim oğluşum bugün 26 günlük oldu.. çok şükür.. sağlıklı ve büyüyo çok şükür.. şimdi bişi sorcam.. miniğini sünnet ettiren var mı?
ya ben doğar doğmaz yaptıracaktım hastanede 450 tl istediler bi sünnet için yaptıramadık.. şimdi de sanki kıyamıyom gibi.. çok niyetliydim yaptıracam diye ama şimdi korkuyom, canı acırmı iltihap olurmu falan diye.. yani baş edebilirmiyiz acaba diye korkuyom.. yaptıran var mıı? yani öle ağrısı sızısı oluyomu, ağlıyo mu? napacaz ki? doktorlar olmaz bişi diyo ama bide size sorayım dedim.. cvplarınızı, düşüncelerinizi bekliyom hadi bakalım fırsat bulanlar.. öpüldü hepinizin sıpası kokulu kokulu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?