- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.141
Kzlaaar bu uykusuzluk gecermi bigun acaba:44:
Kızlar dün gece 23:01'de normal doğum ile 40hft 3 günlükken 2830 gr ağırlığında titrek çenemi dünyaya getirdim. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu tarif edilmesi imkansız bir haz ve doyum... Ilk başlarda pek iyi ememedik ama titrek çenem sonradan kaptı işi... Bu arada dikişlerim çok ağrıyo, oturup kalkmakta çok zorlanıyorum...bizden şimdilik bu kadar... Böylece her kadar aralıkta doğursam da benimle birlikte kasım anneleri topiğinin sonuna geldiğimizi buradan hepinize duyurmakyı kendime bir borç bilirim :)))) bir dahaki kasım? Belki mart? Belki nisan? Ama inşallah 2013'te görüşmek üzere :)))
Canım ne zaman doğum yaptın? aynı durum bende de var, ben 18 kasımda sezeryanla doğum yaptım. Sütüm baştan beri geliyor ama yeterli değil. Bir de benim oğlum emmedi, sarılık oldu ben mama da vermeyelim diye diretince. Hastanede yatınca verdim tabi korkup. Şimdi dediğin gibi biz de mamayla takviye yapıyoruz. Aynen mememde 1 saat duruyo, heralde yetmiyor, sağıp veriyorum ne kadar olduğunu göreyim diye. en fazla 60 cc süt çıkıyor göğsümden. geceleri mama, gündüz sadece süt veriyorum, gece sütüm birikince fazla çıkıyor ama yine de yetersiz. ne zaman artıcak acaba
slm kızlar ben bu topiğin 2. doğum yapan üyesiyim 10 ekimde minik kızım esilayı dünyaya getirdim. genel anastezi altında sezeryanla doğum yaptım daha doğrusu yapmak zorunda kaldım.. benim doğum hikayem şu:3 ekimde normal kontrole gittiğimde açılmamın 3 cm in üstünde olduğu ve rahim kanalının normal doğuma hazır olduğunu öğrendim uçarak eve geldim 1 hafta boyunca hergün dr.a gittim açılmam güzeldi ama son konrtolde kızımın kalp atışları düştü bana hava verdiler eşimle şaşkına döndük aslında zaten benim doğumuma 2 hafta vardı 1 kasımdı tahmini doğum tarihi neyse acilen ultrasona aldılar bir de baktık bizim yaramazın suratı ters dönmüş.. doktorum (sağolsun yavrumu o kurtardı ) istersen ısrarla normal dersen alırız ama bebk solunum sıkıntısı çekiyo dedi ve kanalda kalması sırasında kaybetme ihtimalin var.. eee tabi bunu göze alamazdım acilen sezeryana alındım.. iikide alınmışım bebişim ciğerlerindeki problemden dolayı 10 gün küvezde kaldı çok şükür 5 gün sonra 2 aylık olcak şimdi ise iflahımı söküyo gece gündüz uyumuyo kolik denilen başbelası rahat bırkmıyoki bebeğimi ve bu yüzdende kucaktan indiremiyorum dr.umuz şevkat ister tedavisi yok korkma kucağına almaktan kaçınma diyo ağladımı gezdir onu kucağında diyo 5 buçuk kilo çocuğu 4 saat durmadan gezdirmekten bel fıtığı olmazsam iyidir :))))) hepinize kucak dolsu sevgiler bebişlerinizle sağlıklı günler diliyorum.......
Allah analı babalı büyütsün
maşallah 5 buçuk kilo mu bebeğiniz kaç kilo doğdu
kolik denilen başbelası ne acaba?
sağolasın canım.. Kızım 2.860 doğdu aslında küçüktü 47 cm di ama bir anda ne oldu anlamadım doktor kontrolünde 5 buçuk kilo olduğunu ve 55 cm olduğunu görünce şok oldum :)))))))))))))
sağolasın canım.. Kızım 2.860 doğdu aslında küçüktü 47 cm di ama bir anda ne oldu anlamadım doktor kontrolünde 5 buçuk kilo olduğunu ve 55 cm olduğunu görünce şok oldum :)))))))))))))
mama mı verdiniz acaba ??:44:
başlarda evet küvezde kalınca sütüm geç geldi ama sonra kestik mamayı
peki süt almadıgı için sarılık geçirdi mi?
çok soruyorum ama merak ediyorum hele bu topiğe girince sanki yarın doğum yapacakmışım gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?