2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Senin adına sevindim. Suyunun iyi olması bekleme süresini çok etkiliyor anladığım kadarıyla.sabırla bekleyen herkese Allah kolaylık versin.İnş. sezeryana gerek olmadan doğum yaparsın. amin...

şuan yegeniniz kaç yaşında herhangi müdahelede bulunmuşlarmı yani çok ciddi bir hastalıkmış bu kendi kendine iyileşir diye beklerken iyide olabilir kötüyede gidebilirmiş bunu için çok üzülüyorum herhangi bir hakerek tedavi uygulamadanmı iyi olmuş

ay ben okuyunca delirdim. canım ya sen neler çekmişsin. bence direk şikayet et bide özel olucak paranla rezil olmuşsun. hele bebişine çok üzüldüm tez zamanda düzelir inşallah. bebeği kontrole falanda götürme sakın artık oraya. hiç durma şikayet et olurmu böyle saçmalık

Kizlar ara ara ben giriyorum topige ama kimsecikler yok onun icin yazacak bisey bulamiyorum ama ben takibe devam ediyorumOglusumla bir haftayi devirdik cok sükür,kizimla az problem yasiyoz,kardesini cok seviyor ama eziyeti bize sürekli ilgimizi cekmeye calisiyor,onunla ilgilenmemizi istiyor.Buda bizi cok yoruyor,gerci onun acisindan bakarsak büyük bir olayda bizde ortayi bulmaya calisiyoruz onun icin zor tabiki.

selam arkadaşlar bende 12 kasımda 38+5 günlükken sezeryanle kızımı dünyaya getirdim Rabbime çok şükür, ikimizde çok iyiyiz...
Benim sezeryanim çok kolay oldu hemen toparlandım ama 1 haftalıkken göğsüm şişti eşim acile zor yetiştirdi ve 3 gün hiç kalkmadan yattım.Doğumdan zor oldu ve neyseki atlattık çok şükür,
Bütün doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve yapacak olanlarada Rabbim yardım etsin....

gözün aydın himmelcim Allah analı babalı büyütsün yavrularını. ben de sürekli takipteyim ama bir türlü yazamıyorum iki üç kere yazmaya başladım hatta uzun uzun yazıyordum her seferinde oğlan yarım bıraktırdı sonra devam etme fırsatım olmadı. emzir altını al gazını çıkar derken en az bir saati buluyor çünkü. benim de oğlum 25 günlük oldu Allaha çok şükür. genel itibariyle uslu bir çocuk 25 günün sadece 5 günü sıkıntılı geçti diyebilirim o da hiç durmadan ağlayan çocuklara nazaran sıkıntı sayılmaz aslında.

Şimdi çoğu arkadaş bebeklerimiz küçük olduğu için pek internete giremiyoruz ama ben buradaki arkadaşlığımızın devam etmesini istiyorum. Biraz rahatladığımızda burdan bebeklerimizin sorunlarını ve kendi sorunlarımızı konuşuruz yine dertleşiriz. İnşallah sorunlarımız olmaz da en azından 6 ay bitiminde ek gıdalara başlayacağız birbirimize çorba tarifleri veririz ne bileyim ordan burdan konuşuruz bebeklerimizi birlikte büyütürüz güzel olur. Neyse lafı uzatmadan keseyim oğlan uyanmadan yine mesajım yarım kalmasın :)

kızlar ben geldim bugün tam 31 günlük olduk 40'ımıza 9 gün kaldı ve bugün hb-2 aşımızı olduk 2 bacağından iğne vurdular çok şükür ağlamadı ama ben kaçtım sesini duymayayım diye çok aramışlar beni ben dışarı kaçtım ama hiç ağlamamış sakin meleğim çok mazlum rabbim nazardan saklasın 4420gr kilosu sonra özele götürdük kalça çıkıklığı için 25 tl verdik ve çok şükür bundada bir sorun çıkmadı fiyatını yazdım bilginiz olsun diye bebğim çok sakin emiyo ve uyuyo çok şükür nete çok bakıyorum himmelin dediği gibi yazcak bişey bulamıyorum sizler nasılsınız arada bir yazın benim gibi çok şükür sütüm bebeğime yetiyo çok kilo aldım kaymaklı bisküviye dadandım acayip sütü oluyo tavsiye ederim birde emzirdikten sonra muhakkat gazını çıkarıyorum gazı olmuyo uykusunda bile çıkıyo gazı annem hep diyo biz sizin gazınızı çıkarmadık hemen yatırıyoduk bişey olmuyodu ama şimdiki zaman da gaz çıkarmadan yatırılmıyo benim şahsıma öle

canımmm.. tebrik ederim seni.. Aallah bebeğinle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah..

kasım ayı bitti..heralde bir ben kaldım doğuramayan ( 40+1 oldum bugün..kızlar dua edinde hayırlısıyla doğurup kurtulayım..

kızlar benim oğluşum bugün 26 günlük oldu.. çok şükür.. sağlıklı ve büyüyo çok şükür.. şimdi bişi sorcam.. miniğini sünnet ettiren var mı?
ya ben doğar doğmaz yaptıracaktım hastanede 450 tl istediler bi sünnet için yaptıramadık.. şimdi de sanki kıyamıyom gibi.. çok niyetliydim yaptıracam diye ama şimdi korkuyom, canı acırmı iltihap olurmu falan diye.. yani baş edebilirmiyiz acaba diye korkuyom.. yaptıran var mıı? yani öle ağrısı sızısı oluyomu, ağlıyo mu? napacaz ki? doktorlar olmaz bişi diyo ama bide size sorayım dedim.. cvplarınızı, düşüncelerinizi bekliyom hadi bakalım fırsat bulanlar.. öpüldü hepinizin sıpası kokulu kokulu..

Selam herkese. Bu gece nasıl uyku tutacak beni bilmiyorum. yarın sabah Medicine hastanesine yatış yapacam. suni sancı ile normal doğum deneyecez. olmazsa sezeryanla alınacak. Dualarınızı bekliyorum.inş. sancı olayı çok uzun sürmez. bende kızıma sağlıkla kavuşmuş olurum.40+ 4 gün bugün.hepiniz Allaha emanet olun. sağlıcakla kalın.en kısa zamanda durumumu yazmaya çalışacam..

canım inşallah bir avazda doğurur,sağ salim kızına kavuşursun..Rabbim yar ve yardımcın olsun..ne güzel yaa,Allah izin verirse sende kurtulacaksın yarın..inşallah sezeryana gerek kalmaz..Darısı bana ne deyim..Allaha emanetsin..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl bende arada giriyom yazıları okuyup çıkıyorum
ben kasım annesi olamadım malesef kuzum fazla nazlı çıktı hala gelmedi doktor pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa içeri alır sunni sancı veririrz dedi sabırsızlıkla bekliyoruz ben kasım ortalarında olur derken kuzum aralığa kaldı hayırlısı olsun sağlıklı olsundasıkıldım ama hergün telefon hergün daha doğurmadınmı diye birsürü söz sancımda yok ama inş.hayırlısıyla pazartesi kucağımda bebişim dualarınızı bekliyorum allaha emanet olun minklerle beraber

merhaba kızlar ,kızım 24.11.11 saat 14.43 te 3000 gr 47 cm sezeryanla dünyaya geldi.

Allah analı babalı büyütsün canımm..isminine koydunuz prensesin..

Allah yardımcın olsunnnn.. Dualarımız seninle...

kızlar...

dogum hikayeleritopiğinde dogum yapan annelerimizin listesi var..

daha cok erken hikayeler için belki.. ben dahil hepimiz anne olmanın heyecanını ve hayatımızdaki değişikliğin şokunu yasıyoruz..kendimize geldiğimizde hikayelerimizi paylasalımm..

listede eksik olan ya da eksik bilgileri olanlar yazarlarsa tamamlarız..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post21370455

Meerhaba hanimlae.bende cepten takip ediyorum hep.pcye oturmaya firsatim olmiyor pek.himmelcim tebrik ederim hayirli olsun.
Hanimlar gaz problemi icin daha once bitkisel bir surup onermistim.
Yeni bir tavsiyem olacak,kantaron yagi ile karnina ve ayaklarina masaj yapmak iyi gelouor,aklinizda olsun.nette arastirin,forumdada yazilmis daha once.cok iyi geldi bizim minige.emme sorununuda cozduk gibi,artik tutabikiyor memeyi
Gfr artk senide bekliyoruz :)
Herkese kolay gelsin.su ilk donemleri atlatalim daha rahat girebiliriz nete herhalde

Günaydın herkese. inş. dediğiniz gibi olur. Allah izin verirse bugün bende kavuşuyorum. dua edenlerden Allah razı olsun. sağolun. inş. sende bebeğine kavuşursun tez zamanda qosmio.
Çok heyecanlıyım.Bakalım herşey yolunda gitsin diye dua ederek birazdan çıkıyoruz...

Cnm biz sunnet ettirdik 2 gunlukken.Cok kararsz kalmistk daha minicik nası olcak canı yanıcakmı atlatrmı drkn duygusal davranmaylm saglk icin ilerisi icin dedk yaptrdk cok sukur hic bi skntmz olmadı ,oldugu gece bile rahat rahat uyudu ,agri kesici falan da verilmedi.Göbeği dustugnde iyilesmisti.Simdi iyiki yaptırmışz diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…