- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.161
Kizlarrrr ben geldim kisacik yazip gidiyorum hazir kizim uyuyorken.. Anneligin yavastan keyfibe variyirum ilk gunler endiseden sikintidan stresten ve $oktan uyuyamamustim.. Ayrica dogumum surpriz oldugu ve dogum oncesi ufak bi komplikasyon yasadigim icin dogurduguma hala inanamiyorum.. Hastaneye gelenler gidenler derken eve ciktigimda ufak capli bi saskinlik yasadim..
Bugun tam 2 haftalik olduk teyzeleri
Onun her saniyesine sukrediyorum.. Su zor alisma donemi bir gecsin insallah eskisi gibi yazisiriz cok ozledim o gunlerimizi
herkese selam .. bende kasım annesiyim sizler gibi artık fırsat buldukça girerim foruma 11 kasımda ikinci kızımı dünyaya getirdim.. bişii sorucam bebek görmesine gelenlere ne ikram ediyorsunuz ve bu kişiler birkaçgün önceden haber vermişlerse nasıl bir ikramda bulunuyorsunuz..
Selam kızlar, nasıl gidiyor annelik? Biz de önemli bir sıkıntı yok bebekle ilgili sadece arada bir gaz problemimiz oluyor ama onun için ilaç kullanmıyorum şimdilik çok aşırı ağlamıyor çünkü 5-10 dk sürüyor en fazla. Bir dahaki doktor randevumuzda haftaya cuma yani yine de bir ilaç sorucam ne olur ne olmaz çok ağlarsa kullanırım diye. Sizce hata mı ediyorum gaz problemi var da ben mi önemsemiyorum diye de vicdan azabı duyuyorum ama bu kadar sıkıntı için de ilaç almasını istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ayrıca benim göğüs uçlarım çok ağrıyor çatlak var her ikisinde de 33 gün oldu hala geçmedi. lansinoh diye krem var onu kullanıyorum arada zeytin yağı sürüyorum temiz tutmaya çalışıyorum ama hala geçmedi. Benimle aynı sıkıntıyı çekip çözüm yolu bulan varsa bu konuda da önerilerinizi bekliyorum. herkese kolay gelsin.
Selam kızlar, nasıl gidiyor annelik? Biz de önemli bir sıkıntı yok bebekle ilgili sadece arada bir gaz problemimiz oluyor ama onun için ilaç kullanmıyorum şimdilik çok aşırı ağlamıyor çünkü 5-10 dk sürüyor en fazla. Bir dahaki doktor randevumuzda haftaya cuma yani yine de bir ilaç sorucam ne olur ne olmaz çok ağlarsa kullanırım diye. Sizce hata mı ediyorum gaz problemi var da ben mi önemsemiyorum diye de vicdan azabı duyuyorum ama bu kadar sıkıntı için de ilaç almasını istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ayrıca benim göğüs uçlarım çok ağrıyor çatlak var her ikisinde de 33 gün oldu hala geçmedi. lansinoh diye krem var onu kullanıyorum arada zeytin yağı sürüyorum temiz tutmaya çalışıyorum ama hala geçmedi. Benimle aynı sıkıntıyı çekip çözüm yolu bulan varsa bu konuda da önerilerinizi bekliyorum. herkese kolay gelsin.
ya kıslar benim oğlum gece ile gündüzü karıştırdı, bütün gün mışıl mışıl uyuyo, gecede sabaha kadar ayakta.. hiç uyuyamıyorum, gelen giden iş güç derken bi bakıyom akşam olmuş, eşim gelmiş.. oğlanın uyanma saati de gelmiş çatmış, yıka pakla, doyur derken saat olmuş 10.. pilim bitiyo uyuyacam derken benim sıpa ayaklanıyo.. hep laf istiyo bide paşam, sabaha kadar muhabbet.. ama ben artık dayanamıyom.. nasıl düzeltecem ben bu işi ya.. bir fikri olan varmı? benim gibi bi sıkıntı yaşayan var mı? nası düzelecek bilmiyom!
bu arada meme ucu çatlağı için öneride bulunmuşlar ama banden de bi öneri.. ben yapmadım pek sıkıntım yok, lansinoh bana yetiyo çok şükür.. kuzenim yaptı iyi geldi.. tahinin üzerinde bir yağ tabakası vardır.. yani aldığınızda çalkalamazsanız üstünde bir yağ tabakası birikir.. o yağ tabakası sürülüyo göğüs ucuna, bebeğe de bı zararı yokmuş, rahat rahat emziriliyomuşta.. bi deneyin isterseniz, benden tavsiyee...
hadi kerkese minikleriyle kolay gelsin, Allah bol bol uyku versin miniklerimize inşallah..
slm arkadaşlar
arkadaşlarımızın çoğu doğurmuş sanırım allah hayırlı evlat etsin yavrularımızı
bende 17 11 2011 de sabah 08:30 da oğlumu kucağıma aldım spinal sezeyanla şimdi 21 günlük olduk annemlere geldik size bi bakayım dedim çok merak ediyordum sizleri geçmişi okuyacağım birazdan :)
hayırlı olsun kızlarr.. Allah güzel günlerde saglıkla anneli babalı büyütmek nasip etsinn..slm kızlar, kasımın sonuna zor yetişenlerden biriyim, 40+1 de 30 kasım 08:30 da kızım İdil Deniz'i spinal sezeryanla doğurdum, ertesi günde hastandeen ayrıldık, çok şükür çok fazla ağrım filan olmadı, çok şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz... doüum yapanları okuordum burdan son ana kadar, gerçekten tarifi ne kadar zor bir mutluluk, herkes yaşamalı...
qosmio çok sevindim normal doğumla bebişini dünyaya getirmişsin, Allahım sağlık sıhhat versin, bol sütler versin, ağrılarında biran önce geçer inşallah...
fmozdmr, canım sende benim gibi mecburen sezeryana kalanlardansın, ama olsun bebişlerimizi sağlıkla aldık ya kucağıma herşeye değer, çok sevindim senin adına, 10 gündür giremedim internete çok merak ettim sizi, şimdi okuyunca çok mutlu oldum... inşallah sağlıkları yerinde olur ve sütleri bol bol kuzucuklarımızın...
fırsat buldukça görüşmek üzere bebişlerimizle ilgili paylaşımlara devam edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?